Wpisy 4 210 910 – 4 211 009
6 lipca 2021 10:21 → 6 lipca 2021 12:20, 100 wpisów
@4 210 910EstyMy: Witaj z rana
@4 210 912EstyMy:
EstyMy
Ojj Idę na
A Wy nudzicie się widzę , Sebastiana_M nie ma, nie ma Wam kto odpowiedzieć, jak funkcjonuje polska gospodarka i podstaw
A Wy nudzicie się widzę , Sebastiana_M nie ma, nie ma Wam kto odpowiedzieć, jak funkcjonuje polska gospodarka i podstaw
@4 210 916:
u* podstaw*
u* podstaw*
@4 210 916EstyMy: ....
@4 210 920Jutro:

Wstać,wstałam.Dalej zobaczymy.
@4 210 926Forsami: cały czas ten sam zestaw ?
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 620 zł przy stawce 1 zł. Szczegóły
Robal_36
@4 210 931emerytka 46: wpisujesz kody ?
@4 210 933Jutro: a Ty wpisujesz ?
Mnie najbardziej bawi, że w wielu punktach rżną głupa i nie dają
Mnie najbardziej bawi, że w wielu punktach rżną głupa i nie dają
R 36 - wczoraj z 10 sztuk dostałem z żb (raczej leżały sobie na półce) ale racja,w 90% przypadkach nie dawają tego,trzeba walczyć
Sporo ludzi wcale tego niechce, to też fakt, jednak inaczej powinno być to zorganizowane...
Ten kod automatycznie by wstawili w kupon od 8zł+ i koniec zbierania dla rodziny itd
Lepszego trafiłem w takiej budce typu "Ruch", lottomat gdzieś w kącie i nic nie widać, ale po dźwięku słyszę, że długo drukuje, a ten ciach ciach, nożyczkami, to mówię : !@#$%^&* gościu, co ty tam odcinasz, i dopiero wtedy uprzejmie wydał gratsowy pukon lotto
Boże widzisz i nie dajesz
A tak się staram...
Jakiś odpad na 14 poprosze
A tak się staram...
Jakiś odpad na 14 poprosze
Bo Czcigodna Firma ma jako podwykonawców wielce rzetelnych współpracowników, i co zrobisz ?
R 36 tam nie dawaj pukoników do ''sprawdzenia'' bo Czesiek zawsze odpowie ''PUSTE''
@4 210 945Jutro: spoko, tam przez przypadek byłem i nawet gdybym się miał w tej okolicy ponownie pojawić, to więcej tam - nie wyślę
Ale Czesio gazeciarz swoją drogą to teraz nazbiera tych darmowych lotków
Niedaleko mam dwa punkty i tam, raz na jakiś czas czytnik okupuję
A czytnik połączony z lotomatem czy z kasą fiskalną Pani Basi też może tak być
@4 210 948Jutro: dokładnie da w gratisie pukony loteriady, a dla siebie - darmowe lotki można ?
dziś rosół 🍜 na skrzydłach indyczych
Makaron suchy dostałam własnej roboty z jajek przepiórczych
Makaron suchy dostałam własnej roboty z jajek przepiórczych
@4 210 950Jutro: u Ciebie jeszcze nie zainstalowali tego wynalazku ?
Niekiepska sprawa - w razie "W" - nie wszyscy dowiedzą się od kolektora, że to byłeś Ty...
Niekiepska sprawa - w razie "W" - nie wszyscy dowiedzą się od kolektora, że to byłeś Ty...
Akurat u mnie brak czytnika,ale około 3 tygodnie temu dosłownie obok postawili żabkę.Ostatnio zobaczyłem,że też mają Lotto to może jutro tam zerknę.
Mam dwa punkty 3 metry obok siebie
Mam dwa punkty 3 metry obok siebie
Ale tam na kasie jakiś nastolatek to pewnie zgania wszystko jak leci,od loteriad po kupony
@4 210 955tomi77: sam zawijasz?lubie gołąbki
@4 210 957Robal_36: Jutro zrobię \\żabkowy test\\ - zobaczymy co będzie.
