Wpisy 418 143 – 418 242
27 lipca 2011 12:36 → 27 lipca 2011 13:15, 100 wpisów
http://jaramsie.pl/2l64yiz_4chfdt#postbox?utm_source=gg&utm_medium=main
ciekawe czy gdyby spadł to by przeżył ten kot?

ciekawe czy gdyby spadł to by przeżył ten kot?

amour...VIP

lila ja też

idę wysłać kupony! jakieś mi dzisiaj dziwne zestawy wyszły, ale może to i dobrze 
Zaraz wracam

Zaraz wracam

pozytywka....

amour...polewaj

anzu normalnoie Bardzo aktywny multipaskowicz (powyżej 1000 postów)

wiesiek77.....

no nareszcie...

No Gała mi sie coś chrzami po alkocholu i włancza mi sie potrójna moralność
i strzelam gatke z czekaniem do słubu..ale to musze być mocno wstawiona raz do roku

polewaj

Ale pada i to ma być lato

PiS domaga się od premiera Donalda Tuska wyjaśnień w sprawie podróży jego syna do Chin. Kilka miesięcy temu Michał Tusk pojechał do Państwa Środka na koszt Polskich Kolei Państwowych. Niedawno wyszło na jaw, że jego wyjazd sponsorowała też jedna z chińskich firm, będąca właścicielem konsorcjum COVEC, które niedawno zostało wyrzucone z budowy autostrady A2.
O sprawie napisała we wtorek "Gazeta Polska" - zobacz artykuł. Według dziennikarzy gazety, to nie koniec skandalu, bowiem firma brata prezesa PKP, który zabrał Tuska do Chin, wykonuje prace energetyczne i telekomunikacyjne na tej samej autostradzie.
Gazeta sugeruje tym samym, ze syn Donalda Tuska brał udział w potężnym, międzynarodowym przekręcie.
O sprawie napisała we wtorek "Gazeta Polska" - zobacz artykuł. Według dziennikarzy gazety, to nie koniec skandalu, bowiem firma brata prezesa PKP, który zabrał Tuska do Chin, wykonuje prace energetyczne i telekomunikacyjne na tej samej autostradzie.
Gazeta sugeruje tym samym, ze syn Donalda Tuska brał udział w potężnym, międzynarodowym przekręcie.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,73074,title,Chinska-draka-Michala-Tuska,wid,13629529,wiadomosc_prasa.html
Tu jest kolejny artykuł
Tu jest kolejny artykuł
lotto7..bez Ciebie to my byśmy c..ja wiedzieli...co się dzieje w polityce

Witam ponownie.. .
Czas wznieść toast, za przyszłe małe.... gałoandromedki.. .
Czas wznieść toast, za przyszłe małe.... gałoandromedki.. .