Wpisy 418 572 – 418 671
27 lipca 2011 15:29 → 27 lipca 2011 18:42, 100 wpisów
lila
słyszałaś wczoraj, pozytywka wygrała za 300 zł 7/9

słyszałaś wczoraj, pozytywka wygrała za 300 zł 7/9

mirnam tak
raz widziałem polane szatanów ok 100 szt w lesie piekny widok
raz widziałem polane szatanów ok 100 szt w lesie piekny widok
Gała

dobra ide tam....
nara do wieczora
nara do wieczora
andro

Zaraz mi się szósteczka wyśle i Joker na 22 

natasza ja mogę 

mam nosa dzisiaj
a masz jakieś gg ???

dobra podam na forum 46,77,80 wczoraj mi weszła jedna 3/3 ale nie wysłałem
46 bankowo a z 80 to wiesz nie daje głowy ale powinna być
ja dobrałem jeszcze 3 to tej trójki mam ochotę na 1300zł 

natasza jak masz duzo kasy do przeznaczenia to wyśli tak ;
46,77,80
46,73,80
46,77,7
46,77,80
46,73,80
46,77,7
no widzisz to spokojnie możesz zrobić parkę 46,80 

nie sprawdzałem jej to nic ci nie powiem
ale teraz tak patrze możesz jednak obstawiać na 33
powodzenia coś czuję ze ubrasz jakąś 3?3

dobra dam 39
moje zdanie nie wiem
moje zdanie nie wiem

http://strefatajemnic.onet.pl/apokalipsa/koniec-swiata-przesuniety,1,4238832,artykul.html
możecie spaś spokojnie i dalej typować
nawet wasze dzieci tego nie doczekają!

możecie spaś spokojnie i dalej typować
nawet wasze dzieci tego nie doczekają!

Gigantyczna afera na Pomorzu? Może chodzić o dziesiątki milionów złotych
Oficerowie Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego wkroczyli do biura Agencji Rozwoju Pomorza S.A. Szukali dowodów na niegospodarność przy rozdzielaniu środków unijnych. Może chodzić o kilkadziesiąt milionów złotych - informuje portal Wybrzeże24.pl.
Cezary Szostak, szef Prokuratury Rejonowej Gdańsk Oliwa, potwierdził, że z początkiem maja wszczęto postępowanie. - Postępowanie dotyczy niegospodarności przy rozporządzaniu środkami publicznymi, przekazanymi z Unii Europejskiej na dofinansowanie projektów realizowanych przez podmioty gospodarcze z Pomorza - wyjaśnił.
Według informacji portalu Wybrzeże24.pl, może chodzić o 40 milionów złotych.
- Nasze działania dotyczą jednego z wątków działania Agencji Rozwoju Pomorza Gdańskiego - powiedziała ppłk Katarzyna Bernecka z gdańskiej delegatury ABW.
Prezes Agencji Rozwoju Pomorza Gdańskiego S.A. Łukasz Żelewski powiedział, że Agencja "z racji dysponowania środkami publicznymi oraz charakteru prowadzonej działalności, jest często poddawana rutynowym kontrolom m.in. instytucji audytujących wydatkowanie środków unijnych, Urzędu Kontroli Skarbowej, Państwowej Inspekcji Pracy, Najwyższej Izby Kontroli, Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego czy Centralnego Biura Śledczego". Dodał, że postępowanie prowadzone przez gdańską prokuraturę dotyczy "wdrażania I Osi Priorytetowej Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego 2007-2013".
ARP odpowiada za wdrażanie Funduszy Europejskich dla firm i instytucji. W Agencji Rozwoju Pomorza S.A. Jedynym akcjonariuszem jest woj. pomorskie - oprócz rady nadzorczej to urząd marszałkowski i zarząd województwa sprawuje nadzór właścicielski nad Agencją.
komentarze :
Już teraz wiem dlaczego PO miało na Pomorzu tak duże poparcie
.Złodzieje się kupy trzymają.
PO po prostu czuje się coraz pewniej przy robieniu przekrętów. wywalili Kurską z interesu, ale pewnie kobieta była sprytniejsza i zostawiła sobie dokumentację paru wałków pezesunia na wszelki wypadek. A facet PO prostu był zbyt chciwy. zostawiłby ją na etacie i miałby swięty spokój
Oficerowie Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego wkroczyli do biura Agencji Rozwoju Pomorza S.A. Szukali dowodów na niegospodarność przy rozdzielaniu środków unijnych. Może chodzić o kilkadziesiąt milionów złotych - informuje portal Wybrzeże24.pl.
Cezary Szostak, szef Prokuratury Rejonowej Gdańsk Oliwa, potwierdził, że z początkiem maja wszczęto postępowanie. - Postępowanie dotyczy niegospodarności przy rozporządzaniu środkami publicznymi, przekazanymi z Unii Europejskiej na dofinansowanie projektów realizowanych przez podmioty gospodarcze z Pomorza - wyjaśnił.
Według informacji portalu Wybrzeże24.pl, może chodzić o 40 milionów złotych.
- Nasze działania dotyczą jednego z wątków działania Agencji Rozwoju Pomorza Gdańskiego - powiedziała ppłk Katarzyna Bernecka z gdańskiej delegatury ABW.
Prezes Agencji Rozwoju Pomorza Gdańskiego S.A. Łukasz Żelewski powiedział, że Agencja "z racji dysponowania środkami publicznymi oraz charakteru prowadzonej działalności, jest często poddawana rutynowym kontrolom m.in. instytucji audytujących wydatkowanie środków unijnych, Urzędu Kontroli Skarbowej, Państwowej Inspekcji Pracy, Najwyższej Izby Kontroli, Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego czy Centralnego Biura Śledczego". Dodał, że postępowanie prowadzone przez gdańską prokuraturę dotyczy "wdrażania I Osi Priorytetowej Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego 2007-2013".
ARP odpowiada za wdrażanie Funduszy Europejskich dla firm i instytucji. W Agencji Rozwoju Pomorza S.A. Jedynym akcjonariuszem jest woj. pomorskie - oprócz rady nadzorczej to urząd marszałkowski i zarząd województwa sprawuje nadzór właścicielski nad Agencją.
komentarze :
Już teraz wiem dlaczego PO miało na Pomorzu tak duże poparcie
.Złodzieje się kupy trzymają.
PO po prostu czuje się coraz pewniej przy robieniu przekrętów. wywalili Kurską z interesu, ale pewnie kobieta była sprytniejsza i zostawiła sobie dokumentację paru wałków pezesunia na wszelki wypadek. A facet PO prostu był zbyt chciwy. zostawiłby ją na etacie i miałby swięty spokój
<a href="http://teledyski.info/openclip-7370.html" title="Zobacz: Bon Jovi - No Apologies" target="_blank">Bon Jovi - No Apologies</a>

lotto7..nie podniecaj się...ABW "robi" premierowi dobrą robotę......prokuratura przed wyborami umorzy bo wszystko było "lege artis"...zobaczysz PO GÓRĄ...

Lotto7..przy przyznawaniu dotacji musi występować "uznaniowość" i dopuki nie przyłapie się kogoś , że "wzioł" to wszystko można badać, sprawdzać i ***olić różne głupoty

ponius strate ale dzisiaj jest ten dzień