Wpisy 4 172 799 – 4 172 898
13 maja 2021 09:36 → 13 maja 2021 12:11, 100 wpisów
Na 14sta 10 zakładów 5/5 Idę spać pilnować tego 11 36
W miejscowości Góra Kalwaria padła wygrana 150 606,50 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Poznań padła wygrana 150 606,50 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
W miejscowości Strzelce Opolskie padła wygrana 1 200,00 zł x 52 tygodnie + BONUS 600,00 zł w grze Szybkie 600
Duet Kayah & G. Bregović.
Z dedykacją dla tych, którym gorąco (z różnych powodów) & W ogóle...
Z dedykacją dla tych, którym gorąco (z różnych powodów) & W ogóle...
W miejscowości Toruń padła wygrana 20 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 2)
Odblokowuję Sławka bo faktycznie od wczorajszego upomnienia nie oddawał już żadnych wpisów i zareagował na Co do pozostałych padło pytanie co po sobocie ... zobaczymy. Przemyślę temat, być może będą to stałe blokady nawet, a może nawet wyłączę całkiem czata na kilka tygodni dla spokoju.

O matko odpowiedzialność zbiorowa mogłem się przyłączyć do jakieś grupy i pisać
Witam Wszystkich, o rety reszta użytkowników nie zamieszanych musi cierpieć
@4 172 795Pasko: Witam
"Jako, że nie ma większej poprawy ...'
Nie wiem czy dobrze widzę, ale Robal 36 nie brał udziału w dzisiejszych czatowych rozmowach
Dlatego dziwię się że został zablokowany za >>> nic nie pisanie
Ponadto powinieneś na czacie wprowadzić "okienko" w którym po wpisaniu interesującego mnie nicka,pozwoliłoby mieć dostęp do wpisów jakie tenże dokonał w danym dniu
"Jako, że nie ma większej poprawy ...'
Nie wiem czy dobrze widzę, ale Robal 36 nie brał udziału w dzisiejszych czatowych rozmowach
Dlatego dziwię się że został zablokowany za >>> nic nie pisanie
Ponadto powinieneś na czacie wprowadzić "okienko" w którym po wpisaniu interesującego mnie nicka,pozwoliłoby mieć dostęp do wpisów jakie tenże dokonał w danym dniu
Hańba po stokroć hańba, Pasko przyjedź do mnie pomożesz mi na działce blisko jesteś mnie
A jakby tak stworzyć Sztuczny Użytkownik co by oddawał wpisy czyli np Eryk Ja..taki nik ..sztuczną inteligencjie ciekawe czy się da
@4 172 817Mulag: Mulag to zależy po ile działka u Ciebie
@4 172 816golanonim: ja tylko przytoczyłem kto dostał wczoraj żółtą kartkę, faktycznie Robal_36 nie będzie zablokowany na ten moment pozostaje żółta kartka.
Myślę, że czat pójdzie w stronę zamkniętej, pewnej grupy osób, która będzie mogła tu pisać, chyba, że zostanie usunięty ze strony, no bo jakby nie patrzeć robi mi ciągle jakieś zamieszanie, a ja lubię spokój, podobnie jak pewnie i 95% użytkowników tej strony
Miłego dnia
Myślę, że czat pójdzie w stronę zamkniętej, pewnej grupy osób, która będzie mogła tu pisać, chyba, że zostanie usunięty ze strony, no bo jakby nie patrzeć robi mi ciągle jakieś zamieszanie, a ja lubię spokój, podobnie jak pewnie i 95% użytkowników tej strony
Miłego dnia
po prostu czat wymaga więcej czasu na jego kontrolowanie, którego ja nie posiadam aż tyle
@4 172 822Pasko: Jakiii tu spokój na naa naa naaa WEŹ NAS NIE BLOKUJ na na naanaaa
Daj mi czat lub 200 zł na miesiąc zajmę się czatem i uprawnienia narzędzia
Witam co ja czytam ze czat będzie zamknięty ? I jak się będziemy liczbami wymieniać ?
z drugiej strony jak w takim razie działa Facebook no ja nie wiem ... podobno nikt jeszcze nie dostał kary z kierownictwa tej firmy za te miliony rozwodów, nie mówiąc o innych przestępstwach. No ale tak myśląc to trzeba by się wrócić do ery kamienia łupanego ... w końcu i telewizja też zło, a polityka .... codziennie dziesiątki osób umiera na zawały z powodu zainteresowania polityką.
@4 172 830Mulag: no czasem tak trzeba. Zwykle tak bywa. No sam widzisz jak było np. z 11 września 2001. Jeden atak, a od tamtej pory wody nie mogę nawet do samolotu wnieść.
