Wpisy 4 178 660 – 4 178 759
22 maja 2021 14:56 → 22 maja 2021 17:21, 100 wpisów
@4 178 658Andreas3864: nie mam pojęcia znalazłam będąc na spacerze w Gdańsku
@4 178 621Sebastian_M:
@4 178 656Mulag: tak niedługo na rynek wejdzie syrenka i warszawa po liftingu, oraz nowy fatt 126p jbedzie nawiazywał do tego historycznego swoja bryła ale bedzie bardziej obły i w srodku kosmoos bedzie pełna elektronika i cuda na kiju, npodejrzewam xze bedzie tez i wersja hybrydowa
polecam poczekac i kupić cos wartosciowego a nie kupowac złomy z za granicy stawiajmy na na rodzimy przemysł i na polskie produkty
@4 178 661dusia: Słucham?
wspierajmy polska gospodarke a nie unie europejska
Taki rozwój, że Polska niema nawet traktora może ma lemiesz do pługa
słyszeliscie bruksela chce zamknąć kopalnie wegla kamiennego W TUROWIE na dolnym ślasku, i chce aby pracodawca tej kopalni wszystkich ludzi, wyrzucił na bruk, oto co chce zrobić unia europejska, z w polsce,
lewy a ursus to co to nie polski jest traktor to tez made in china
lewy a ursus to co to nie polski jest traktor to tez made in china
@4 178 673dusia:
@4 178 671tomi77: tak wszystkie autka kiedys były fajne i sa zabytkami jeszcze ale sa w polsce kolekcjonerzy którzy jeszcze takie antyki posiadaja i onie tez i dbaja, i to jest to ja w domu tez mam wiezyczke micro firmy JVC oczywiscie z 1 CD radiem cyfrowym i kaseta na pilota jeszcze z lat 1980chyba i na chodzie, cały czas jak nówka, taka dostałem kiedys w prezencie z niemiewc, szukałem jej na alegro tez kiedys i nieznalazłem w sprzedazy nigdzie ale znalazłem jej sioastre w muzem techniki w niemiratach niemieckich i śie uśmiałem ze tylko tam maja tez taki antyk jak i ja mam w domu a ze jestem fanem, sprzetu japonskiego o idobrego brzmienia to takiie ustrojstwo posiadam,
Dzien dobry
W Turowie jest kopalnia wegla brunatnego----- nie kamiennego
W Turowie jest kopalnia wegla brunatnego----- nie kamiennego
Janeczka0409
Tak to prawda kopalnia węgla brunatnego w Turowie
@4 178 682emerytka 46:
@4 178 684Janeczka0409: @4 178 682emerytka 46:
Macie jakieś liczby do Multi lub mini ?
A może do Lotto ?
Macie jakieś liczby do Multi lub mini ?
A może do Lotto ?
@4 178 664arczibalik73: Arczi ja nie kupuję tak tylko wrzuciłam
Ładnie wygląda i tyle
Podejrzewam że jest zajechania bo sprawdzałam na olx to są za 60 tys tu facet chce 45-46
Ładnie wygląda i tyle
Podejrzewam że jest zajechania bo sprawdzałam na olx to są za 60 tys tu facet chce 45-46
@4 178 678Janeczka0409: ok mogłem i sie pomylić co do wegla niewazne czy to kamiennny czy brunatny, ale wegiel, , i ludzie maja prace z tego co wczoraj widziałem w tv , to lpracodaqwca ma zwolnić pracowników z pracy ludzie którzy pracuja po 27 a nawet i wiecej lat maja iść na bryk, bo ciocia angelina merkel, ubzdurała sobie ze trzeba zamknac ta kopalnie bo oni ostatnio zakupili sobie od rosji wiele róznych paliw , którymi teraz beda handlować, a co tam polska, co nas obchodzi, ich tam przemysł niemcy od lat ingeruja w pollska gospodarke jak i tez w polityke, a tak niepowinno być, teraz unia europejska tym zagraniem, pokazuje ile my członkowie dla ich interesów znaczymy
@4 178 686191979: A to że Toyota to widać po znaczku na masce
@4 178 687arczibalik73: Tak masz rację nie jest istotne jaki to węgiel
Chodzi o to że ktoś chce zamknąć kopalnię w Polsce.
Ludzie stracą pracę i to jest problem
Chodzi o to że ktoś chce zamknąć kopalnię w Polsce.
Ludzie stracą pracę i to jest problem
@4 178 679RT1: mówisz i masz nikt niezagra, no ja odrazu oświadczam CI ze niezagram bo gram wyłacznie tylko swoimi numerami jak zawsze wiec spokojnie mozesz być spokojny
@4 178 685Sebastian_M: nie typuje , czasami liczby podaje mi Majpan , dlatego czesto wygrywam---- dzieki Niemu
@4 178 691Janeczka0409: Majpan ?
Ja tu nie widzę majpana ale ok jak Ci podaje i wygrywasz to super
Jak Ci poda następnym razem to możesz się podzielić nimi tu na czacie ?
Ja tu nie widzę majpana ale ok jak Ci podaje i wygrywasz to super
Jak Ci poda następnym razem to możesz się podzielić nimi tu na czacie ?
@4 178 691Janeczka0409: i za to za wspołprace jaka tworzycie z majpanem , itak powino byc powinniscie razem typowac i razem wygrywac o to mi tez cały czas tu chodzi
emerytka 46 typował(a) za 6 zł w Keno na losowanie nr 1000954 i trafił(a) 750 zł
@4 178 692Sebastian_M: nie sadze aby chcial podac Tobie. Sporo przeczytalam---
@4 178 695Janeczka0409: Ja nie mówię żeby podał mnie tylko innym użytkownikom czata. Oni też by chcieli wygrać
@4 178 693arczibalik73: nie wspolpracujemy , poniewaz nie potrafie typowac . nie wychodzi mi szukanie pewnych liczb. Ide na spacer
@4 178 692Sebastian_M: spokojnie nie pros nikogo o zadne numery wygrywajace sami niedługo betakie sobie dopracujemy które beda nam przynosiły zyski moze nie odrazu co losowanie ale co iles tam losowań wiec spokojnie, nigdy niebierz od nikogo jego numerów bo szybciej one przegraja niz wygraja to podstawowowa jest zasada,w grzem tylko twoje numery działaja nie zaporzyczone od kogoś, niema uniwersalnych numerówktóre cały czas beda wygrywać, bo to zalezy tylko od losu co i kiedy wylosuja, my z e swoimi numerami ukladami mozemy sie tylko podpiac pod jakies losowanie i nieraz trafic albo ochłapy , jakies atypu zwroty lub trafić głowna wygrana ale do tego nie sa potrzebne zadne maszyny , tylko dobry los szczesścia
@4 178 697Janeczka0409: ok rozumie czyli liczysz na majpana tylko , no ale to dobrze ze majpan dzieli sie swoja wiedza i szczesciem wraz z Toba, pochwalam takich ludzi, którzy staraja sie byc bezinteresownii chca sie podzielić swoim szczesciem niewielkim i z drugą osoba, zycze milego spaceru i duzo zdrówka oraz milego dnia
@4 178 698arczibalik73: Nikogo o to nie proszę bo też umiem wytypować liczby na które od czasu do czasu wygrywam.
@4 178 702Sebastian_M: spokojnie wiem o tym jestem o tym przekonany, i widze tez i tego efekty, wiec bez obrazy jakiejś tam przyjacielu, wiem i jestem tego pewny ze ze niedługo to my 2 zgarniewmy w którymś ukladzie moze 10/10 wiec spokjojnie
@4 178 681RT1: nie wracaj nikt nie potrzebuje twoich ściem tutaj
sebastian niema sie co napinać z tymi grami, , przyjdzie czas ze i my trafimy, swoje, i tego sie musimy trzymać aha jeszcze jedno musimy dziennie zminiejszyć ilość wpisów na czacie i suie troche ograniczać dajmy sie wypowiedzieć tu tym wszystkim, kyórzy tu siedza w ukryciu i niepisza na czacie, niech ten czat bedzie dla wszystkich osób dostepny,aha i nie nazucamu nikomu tu swojej woli, dla jasnosci, kazdy moze sie tu wypowiedzieć, na temat gry czuy tez i inny tylko prosze bez zalocania spokjoju innym, i jakis tam niedomówień badzmy bardziej tolerancyjni dla innych osób i ich pogladów w dany m temacie,
@4 178 705arczibalik73: Jestem bardzo tolerancyjny. Zobacz że czasami nie ma mnie tu nawet parę godzin i nikomu nie mówię co ma robić.
