Wpisy 4 176 957 – 4 177 056
20 maja 2021 16:04 → 20 maja 2021 21:19, 100 wpisów
@4 176 951GTV: Tak Ukrainki dobrze malują i typują
masakra zal kobiety
A ja wchodzę do sklepów bez maseczki i nic mi nie mówią i nawet nie patrzą na mnie
No chyba że właśnie kobiety
No chyba że właśnie kobiety
@4 176 958krzysztof 24: Przy mnie mają dobrze nie martw się
Mam ciekawe zdarzenie w keno
Tydzień temu wysłałem 1 zakład na 50 losowan-wpadło 2x 18 7 x 4 zl...
Dzisiaj 1 zakład na 50 losowan -wpadło 250 i tylko raz 4 zl....
Tydzień temu wysłałem 1 zakład na 50 losowan-wpadło 2x 18 7 x 4 zl...
Dzisiaj 1 zakład na 50 losowan -wpadło 250 i tylko raz 4 zl....
Na Święta dostają paczki ze słodyczami i innymi gadżetami
@4 176 963Sebastian_M: powiadasz gadżety
@4 176 964zgrywus: Tak kobiety to lubią
Kobietami trzeba umieć postępować
Liczba 5 i 18 na Topie
@4 176 968Sebastian_M: jak tam w mojej sprawie ?
@4 176 971panoramix:
@4 176 975biednystudent: Wszystko Ci powiedziałem. Sprawdź jeszcze raz czy masz to co chciałeś
@4 176 962Telesfor:
Telesfor , czy chodzi o stałą 5/5 w KENO (stałą w sensie - ta sama dzisiaj, co tydzień temu)?
/bo jeżeli tak - to ja też coś zaobserwowałam.
Telesfor , czy chodzi o stałą 5/5 w KENO (stałą w sensie - ta sama dzisiaj, co tydzień temu)?
/bo jeżeli tak - to ja też coś zaobserwowałam.
@4 176 962Telesfor: i ? Chodzi Ci o ilość trafień po 4 zeta, że mała, ew. że taka sama ?
@4 176 977panoramix: Grasz w EJ ?
@4 176 974panoramix:
@4 176 939Andreas3864: jestem czytam co piszecie
@4 176 983arczibalik73: Witaj przyjacielu
@4 176 968Sebastian_M: witaj przyjacielu cztałes @odemnie 13,5,2021
@4 176 983arczibalik73: Jesteś potrzebny do złożenia liczb
@4 176 987arczibalik73: Raczej tak ale od tamtej pory napisałem do Ciebie bardzo dużo
@4 176 984panoramix:
Śliczny
Śliczny
teraz robię analizę na keno 9/9
@4 176 988Sebastian_M: powiem tak chcesz wygrywać w multika to obserwuj bacznie numery w multiku, myśle ze chyba mam pewniaki do multi, których narazie niestety nie podam tu nikomu, narazie je testtuje, i powiem tak, narazie sa to wygrane na poziomie zwrotów, za wysłany kupon nie sa to jakies super osiagniecia jak narazie ale narazie wychodza, i sa z tego grosze ale sa, pomału i do celu, narazie tych liczb mam okolo 11, postanowiłem je wykorzystać teraz grajac na ukladzie 7/7 niechce narazie ryzykowaćgry na wiecej ale jak mówie testuje je odjakiegoś czasui powiem tylko tyle ze nie jest to metoda na liczby parzyste inieparzyste i nie coio 2,3,4,5,6 itd jak , tu liczby przedstawia GTV to sa różne liczby
@4 176 993biednystudent:
Wydaje mi się, że to nie zależy od analizy (trafienie <=) a raczej od zupełnie czegoś innego.
Albo, inaczej, id analizy w bardzo małym stopniu
Wydaje mi się, że to nie zależy od analizy (trafienie <=) a raczej od zupełnie czegoś innego.
Albo, inaczej, id analizy w bardzo małym stopniu
@4 176 995:
Akurat w KENO, bo w innych grach, to być może w większym stopniu.
Akurat w KENO, bo w innych grach, to być może w większym stopniu.
@4 176 994arczibalik73:
Też chwilowo testuję liczby i czekam aż wpadnie cały ich ciąg
Też chwilowo testuję liczby i czekam aż wpadnie cały ich ciąg
@4 176 995EstyMy: analizy mi się w keno udają , rzecz w tym ze teraz nie mam bazy do nauki
muszę teraz bazę budować na nowy model
@4 176 998biednystudent:
Pasko Ci coś zaproponował, zdaje się, ale...Ty rozmawiasz z nieodpowiednimi ludźmi tu o tym
Chcesz bazy - pisz do Pasko.
btw.: Nie chcę być niegrzeczna, ale...gdyby Ci się udawały,Marku, to już byś wygrał 9/9 w Keno i to pewnie nie raz nie dwa
Pasko Ci coś zaproponował, zdaje się, ale...Ty rozmawiasz z nieodpowiednimi ludźmi tu o tym
Chcesz bazy - pisz do Pasko.
