Wpisy 4 211 310 – 4 211 409
6 lipca 2021 16:58 → 6 lipca 2021 18:31, 100 wpisów
Cześć
Arczibalik73 jesteś?
@4 211 310Bolo22:
Ja od rana jestem w pracy
Ja od rana jestem w pracy
Super że jest ciepło i świeci
@4 211 307Biedroneczka1977: wiecej bije ci brawo w keno ,ja jestem aż zdziwiony że tak dobrze ci idzie akurat w keno, jestem pełen podziwu ze odnosisz takie sukcesy to samo, i emerytka 46 której tu nie sposób też i wspomnieć, bardzo wam kibicuje i życzę abyście tak samo wygrywali w realu
@4 211 312Sebastian_M: tak jestem, na wieczór powtórka w multika niektórych liczb
@4 211 309Bolo22: witaj
Arczibalik73 zagrałem Twoimi liczbami ale za późno mi je podałeś lub za późno je zobaczyłem i skreśliłem w pośpiechu no i weszlo 5/10 .
Gdybyś podał trochęwcześniej byłoby jak nic 10/10
Gdybyś podał trochęwcześniej byłoby jak nic 10/10
@4 211 317arczibalik73: Podaj je trochę wcześniej żebym miał czas na segregację
Zaraz zjem arbuza a arbuz dobrze wpływa na typowanie liczb i nie tylko
@4 211 319Sebastian_M: spokojnie przyjacielu następnym razem będzie lepiej, na wieczór już widzie może się powtórzyć parę liczb z 14 h plus jeszcze inne , jeśli wyjdzie to co myślę , to może uda mi się złożyć i trafić te 10/10 w multiku, no chyba że wyjdą inne liczby to będzie lipa, ale zaryzykuje pośle taki kupon ryzyk fizyk a nóż widelec się uda podam ci podam tylko sobie je rozpisze
@4 211 313Sebastian_M:
@4 211 322arczibalik73: Myślę że tym razem się uda
Jesteśmy już bardzo blisko trafienia 10/10
O 21 50 zagramy na stawce i przytulny kasiorkę
Jesteśmy już bardzo blisko trafienia 10/10
O 21 50 zagramy na stawce i przytulny kasiorkę
@4 211 318Biedroneczka1977:
@4 211 325Bolo22:
oto krolik...byl w klatce ale od 4 dni jest na dworze..i jest mu dobrze..w razie deszczu ma bude i altane@4 211 326Biedroneczka1977: napisze ci zaraz jakie mam liczby w lotto wyslane
żeby nie było że oszukuję @4 211 328Bolo22: Widziałeś Zbigniewa stałe zestawy o 14 ?
W Multi to było
@4 211 330Biedroneczka1977: nie
@4 211 333Bolo22: to sobie zobacz jak chcesz
To dziś jeszcze lotto bym miała wysłać nie to za dużo jak na jeden dzień mam ustalony limit 8 zł
Wydatki są a wpływów brak
@4 211 338Bolo22: Oki do później
@4 211 320Sebastian_M:wiesz co dzisiaj wracając z kolektury usiadłem sobie przed blokiem na ławce, i spojrzałem sobie w niebo, obserwowałem przemieszczające się białe chmury po błękitnym niebie, lubię oglądać chmury na niebie, uśmiechnołem sie patrzac w niebo,jeszcze nic nie jakby 4 liczby z chmur jakby zrobione były to 1,2,3,8,lub 18 ,nie wiem co to ma niby znaczyć, ale widziałem te cyferki na niebie i szybko poleciałem do domu aby je sobie zapisać, zastanawiam się czy aby je nie puścić może w mini,nie wiem ale czuje że to jest jakiś znak dla mnie z nieba , lub może to być tylko taki omen tylko, lub omam, ale liczby te widziałem dość wyraźnie, i po chwili znikły
@4 211 340arczibalik73: zapamiętałeś te wszystkie liczby ?
@4 211 345Mewa:
@4 211 344Jutro: Przajacielu, i coś zobaczył w tych chmurkach ?