@4 210 956Jutro: u mnie jest żabka blisko domu a nie mają lottomatu
@4 210 961Gosia__77: U mnie w tej drugiej 300 metrów od nowego punktu też nie mają.Nie w każdej
@4 210 962Jutro:
@4 210 960Jutro: Jutro ? Nie miej cykora i uwierz w dzisiejsze melony
@4 210 964Robal_36: Na melony ostatnie miałem nawet na lotnisku zagrane,może tam sobie myślę coś drgnie nie poszło po mojej myśli
Bo niby zrobili ograniczenie i jest wymagana jakaś tam odległość między zwykłymi punktami, a dalej tylko musi być od firmowej żółtej budy...
@4 210 965Jutro: ile wtedy było w puli ? Wyslałeś na jedno, czy kilka ?
@4 210 968Jutro: do równej dychy ? Też czasem stosuję ten schemat
@4 210 969Robal_36: Tak jest
a potem ewentualnie powrót z brytfanki, czy innych wrzosowisk
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 1 310 zł przy stawce 3 zł. Szczegóły
Jak to jest z tymi darmowymi lotto..
Musze sie zarejestrowac czy od reki powinienem dostac
Musze sie zarejestrowac czy od reki powinienem dostac
Wrzesnia biedronka...maja maski...nekla biedronka..wieksxosc masek nie ma..ale mialem ja...
W Darłówku pani w ogóle nie wydawała loteriady , a obsługiwała nieletnich /zdrapki/ i co mi TS zrobi
W żb firmowej.
Po transakcji wyskoczyła loteriada.
Nie padło pytanie-czy pani chce loteriadę ?
Dopiero jak poprosiłam,to łaskawie dostałam.
Młoda kolektorka na zastępstwie.
Po transakcji wyskoczyła loteriada.
Nie padło pytanie-czy pani chce loteriadę ?
Dopiero jak poprosiłam,to łaskawie dostałam.
Młoda kolektorka na zastępstwie.
Kiedys pamietam...ludzie wcale nie chcieli i ja tez...po uj skoro trza rejestra robic
@4 210 980emerytka 46: To trzeba młodą pik pik
dawno temu chodzili i fotografowali punkty i obsługę ,ale teraz nie warto /biznes/
@4 210 979dotam: Ziobro ją złapie
@4 210 983dotam:
@4 210 987Forsami: było tak , kolektorki mówiły
Ja te loteriade odrazu wywalam w kosz chociaż dwa razy zabrałem do portfela nie wiem poco...ale wiem już jak się gra za wyższe kwoty to ta zaraza wyłazi niczym obcy
@4 210 988dotam: no ale że niby poco ktoś fotki kolekturom robił...przyznam się że gdzieś e Krakowie czy w Dębicy robiłem fotki wysokich wygranych...zciekawości...
Przed chwilą padło 117 x 145,90 zł
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
dziś pełen portfel i się pomyliłem w liczeniu jak się zorientowałem to wysyłałem nie te liczby i mam 0 a miało być 100.000 zł
@4 210 991tomi77: Przecież gram co nie widać...

forsami witajile jest w puli dziś na lotto
@4 210 998arczibalik73: 7 Milionów kosa
Sztuke wyslalem..
Mini olalem wolalem dolozyc do kustosza..
Bo nigdy nic nie trafilem
Mini olalem wolalem dolozyc do kustosza..
Bo nigdy nic nie trafilem
powiem więcej , płaciłeś np 20 pln za dwa lotto z pl i powinna xCibie tak obracać abyś wydał resztę
@4 210 996Forsami: każdy wie, że masz 1,2,3,4,5,6
Witam wszystkich nie zbieram i nie gram w loteriade bo mój mail im nie pasuje'
@4 211 004Biedroneczka1977:
Wszędzie pasuje tylko nie do loteriady
@4 211 005dotam:
Kiedyś grałam w to badziewie to mają moje dane przecież ale nie muszę od nowA wszystko klepac