Wpisy 4 180 049 – 4 180 148
24 maja 2021 14:51 → 24 maja 2021 17:31, 100 wpisów
@4 180 048Andreas3864:
Dzj namiary
Dzj namiary
@4 180 049:
*Daj
*Daj
W gierce KAMYKI padła przed chwilą wygrana 900 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
@4 180 050RYCHFER: wziołem z netu dla jaj,sam bym to przerobił
@4 180 053Andreas3864:
@4 180 055waldus: taka muzyczkę szczególnie z takimi teledyskami poproszę tylko nie wiem czy pasko by chciał nie chciał po 22
@4 180 063Mewa: miałeś te liczby na 14 ?
@4 180 064Biedroneczka1977: hey......... nie nie na 14h nie grałem na wieczorek dumam czy wysłać
@4 180 069tomi77: przerżniesz całą wypłatę
@4 180 072waldus: ?
@4 180 073biednystudent: gram 10 lat i nic na minusie jestem
@4 180 074waldus: bo szczęściu trzeba pomóc
ja przestałem grać na moje liczby i na chybił trafił i w realu jestem w skali miesiąca na lekkim plusie
@4 180 075biednystudent: kolejne 10, 20 czy 30 lat?
gram excelem lub programem
@4 180 047Andreas3864:
@4 180 076biednystudent: lekki plusa teraz policz ile dziennie czasu poświęcasz
Zgrywus nie myślałeś o zmianie nicka ? Np realista, czy jakoś tak
zdarza się ze trafiam 8/9 to dla mnie jak dla studenta konkretna kasa ciężko dziennie zarobić 750 zł
@4 180 082Robal_36: żaden inny do mnie nie pasuje jak ten
Echhhh ten hazard i wypieranie , te ściemy , ci studenci - przed pracą wysyłający sz600 i grający dalej, jeśli coś trafią...
itd itd
w wiadomościach mówią , że jak się zaszczepię to mam szanse na 1.000.000 zł w loteri covid-19
@4 180 087Angierski: czyli to prawdajak nie grasz to nie wygrasz
@4 180 083biednystudent: tak to napisałeś jakbyś codziennie wygrywał 750zł
@4 180 088zgrywus: to ze ktos wygral 100 tys to nic
teraz ci co graja w ta gierke musza odrobic straty i przegrac zanim ktos znow wygra
teraz ci co graja w ta gierke musza odrobic straty i przegrac zanim ktos znow wygra
Noooo teraz to mnie przekonali, nie ma to tamto - biorę dawki za wszystkich sceptków
im mniej inwestujesz tym mniej stracisz , a jak coś wygrasz to inwestuj tylko to co wygrałeś nie oddawaj swojej kasy, graj za kasę od TS
@4 180 091Angierski: czyli gierka jest ustawiona
@4 180 094zgrywus: nie koniecznie poprostu co któryś gracz wygrywa a teraz przez kolejne X będą przegrane
@4 180 094zgrywus: oczywiscie ze ustawiona, tak jak kaskada
jest jakas pula losow z wygrana i jak TS zarobi to wlacza sie nowa pula losow z druga wygrana
nie ma tak ze kilka wygranych bedzie jedna obok drugiej... to sa kolejne transze losow
jest jakas pula losow z wygrana i jak TS zarobi to wlacza sie nowa pula losow z druga wygrana
nie ma tak ze kilka wygranych bedzie jedna obok drugiej... to sa kolejne transze losow
biznes musi się opłacać i tyle
masz np. 1000000 losow z łączna wygrana 10 razy mniejsza w tej puli
jak ktos wygra to wszystkie losy musza byc wybrane czyli TS matematycznie zarobi tyle ile ustalal
potem jest to samo 1000000 losow itd
jak ktos wygra to wszystkie losy musza byc wybrane czyli TS matematycznie zarobi tyle ile ustalal
potem jest to samo 1000000 losow itd
ewentualnie jeszcze moze byc tak
jest X losow z glowna wygrana, losow jest duzo wiecej, wszystkie losy daja TSowi 40% zysku
wygranych moze byc wiecej naraz ale pozniej TS musi wygrywac i zarobic
jest X losow z glowna wygrana, losow jest duzo wiecej, wszystkie losy daja TSowi 40% zysku
wygranych moze byc wiecej naraz ale pozniej TS musi wygrywac i zarobic
te gierki z dluzszej perspektywy moga cos dac
ale tak jak pisze trzeba grac minimum miesiac non stop
ale tak jak pisze trzeba grac minimum miesiac non stop
@4 180 096Angierski: ale grający nie mają żadnego wpływu na kolejność, nie wiem, jak to nazwać, kolejność e-losów, impulsów, "obrotów koła", płacisz i już
Wygrana, albo przegrana, a serie na "-" potrafią być dotkliwie długie
Wygrana, albo przegrana, a serie na "-" potrafią być dotkliwie długie
@4 180 101zgrywus: albo w super szansie ogłaszać czyjś numer telefonu
@4 180 103Robal_36: no wiadomo, wygrana glowna jest jak 1 / mln losow
czy wczesniej czy pozniej na to nie mamy wplywu
czy wczesniej czy pozniej na to nie mamy wplywu
statystyka może być pomocna
ja powiem wam że lepiej grać we wszystkie gierki tsa na raz
chociaż to nie możliwie może na wirtualnej maszynie i żeby sam klikał jakiś program do tego
tak po 2, 3 zł
tylko 9 gierek x 3 zl 27 zlotych czyli 100 gier 2.700 zlotych
chociaż to nie możliwie może na wirtualnej maszynie i żeby sam klikał jakiś program do tego
tak po 2, 3 zł
tylko 9 gierek x 3 zl 27 zlotych czyli 100 gier 2.700 zlotych
może zamiast zaparywać się na wygrywanie milionów może nastawić się na wygranie 1500 zł dziennie
co w skali roku da Ci blisko 500.000 zł
co w skali roku da Ci blisko 500.000 zł
to jest 7/7 w keno raz dziennie lub 6/6 + 5/5 w multi
jak to mówią nie od razu Rzym zbudowano. małymi kroczkami ale do przodu ?
