Wpisy 4 181 833 – 4 181 932
27 maja 2021 10:15 → 27 maja 2021 13:55, 100 wpisów
@4 181 833waldus: Nie wymiekaj
baco !
a co ???
czemu te ŁOSCYPKI są słone /
bo jak je wyrabiam i siedzę przy nich 12 godzin
to do WC.........nie chodzę
a co ???
czemu te ŁOSCYPKI są słone /
bo jak je wyrabiam i siedzę przy nich 12 godzin
to do WC.........nie chodzę
@4 181 837emeryt: fu
Ania oczywiście ze cycki to nie wszystko,ważne też to male"serduszko"
mam w rodzinie 3 prowadzących lokale
i tak zwane piwo z kija, nalewane, czy jeszcze inna nazwa może
za dużo procentów nie ma przy badaniu
ponieważ jest zimne, to robi WRAŻENIE PIWA
szczególnie tam gdzie serwują np do ryby, DOLEWANA WODA
i tak zwane piwo z kija, nalewane, czy jeszcze inna nazwa może
za dużo procentów nie ma przy badaniu
ponieważ jest zimne, to robi WRAŻENIE PIWA
szczególnie tam gdzie serwują np do ryby, DOLEWANA WODA
różne są zboczenia
mam znajomego, który z dziewczyną gra brydża........ale
tylko dwoma kartami
tylko PIK u dziewczyny
i TREFL u faceta
mam znajomego, który z dziewczyną gra brydża........ale
tylko dwoma kartami
tylko PIK u dziewczyny
i TREFL u faceta
@4 181 840dotam: najważniejsze
@4 181 843waldus: nie wiem skąd ten śmiech ale
waldus
zależy w jakim wieku ?
nad rzeką leżą i opalają się 3 faceci, 18 lat, 40 i 80
po drugiej stronie rzeki rozbiera się seksi blond
18 - latek mówi PŁYNĘ
40 - poszukam łodzi
80 - z daleka też przecież dobrze widać
zależy w jakim wieku ?
nad rzeką leżą i opalają się 3 faceci, 18 lat, 40 i 80
po drugiej stronie rzeki rozbiera się seksi blond
18 - latek mówi PŁYNĘ
40 - poszukam łodzi
80 - z daleka też przecież dobrze widać

@4 181 849krzysztof 24:

Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły

10,11,12
Sobota po południu lotto mini kaskada po sztuce.. Zakończenie miesiacano tył jak cholera.. Choc kwiecień był lepszy
Witam
@4 181 850waldus:
@4 181 851krzysztof 24:
No tak jak nie mielony to kapusta
No tak jak nie mielony to kapusta
@4 181 867tomi77:
Ja też mam
Ja też mam
W miejscowości Łaziska Górne padła wygrana 85 000 zł w zdrapce KRZYŻÓWKA XL
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
jak tam robimy kapuche?
Gratulujemy wygranej w wysokości 14.00 zł w grze Keno! Szczęśliwe losowanie odbyło się 27.05.2021 11:26
Gratulujemy wygranej w wysokości 14.00 zł w grze Keno! Szczęśliwe losowanie odbyło się 27.05.2021 11:26
@4 181 870wizard:
z tego co widze jest jeden 100 proc sposob na keno, kasa zawsze
powiedziec ?
powiedziec ?
tylko takie zdarzenie nie wystepuje czesto ale jak juz jest to gwarancja skarbu panstwa
, Ludki ludki, co się z Wami wyrabia , Mój Boże .
Dzień dobry!!!
Dzień dobry!!!
@4 181 874wizard: dawaj sposób
Info (z mózgiem też coś trzeba robić, id czasu do czasu ludki )
https://amp-cnn-com.cdn.ampproject.org/c/s/amp.cnn.com/cnn/2021/05/26/politics/biden-intelligence-community-pandemic-origins-report/index.html?utm_source=upday&utm_medium=referral
https://amp-cnn-com.cdn.ampproject.org/c/s/amp.cnn.com/cnn/2021/05/26/politics/biden-intelligence-community-pandemic-origins-report/index.html?utm_source=upday&utm_medium=referral
@4 181 875wizard:
dzis chce wiecej niz 2 zlote
@4 181 885wizard:
No, może być , ale...przaśne trochę! , przynajmniej do 01:40, dalej nie będę...
No, może być , ale...przaśne trochę! , przynajmniej do 01:40, dalej nie będę...
Emeryt (jeżeli jesteś), też myślałam, że jesteś facetem
- jeżeli trzeba wyjaśnić dokładniej o co chodzi, to służę omówieniem; choć myślę, że jak mówię do mgr(a), to nie muszę wszystkiego wprost??
- jeżeli trzeba wyjaśnić dokładniej o co chodzi, to służę omówieniem; choć myślę, że jak mówię do mgr(a), to nie muszę wszystkiego wprost??
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 1 500 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
A teraz Ogłoszenie dla wszystkich moich uroczych bywalców KG, szczególnie tych najbardziej "uroczych".
Do końca weekendu kto chce się nawrócić, niech się nawraca (będzie mile widziane).
Przeprosiny z padnięciem na kolana (nie bez !), po weekendzie- jeżeli jeszcze będzie istniał czat i go nie rozwalicie - będzie założony filtr przeciwhołotny (to nie dotyczy użytk. arczibalik73)
Do końca weekendu kto chce się nawrócić, niech się nawraca (będzie mile widziane).
Przeprosiny z padnięciem na kolana (nie bez !), po weekendzie- jeżeli jeszcze będzie istniał czat i go nie rozwalicie - będzie założony filtr przeciwhołotny (to nie dotyczy użytk. arczibalik73)
Kupilem kwiat doniczkowy mamie...calcedonia myslalem..a to calceoria...wpisalem calcedonia a tam same fajne dupy kobiece w fajnych gatkach
@4 181 895lewy: ja po alko trafiłem w EJP
arczibalik73, zauważyłam Twoje wpisy w mojej KG, na pewno przeczytam przed weekendem (teraz jestem zajęta ).
Dziękuję za podzielenie się swoją opinią,możesz spokojniej pisać do Mnie na czacie - KG nie jest mniej publiczna
Dziękuję za podzielenie się swoją opinią,możesz spokojniej pisać do Mnie na czacie - KG nie jest mniej publiczna
A teraz kody:
63137644801560
&
21745844803092
(dzisiejsze świeżutkie), jak mawiał Pan KACZOR (użytkownik MP, nie kojarzyć sobie źle ) Liczby są wszędzie - więc tam na pewno też są pewniaki
63137644801560
&
21745844803092
(dzisiejsze świeżutkie), jak mawiał Pan KACZOR (użytkownik MP, nie kojarzyć sobie źle ) Liczby są wszędzie - więc tam na pewno też są pewniaki
Co jeszcze...?
Aha!
Nie jestem psychiatrą (ani psychologiem) I naprawdę nie najlepiej znoszę cudze urojenia , proszę o zrozumienie ; natomiast potrafię je rozpoznać i klasyfikować (wykłady i egzaminy z psychiatrii sądowej), tak, że ten...litości
Aha!
Nie jestem psychiatrą (ani psychologiem) I naprawdę nie najlepiej znoszę cudze urojenia , proszę o zrozumienie ; natomiast potrafię je rozpoznać i klasyfikować (wykłady i egzaminy z psychiatrii sądowej), tak, że ten...litości
A teraz, Mili Państwo, ślicznie się uśmiecham do WSZYSTKICH (do najulubieńszych szczególnie ) I życzę wszystkimi Miłego i udanego dnia
... I dajcie sobie siana czasami
... I dajcie sobie siana czasami
Kaskada...porazka...grac po poludniu trza sobote...ostatni strzal rozpaczy...
@4 181 906Bolo22: >> Kolejki pewne
Kto to losuje...ta sama kaskada na wirczor nawet 8 na 12 by nie dala choc poczatek byl dobry
kto ma nobla ten ma jobla
w tym nobel roku w dziedzinie keno trafia do
jest wiecej mozliwosci wygrania kasy niz kasy do inwestowania szok
w tym nobel roku w dziedzinie keno trafia do
jest wiecej mozliwosci wygrania kasy niz kasy do inwestowania szok
wlasnie zrobilem symulacje gry i wyniki sa obiecujace, na 4 zagrania szansa wygranej wyszla 100 proc
Ts tak chytrzy ze nawet nie da wygrac nam raz w miesiacu tylko tak do siebie ciagle przygarnia. A zeby nikt niegral i upadlosci mu zycze
Przed chwilą padło 1 x 1250,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły