Wpisy 4 179 649 – 4 179 748
23 maja 2021 18:13 → 23 maja 2021 21:24, 100 wpisów
U mnie mlodzi po sxtuce maja..
Kariera szczebelki wyscig szczurow...na nic nie maja czasu
Kariera szczebelki wyscig szczurow...na nic nie maja czasu
@4 179 647RYCHFER: a byly takie programy - gry ktore zachecaly do ciazy
tomi77 jakos nie przyczyniajac sie samemu stajemy sie danym typem spoleczenstwa podzielonego politycznie
spoko udostępnie wtyczke w wersji Podstawowej i Zaawansowanej za darmo
zaraz wrzuce gdzies
zaraz wrzuce gdzies
bez instalacji wystarczy uruchomic wejsc na strone Keno na gry.lotto.pl i testowac albo grać
tylko jednego nie wiem jak na stale umiescic wtyczke w Chrome Portable
dobra narazie dam sobie spokoj, bo troche roboty... potestuje rożne warianty gry w Keno
Nic nie mogę wygrać w keno dzisiaj
A jak tu pusto dzisiaj chyba człowieki na spacer poszły ?
@4 179 668Biedroneczka1977: coś tam w Keno ugralem by dalej się wirtualnie bawić dziś
@4 179 670Mewa: to fajnie A widzę ze o 18 42 miałam 162 zł wygranej dobre i to
@4 179 669Biedroneczka1977: taka pagada byłem nad jeziorem w parku nawet spontanicznie zarezerwowałem wakacje urlopowe tydzień morze tydzień góry tylko mam nadzieję że rząd śrubę nie dokręci by ludzi w maskach podusic i coś wprowadZi i kropa nie będę się rozpisywać was wnerwial
@4 179 674Mewa: w wakacje będzie spokój chyba mam tydzień w lipcu w górach zarezerwowane mam nadzieję ze pojadę
@4 179 675RT1:
@4 179 678RT1: dziękuję za kwiatki
@4 179 683RT1: smacznego ?
Ok tym razem za to że was znam i doceniam wasz wkład na stronie udostepniam wszystkim chętnym Automat Do Gry w Keno.
http://chomikuj.pl/angier27/AutomatKeno
Wraz z przeglądarką Chrome Portable nalezy ściągnąć i rozpakowac - zrobić z godnie z instrukcją i będzie hulać. Pamiętajcie całe ryzyko i skutki działania leżą po stronie użytkownika.
HAVE FUN !!!
http://chomikuj.pl/angier27/AutomatKeno
Wraz z przeglądarką Chrome Portable nalezy ściągnąć i rozpakowac - zrobić z godnie z instrukcją i będzie hulać. Pamiętajcie całe ryzyko i skutki działania leżą po stronie użytkownika.
HAVE FUN !!!
statystyki swoje usunąłem sa tylko gorące zmienne - które dosyć dobrze typują i zimne zmienne - czasami one lepiej - albo opcja automatyczna to co w ostatnim czasie lepiej typuje
i jeszcze jedno nikogo nie zmuszam / zachecam do pobierania / braniu udziału w grze czy testowaniu...
wszystko to wola uzytkownika
wszystko to wola uzytkownika
bo to nie moja sprawa, ja za to zadnych pieniedzy nie biore, wtyczka jest darmowa, nie mam zamiaru nikomu sie tlumaczyc
dalej juz nie pisze... dalem cos od siebie udostepnilem
kto chce niech sobie sprawdzi
reszte mnie nie obchodzi
kto chce niech sobie sprawdzi
reszte mnie nie obchodzi
Osa
@4 179 690RYCHFER: jakbys chcial sie spytac cos o automacie to moge odpisac
moim zdaniem warto go stestowac
moim zdaniem warto go stestowac
@4 179 695Robal_36: na chrome tez chodzi mozna dodac sama wtyczke
ja to zrobilem dla tych też co nie maja chrome
ja to zrobilem dla tych też co nie maja chrome
tam w srodku archiwum jest katalog Keno i trzeba zainstalowac go w zwyklym chrome przez tryb developera
raczej nie gram w keno, ale w wolnej chwili może zobaczę o co kaman , dzięki za dobre chęci i udostępnienie
Grahcie z glowa na szyi..
Bo mozecie wyplynac z dupa na powierzni
Bo mozecie wyplynac z dupa na powierzni
tam mozna testowac gre (bez wysylania)...
znaczy wypelnia zaklady, ale nie wysyla
znaczy wypelnia zaklady, ale nie wysyla
tzn spróbuję podziałać, jeśli tylko to nie przerośnie moich umiejętności
@4 179 698Robal_36: nie ma sprawy...
