Wpisy 4 175 267 – 4 175 366
18 maja 2021 11:35 → 18 maja 2021 13:42, 100 wpisów
Tylko kaskada..tylko sztuka
Moze i do ciebie jakis zwrot zapuka
A jak nie..nie zaluj...
To jakbys pil piwo...
A po jednym przeciez
Glowa sie nie kiwo
Moze i do ciebie jakis zwrot zapuka
A jak nie..nie zaluj...
To jakbys pil piwo...
A po jednym przeciez
Glowa sie nie kiwo
się puściłem na pukonie Uwaga Uwaga o 21:30 Milionowe losowanie keno daj sobie szanse nawet na 2 000 000
@4 175 270Mewa: nie graju w keno tylko Lotto z Plusem Mini i Multi Multi z Plusem czasem Ekstra Pensja i Premia
ale dlaczego " w czwartek" to jak w Toruniu ? A nie zagrać we wtorek ? I to przy kumbulacji ?
Mewa - a te milionowe, to ma mieć jakieś inne statystycznie matematycznie szanse ? Nie bedzie generowane kompiuterowo ?
ja zagrałem i zwrot 2 zł zwrot w zdrapce worek 2zł nie puszczałem lotto jak to chyba sławek napisał że płaca przy 4 aż 36zł ( tak wiem że ilość zawartych zakładów tylko wez tu traf ta 4 licz na 150 zł a tu 20 zł i wez sie nie .... ) czym mnie zniechęcił choć i tak w lotto nie gram zbytnio wole multi i mini a multi mam 4 zaklady na 14h a na wieczor 2x mini
@4 175 273Robal_36: nie wiem robal napisałem prawie dokładnie to co na kuponie
@4 175 272Robal_36: Robal..a co na przykład mam zrobić ..jak w moim sklepie jest kolektura przyjmują zakłady do 21:30...już nie zagram w keno..choć nie gram..nie umiem.. co mam zagrać na 50 losowań...właśnie to mnie zastanawia są kolektury po cpn..a ciekawe do której godziny można zagrać..bo tu w keno są wyniki chyba do 23:????to tak tylko ładnie wygląda a życie co innego
@4 175 275: przypuszczam bo nie moge być pewien ts cos na ta okolicznosc przygotuje spacialnego dla graczy pasjonatow gry w keno może jakis bonusik promocyjka nagrody hm dla graczy z kontami lotto netowymi lub posle same np 01,02,03,04,05,06,07,08,09,10
@4 175 276: pomyłka zakłady przyjmują do 21:00
@4 175 276Forsami: ale dobry myk też jest z tymi losowaniami w niedzielę, kiedy nawet firmowe są pozamykane
@4 175 278Forsami: czego zaklady do 21
Tysiące gier Miliony kombinacji wygranych brak pranie mózgu działa grać we wszystko nie wygrywać w nic to wszystko jest Budżetu państwa
@4 175 277Mewa: nie raczej nie oczekiwałbym jakichś extrasów ale, kto wie, zobaczymy - może jakiś spektakularny "wzór" na pukonie się ułoży
@4 175 282Robal_36: piony poziomy skosy cosinusy sinusy parabole itp itd
@4 175 280Mewa: no właśnie.Panie...oto jest pytanie jak sklep do 22:00 czy to z wygody ekspedientek nie wiem
nie wiem jak u mnie do ktorej najpozniej lotto mini multi ale do 21:30 na pewno
nie daleko mam monopolowy do 24h chyba przed 23h keno zakladzik ost pusciłem a w sklepie troche dalej wiem ze wczesniej niz o 6:30 nie może wlonczyc czy sie zalogowac to i pewnie z multi lotto mini to samo
@4 175 285Mewa: tu jest jedna kolektura bo to wieś a w Dębicy moim mieście ok..30'no ale nie będę jeździł specjalnie..i tracił na paliwo i tak się nie wygrywa...a że tu jest na miejscu tu gram
@4 175 283Mewa: kiedyś, przy tej dużej ilości 6/6 w lotto coś tam mantyczyli o liczbach układających się we wzór koperty
Gra online to dopiero cudo,jakie tam się komunikaty pojawiają to tylko oni chyba rozumieją
@4 175 290Robal_36: a może tak jakoś pokombinować czy napis w okienku kuponu Keno by cos ciekawego nie stworzył
@4 175 288dotam: jakoś nie moge sie doczekać mistrzostw może tak mała przerwa od ts
@4 175 288dotam: dokladnie, przyrost ilości zawieranych zakladów po zamknięciu punktów stacjonarnych nie jest eielki, a liczyć na zawarcie onlajn i spotkać się z kominikatem AMBA moze spowodować merwowość
Ja raz spróbowałem gierki,system sam wylogowuje, zgroza ,juz mnie wyleczyli
@4 175 290Robal_36: no tego to nie wiedziałem..że koperty...może jaki ksiądz chodził po kolędzie i się mówiło jest swój Ryszard R...ski to i wygrana będzie..a swoją drogą to słyszałem takiego coś że uw uf..
Ludzie..
Szczepcie sie...
Beda nagrody...tv i rowery..na pedaly..
