Wpisy 4 210 410 – 4 210 509
5 lipca 2021 08:45 → 5 lipca 2021 12:40, 100 wpisów
@4 210 407Bolo22: witaj
@4 210 411RT1: witaj
@4 210 409Bolo22: dziękuję za kwiatki czy to może lawenda jest ?
Dziś pod uwagę liczba 1 pewniak
Na stronie gry.lotto.pl padła wygrana 300 000 zł w grze Multi Multi Plus (9 z 9 x 1)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Lidzbark Warmiński padła wygrana 307 673,40 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
Na stronie gry.lotto.pl padła wygrana 5 000 zł x 240 w grze Ekstra Pensja
W miejscowości Wadowice padła wygrana 2 386 991,20 zł w grze Eurojackpot (5+1)
W miejscowości Suwałki padła wygrana 169 074,80 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Łapy padła wygrana 169 074,80 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Stargard padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Obserwatorów mało, tylko... 10.
Hura!
Nikt nie trafił w lotto de: 23 000 000 euro.
EuroJackpot tylko... 21 000 000 euro.
Nikt nie trafił w lotto de: 23 000 000 euro.
EuroJackpot tylko... 21 000 000 euro.
W środę wpiszę Test na NIE do lotto de.
Cisza to przerwa.
Masz,masz,nie oszukuj, to za co kupiłeś... komputer???
Warto opisać wczorajszy wyczyn Arcziego do MM.
16 liczb, w początkowym opisie mogą być trafione wszystkie liczby, po czym trafność spadła na... 60%.
Prognoza do tego wynalazku była: 3/16.
Wynik jest godny pochwały:
> 1/16 <
16 liczb, w początkowym opisie mogą być trafione wszystkie liczby, po czym trafność spadła na... 60%.
Prognoza do tego wynalazku była: 3/16.
Wynik jest godny pochwały:
> 1/16 <
Zgrywus.
A tak na poważnie.
Nie warto grać w lotto, są ciekawsze sposoby na pozbywanie się... pieniędzy.
A tak na poważnie.
Nie warto grać w lotto, są ciekawsze sposoby na pozbywanie się... pieniędzy.
@4 210 435Wędrowca netowy:
@4 210 437Wędrowca netowy: doskonale o tym wiem
Witam wszystkich
u mnie będzie padało do zjawiska 100 minut
Może macie coś do keno?
u mnie będzie padało do zjawiska 100 minut
Może macie coś do keno?
@4 210 440Gosia__77: mocno dmuchajto może przejdzie
Hello, w świetle wpisów na niebieskim tle widać, że coś w tym jest , i widać też radość w punktach kolektorskich
https://www.money.pl/gospodarka/najwieksza-spolka-w-polskim-e-commerce-pelne-zaskoczenie-nie-allegro-ani-nie-amazon-6655885678021152a.html
https://www.money.pl/gospodarka/najwieksza-spolka-w-polskim-e-commerce-pelne-zaskoczenie-nie-allegro-ani-nie-amazon-6655885678021152a.html
Witam uwaga podaję liczby do Keno 23 25 27 29 30
@4 210 444Biedroneczka1977: dziękijuż lecę do żabki
Walduś.
Liczby z . ... 441 zapisane.
Jutro sprawdzę.
Liczby z . ... 441 zapisane.
Jutro sprawdzę.
@4 210 447Wędrowca netowy:
Dzieki
Dzieki
@4 210 436Wędrowca netowy: Toż to porażka Artura
@4 210 417Biedroneczka1977: dzisiaj jest w promocji w Biedronce za 9,99zł

Gosc wzial 8 zdrapek..po zecieciagiem...nim cos tam wyslalem...juz wydrapal2 zlote
Moze zle kresle...moze winienem brac z tych co czesto padaja...myslalem ze liczby beda sie obracac...ale jak na 5 wchodzi jedna...to jsk mam cos trafic w 5 z innej dziesiatki
Biedroneczka1977 Na liczby wKeno, które podałaś o 10,35 będą miały takie trafienia:0/5,2/5,3/5 dzisiaj takie
Może jutro będzie :4/5
Może jutro będzie :4/5
Witam wszystkich
@4 210 459waldus: witaj witaj na razie jeszcze żadne jeszcze nie patrzyłem w liczby
ale z tego co wiem to dzisiaj 1 nie powinno być szybciej 2 moim zdaniem wyjdzie tak 4 jest na tak moze wyjsc taki uklad 2,4,6,8
@4 210 463waldus: Walduś wizjoner
@4 210 452multijune177: dziękuję lecę
@4 210 465191979: 🌼🌼🌼🌼
Jak już tak patrzysz w przyszłość to powiedz mi kiedy moje dzieci wyzdrowieją angina oby dwoje
@4 210 468Biedroneczka1977: 🌸 🌸 🌸 🌹
Czy ja dzisiaj typowalam pewniaka ?
