Wpisy 4 215 033 – 4 215 132
10 lipca 2021 11:16 → 10 lipca 2021 13:10, 100 wpisów
@4 215 027Sebastian_M: Zanotuj podane liczby.Nie musisz nimi grać.Obserwuj.Ja nimi gram po 16:00
@4 215 033chatawujatoma: Ale w co grasz tymi liczbami ?
@4 215 031arczibalik73: Patrz na KG.Nie tutaj, bo będą znow
Multi nie gram ,obserwuje...myslalem o 3 multi na 14 od poniedzialku...ale chyba nie uciagne
@4 215 034Sebastian_M: Cały czas mowa o Lotto.W grę wchodzą równie podane nocą.
@4 215 030waldus: Walduś
Tylu jest tu mądrali, a nikt nie odpowiedział na proste pytanie 191979 o... bezpieczne połączenie z Internetem.
VPN - bezpieczny internet.
Na YouTube jest dużo filmów jak to zrobić.
VPN - bezpieczny internet.
Na YouTube jest dużo filmów jak to zrobić.
@4 215 036tomi77: Wczoraj kupiłem 2 zakłady oddzielne na staw 2.Weszlo 7/10.
@4 215 039Wędrowca netowy: Słuszna uwaga.Takie ostrzeżenia sa też na innych stronach , w tym bankowych.
@4 215 029Gosia__77: nie nie zwrócisz, obym się mylił, co do tego co wyżej napisałem, ale zawsze mona zaryzykować a nóż widelec się uda i któryś z tych układów przyniesie Ci szczęścienie sugeruj sie tym co napisałem, mi niestety wyszły na 14 h całkiem inne liczby , i tu podałem ci ile ich widzę w poszczególnym twoim układzie i, jak pisze nie sugeruj się tym co ja tu napisałem, ,
@4 215 036tomi77: Od piciu dni mam 3 zakłady 7/7 z maszyny, nawet trójka nie weszła .
@4 215 029Gosia__77: graj i wygrywaj
Liczby Sebastiana podstawione do systemu
Zobaczymy ile z tego bedzie
Zobaczymy ile z tego bedzie

powiem tylko tyle ze o liczbak takich jak, 50,49,60,,65 mozna zapomniec sa na nie
@4 215 045: Piszę oczywiście o mini
@4 215 045waldus: s kad masz te liczby, od sebastiana?
Poniedziałek:
5,12,19,26
Wtorek:
6,13,20,27,34,41,48
Środa:
7,14,21,35
Czwartek:
1,15,22,36
Piątek:
9,16,23,30,37
Sobota:
10,31,48,45
Niedziela:
11,25,39,46
5,12,19,26
Wtorek:
6,13,20,27,34,41,48
Środa:
7,14,21,35
Czwartek:
1,15,22,36
Piątek:
9,16,23,30,37
Sobota:
10,31,48,45
Niedziela:
11,25,39,46
@4 215 050waldus: ok ale ty z tego jego liczb utworzyłeś za pomocą generatora do liczb takie układy tak, czy na piechotę to zrobiłeś
@4 215 045waldus: w 2 układzie jest 3/5, w 12 układzie, tez jest 3/5 i w 26 układzie tez widzę 3/5 reszta jest raczej na nie według liczb które mi wyszły na mini lotka, oczywiście to są tylko takie moje przypuszczenia, bo mogą wyjść zupełnie inne liczby jak mi wyszły do mini lotka

nie chce tu nikogo wprowadzać w błąd, grajcie tym co zamyślicie, i pamiętajcie 1 myśl o danej liczbie kreślonej, jest ta myślą zawsze wygranagrajcie i wygrywajcie
@4 215 055: 2x te same.Maja byc te 