A czasem uscisk prezesa...zaszczepiona reka
Szczepcie sie...
Beda nagrody...tv i rowery..na pedaly..
A czasem uscisk prezesa...zaszczepiona reka
Kurna..jechala babka wozkiem z dzieckiem i...patrzyla w tela ...wozkiem trafila w slup przed momim domem...dziecko wylecialo...ale za pozno bylo.
Bym nagral ...no cuda cuda sie zdarzaja
Bym nagral ...no cuda cuda sie zdarzaja
@4 175 300tomi77: Tomi nie agituj mi tuuuu bo psy jak się szczepiły .upami to chociaż ucieche z tego miały...a tu..co..może trumny dno..
Takie funkcjonowanie. online to przy takim potentacie hazardu,tokpina po nauczke do operatorów zagranicznych
Ja na zawodziu juz nie gram...uja mozna traficmoze kiedys z Dominowa wysle kaskade..ale dla sztuki jechac
@4 175 303dotam: Dotam.. a zlikwidować to złudzenie..będzie spokój...
emerytka 46 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 999863 i trafił(a) 1250 zł
Psa szczepilem...
Weterynarz bardziej przestraszony niz mol staruszek..15 lat
Weterynarz bardziej przestraszony niz mol staruszek..15 lat
@4 175 305Forsami: wszystko dla ludzi,ale z sensem
@4 175 310dotam: w rzeczy samej 70 % tych chorych gier wg mnie to jest do likwidacji kaskada super szansa szybkie 600 Lotto Plus Ekstra Pensja z Premią...gierki srerki..przecież to jest takie naciągane..że szkoda pisać..
Pisząc o tych wyżej wymienionych grach..wiem w jakim celu są i poco powstały... chodzi oto żeby mieć rozdwojenie jaźni przecież nie da się grać w to wszystko ktoś wejdzie do kolektury to sam niewie w co ma grać...a straci na pewno przecież to oto chodzi...prosty przykład gdzież te wielkie KUMULACJE W lotto z przed lat...tak się rozbija graczy na inne gry żeby płacili a nic nie trafiali a budżet państwa ręce zaciera..
@4 175 315waldus: waldus ja to obleje ciepłym moczem
Jeśli będzie dziś wygrana pokaże wszystkim skana
Jeśli będzie zaś porażka pokaże wszystkim pt...
Jeśli będzie zaś porażka pokaże wszystkim pt...
dzisiaj odbędzie się milionowe losowanie Keno i TS przygotował promocję od 21:00 do 21:30 kto zagra w Keno dostanie na konto drugie tyle max 20zł
Ja nie dam rady zagrać w keno na milionowe losowanie sklep czynny do 21
@4 175 330waldus: jeszcze zdążysz założyć konto
@4 175 325Gosia__77:
@4 175 333zbigniew g: wczoraj wpadło 11,36 trafiłeś coś?
4/5
@4 175 326johno: ten zwrot, to niezależnie od ilości skreśleń ?
3 62
W gierce SKRZYNKI padła przed chwilą wygrana 2 050 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
Dziś puszczone na dwa losowania bez plusa stawka postawowa liczby zapisałem w stałych zestawach
@4 175 336Robal_36: tak, nie ma znaczenia na ile liczb
można poczytać tutaj jak kogoś interesuje: https://www.lotto.pl/aktualnosci/milionowe-losowanie-keno-przed-nami-odbierz-20-zl-za-gre,3836
Jesli wino to jakis alko...
Wypilem pol butelki..bo wiecej nie bylo ...w piwnicyjeszcze kilkanascie pelnych..to nie ruszam
Wypilem pol butelki..bo wiecej nie bylo ...w piwnicyjeszcze kilkanascie pelnych..to nie ruszam
Nigdzie nie jadenawet rowerem..chyba po pelikanie 7.2 sie tak nie czulem...
@4 175 339zbigniew g: trzeba bylo zagrać 3,17 u mnie wczoraj tylko 3/5
@4 175 343johno: w losowaniu generowanym przez komputer ? ... a do wyżej, że skuszą, skuszą, ale i spowodują /słuszny/ wnerw nie posiadających konta tak to jest z "ręcznym sterowaniem"
@4 175 346johno: widziałeś moje zestawy Multi....reszta gier na sucho
Johno..na pewniaka nie warto grac progresja...uja daje..
Lepiej czesciej kaskade sztuke ale wieczor
Lepiej czesciej kaskade sztuke ale wieczor
Ludziska moze kazdy zacznie po sztuce kaskady..tylko 2 zyla...a mini i tak nic nie trafiam
@4 175 348Robal_36: a jaki problem żeby założyć konto?
@4 175 350tomi77: mi to sie wydaje ze kaskada to jest beznadziejna i czemu nie można kreslic
W miejscowości Baszków padła wygrana 465 000 zł w zdrapce JUBILOTKA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Pszczyna padła wygrana 85 000 zł w zdrapce KRZYŻÓWKA XL
W miejscowości Wałbrzych padła wygrana 40 000 zł w zdrapce LOTEK
W miejscowości Cianowice Duże padła wygrana 7 000 zł w zdrapce Na szczęście