@4 179 702Robal_36: jest napisany w sposob prosty i raczej latwy do zrozumienia, jest pomoc tez
wlasciwie mozna sie testowac tak jak na stronie MP w Keno
z tymze tam jeszcze jest opcja grania na real
z tymze tam jeszcze jest opcja grania na real
A nie możesz zamiast na chomiku położyć na jakimś ftp ? Nie to, żebym był zbyt wybredny...
moglbym ale jak wgram sama wtyczke to pewnie bez rejestracji bedzie mozna pobrac bo malo zajmuje
@4 179 712Robal_36: serio to mozna by bylo i bez chrome
nie marudz, przynajmniej bedziesz swiadomy ze cos konkretnego masz
może się pojawić ostrzeżenie że to wirus przy sciaganiu samej wtyczki
no ale tak jak w moim programie TotoStat tez sie pojawia
bo to nie sa wirusy, aczkolwiek blednie interpretowane przez silniki antywirusowe
no ale tak jak w moim programie TotoStat tez sie pojawia
bo to nie sa wirusy, aczkolwiek blednie interpretowane przez silniki antywirusowe
ktore przez jakies pewne cechy interpretuja kod np. rozmiar pliku
@4 179 722dusia: tak patrzę na tą fotkę, na te fotki i u Ciebie już byli, czy dopiero będą ?
Gra ktoś przez stronę lotto ?
Czy to nie jest trochę irytujące, że wyskakują jakieś zakłady-chybiki, i do tego byś chciał dołozyć jakiś swój i amba - nie możesz - musi być z chybika, albo - zmieniaj wszystkie... absurd
Czy to nie jest trochę irytujące, że wyskakują jakieś zakłady-chybiki, i do tego byś chciał dołozyć jakiś swój i amba - nie możesz - musi być z chybika, albo - zmieniaj wszystkie... absurd
@4 179 728greg: cześć panie Grzegorzu, ,dawno się nie udzielałeś na chat'cie ...
@4 179 730dusia: kilka wpisów wyżej na fotce od Mulaga, prawie ten sam koniec tęczy , po prawej, w rogu, byli obcy
@4 179 707Mulag: u Ciebie nawet UFO widać
@4 179 734Gosia__77: super
@4 179 736Biedroneczka1977:
Dobry wieczór
@4 179 729Robal_36:
Radzę sobie z tym problemem w następujący sposób :
1 ) pokazuje liczby na chybił trafił w dwóch zakładach
2 ) kasuję drugi zakład
3 ) kasuję grę z plusem
4 ) na końcu przełączam -- chybił trafił -- NIE
@4 179 729Robal_36:
Radzę sobie z tym problemem w następujący sposób :
1 ) pokazuje liczby na chybił trafił w dwóch zakładach
2 ) kasuję drugi zakład
3 ) kasuję grę z plusem
4 ) na końcu przełączam -- chybił trafił -- NIE
@4 179 737Gosia__77: jak zdrówko ?
@4 179 739Biedroneczka1977: lepiej już
@4 179 740Gosia__77:
@4 179 739Biedroneczka1977: u Ciebie pewnie też już dobrze
@4 179 729Robal_36:
Później można dodać drugi zakład i grę z plusem
Później można dodać drugi zakład i grę z plusem
@4 179 738Janeczka0409: pani Janino Szanowna, być może nieprecyzyjnie opisałem "problem", wydaje mi się, że usunięcie któregoś z zakładów, nie daje możliwości dopisania "swojego" zakładu, z wybranymi osobiście, przez siebie samego, swoimi liczbami ale - oczywiście mogę błądzić
Własnie dodaję i nie ma zmiłuj, albo ich, albo moje bo te "zmień liczby" nie pozwala wpisać swoich
Troche mi się to nie podoba w kolekturze można zagrać w keno na jedno losowanie skreślenia od 1 -10
a online jak zaznaczysz np.7 skreśleń możesz tylko wysłać taką opcje i nie ma wyboru większej ilości liczb skreślić za jednym zamachem wysy£ania
Także dno
a online jak zaznaczysz np.7 skreśleń możesz tylko wysłać taką opcje i nie ma wyboru większej ilości liczb skreślić za jednym zamachem wysy£ania
Także dno
Daje możliwość , pierwsze "okienko " po po usunięciu chybił trafił zostaje puste
@4 179 742Gosia__77: tak jutro idę do okulisty bo mi coś lewe oko szwankuje