Znów te same, wrrr
@4 215 057: tych brakowało 

Arczi z liczb Sebastiana wyszło 151zakładow do mini
Sprawdzimy czy można od niego brać liczby
Sprawdzimy czy można od niego brać liczby
@4 215 059tomi77: A ja zagram ponownie , ostatni raz kuponem. 3 zakładowym 7/7.Juz w tej kolekturze miałem 7/7 na ten sam kupon za piątym losowaniem i to z plusem.
Przecież można na mniejszą ilość kuponów, jak u mnie w lotto na 18
@4 215 063chatawujatoma: jestem pewien prawie na 100%że to Ty produkujesz te niesmaczne meile i obrażasz użytkowników tej strony
@4 215 060: do każdego zakładu prostego dodamy po jednej liczbie ( ??? ) , zagramy 17 zakładów systemowych na 7 i jeden z maszyny -. Już mamy na 12 liczb.Jest nas ośmiu.
@4 215 064waldus: Odwal się od mojej osoby , nie psuj soboty.Masz patent na złośliwość? Nie trenuj złośliwości.Zajmij się sobą, niewkladaj kija w mrowisko.Czy dzisiaj Ty masz dyżur na prowokacje ?
@4 215 064waldus:
@4 215 064waldus: Zapowiadał się ładny dzień, który potrafiłeś skutecznie zepsuć.To nie jest stronka na potyczki - rozgrywki personalne a do typowan Zmień tok myślenia i postępowania.Dziekuje za wyrozumiałość.
@4 215 064waldus: ja Ci powiem to Obcy te maile
@4 215 070Bolo22: Patrz wyżej kto włożył kij w mrowisko.Nie komentuje już bo wiadomo do czego to prowadzi.
@4 215 061waldus: ależ oczywiście ze tak, jestem za tym aby sprawdzićnie mam nic przeciwko temu,
@4 215 071dotam: Pewnie Henry Ford ???
@4 215 073arczibalik73: teraz Ty podaj kilka liczb do multi podstawimy pod systema
@4 215 075chatawujatoma: tego nie wiem tylko opieram się na faktach dokonanych
@4 215 069chatawujatoma: to prawda co piszesz, ale Ty też wyluzuj nie ma się co spinać,przy tak ładnej słoneczniej pogodzie, nie psujmy sobie tego pięknego dnia
Ile ludzi tyle charakterów i opinii, tak samo jest z grami.Naiczesciej tak jest, że stale wygrywający mają dobry sposób na wygrywanie.Nie dość, że podaje się pewniaki jak na tacy, to ktoś potrafi to zepsuć.Oby wygrał.
Ma być spokój na stronie, tu nie jest polityka, utylko medytacje o liczbachl
@4 215 064waldus: Oczywiście masz rację,sobie tylko zrób porównanie czcionki jaką piszę na obrazkach i wklejki z czatu na tówj email z tym co robi tutaj.Wynik ?? dokładnie ten sam Już same słowa ''obleśny'' i inne wulgaryzmy to domena chatki wuja toma Nawet w profilu tak samo pisze
Już nie wie co wykombinować aby nowe jego konta nie podchodziły pod jego słynną osobę/toksyczność a może na swoich powymyślać?

Już nie wie co wykombinować aby nowe jego konta nie podchodziły pod jego słynną osobę/toksyczność a może na swoich powymyślać?

