Wpisy 418 199 – 418 298
27 lipca 2011 12:55 → 27 lipca 2011 13:56, 100 wpisów
wiesiek77.....

no nareszcie...

No Gała mi sie coś chrzami po alkocholu i włancza mi sie potrójna moralność
i strzelam gatke z czekaniem do słubu..ale to musze być mocno wstawiona raz do roku

polewaj

Ale pada i to ma być lato

PiS domaga się od premiera Donalda Tuska wyjaśnień w sprawie podróży jego syna do Chin. Kilka miesięcy temu Michał Tusk pojechał do Państwa Środka na koszt Polskich Kolei Państwowych. Niedawno wyszło na jaw, że jego wyjazd sponsorowała też jedna z chińskich firm, będąca właścicielem konsorcjum COVEC, które niedawno zostało wyrzucone z budowy autostrady A2.
O sprawie napisała we wtorek "Gazeta Polska" - zobacz artykuł. Według dziennikarzy gazety, to nie koniec skandalu, bowiem firma brata prezesa PKP, który zabrał Tuska do Chin, wykonuje prace energetyczne i telekomunikacyjne na tej samej autostradzie.
Gazeta sugeruje tym samym, ze syn Donalda Tuska brał udział w potężnym, międzynarodowym przekręcie.
O sprawie napisała we wtorek "Gazeta Polska" - zobacz artykuł. Według dziennikarzy gazety, to nie koniec skandalu, bowiem firma brata prezesa PKP, który zabrał Tuska do Chin, wykonuje prace energetyczne i telekomunikacyjne na tej samej autostradzie.
Gazeta sugeruje tym samym, ze syn Donalda Tuska brał udział w potężnym, międzynarodowym przekręcie.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,73074,title,Chinska-draka-Michala-Tuska,wid,13629529,wiadomosc_prasa.html
Tu jest kolejny artykuł
Tu jest kolejny artykuł
lotto7..bez Ciebie to my byśmy c..ja wiedzieli...co się dzieje w polityce

Witam ponownie.. .
Czas wznieść toast, za przyszłe małe.... gałoandromedki.. .
Czas wznieść toast, za przyszłe małe.... gałoandromedki.. .

A loswanko za 45min

parki....13,28....33,69....
....14,80.....8,55.....

....14,80.....8,55.....

anzu dzięki za gratki za TK, czytałem kiedyś czat bo czegoś szukałem i wpadłem na to przypadkiem 

Znowu leje pod górami, w centrum i niedaleko od Żuław.
lotto7....nic nie wysłałem to typy tak na sucho

wieczrem coś wysle na chybil-trafil

lotto7...tak

Lotto7

lotto7...wysle 10/10 bez plusa
i szczena i
i raczej dla facetów link http://www.fanhouse.co.uk/2011/07/26/video-amazing-goal-by-wallyson/?icid=maing-grid7%7Cuk%7Cdl8%7Csec1_lnk1%7C71901
ale cisza

Witam Paskonatów ML: mag..,Gała,Lestek,Lila,Andromeda,Ulexxa,Krysieńka,Bella

Andromeda,czyżby na Pasko była jakaś burza,że "wywiało " wszystkich

ja jestem 

giorgio nie bo mnie krecił jak było 850 tysiecy teraz jest za maly bonus

witamy..

amour...

Wieczorem wyslę na chybil_Trafił