Wpisy 417 872 – 417 971
27 lipca 2011 11:20 → 27 lipca 2011 11:37, 100 wpisów
trzeba być lojalnym wobiec przyjaciół a wrogą patrzyć na ręce i w oczy
pozytywka....kiedyś mój teść wygrał cos tam nie pamietam własnie ale było tego 700 może więcej,też nie mieli kasy,mówili żeby przyjść później jak uzbierają he he he,poszłam do maxa i wypłacili od ręki

amour...konfidentom wiesz co bym zrobiła? Przystawiła spluwę do łba i strzeliła bez mrugnięcia okiem,nawet by mi ręka nie drgnęła
amour coś tam napomniała a Wy afere zrobiliście ,przecież nic się nie stało
lila ja też mam takie zapatrywania, ale spokojnie tu nic się nie stało

amour a ja na bajkopisarzy nawet uwagi nie zwracam szkoda na nich pióra
amour....nie lubię dziadostwa.Lubię gnój ale w kupkach,kwiatki ale w maju,nie znoszę donosicielstwa

a ja nie znosze obmawiania kogoś w jego nie obecności takim to łupnia i tyle
amour....to teraz wiesz dlaczego i przez kogo odszedł Darek,ale namówiłam go żeby wrócił i nie dała satysfakcji trollom.
a kto tu kogo obmawiał w czyjej nieobecności ?????????????????????????????????????????????
amour nie mam nic wspolnego z Darkiem to kolejne po mowienie i oszczerstwo
nawet mnie juz chcianow wrobić w wpisy z ktorych mnie Pasko oczyścił
nie to jest juz oszczerstwo..ja przynajmniej nie zmyslam ze mam dwojke dzieci wymyslonych
mam i to jakie dzieci
16 i 11 lat
są najkochańsze i najmądrzejsze na świecie

16 i 11 lat
są najkochańsze i najmądrzejsze na świecie

mam męża 2 dzieci,psa,rybki motor 2 samochody,dom i chcę sobie jeszcze kupić jeszcze 1 motor

a Ty co mozesz mozesz o mnie wiedziec nie pozwole CI sie oczerniać!
ja się nie pozwolę tobie oczerniać,nagadałaś do mnie głupot na Darka ale ja wiem już wszystko

andromeda...mam twoje wpisy w archiwum i ode mnie 3 kijki narciarskie w bok.zakończyłam z Tobą pogawędkę.Bez odbioru
ja tez mam Twoje wpisy w archiwum i odemnie tez won!
bo ja sie CIebie nie czepiam a Ty mnie ciągle
bo ja sie CIebie nie czepiam a Ty mnie ciągle

nic sie nie stało
teraz nie podzielisz się wygraną?