Przed chwilą padło 1 x 1450,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 215 076waldus: wybacz ale jak wczoraj tu pisałem na stronce zaprzestałem podawać liczb na czacie, z tego powodu, że liczby które publikuje na czacie najczęściej wcale później w losowaniu nie wychodzą, to już dawno mam sprawdzone, chcesz skorzystać z moich typów to zapraszam na profil mój tam jest to co mi sie widzi na dane losowanie
@4 215 078arczibalik73: Ale nie mogę sobie pozwolić, by ktoś bez powodu atakował.Milvzenie jest przyznaniem się.Nie chce przytaczać pewnej korespondencji od osoby, i nie zrobię tego.Podaje swoje IP, a nawet jest widoczne w korespondencji, udowadnia, że podane przez niego Nicki nie należa do niego.Ukierunkwal na osobę.Na tym koniec.
Bolo jesteś ?
@4 215 082Ok: Tworzysz niewolnie jakieś materiały, sam na siebie kręcisz bat.Pograzasz się.Najlepiej sprawę zna Admin.Na twoje uwagi nie reaguje, albowiem powtarzasz się, i to Ty stoisz za nickami, które już są zablokowane.Daj sobie na wstrzymanie.
Ma być ' nieudolnie' a nie ' niewolnie'.Sorry.
chata wuja toma Twoje miejsce zamieszkania wyjaśnia wszystko
NO COMMENT
NO COMMENT
@4 215 085chatawujatoma: ja ciebie rozumie doskonale ale pisałem ci olej ta osobę, i to co ona tu wypisuje na twój temat,on specjalnie szuka tu zaczepki, i chciałby abyś tu został zablokowany,to jest celowe tej osoby działanie ,nie daj się mu sprowokować, bierz tu wszystko z lekkim przymrożeniem oka i nie odnoś wszystkiego co tu pisze do siebie i nie podawaj swojego żadnego IP ponieważ Twoje IP jest zmienne, nigdy nie jest takie samo, co prawda można je ustawić sobie, ale po wylogowaniu się i ponownym, zalogowaniu się na stronce i tak twoje IP się zmieni, a jeszcze jak korzystasz np, z VPN czy jakiegoś innego programu to juźż inna bajka jest
@4 215 090Ok:
@4 215 092sony71:
@4 215 095dotam:
@4 215 082Ok: Napisać głupoty i wyłączyc KG to twoja taktyka - tchórza.

@4 215 098Ok: Patrz z kim się przyjaźnisz.Mam wiedzę od nich.
@4 215 098Ok: Mam dużo więcej, wiec radzę zmienić taktykę.Dobra rada.
@4 215 085chatawujatoma: nie przytaczaj nic, to ze milczysz na ten ten temat to nie znaczy ze się do tego przyznajesz zaraz, zapamiętaj że milczenie jest złotem, nie wdawaj się z jakimś trolem w takie konwersacje, olej to co on pisze,po prostu i wyluzuj bądź sobą i nie utożsamiaj się z tym trolem,on po troluje trochę i zaprzestanie tego bo mu się znudzi, w końcu, jak nie będziesz reagował na jego zaczepki, i nikt nie będzie czytał tego co on tu pisze i komu sugeruje
@4 215 101arczibalik73: Jak zwykle
osoba która bezpodstawnie kogoś zaczepia o coś i oskarża i narzuca mu swoja wole oraz zdanie, jest uważana za psychicznie chora, i takie osoby powinno się izolować od innych,
@4 215 103waldus: dlaczego tak piszesz ze nic tu po tobie,? i co widziałeś co mi siew widzi w multiku,
@4 215 080RT1: Borowce k.Czestochowy.Ale tragedia.Do czego doprowadzają kłótnie.Wrrr
@4 215 107dusia: witajco masz na mysli piszac ,,i znowu to samo''
Waldusa masz coś świeżego ? Po wcześniejszym, który wlepiłeś, też mam blisko 100% pewności, że to ten ulung z dysfunkcją, cierpiący na samotność i niedoceniany ...
Zabawne, na swój sposób, że dokładnie tego typu "ejkszyn", miało tu miejsce w marcu 2015 roku... I tylko inne nicki grały główne role w spektaklu, który psychologia mogła by podziwiać
Zabawne, na swój sposób, że dokładnie tego typu "ejkszyn", miało tu miejsce w marcu 2015 roku... I tylko inne nicki grały główne role w spektaklu, który psychologia mogła by podziwiać
@4 215 110dusia: my tylko grzecznie rozmawiamy na czacie i co niektórzy typuja liczby bo reszta siedzi i czeka na gotowce jak ktoś coś wymodził z ukladów i poda gotowe pewniaki na wygranaa tu nic z tego i ni uja jak to nieraz pisze kolega tomi77
niema pewniaków i nie będzie, jak to kiedyś mówił jeden z posłów nie ma pieniędzy i nie będzie pieniędzy na nic
@4 215 113arczibalik73: Zobaczysz efekty o 21:50
Trochę nie masz racji arczi ze wszyscy siedzą i czekają na pewniaki. Są osoby które tutaj nie piszą a wygrywają i to na swoje liczby nie pożyczone z czata absolutnie .
@4 215 115Biedroneczka1977: dokładnie , albo na ch-t
@4 215 113arczibalik73: Co powiesz na liczby w kółeczkach ? To typy na system 10 na Lotto bez plusa.