Czasami piszę co my robimy a to jest różnica. Każdy robi co chce i tak samo powinno być z grami
Czasami piszę co my robimy a to jest różnica. Każdy robi co chce i tak samo powinno być z grami
@4 178 699Mulag: domnie codzienie jacyś ludzie popo kilka razy dzienie dzwonia ze wygrałem to samoichod jakis tam, to robota planetarnego to najnowsza wiertarke udarowa, normalnie szok, ja juz w tym momencie powinienem miecć salon samochodowy swój, i siec sklepow z wiertarkami i robotami planetarnymi, a tu i zaczać sprzedawać to wszystko, a tu nic z tegoniemnmam jeszcze , jeszcze nikt mi z tych wygranych nic nie wysłał gdy im przekazałem ze niech wyskla pod wskazany adres, moze chcesz kupić wiertarke najnowszza której nieposiadam, z wygranej, normalnie szok, ze ktos takie zeczy robi i robi wode z mózgu ludziom, ,musze dac takie ogloszenie chyba w sieci, sprzedam, kila rzeczy z wygranych, telefonicznych które wygrałem a jescze dotad nieotrzymałem
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 1 zł. Szczegóły
@4 178 706Marian303: tu nie chodzi o wszystkich tylko o nasze wpisy z sebastianem , tak aby wiekszosci tu czatowiczów za bardzo one nie kuły po oczach, ,i tak strasznie nieraziły, trzeba dac sie innym wiecej wypowiedzieć, jak my zmniejszymy ilosc swoich wpisów na czacie to, inne osoby które siedza w ukryciu i sledzacy czat beda mogli sie wiecej tez i wypowiadac, a tak to jest tak ze tylko my tu swoimi wpisami zaśmiecamy czat , tak mi tu kiedyś ktoś napisał , wiec ja postanowiłem ze bede sie tu ii tez mniej wypowiadał i dam szanse innym na wypowiedz swoja, i niechce tu byc na jezykach ze przezemnie ktos nie moze sie tu wypowiedzieć, iniechce tu byc numerem 1 czy 2 na czacie niech inni te pozycje zajmuja
macie moje senne
7,8,10,13,14,16,17,18,20,29,31,33,45,64,78
na 14 już weszły;13,16,17,78
7,8,10,13,14,16,17,18,20,29,31,33,45,64,78
na 14 już weszły;13,16,17,78
@4 178 710arczibalik73: ok
@4 178 711dusia: oby reszte liczb weszło CI w wieczornym losowaniuobyś trafiła jak najwiecej tego tez życze wszystkim grajacym i próbóhjacym swojego szczesciai , jeszcze jedna taka moja uwaga ja nikomu nie zazdroszcze zadnej wygranej, bo wierze w to ze dzisiaj wygra ktoś z waas tu wszystkich a jutro moze i ja też wygram, a jak nie to kiredy indziej
arczi jest takie przysłowie ,,,życz ,a będzie Ci życzone ,daj ,a będzie Ci dane'
Lewandowski niemoze strzelić wiagry niewzial
Nic Niemca to Polska racja stanu
@4 178 716Rrrooobbbeeerrrttt:no tak
@4 178 715dusia: tak to prawda jest,
dobra pasuje narazie starczy moich wpisów
Halo jest tu ktoś kto typuje keno wirtualne ?
Przed chwilą padło 1 x 4250,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Dwóch pisarzy poszło spać
Już jestem
@4 178 724Gosia__77: Gosia witaj
@4 178 726Biedroneczka1977: @4 178 727Sebastian_M:
Słuchajcie składamy liczby czy nie gramy ?
@4 178 730Gosia__77: Jak się czujesz ?
@4 178 731Sebastian_M: nie gram ale wy możecie
Sebastian lepiej
Sebastian lepiej
66,68,79 może coś takiego
@4 178 733Gosia__77: To dobrze
No i proszę nikt nie chce podać liczb a ja podam
Tylko dziwi mnie że po moich podanych zestawach przychodzą ludzie typu dotam i po losowaniu wyśmiewają mnie że nic nie trafiłem albo że wpadło 2/5 lub 2/7
Człowieku miej tyle odwagi żeby podać liczby do jakiejkolwiek gry i zobaczymy jak Tobie pójdzie typowanie. To nie jest tak że podam liczby i one wszystkie wejdą za każdym razem. To jest wręcz niemożliwe do zrealizowania .
Podaję liczby które uważam za najpewniejsze
Człowieku miej tyle odwagi żeby podać liczby do jakiejkolwiek gry i zobaczymy jak Tobie pójdzie typowanie. To nie jest tak że podam liczby i one wszystkie wejdą za każdym razem. To jest wręcz niemożliwe do zrealizowania .
Podaję liczby które uważam za najpewniejsze
@4 178 737lewy:
A teraz do liczb .
To jest sposób na wygrane
To jest sposób na wygrane
Bayern 4 do zera prowadzi.. Pewnie do Lewego przygotują karnego... Bo strzelają inni
@4 178 741tomi77: Ja widzę 4-1
@4 178 741tomi77: jak się za dużo pompuje balonik to pęknie
Kto chce liczby do Multi ?
@4 178 743Sebastian_M: a ja 4:2
@4 178 747zgrywus: Moment zaraz odpalę kompa i zobaczę ile jest i ile ja widzę
@4 178 749waldus: Zdominowana ?
Przez kogo ?
Przez kogo ?
@4 178 749waldus: Szukasz zaczepki ?
Pisałem jak ktoś ma coś do drugiej osoby to wpisy na KG
Pisałem jak ktoś ma coś do drugiej osoby to wpisy na KG
@4 178 752waldus: Jak wyrażasz swoje uwagi to odpowiedz na pytanie a poza tym tu nie ma żadnych limitów .Stosujemy się do regulaminu i proszę nie szukać zaczepki lub zwady bo to jest tu niemile widziane
@4 178 754waldus: No i to mi się podoba
Zaraz podam moje liczby i może wspólnie coś wygramy
Dla wszystkich wiadomość
Odblokowałem KG i jak ktoś coś chce napisać zapraszam
Odblokowałem KG i jak ktoś coś chce napisać zapraszam