4 210 463. waldus -tak 63 jest na tak tez ja widzę na wyjście
I 66 powinna być
@4 210 474Biedroneczka1977:witajno juz widze no mogla by być 66 ale bardziej widzi mi sie 68,71,79
@4 210 472waldus: masakra
Od 10 dni nie mogę się uporać
I tylko zasrane teleporady
Jak ma to tak wyglądać to też mogę być lekarzem
Od 10 dni nie mogę się uporać
I tylko zasrane teleporady
Jak ma to tak wyglądać to też mogę być lekarzem
Oki typowalam rano pewniaka
do tego jeszcze 29 dochodzi z 36
@4 210 476191979: @4 210 476191979: muszą Cię przyjąć z dziećmi w przychodni powiedz ze do NFZ zadzwonisz musisz być stanowcza nie ma ze teleporady
Aniu wiem coś o tym najgorsze jest to jak się jakieś choróbsko przyplata
U mnie w przychodni nie przyjmują pacjentów z gorączka tylko teleporada
Jak z gorączką to tym bardziej muszą przyjąć co to ma być przecież lekarze są szczepieni
W miejscowości Lipnica Mała padła wygrana 15 000 zł w grze Keno (9 z 10 x 5)
@4 210 481waldus: tak wszędzie jest , chyba u mnie w przychodni, to samo teleporada na tela, tylko rehabilitacja działa w ośrodku normalnie,ale wychodzi pielęgniarka mierzy ci temperaturę termometrem do głowy i jak niemasz temperatury wtedy wchodzisz do ośrodka, na rehabilitacje, jak masz kilka kresek już możesz zapomnieć o rehabilitacji, a wszystko inne zdalne a spróbój kichnać przy niej to już w ogóle
w miejscowościach obok to już nie które przychodnie są otwarte, ludzie korzystają z usług, lekarskich, bo słyszę jak ludzie opowiadają miedzy sobą a umnie są 2 przychodnie i jedna i druga tylko teleporad udzielają
@4 210 479Biedroneczka1977: Kochana tak jak Walduś napisał nie przyjmują z gorączką
A ja za 12 dni powinnam
być nad morzem
Jestem w ...
Zaskakuje mnie fakt że lekarz przez telefon widzi anginę i przepisuje antybiotyk jak zwykła witaminę
Tragedia co się dzieje
A ja za 12 dni powinnam
być nad morzem
Jestem w ...
Zaskakuje mnie fakt że lekarz przez telefon widzi anginę i przepisuje antybiotyk jak zwykła witaminę
Tragedia co się dzieje
@4 210 469191979:
191979, nie chcę niczego sugerować, ani tym bardziej radzić...
Ale próbowałaś najprostszą w Świecie gencjanę (roztwór wodny)
Jeżeli to rzeczywiście angina i nie wirusowa, tylko bakteryjna albo grzybicza, to może warto spróbować.
Ładne to nie jest, ale nie o to chodzi...
191979, nie chcę niczego sugerować, ani tym bardziej radzić...
Ale próbowałaś najprostszą w Świecie gencjanę (roztwór wodny)
Jeżeli to rzeczywiście angina i nie wirusowa, tylko bakteryjna albo grzybicza, to może warto spróbować.
Ładne to nie jest, ale nie o to chodzi...
@4 210 486191979: ja uważam że nie trzeba do nich dzwonić po ta teleporade, bo to nic nie daje, jeśli boli cie gardło np, i jest to angina powiedzmy to zjedz sobie chleba z masłem i czosnkiem, czosnek jest najlepszym antybiotykiem, i zawsze przeważnie pomaga na takie schorzenia, czosnek jest najlepszym specyfikiem, na takie dolegliwosci masz bóle głowy to skronie wysmaruj amolem, tez to pomaga, a nie tylko chemia pchana przez lekarzy pacjentom
Jak jest teleporada...skarzyc sie..wtedy karza prxyjechac..tak z ojcem mialem...a jutro do Wrzesni...do lekarza na 9..
Gdybyś próbowała, to koniecznie roztwór wodny a nie alkoholowy, wewnętrznie migdałki "wypedzlować" gencjaną...No tak kolor jakiś czas jest, ale schodzi.
U mnie tato zrobil roztwor..miod kurkuma imbir czosnek..rakieta jak sie zwacha...ale pomaga
Robal_36 , też to dzisiaj czytałam.
... o osiągach TSa (znaczy), miałam zalinkować, ale już to zrobiłeś...
... o osiągach TSa (znaczy), miałam zalinkować, ale już to zrobiłeś...
@4 210 487EstyMy:
Nie moje dzieci tego nie lubią jak byly mniejsze to jakoś przeszło ale teraz .. już nie 17 latek stawia opór
Nie moje dzieci tego nie lubią jak byly mniejsze to jakoś przeszło ale teraz .. już nie 17 latek stawia opór
@4 210 498RT1: możesz sobie wybrać
Po losowaniu, teraz mam dobrze:w Żabce otwożyli lotto, 300m
Od domu
Od domu
ja sam to stosuje na sobie, i mego to każdemu polecić z czystym sumieniem, jak się leczyć to swoimi sposobami, anie wszystko z ta teleporada, moja kolezanka opowiadała mi o swojej małej 4 letnie córeczce, która zaczęła kaszleć, i wymiotować, moja koleżanka zadzwoniła do lekarza o poradę wiec , dostała przykazanie aby poszła i kopiła syrop w aptece, dla córki, o jakiejś tam , nazwie co lekarka podała przez telefon, koleżanka poszła kupiła i podała córce zalecana dawkę gdzieś po około godzinie czasu od wzięcia leku, koleżanka mówi ze z jej córeczką zaczęło się coś dziać niedobrego,zeszła z łózka zaczęła się niewyraźnie coś mówić r, powiedziała ze zachowywała się nie naturalnie i zaczęła sie przewracać, zaczeła też i sinieć, wiec szybko zadzwoniła na pogotowie , przyjechało pogotowie szybko zbadali dziecko i stwierdzili ze dziecku, został podany lek który nie jest dla dzieci a dla osób starszych, zdecydowano ze dziecko ma duszności i zabierają je do szpitala do Wrocławia, czym prędzej, wiec koleżanka pojechała do wrocławia karetka, z nimi, okazało się ze dziecku w ostatniej chwili uratowano życie, , lekarz w szpitalu klinicznym, tylko powiedział kto przypisuje dziecku lek dla dorosłych, i tak działa własnie teleporada, po prostu szkoda gadać,słuzba zdrowia niedziała tak jak powinna., przedwczoraj rozmawiałem tez z sasiadka swoja j€ż starsza kobieta, mówiła mi że zabrało ja w nocy pogotowie o 12 w nocy a dopiero ja przyjeli nad ranem w szpitalu, zapytałem, a gdzie sąsiadka była od 12 w bocy do rana powiedziała mi ze w karetce czekała na przyjecie do szpitala, tak działa służba zdrowia u nas w Polsce, ona czekała aż ktoś umrze aby się zwolniło łóżko w szpitalu, a tez była w stanie bardzo poważnym
W miejscowości Przewóz padła wygrana 40 000 zł w zdrapce LOTEK
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
dlatego uważam ze lepiej leczyć się sposobami babcinymi niż korzystać z teleporad jakiś pseudo lekarzy, którzy nie widzą pacjenta nie badają go, a zdalnie stawiają diagnozę, i przypisują lekarstwa, i to jeszcze żeby te lekarstwa pomogły to by było dobrze bo gorzej jak weźmiesz dany lek a on wcale nie pomaga tylko jeszcze pogorszy stan zdrowia
a ta sasiadka miała zaraz 2 operacje i po 2 operacji po 2 dniach wysłano ja do domu, i kazano do kontroli to dzwonić zdalnie i sie umowić z lekarzem, normalnie szok co teraz robią
ta słuzba zdrowia jest chora, na umyśle