Wpisy 4 214 633 – 4 214 732
9 lipca 2021 21:56 → 9 lipca 2021 23:59, 100 wpisów
@4 214 632islandorka30,5:
gra ktoś w gierki na lotto -kurki ,sztabki itd?
czy mi sie wydaje czy podalem 4/5 o 19.30 🤔 w mini ?
Dopisano wyniki ekstra pensja - 07,09,18,30,31 oraz dodatkowa liczba 03
@4 214 632islandorka30,5: strzepilas się bo jo nie
Jo tyz ni
Dopisano wyniki ekstra premia - 12,14,19,28,34 oraz dodatkowa liczba 04
Hejnał Kęty...jest j...nięty
Idę jutro na spacer minimum 30 km Max nie wiem ILE
idziesz w siną dal?
@4 214 643masterszef: śpiewają wioski śpiewają miasta najwieksze kur to Andrychów
Idę
.ide bo jutro w góry przed 4FALA UNIA RUCH,HEJNAŁEK,WISŁA
za 3 miesiące 4 fala 🤧@4 214 636biednystudent: wydaje sie
@4 214 654Bolo22: ile trafiłeś ?
@4 214 655Biedroneczka1977: a Ty
@4 214 656: no nic
Jo nic miało być
@4 214 656zbigniew g: trzy Z siedmiu w mini zero
wydaje mi sie ze podalem wam 4/5 w mini
@4 214 657zbigniew g: wczoraj z moich było 4/5
Jutro na 14 nie gram'
Idę spać jutro Biedroń gram na 14sta liczby Apisane
@4 214 665zbigniew g: Oki
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 152 811,60 zł
"czwórka" płatna 421,60 zł
"trójka" płatna 20,70 zł
"czwórka" płatna 421,60 zł
"trójka" płatna 20,70 zł
Dopisano wygrane Kaskady - padło 5 x 1 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa - padło 2 x 1 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 12 x 1 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 15 x 100 zł
nie gram jutro nie mam typów dobranoc wszystkiiim
Przecież były życzenia wysokich wygranych, i są dwie piątki w Mini.To źle ?
@4 214 677Biedroneczka1977: dobrej nocki
@4 214 679: nie tylko
@4 214 680Bolo22: może być tylko śmiać się można do jutra
@4 214 678chatawujatoma: chyba chodziło o multipaskowiczow
Nie można narzekać na los.Mamy zdrowie, kasy też pod dostatkiem.Po co wiecej?
Najgorsze w pogodzie już minęło.
@4 214 685Wędrowca netowy:
Gonzaga.
Bolo22.
Dawny ROW jest bardzo szczęśliwy na wygrane łącznie z Rybnikiem i Wodzisławian Śląskim ( 26 Marca ).Jastrzębie też.
Wiało porządnie, ale strat nie ma.
Pewne straty są>Pisałem,że gościowi przerobiło sedana na coupe No i Dęby trochę poszarpało
Takiej paskudy życzę

@4 214 694: ' kasiury' ma byc nie ' paskudy '.
Kusi mnie Multi... Ale jednak niekolejny tydzień 5 dni na 14oby było jak chociaż tera...
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 2 020 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
Jeszcze nie sprawdzałem wygranych.Dopiero jutro.Dobrej nocy

@4 214 701gonzaga:
KAT001 typował(a) za 20 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 136748 i trafił(a) 2500 zł
@4 214 701gonzaga: Na
LUBIĘ TWOJE MĄDROŚCI DOSŁOWNIE JE>>>
NAWET KUBRACZEK NIE MIAŁ NIC PRZECIWKO TOBIE
LUBIĘ TWOJE MĄDROŚCI DOSŁOWNIE JE>>>
NAWET KUBRACZEK NIE MIAŁ NIC PRZECIWKO TOBIE
Gonzaga...wtorek 1 obok i bym zaliczyl te cholerne 7 na 10 w realu kreslac swoje
Tomi
Właśnie w tej jedynce cały problem
No i żeby nie zęby to by d...była z gęby
Właśnie w tej jedynce cały problem
No i żeby nie zęby to by d...była z gęby
.
.... ALCZIBALIK
Was Jest 3 = kubraczek , Ty i Seb
a przeciwko Wam jest wiecej jak 3 <<< to daje do myślenia
Są też osoby, dla swietego spokoju NIC NIE MÓWIĄ
KILKA OSÓB DAŁO SOBIE "SIANA"
BYWAJCIE W TYM GÓWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps.
życzyłbym sobie żeby prawie nikt nie pisał na czacie
Może ktoś by zmądrzał?????
.... ALCZIBALIK
Was Jest 3 = kubraczek , Ty i Seb
a przeciwko Wam jest wiecej jak 3 <<< to daje do myślenia
Są też osoby, dla swietego spokoju NIC NIE MÓWIĄ
KILKA OSÓB DAŁO SOBIE "SIANA"
BYWAJCIE W TYM GÓWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps.
życzyłbym sobie żeby prawie nikt nie pisał na czacie
Może ktoś by zmądrzał?????
@4 214 709makler: Krytyka jest po to by ją ignorować.A jeśli wichrzyciele przestana pisac - dzięki Bogu.Juz czas.
Przed chwilą padło 6 x 120,70 zł
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 5 000 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
Krytyka jest niezbędna
Chyba ,że się jest za skompromitowaną "jednośćią społeczno-polityczną"narodu
Chyba ,że się jest za skompromitowaną "jednośćią społeczno-polityczną"narodu

