Wpisy 417 888 – 417 987
27 lipca 2011 11:23 → 27 lipca 2011 11:43, 100 wpisów
amour....nie lubię dziadostwa.Lubię gnój ale w kupkach,kwiatki ale w maju,nie znoszę donosicielstwa

a ja nie znosze obmawiania kogoś w jego nie obecności takim to łupnia i tyle
amour....to teraz wiesz dlaczego i przez kogo odszedł Darek,ale namówiłam go żeby wrócił i nie dała satysfakcji trollom.
a kto tu kogo obmawiał w czyjej nieobecności ?????????????????????????????????????????????
amour nie mam nic wspolnego z Darkiem to kolejne po mowienie i oszczerstwo
nawet mnie juz chcianow wrobić w wpisy z ktorych mnie Pasko oczyścił
nie to jest juz oszczerstwo..ja przynajmniej nie zmyslam ze mam dwojke dzieci wymyslonych
mam i to jakie dzieci
16 i 11 lat
są najkochańsze i najmądrzejsze na świecie

16 i 11 lat
są najkochańsze i najmądrzejsze na świecie

mam męża 2 dzieci,psa,rybki motor 2 samochody,dom i chcę sobie jeszcze kupić jeszcze 1 motor

a Ty co mozesz mozesz o mnie wiedziec nie pozwole CI sie oczerniać!
ja się nie pozwolę tobie oczerniać,nagadałaś do mnie głupot na Darka ale ja wiem już wszystko

andromeda...mam twoje wpisy w archiwum i ode mnie 3 kijki narciarskie w bok.zakończyłam z Tobą pogawędkę.Bez odbioru
ja tez mam Twoje wpisy w archiwum i odemnie tez won!
bo ja sie CIebie nie czepiam a Ty mnie ciągle
bo ja sie CIebie nie czepiam a Ty mnie ciągle
Typy Multi Multi na godz.14:00
9,13,15,24,27,33,37,70,77,80
9,13,15,24,27,33,37,70,77,80

taką hondzie kupisz już od 16tyś jak moja,jak dobrze poszperasz to może jeszcze taniej
no wiem, tylko narazie nie potrzebuję pilnie motoru, motor to raczej na relaks

amour...no relax ,ja jak siądę na motor,poczuję zapach benzyny to jestem w swoim żywiole,mogę jechać przed siebie nawet tydzień,ten zapach ubrania i ten cały rytuał oj coś pieknego
nie słyszałem wczoraj nic tak dobrego według mnie ale to jeszcze uznałem za w miarę dobre

a nie ze mną?
nic sie nie stało
teraz nie podzielisz się wygraną?