@4 211 349Robal_36:
Mama mi opowiadała jak mewa rozszarpała pisklę wrony. A te wrony starały się ją dogonić ale nie daly rady.
To było wczoraj.
@4 211 340arczibalik73: Zapamietaj te liczby i mi podaj a dziś wygramy 10/10 w Multi
Dziś wtorek to dobry dzień na gry
@4 211 356Jutro: to jest wynik wieczorny
Przede wszystkim gramy dziś Mini i EP
A jutro jest środa
Nie panikuj
@4 211 366Mewa: Dziś losuje Marysia ?
Marysia to dobry znak

Inni poszli to i ja idę co tak będę sam siedział może ktoś z dorosłych będzie
Zobacz jak ja kładę tapety 

Jak chcesz to Cię nauczę
Będziesz u mnie uczniem
Będziesz u mnie uczniem
@4 211 370Sebastian_M: A mózgu brak w sumie to po co mu....
mam dziś się skusiłam na Ekstra Pensję z Ekstra Premia
1x Lotto Plus
1x Lotto Plus
ieraz patrząc w niebo widzę rożne rzeczy tylko musi być ładna pogoda,kiedyś wieczorem tez siedziałem przed blokiem, patrzyłem w niebo i jak chmury się układają i tak obserwacja widzę ze na niebie chmury ułożyły się w kształt jakby serca, wtedy wyciemniałem z kieszeni telefon komórkowy i zrobiłem 2 zdiecia, żeby później wrzucić sobie to na komputer było to już wieczorowa pora, wpatrywałem się w to serce na niebie i w tym sercu nagle na niebie widziałem jakby coś metalicznego niby niby białego z jednej strony przefruwało na druga stronę, trochę mnie to zdziwiło, że widzę to, pomyślałem ptak,? a może anioł to był? nie wiem to tak latało nagle i jakby siadało na jednym z boków tego serca zrobionego z chmur , i jakiś czas to tak siedziało, potem nagle znów wzbiło sie do lotu były to jakby 2 postacie, szybko poleciałem do domu, wrzuciłem na komputer te fotki i powiększyłem zdiecie okolo 100000 razy i faktycznie pomimo gradacji i tzw piaskowania zdiecia ta postać wyglądała jakby był to człowiek ze skrzydłami lub coś przypominające anioła , bardzo długo rozmyślałem nad tym zdieciem i sercem i jakby z tymi aniołami, następnego dnia skreśliłem kupon multika i poszedłem wysłać do kolektury na 2 losowania 10/10 nic nikomu nie mowiłem co widziałem,i wtedy w wieczornym losowaniu trafiłem 8/10w multika, nie wiem jak tpo wytłumaczyć bo troche to była dziwna sytuacja, ale uważam że na niebie ukazują się niektórym osobom pewne znaki, tylko tez i nie wszyscy je dostrzegają, , ja je nieraz widzę, niestety nie jestem psychiczny wcale,
@4 211 351Jutro:
misiaczek901 typował(a) za 40 zł w Keno na losowanie nr 1012737 i trafił(a) 2500 zł
@4 211 377Jutro: Jak to po co mu mózg?