btw.: Nie chcę być niegrzeczna, ale...gdyby Ci się udawały,Marku, to już byś wygrał 9/9 w Keno i to pewnie nie raz nie dwa
Znowu jest awaria i muszę jechać
Później do Was przyjdę i wykombinujemy te liczby i ciągi
Później do Was przyjdę i wykombinujemy te liczby i ciągi
@4 176 997Sebastian_M: dokladnie to samo robie, czekam ze wejda wszystkie razem narazie wchodza na przemian ale ewchodza i sa zwroty jakies, miałem zagrac nimi tylko na ukladzie 5/5 jak ty ostatnio kiedy trafiłes ta piekna 5/5 ale nieprzezyłbym jesli bym czegos nieskreslil jako te liczbyrazem, dlatego poszedł uklad na 7/7 , czekam na cała 7/7, na razie, jesli wejda wszystkie razem, dolacze do nich pozostałe jakies 3 z pozostałych 4 liczb wtedy moze w koncu wpadnie te 10/10 narazie to tylko sa mrzonki jak narazie,
@4 177 001Sebastian_M: kobiety trafiły na rurę z wodą i zalało cały blok
@4 177 000EstyMy: za nie długo pokażę jak to działa jak analizy uzyskają sprawność w przynajmniej stopniu zadalającym tj. 80-90% po niżej tego progu ciężko grać za realne pieniądze
@4 176 988Sebastian_M: wybacz ale nie narazie nie bede składał z wami tu na czacie liczb, iniebede podawał tu swojich typów jedynie co to tylko typuje w profilku mysle ze to tam wystarczy
bacznie obserwujcie liczby w grach, wszystkich,
przepraszam ze sie z nikim nie przywitałem wcześniej, oczywiscie witam wszystkich
bacznie obserwujcie liczby w grach, wszystkich,
przepraszam ze sie z nikim nie przywitałem wcześniej, oczywiscie witam wszystkich
a na stronie mulitpasko.pl wrzucam zestawy poza pulą i obserwuje co się wydarzy na 5-10 losowań
@4 177 007arczibalik73: w imieniu wszystkich
jak coś to mogę zaproponowć type 10 na konkretną godzinę
@4 177 005zgrywus: witaj jesli zaś chodzi o rower to jest to teraz najlepszy środek transportu , daje duzo satysfakcji, i wszedzie nim wjedzieesz i pomyśl niemusisz go tankować
widze ze jest tu dużo, nowych też i osób które robia fajna robote, typujac liczby i tak trzymajcie nadal,niektóre typy liczb sa dobre, i za to dziekuje, mysle ze jesli bedzie wiecej takich osób tu na czacie, a nie tylko , osób prowokujacych kogos do czegoś lub kogoś to bedzie ok, oby tak dalej, typujcie i dzielcie sie swoiimi przemyśleniami z innymi, jesli wszyscy tu na strone beda typować liczby to mysle ze w koncu bedzie wiecej osób wygrywajacych i tego życze wszystkim , grajacym z tu z MP i z typowania parkami, to samo, typujcie i zachowujcie tu spokój a wszystko pojdzie w dobrym kierunku, grunt to wspólna wspólpraca obu stron
@4 177 020Robal_36: ? wzajemnie i wysokich
@4 177 018dotam: to nie jest takie śmieszne, pamietaj ze te testy przynosza zawsze jakies wygrane, iniesa to zawsze małe pieniadze, to jeszcze zalezy i co testujesz i jakie liczby
Mi lepiej powiedzcie jaki sens stawka grac pewniaka..
Chyba ze
X1
X6
Potem oblicze
Chyba ze
X1
X6
Potem oblicze
@4 177 024tomi77: graj za podstawowa stawke nie inwestuj na stawce raz trafisz drugim razem przegrasz wszystko co wczesniej wygrałes, najbezpieczniejsza gra to za podstawowa stawke jest, jesli zaś masz stracić to lepiej stracić mnirej niż wiecej,, oczywiscie wybór należy do Ciebie, a do wygranej nie trzeba super pewniaków tylko duzo szczesciaaby liczby które skreslisz i wyślesz aby weszły i nic wiecej
@4 177 025arczibalik73: może chłodna matematyczna kalkulacja lepsza ?
zaraz będę mieć własną bazę danych aktualizowaną online
w keno rzecz jasna
Podobaja mnie sie wysokie kobiety..nawet jest jedna...ale to komicznie wyglada...
No nie rozciagne siechociaz fajnie sie dogadujemy...59.22.14.18
No nie rozciagne siechociaz fajnie sie dogadujemy...59.22.14.18

Duster nowy...wyposazenie dodatkowe
Kolo zapasowe
No cepy..
Moze skrzynia biegow kiedys bedzie za doplata
Kolo zapasowe
No cepy..
Moze skrzynia biegow kiedys bedzie za doplata
Kurczę zagrałem za 20 zł na tę promocję Keno ale zawarłem zakład wielolosowaniowy, który wykroczył poza godz. promocji. Niemniej jednak 20 zł wydałem w godz. obowiązywania promocji a w regulaminie nie było wzmianki, że zakład musi być do losowania nr. 1000000. Do tej pory nie otrzymałem bonusu... Czyżby nie mieli zamiaru mi go dawać ? Przecież spełniłem warunki promocji !
Telesfor w keno te swoje wysyłasz na 50 losowań czy z maszyny jak można wiedzieć oczywiście ?
wszystko idzie po mojej myśli
będę bogatym studentem
będę bogatym studentem
@4 177 034multilotek: nie musiał być do losowania nr 1 mln, jednak musiał być zawarty w określonym przedziale czasowym
@4 177 041tomi77: tomi zostawiasz tą kaskadę w spokoju czy nie
@4 177 034multilotek: liczy się godzina nadania kuponu. No i w promocji można udział tylko raz. Chociaż zawarcie zakładu wielolosowaniego chyba to jest jednokrotne wzięcie udziału. Tak czy inaczej mają wypłacać do końca piątku.
po aktualizacji bazy losowanie 8:02 15 trafień 8 /10 oraz 2 trafienia 9/10
6 moja
Zagrałam keno wirtualnie na 30 losowań 220 zł na minusie ale ja nie mam bazy losowań gram z głowy
Doszłam do wniosku ze w realu nie warto mi grać bo bym poszła z torbami
@4 177 050biednystudent: zapodaj jakieś dobre liczby