@4 215 116Robal_36: jest tyle wartosciowych stron gdzie można korzystać statystyki i inne a nie tam jakieś wróżenie z fusów . A jak ktoś kawy nie pije to skąd ma fusy wziąć ?
@4 215 115Biedroneczka1977: biedroneczka ja wiem że nie wszyscy tak robią ale większość, ja nie wkładam tu wszystkich zaraz do jednego wora, kto i tu nie pisze i gra swoimi numerami i wygrywa ,to bardzo dobrze, że tak robi, ale jest tu grono takich osób które żeruje na innych, oto mi chodziło, ale jeśli Ty np,czujesz się urażona z mojej strony to przepraszam Cie za te słowa,i nie powinnaś się z tymi osobami tu identyfikować, bo ja to napisałem ogólnie że jest tu takie grono osób które nie ma pomysłu, na swoje liczby i czeka tylko aby im podać gotowe liczby do gry, jeszcze mają wymagania, bo jak np. te liczby nie wejdą to jeszcze maja pretensje dlaczego one nie weszły, jak je tu podałaś jako pewniaki
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
@4 215 119Biedroneczka1977: np lottocentrum , czy strony znanych stąd - ralfka, albo Rafałą Kowalczyka ? bo, pominiemy /chyba/ kolegę staśka wynalazcę GL - tego od klątwy , albo tego gostka, co tak chciał przejąć forumlotto...
@4 215 119Biedroneczka1977: oczywiście ze są różne strony o tej tematyce liczb, i nie trzeba wcale nic wróżyć z fusów czy z z niebamożna korzystać z gotowych już ukladów, liczb, czego nie, moim centrum i taka stronka dotycząca liczb , jest mój mózg, i to on mi podpowiada, rożne typy liczb, nie korzystam ze stronek na których ktoś podaje jakieś wymyślone układy liczb, do których wszyscy maja dostęp zaraz, i wszyscy z tego korzystają, te stronki sa po to tylko aby odwlec wszystkich od samodzielnego myślenia, samodzielnej pracy, te stronki sa tak zrobione i po to aby pompować kasę do TSA, tylko wasze myśli i skojarzenia przez was liczb dadzą wam realne wygrane, żadna maszyna czy to na chybił trafił nie da wam, wygranych, może uda się jej raz podać jakieś spójne ze sobą numery , i ktoś tam gdzieś w Polsce raz na jakiś czas trafi coś, ale te maszyny zawsze wybierają taki i układ liczb aby gracz nie trafił nic lub tylko jakiś ochłap
@4 215 123arczibalik73: Uważam, że lepszej od multipasko nie ma.Nie korzystam ze stronek osób niepewnych.- Tym bardziej, że na jednej z nich pewna osoba o nicku ' miłość ' pisała w imieniu tamtejszego admina.On już nie ma możliwości popisywania się tam.
@4 215 125Arab185:
@4 215 122Robal_36:
@4 215 126chatawujatoma: statystki czy lotto centrum to nie są strony od osób niepewnych wiem o czym pisze.
@4 215 119Biedroneczka1977: Zbigniewg też wygrywał na liczbach z fusów? Nikt inny nie wygrał na Jego liczbach? Ja tak, ale jeszcze ktoś.Jesli bym promował tutaj inną stronkę, nie siedziałbym tutaj.
@4 215 130Biedroneczka1977: Wiem, że są prawie pewne, ale do tej mam największe zaufanie.