Jak będę go uczył kładania tapety to mu się przyda
Jak będę go uczył kładania tapety to mu się przyda
kiedys przyśmnilmi sie opuszczony kosciól gdzieś i widziałem na ołtarzu obraz Matki boskiej bardzo smutnej, w kosciele tym krzyz był przewrócony i lichtarz ze świeca tez, przez okno do środka świeciły promienie słońca,po kościele biegały kury, , gdy rano się obudziłem , włączyłem komputer, odpaliłem jakaś tam stronkę i nagle otworzyła mi sie stronka z tzw opuszczonymi jakby miejscami sakralnymi, kościołami, i co tak to przeglądajc na necie ukazał mi się kościół identyko, jak we śnie z takim samym ołtarzem w nawie głównej tez był ołtarz a na nim matka boska rtrzymajaca dziecie jezusai przewrócony krzyż i lichtarz ze świeca, przypadek, ? nie wiem, nie umie tego wytłumaczyć, ktoś we śnie próbował zwrócić moja uwagę na realny obraz opuszczonego kościoła, ze zdiecia na necie później przeczytałem trochę informacji o tym kościele i okazało się ze kościół ten został opuszczony przez miejscowa ludność w parafi ponieważ groził zawaleniem się, a ludność zbudowała sobie nowy kościół nie opodal starego kościoła szkoda bo nie pamiętam już miejscowości gde ten kościół się mieścił, bo bym podał lokalizacje, ale faktycznie w realu jest taki kosciól opuszczony nawet w nawie z boku stoi oparte o śćiane wieko trumny metalowej, kośćiół jest mocno zdewastowany, {{starzec} nie jestem ani psychiczny ani nawiedzony, a widze rożne tez i nie wytłumaczalne nieraz jakby znaki, nie wiem może to tylko , jest taki nomen omen,możśę moja wybujała wyobraźnia a może jednak nie , nie wiem, ale coś czuje ze to chyba jest i coś realnego, nie potrafie tego dokladnie wyjaśńić }
kiedys opowiadałem to ksiedzu o tym sercu na niebie i tych jakby postaciach na niebie uśmiechnął się tylko do mnie i powiedział to napewno niebyły ptaki ,a anioły widziałeś i powiedział mi takie słowa jeszcze, kiedy patrzysz w niebo zawsze się uśmiechnij,oni to tam widza i beda czówać nad toba
dobra narazie lece podumać cos nad liczbami na wieczór
@4 211 384Sebastian_M: nie cierpiewole angielską pogode
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 1 060 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 211 345Mewa:
@4 211 377Jutro: Ty chyba chcesz żeby do Ciebie marzenajadkowska, kamiligorbatorowicz, czy inne eruptiony popisały
,
Nie wiem się, czy ??
Coś czuję, że nie wypada ani 1 ani 2
A otwiera mi się dużo przy wejściu, aż od 4211 335, przez wszystkie cuda... aż dotąd.
Nie wiem się, czy ??
Coś czuję, że nie wypada ani 1 ani 2
A otwiera mi się dużo przy wejściu, aż od 4211 335, przez wszystkie cuda... aż dotąd.
Dużo chmur u mnie ale liczb nie widze albo patrzeć nie umiem
@4 211 379arczibalik73:
@4 211 392EstyMy:
@4 211 395Biedroneczka1977:
🍀
🍀
@4 211 385arczibalik73:
.
.
@4 211 341Sebastian_M: tak zapamiętałem to z to tylko 5 liczb byłowejdź na kg tam masz to o co prosiłeś już po losowaniu
Witam
Zalogowałam się na Lotto on line podobno jest nowa gierka sztabki
A u mnie nie ma
Ktoś coś w temacie
Zalogowałam się na Lotto on line podobno jest nowa gierka sztabki
A u mnie nie ma
Ktoś coś w temacie
@4 211 399EstyMy:
@4 211 393Biedroneczka1977: ja wiem że może się to wydawać i też śmieszne co nikktórym osobom, ja dzisiaj widziałem, nie wiem co to mialo oznaczać może to był tylko taki wytwór wyobraźni , ale wiem co widziałem na niebie a widziałem 5 cyfr tylko niejestem pewny zbytbio tej 5liczby bo wygladała jakby to była 13 lub 18 te po zoastałe widziałem wyraznie, chmury sie róznie ukladaja na niebie byłuy to białe chmury
arczibaliku73, wiesz coo? Jak bym w to wszystko wierzyła...albo chociaż w połowę, to byłabym przekonana, że potrzebujesz egzorcysty
Ale, ponieważ nie... too, sprawa się nawet bardziej komplikuje...
gdyby było jw.
Ale, ponieważ nie... too, sprawa się nawet bardziej komplikuje...
gdyby było jw.
@4 211 400191979: jest, tylko programiści ustawiają te gierki tak, że nową, lub też może lepiej napisać - wszystkie - widać dopiero po "zrezygnowaniu" z pierwszej w ofecie
@4 211 404EstyMy: ok rozumiem, , ale od razu CI odpowiadam nie potrzebuje zadnego egzorcysty , sam sobie daje z tym rade