Wpisy 4 211 382 – 4 211 481
6 lipca 2021 18:02 → 6 lipca 2021 21:26, 100 wpisów
misiaczek901 typował(a) za 40 zł w Keno na losowanie nr 1012737 i trafił(a) 2500 zł
@4 211 377Jutro: Jak to po co mu mózg?
Jak będę go uczył kładania tapety to mu się przyda
Jak będę go uczył kładania tapety to mu się przyda
kiedys przyśmnilmi sie opuszczony kosciól gdzieś i widziałem na ołtarzu obraz Matki boskiej bardzo smutnej, w kosciele tym krzyz był przewrócony i lichtarz ze świeca tez, przez okno do środka świeciły promienie słońca,po kościele biegały kury, , gdy rano się obudziłem , włączyłem komputer, odpaliłem jakaś tam stronkę i nagle otworzyła mi sie stronka z tzw opuszczonymi jakby miejscami sakralnymi, kościołami, i co tak to przeglądajc na necie ukazał mi się kościół identyko, jak we śnie z takim samym ołtarzem w nawie głównej tez był ołtarz a na nim matka boska rtrzymajaca dziecie jezusai przewrócony krzyż i lichtarz ze świeca, przypadek, ? nie wiem, nie umie tego wytłumaczyć, ktoś we śnie próbował zwrócić moja uwagę na realny obraz opuszczonego kościoła, ze zdiecia na necie później przeczytałem trochę informacji o tym kościele i okazało się ze kościół ten został opuszczony przez miejscowa ludność w parafi ponieważ groził zawaleniem się, a ludność zbudowała sobie nowy kościół nie opodal starego kościoła szkoda bo nie pamiętam już miejscowości gde ten kościół się mieścił, bo bym podał lokalizacje, ale faktycznie w realu jest taki kosciól opuszczony nawet w nawie z boku stoi oparte o śćiane wieko trumny metalowej, kośćiół jest mocno zdewastowany, {{starzec} nie jestem ani psychiczny ani nawiedzony, a widze rożne tez i nie wytłumaczalne nieraz jakby znaki, nie wiem może to tylko , jest taki nomen omen,możśę moja wybujała wyobraźnia a może jednak nie , nie wiem, ale coś czuje ze to chyba jest i coś realnego, nie potrafie tego dokladnie wyjaśńić }
kiedys opowiadałem to ksiedzu o tym sercu na niebie i tych jakby postaciach na niebie uśmiechnął się tylko do mnie i powiedział to napewno niebyły ptaki ,a anioły widziałeś i powiedział mi takie słowa jeszcze, kiedy patrzysz w niebo zawsze się uśmiechnij,oni to tam widza i beda czówać nad toba
dobra narazie lece podumać cos nad liczbami na wieczór
@4 211 384Sebastian_M: nie cierpiewole angielską pogode
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 1 060 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 211 345Mewa:
@4 211 377Jutro: Ty chyba chcesz żeby do Ciebie marzenajadkowska, kamiligorbatorowicz, czy inne eruptiony popisały
,
Nie wiem się, czy ??
Coś czuję, że nie wypada ani 1 ani 2
A otwiera mi się dużo przy wejściu, aż od 4211 335, przez wszystkie cuda... aż dotąd.
Nie wiem się, czy ??
Coś czuję, że nie wypada ani 1 ani 2
A otwiera mi się dużo przy wejściu, aż od 4211 335, przez wszystkie cuda... aż dotąd.
Dużo chmur u mnie ale liczb nie widze albo patrzeć nie umiem
@4 211 379arczibalik73:
@4 211 392EstyMy:
@4 211 395Biedroneczka1977:
🍀
🍀
@4 211 385arczibalik73:
.
.
@4 211 341Sebastian_M: tak zapamiętałem to z to tylko 5 liczb byłowejdź na kg tam masz to o co prosiłeś już po losowaniu
Witam
Zalogowałam się na Lotto on line podobno jest nowa gierka sztabki
A u mnie nie ma
Ktoś coś w temacie
Zalogowałam się na Lotto on line podobno jest nowa gierka sztabki
A u mnie nie ma
Ktoś coś w temacie
@4 211 399EstyMy:
@4 211 393Biedroneczka1977: ja wiem że może się to wydawać i też śmieszne co nikktórym osobom, ja dzisiaj widziałem, nie wiem co to mialo oznaczać może to był tylko taki wytwór wyobraźni , ale wiem co widziałem na niebie a widziałem 5 cyfr tylko niejestem pewny zbytbio tej 5liczby bo wygladała jakby to była 13 lub 18 te po zoastałe widziałem wyraznie, chmury sie róznie ukladaja na niebie byłuy to białe chmury
arczibaliku73, wiesz coo? Jak bym w to wszystko wierzyła...albo chociaż w połowę, to byłabym przekonana, że potrzebujesz egzorcysty
Ale, ponieważ nie... too, sprawa się nawet bardziej komplikuje...
gdyby było jw.
Ale, ponieważ nie... too, sprawa się nawet bardziej komplikuje...
gdyby było jw.
