Wpisy 4 197 978 – 4 198 077
20 czerwca 2021 14:58 → 20 czerwca 2021 18:54, 100 wpisów
@4 197 978waldus: to tak jak każdej kobiecie ...idz dorobić...bo mało
@4 197 982Forsami: pod Lidla miałem się wybrać zajmować się parkingiem ale mało płaco
@4 197 986waldus: już jest przecież parkingowy Kajtek ten cygan ochrościały daj mu 5 złotych to Ci auta popilnuje...
nie wiem, nie opuszczam swojej wioski od 40 lat 3 km najdalej od swojego miejsca zamieszkania
THX, szybko i sprawnie przy tym upale czasochłonne gotowanie odpada kolego
Worek lipa.. Wysłany w niedzielę.. Początek dobry lotto reszta do uja.. O Oki i 2 na 6
w te upały stać gotować wszystko kupić prąd lub gaz też na liczniku bije pomyć wszystko, czasem lepiej zjeść gotowe
trochę z tego życia mieć coś zobaczyć a tak człowiek nic nie zobaczy i tak prze wegetuje na tym padole
To jest uj... Gość jechał samochodem 70 km na h i lewym wyprzedził go inny... Na hulajnodze elektrycznej
@4 198 021tomi77: fioletowej
@4 198 021tomi77: To mógł być tylko jeden człowiek

Dzisiaj Nocka w pracy i niemoge bo samochodem jade
@4 198 032tomi77: wedlug ciebie piwko to chlanie to ja dziekuje za takie teksty
Pałac kultury i nauki nie byłem w Warszawie nie wiem czy dał bym radę tam dotrzeć
@4 198 034Mulag: nic ciekawego co rusz czajka daje czadu brud smród hałas beton na betonie
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 3 750 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
u mnie chyba od temperatury wysiadł terminal nie wiem czy to znak, że mam nie grać???
myślicie ,że po % się lepiej żyje może i ja spróbuję bo mam tyle problemów może się znieczulę
@4 198 050johno: pewnie następna ściema totolotka awaria maszyny
@4 198 052Gosia__77: zdecydowanie się lepiej żyje
@4 198 053Gosia__77: no chyba tsowi zależy żeby jak najwięcej ludzi grało (przegrało )
ja cały czas pije i mamy sukcesy w pracy w śród znajomych, wiedza lepiej wchodzi, wydaje mi się że wszystko mogą pokonać to nic że to utopia, i tak więcej osiągam w życiu z %
ludzie idzie 4 fala delta covid zaszczepieni ciężko to zniosą aha a Pan doradca przy Premierze mówił że po zapachu wyczuwa śmierć, chce się z tego śmiać ale to prawda
nie wiem zauważyłem że kobietą podobają się mężczyźni ładnie opaleni i umięśnieni dla tego cały czas jestem na słońcu i podnoszę się na gałęzi jabłoni na rękach
kiedyś tak podnosiłam się na trzepaku teraz bym nie dała rady pompmi też robiłam a teraz słabe mięśnie próbowałam to jednej nie zrobie już
@4 198 060Mulag:
@4 198 060Mulag: ile sie podniesiesz razy
kiedyś to na trzepaku obrót do przodu do tyłu zwis pod kolana teraz to bym tak nie zrobiłaMulag
no ja trenuje od nowa po przerwie, bo kilka kg przybyło, trzeba trenować, miałem piłką uciąć drzewa ale nie zrobię to nogą ale na razie brak efektów tylko lekko kora odpadła, widać że brakuje mi dużo
ile nie wiem, bo jak się podnosiłem to szybko upadłem nie zdążyłem policzyć
@4 198 064Gosia__77: to byłaś nastolatką wtedy
@4 198 067Andreas3864: tak szkolne lata skok w dal bieganie koziołki fikołki a i przez konia skoki
@4 198 065Mulag: Ty nie trenujesztylko próbujesz złamać gałęzie
@4 198 070zgrywus: wyżywa sie na drzewie
wczoraj słyszałem w sklepie,że
karkówka wieprzowa jest lepsza
od tej ze świń
karkówka wieprzowa jest lepsza
od tej ze świń
@4 198 073emeryt: przecież wieprz to świnia
@4 198 074Mulag: ale upasiony

kto zna to miejsce
to mi kumpel wysłał z USA
a to moje trofea