Wpisy 4 194 443 – 4 194 542
15 czerwca 2021 00:43 → 15 czerwca 2021 10:08, 100 wpisów
@4 194 438RYCHFER: czemu się nie ubrałeś tam jest rój
@4 194 443Gosia__77:
Od kilku lat się nie ubieram przy miodobraniu, i tylko w kilku przypadkach żądełko wpuszczą.
Od kilku lat się nie ubieram przy miodobraniu, i tylko w kilku przypadkach żądełko wpuszczą.
@4 194 446RYCHFER: no tak już je dobrze znasz
Nie, pomagam koledze, to jest około 40 km od Suwałk, Filipów Gołdap. Mazury garbate, dziewiczy terem z dala od upraw tryty glifosatem... Pasieka to polana leśna...
ostatnio oglądałam w programie jak to jest zrobione budowę uli
@4 194 448RYCHFER: ciekawe zajęcie lepsze niż siedzenie na d...e
@4 194 449Gosia__77: @4 194 449Gosia__77:
Niesamowita gospodarka w ulach, u pszczółek, rządzi powinni wziąć przykład
Niesamowita gospodarka w ulach, u pszczółek, rządzi powinni wziąć przykład
@4 194 451RYCHFER: to fakt
zmęczony jestem, od 6 z rana dwa dni przy pasiece i inne obowiązki,
PaPa
Waldek Zaspał

Witam wszystkich {{hej}trzeba się brać do słonecznego dnia wszystkim życzę
Zaq.
@4 194 468Wędrowca netowy:
Dzień doberek
Dzień doberek
Zaq buszuje z samego rana.
W radiu straszą przyszłymi upałami.
@4 194 474dusia:
Muszę dużo alko na mecz zakupić
Bo na trzeźwo się nie da oglądać
Bo na trzeźwo się nie da oglądać
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Tyle kasy wydałem na sport i kulturę
I wszystko o kant dupy potłuc
I wszystko o kant dupy potłuc
Dusia.
Coś dzisiaj mało obserwatorów:
8.
8.
Jactam nie winie Szczesnego...obejrxyjcie powtorke pierwszej bramki...Beresxynski i Linetty dupe strzelili...obroncy robia wszystko by prxeciac lot pilki...nawet kosxtem kartki czy rzutu karnego
@4 194 484Wędrowca netowy: akto niby ma obserwować jak prawie wszyscy blokady podostawali
@4 194 492tomi77: tak żyje król
ja kopaczy nie lubię wolę siatkętam chociaż grają i wstydu nie robią....
@4 194 494dusia: Polska Brazylia 0:3
dokopią im równo..bo nasze gwiazdki ino na transferach grają ,nie mam na myśli Lewandowskiego bo on sam nie gra na boisku ...nie ma z kim grać..nie ma gry zespołowej...
Reprezentacja Nieudaczników-umnie LKS-by lepiej zagrał
Witam Wszystkich to że zagrali dno widać było, ale gorsze jest zachowanie po meczu nie pożegnali się z kibicami co ileś km jechali stali ileś godzin, wstyd i hańba wywalić większość z nich budować nową reprezentację
nie to żebym była przeciwko naszym, ale nie ma tam emocji ...nie to co siatkówka czy skoki ....które bardzo lubię
@4 194 499Mulag: mają tyle za uszami że kibiców maja w 4ech literach-Mamona sie dla nich tylko liczy
Grali jak by na siłę, bez chęci i na przymus, żadnej radości dumy że grają na takiej imprezie, wywalić to
Dzisiejszy Fart

mulagandreas
mulag tu się z Tobą zgodzę bo w NAJWIĘKSZYM POWAŻANIU Nas mają //grunt że kasę dostają
mulag tu się z Tobą zgodzę bo w NAJWIĘKSZYM POWAŻANIU Nas mają //grunt że kasę dostają
Szkoda ze nie 40tys,ale za zeta to super
@4 194 488wujek47: "zablokowane funkcje społecznościowe", czy mocniejsze info "Szukany użytkownik został zablokowany. Blokada może być czasowa ..." zwłaszcza jeśli często dotyczy jednej i tej samej osoby - raczej -nie wpływają na informację o osobach śledzących chat
udanego dnia
udanego dnia
@4 194 506dusia:
Stawiam wszystkim
Oby funkcje tego arcy'poety były zablokowane teraz przynajmniej kwartał,bo co wyprawiał w ostatnich dniach woła o pomstę
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 194 504Andreas3864: fuksiar
@4 194 517Mewa: trzeba liczyc na fuksy
@4 194 512Jutro: masz absolutną racje,najgorsze jest to że do chłopa nic niedociera Mędrzec,wyrocznia człowiek nieomylny
@4 194 512Jutro: wylewa swoje flustracje,żale na cały świat do ziomków z MP
Grajcie w słonia tylko, piniądz sam w pada oczywiście tza mieć sytema
@4 194 523Mulag: Doszłes do tego drogą dedukcji
@4 194 524Mulag: a najlepiej 2a Słonie
@4 194 527Mulag: bież Tediego do kolektury niech szuka słoni w losach
@4 194 516dusia:
@4 194 504Andreas3864:
Potrzebuje dobrego fotografa co umie zrobić dobry foto montaż ?
Czy "54" idzie na swój rekord, czy może nawet na historyczny rekord, z czasów, których niektórzy obecnie grający może nawet nie pamiętają, a kiedy kuleczki były wielokolorowe ?
@4 194 534Robal_36: dzisiaj 53,54 -prawdobodobne
ide na zdrapki do kol.
@4 194 532Forsami:
@4 194 527Mulag: Mulag ja bym całkowicie zlikwidował Polską reprezentacje piłki nożnej zostawił bym tylko rozgrywki ligowe Jeszcze co to za rozum trzeba mieć żeby za trenera zatrudnić obcokrajowca I płacić mu krocie a co to w Polsce nie ma człowieka godnego tej funkcji...poco to się kompromitować co Mistrzostwa Świata czy Europy....Zlikwidować Reprezentacje piłki nożnej..takie jest moje zdanie to samojest w Boksie Zawodowym Wagi Ciężkiej tyle już było kozaków gwiazdorzom tylko w mediach społecznościowych..I nic z tego nie wynika tylko wstyd I hańba po trzy kroć hańba
Mamy sukcesy w Siatkówce tak nie jest promowane strasznie a grają wspaniale, piłka nożna odsunąć do konta, niech grają ale skończyć z tym promowaniem, jak by innych dyscyplin nie było
@4 194 539Mulag: całkiem zlikwidował bym zero sukcesów nie wyjść z grupy za każdym razem my byśmy pojechali we dwóch zagrali było by to samo
@4 194 504Andreas3864: za drapkę