@4 211 400191979: jest, tylko programiści ustawiają te gierki tak, że nową, lub też może lepiej napisać - wszystkie - widać dopiero po "zrezygnowaniu" z pierwszej w ofecie
@4 211 404EstyMy: ok rozumiem, , ale od razu CI odpowiadam nie potrzebuje zadnego egzorcysty , sam sobie daje z tym rade
Debeściarskie w tych opowieściach, moim subtelnym zdaniem, to - "powiększenie około 100000 razy" - i nic pozostaje tylko się
udanego popołudnia i grającym w rzeczywistości
prawie wszystkim, oczywiście , i
udanego popołudnia i grającym w rzeczywistości
prawie wszystkim, oczywiście , i
@4 211 400191979:
...
Nie jestem tam zalogowana/nie mam tam konta i nie gram w te ich Gierki, to ja tam nie wiem
...
Nie jestem tam zalogowana/nie mam tam konta i nie gram w te ich Gierki, to ja tam nie wiem
@4 211 410panoramix:
Panoramixus
A Ty w jaką drogę się wybierasz, bo już zaczynam się obawiać...po tych wszystkich opowieściach tu wyżej.
Panoramixus
A Ty w jaką drogę się wybierasz, bo już zaczynam się obawiać...po tych wszystkich opowieściach tu wyżej.
@4 211 404EstyMy: aha za pamieć dziękuje Ci za gratulacje po 14,po losowaniu
Est... morskie opowieści mają klimat a przeplatane mchem i paprocią to resztę dopowiedz
dobra ja zaraz tez uciekam do kolektury ponownie tylko murze jeszcze coś skreślić i sebkowi podać swoje typy przepuszczanych liczb na wieczór
@4 211 407arczibalik73:
... może jednak należałoby to rozważyć
... może jednak należałoby to rozważyć
@4 211 420EstyMy:
tak w sumie nie grając to już by była niezła sumka i na wyciągnięcie rączki
I co tu skreślić na wieczorne'żadnych wizji nie mam'
Poczekam na Zb. Może coś po pracy zapoda ?
Biedroneczka1977, Zbigniew_g z tego co opowiada gra zwstawami, które wcześniej zapisał w "stałych" zwykle 10 zestawów 5/5... i dziś z tego co widzę ładnie mu kilka 4/5 powchodziło.
@4 211 402EstyMy: spox
Zmykam
Wołajcie Mnie jak będzie ciąg dalszy pt. Senne Opowieści.
Nie chciałabym przegapić.
No, to wymarsz...
Wołajcie Mnie jak będzie ciąg dalszy pt. Senne Opowieści.
Nie chciałabym przegapić.
No, to wymarsz...
sebastian kg
@4 211 434EstyMy: pt. Senne Opowieści.
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 2 000 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 211 436191979: to zdaje się słuszna decyzja , wygąda na to, że tu odbywa się jeszcze skuteczniejsze strzyżenie niż w innych "grach" z kompem
Mó lgxpower wogóle nie obsługuje gierki
Do gierek muszę używać Huawei a nowy telefon nokia nie umiem ustawić lokaluzacje bo lotto wtedy działa
Do gierek muszę używać Huawei a nowy telefon nokia nie umiem ustawić lokaluzacje bo lotto wtedy działa
a lg F70 musze sprzedać bo mi nie potrzebny a Huawei w su.ie też bo słabo trzyma bateria
@4 211 441Mulag: smacznegowidzę same smakołyki
Też muszę się wziąć za wypieki bo dawno nie używałam piekarnika a ciasta zawsze mi wychodziły tylko lenistwo się wdarło przez ten czat
Też muszę się wziąć za wypieki bo dawno nie używałam piekarnika a ciasta zawsze mi wychodziły tylko lenistwo się wdarło przez ten czat
@4 211 427EstyMy: Tak właśnie pisał mi po 14 że ładnie jego liczby weszły
@4 211 443Gosia__77: ile masz tych telefonow ?
@4 211 450Biedroneczka1977: to nie wszystkie
@4 211 451Gosia__77: masz salon Play ?
@4 211 452Biedroneczka1977: córka sobie kupiła drukarkę do zdjęć i robi takie małe ale powiem że kolory beznadziejne
@4 211 447Biedroneczka1977: tak ale tez tylko wirtualnie bo chyba nic z tego nie zagrał
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 3 100 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
@4 211 455Mulag:
@4 211 458biednystudent:
@4 211 460Gosia__77:
@4 211 461Mulag: miłej pracy
Przed chwilą padło 320 x 19,90 zł
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
dobra 2 x 10/10 multik reszte sobie odpuszczam, ryzyk fizyk
@4 211 472Mewa: mewa dziś mecz
W gierce STATKI padła przed chwilą wygrana 40 000 zł przy stawce 3 zł. Szczegóły
@4 211 475: tak uwierze
Dziś tylko mini i ekstra pensja
Proszę mnie nie powiadamiac jakie wpadły w Multi
O lotto to nawet nie pamiętam za dużo limit osiem zł dziennie nie przekraczam

Marian 303 specjalnie dla Ciebie