w prawdopodobienstwie nie ma maly kroczkow
to jest droga bardzo stroma pod gore
to jest droga bardzo stroma pod gore
@4 180 111Angierski: zawsze są drogi alternatywne , jak to mówią w matematyce nie ważna jakim sposobem rozwiązałeś zadanie ważne , że doszedłeś do poprawnego wyniku
na maturze z matematyki można było policzyć sobie pochodną i dostałeś komplet punktów za zadanie , mimo że na pochodnej w liceum już nie ma w podstawie programowej z matematyki
Wytypujcie 3/3 co 3 dzień ...............czyli dwa razy w tygodniu to będzie sukces ......................................a marzenia o 6/6 lub 7/7 zapomnijcie ...........
@4 180 113RYCHFER: nie dziękuje aby nie zapeszyć
@4 180 116pavel: 3/3 to jest w keno raptem 54 zł co to za wygrana ??
w keno 3/3 to 18 zł poprawka
biedny student ...............to zagraj 3/3 za 100zł będzisz miał 20000 zł
właśnie patrzę w pukony, i musiałem myślami gdzieś odjechać, w kolekturze, bo na najbliższe losowanie lotka mam z super szansą
ja już w żabce nie kupuje totka oprotestowuje , kobieta nie chciała mi puścić totka bo miała telefon od dziecka i gada i gada i moje numerki na konkretną godzinę przepadły
a takich punktów co prowadzą tylko totka to jak na lekarstwo
@4 180 121Robal_36:
@4 180 127Jutro:
, merci
, merci
A jak to z tą szansą,to jak dziś zakupione na kuponie lotka to kiedy ten numer będzie,na jakie losowanie?
Robal_36, ale tak serio
--> (bo z zieloną , to się pewnie nie ma co pokazywać nawet).
Byłam specjalnie w zoologicznym dzisiaj, z Twojego powodu
--> (bo z zieloną , to się pewnie nie ma co pokazywać nawet).
Byłam specjalnie w zoologicznym dzisiaj, z Twojego powodu
Namieszałeś Mi w głowie tym kanarkowym kolorem (a WIEM,jak ja kojarzę ten kolor! i tam jest zawsze zielone podbicie).
Poszłam dzisiaj - zobaczyć u źródła - do zoolog.
Nie mieli kanarków, bo im nie dowieźli...
Poszłam dzisiaj - zobaczyć u źródła - do zoolog.
Nie mieli kanarków, bo im nie dowieźli...
@4 180 134EstyMy: A był kameleon?
Wdałam się w pogawędkę z właścicielem sklepu...
No i okazało się że kanarki mogą też iść w brąz (a w tę stronę nie chciałam iść) & że w ogóle to "od ojca zależy"
No i okazało się że kanarki mogą też iść w brąz (a w tę stronę nie chciałam iść) & że w ogóle to "od ojca zależy"
@4 180 137Jutro:
Nie mam pojęcia, co tam było, bo poszłam oglądać kanarki
Nie mam pojęcia, co tam było, bo poszłam oglądać kanarki
@4 180 140:
Piszą tam co? (dobre ludzie)?
Piszą i stoi napisane: żółto- zielony.
(Ja wiem, że to jest niebezpieczna emota)
Piszą tam co? (dobre ludzie)?
Piszą i stoi napisane: żółto- zielony.
(Ja wiem, że to jest niebezpieczna emota)
@4 180 136Robal_36:
Ja nawet tutaj, w tej Twojej próbce, nie na pierwszym planie ale na drugim - WIDZĘ zielony.
I jak tu jakaś Kobieta przyjdzie, to też prawdopodobnie zobaczy zielony "w tle".
Ja nawet tutaj, w tej Twojej próbce, nie na pierwszym planie ale na drugim - WIDZĘ zielony.
I jak tu jakaś Kobieta przyjdzie, to też prawdopodobnie zobaczy zielony "w tle".
Mewa jak jesteś to odpowiadam tak gram wieczorem na dwudziestki I coś z pięćdziesiatek mini dwa zakłady na chybił
@4 180 143Jutro: jesteś na systemy lotto ? Jeśli można wiedzieć
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 180 145Biedroneczka1977: jestem,jakie systemy?
@4 180 122biednystudent:
,
Biednystudent, Ty to masz szczęście, jak nie pijaczek, to Kobieta samotnie wychowująca dziecko.
A po kieszeni idzie Tobie
Jeszcze jest kilka opcji: Policjant na służbie,
ktoś z karetki pogotowia wpadający po bułkę (wszyscy go przepuszczą) itp.
A tak serio (nie, żeby to wyżej nie było), to przecież są tzw. saloniki prasowe, Inmedio - czy jak one tam się nazywają; zazwyczaj tłumów tam nie ma.
,
Biednystudent, Ty to masz szczęście, jak nie pijaczek, to Kobieta samotnie wychowująca dziecko.
A po kieszeni idzie Tobie
Jeszcze jest kilka opcji: Policjant na służbie,
ktoś z karetki pogotowia wpadający po bułkę (wszyscy go przepuszczą) itp.
A tak serio (nie, żeby to wyżej nie było), to przecież są tzw. saloniki prasowe, Inmedio - czy jak one tam się nazywają; zazwyczaj tłumów tam nie ma.