@4 214 715gonzaga: Która warstwa społeczna w Polsce jeszcze się nie skompromitowała ? - Każda.Mam tu na myśli jeszcze jedną grupę, której nie wymienię.Dpdam jedynie, że takie państwa jak Kanada i Irlandia przejrzały na oczy.Ktos robi porządek, trochę za późno.Oby Mu dopisało zdrowie.
@4 214 709makler: co TY do mnie znów pijesz, kto to jest kubraczek bo ja nikogo takiego nie znam, piszez ze nas jest 3 , nie nas jest 2 tylko, ja i sebastian , jaki znów kubraczek, kto to niby jest? ja wiem że Ty byś sobie życzył aby nikt nie pisał tu na czacie, przecież pamiętam, ze na stronce sąsiadów pisałeś i cieszyłeś się, jakby Pasko zamkną czat na MP, pamiętam to doskonale, mam nawet gdzieś ten twój wpis zapisany, ale widzisz Pasko tego nie zrobił, bo gość myśli głowa a nie czym innym, ja się tylko tak zastanawiam nad jednym, dlaczego dąrzyłeś do zamknięcia tu czatu na MP a wróciłeś tu na czat,rezygnując z konta na TP, jeśli tak ci tu czat nie pasuje i ludzie którzy tu przebywają i piszą ze sobą to poco tu zaglądasz, i szerzysz nienawiść, ja tu nie wchodzę żeby skłócać ludzi ze sobą, i z nikogo się nie wyśmiewam to po 1, po 2 piszesz ze przeciwko nam jest więcej osób tak niby kto jest przeciwko nam bo czegoś tu nie rozumiem, chyba, o czym Ty w ogóle teraz, tu piszesz
4 214 379. arczibalik73 2021-07-09 (19:04)
masz rację,
oboje z takimi ilorazami inteligencji
jesteście tu na zielonej największymi trollami
4 214 379. arczibalik73 2021-07-09 (19:04) wiara czyni cuda mini lotka
@4 214 351EstyMy: jaki kolega, mój kolega to sebastian jest, którego tu a akurat niema teraz, bo już ma dość was tutaj,prawie wszystkich, jest tu grono tez fajnych ludzi , z którymi można popisać pożartować , pokombinować z liczbami też i tych osób jest tu niewiele, i niedługo one z stad tez odejdą i zostaną same trole
masz rację,
oboje z takimi ilorazami inteligencji
jesteście tu na zielonej największymi trollami
4 214 379. arczibalik73 2021-07-09 (19:04) wiara czyni cuda mini lotka
@4 214 351EstyMy: jaki kolega, mój kolega to sebastian jest, którego tu a akurat niema teraz, bo już ma dość was tutaj,prawie wszystkich, jest tu grono tez fajnych ludzi , z którymi można popisać pożartować , pokombinować z liczbami też i tych osób jest tu niewiele, i niedługo one z stad tez odejdą i zostaną same trole
@4 214 719arczibalik73: Przecież nie kto inny jak ten osobnik miał zamiar założyć konkurencyjna stronkę, ale nie wypaliło mu. Czat zaczął się psuć od kwietnia 2020 r.od idiotycznego wpisu pewnej osoby, który poparli między innymi tacy jak on.Wymuslil ktoś idiotyczne określenie ' kubraczek '.Kubtaczek to kubrak na wsi i ubranko dla psa i kota.
Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem:warstwy społeczne?,A tym bardziej tę tajemniczą,która jeszcze nie
@4 214 720emeryt: Emeryt pamiętasz co pisałeś do pewnych osób?Przez przypadek wszedłem na ten i inne wpisy.Co prawda - moim zdaniem były celna riposta na zaczepkę twojej osoby, ale czy musiało być aż tak ostro?
@4 214 722gonzaga: Podkreślilem , że nie chce ich wymieniać.
Witam wszystkich
Co robicie ?
Ktoś kogoś zaczepia czy jest spokojnie ?
Zaraz poustawiamy zabawki jak w przedszkolu
my z sebastianem wcale tu na czata nie musimy wchodzić, i nic pisać, damy wam pole wszystkim do popisu, nie będziemy podawać żadnych liczb , i nic insynuować z liczbami, nie chcecie nas to nie, nie będziemy się pchali tam gdzie nas nie chcą bynajmniej ja się nie pcham ,a co do sebastiana to podejrzewam ze tez podzieli moje zdanie, gdy nas tu nie było jakiś czas temu jeszcze przed naszymi blokadami , widzieliśmy co tu się działo, czat niestety upadał, każdy pytał gdzie ja jestem gdzie sebastian jest itd, gdzie są inne osoby,myśmy przestali pisać i inne osoby też przestały tu pisać i zaglądać i to nie przez nas , akurat, tak było tylko te osoby stwierdziły ze niema sensu tu z wami chyba pisać , gdy my wróciliśmy na czat te osoby tez z nami powróciły, a jak wiesz pewnie i sam ze z nikim \z tych osób nie mieliśmy kontaktu,
@4 214 720emeryt: Rzeanalizuj wszystkie Nicki i wpisy obecnego ' Jutro ' i te zablokowane.Wpisy tutaj i na innych stronach gdzie rejestrował Nicki identyczne jakie były na tej stronce.Tamtejszy admin - trochę późno, ale wykurzyl go stamtąd.Na tamtejszych stronkach pisał pod nickami naszych portalowiczow.Czy było to mądre ? Tutaj ma mnóstwo nicków, ostatnio pisał z wielu innych -:często sam do siebie.Czy jest to normalne ?
A co się dzieje ?
Przecież nikt nam nie będzie mówił czy mamy tu wchodzić czy nie i tym bardziej o czym mamy pisać
Nie dajmy się zwariować
Nie dajmy się zwariować