Bez kontroli a za skutki pisania biorą odpowiedzialność użytkownicy z skutkami prawnymi karnymi
PASKO mam pytanie do Ciebie....Jako Dobry Informatyk może mi Odpowiesz.. Jak to jest możliwe że troll który tu robi dym potrafił założyć ok 100 ników a wiemy że do tego trzeba mieć tyle samo adresów e-mail...napisz jak ten gość to obszedł chyba nie zakladał nowego adresu e-mail do nowego każdego niku..TY jako Administrator widzisz kto Ci przysyła formularz z prośbą o dołączenie do Multipasko...bo coś mi to nie gra..na mój chłopski rozum ten troll to też jest NIEZŁY INFORMATYK zna się na rzeczy chyba nikt nie zaprzeczy...
Dobra idę dalej pracować co ma być to będzie gdyby wszyscy musieli pracować to po 8 lub 12 godzinach nie mieli by siły się kłócić
to nie o to chodzi. Chodzi mi tylko o nowych użytkowników, którzy tu ciągle się pojawiają i nie zostają na stronie, bo przez treści z którymi się tu stykają na samym początku poznawania strony, strona wydaje im się mało profesjonalna i niewiarygodna.
Z czatu a także ze strony Multipasko odeszło wiele wartościowych nicków
Natomiast Ci którzy tutaj pozostali nie chcą pisać ani na czacie ani na forum
Powód jest oczywisty >>> dziecinada na czacie,która zaistniała wraz z pojawieniem
się pierwszego dnia wiosny w ... r. Od tego czasu czat upadał coraz niżej i niżej
Czy wróci do świetności sprzed tej wiosny? ... obawiam się że nie
Natomiast Ci którzy tutaj pozostali nie chcą pisać ani na czacie ani na forum
Powód jest oczywisty >>> dziecinada na czacie,która zaistniała wraz z pojawieniem
się pierwszego dnia wiosny w ... r. Od tego czasu czat upadał coraz niżej i niżej
Czy wróci do świetności sprzed tej wiosny? ... obawiam się że nie
@4 172 836Forsami: tak trzeba mieć osobny email. No ale jeśli dla kogoś to jakby praca to siedzi i nic nie robi tylko zakłada emaile
Obecnie nie można tego obejść bo wyłączone jest całkowicie tworzenie nowych nicków od jakiegoś czasu.
Obecnie nie można tego obejść bo wyłączone jest całkowicie tworzenie nowych nicków od jakiegoś czasu.
@4 172 840Pasko: Pasko czyli jednym słowem ziazi w głowę takiemu no chyba konkurencja ale żeby aż tak zajadle walczyć
Niech mi dziś dadzą wygrać w Lotto 13 go żebym miał pociechę z tego
@4 172 844Mulag:
@4 172 844Mulag: Mulag jaka nazwa..czyżby Mulag
A ja się już przyzwyczaiłem do tych kłótni Pasko nie liczysz się z uczuciami innych ludzi
@4 172 848Mulag: Mulag to jest trochę jak Telenowela Kolumbijsko Argentyńsko Grecko Wenezuelsko Japońsko Grecko Polsko Ukraińsko Czeska
Dobra tyle na dziś powiem ci tak Pasko ale poważnie już teraz sztuką tak zrobić by czat zostawić i możliwość pisania a problem rozwiązać
rozumiem, że jest bardzo duża grupa osób, która ceni sobie bardzo ten czat. Ale no jest też trochę tych trolli i trzeba się poświęcić i może warto odciąć im pożywkę, to się wezmą może w końcu za jakąś robotę, no albo przerzucą się chociaż na inną stronę.
@4 172 852Pasko: Pasko...to Ty nie wiesz że nie nie nie nie nie nie ma pracy
A może by zrobić tak: Panie Pasko
W czacie mogą pisać ,korzystać z niego jedynie tylko użytkownicy którzy typują na swoim koncie liczby i są w rankingu typerów najlepszych.
Myślę że byłaby to rywalizacja i staranie się jak najlepiej o pozostanie w rankingu i korzystania z czatu.
W czacie mogą pisać ,korzystać z niego jedynie tylko użytkownicy którzy typują na swoim koncie liczby i są w rankingu typerów najlepszych.
Myślę że byłaby to rywalizacja i staranie się jak najlepiej o pozostanie w rankingu i korzystania z czatu.
Albo czat płatny (cennik) i już
albo po prostu ograniczyć (limit postów na czacie )
@4 172 859multijune177: boję się trolli przy kasie, np. mają bogatych rodziców
Zamknięcie chyba jednak będzie dobre może to da do myślenia takie czasowe wyłączenie czatu, wszystkim dobrze zrobi, chociaż ja tego nie chce to chyba najlepsze wyjście będzie pisze to z przykrością
Trole to najbardziej delikatnie powiedziane i to trole z wieloletnim stażem
@4 172 861Pasko: a ograniczenie limitu dziennego na czacie
np.nowi użytkownicy po 3 miesiacach mogą pisać itd
np.nowi użytkownicy po 3 miesiacach mogą pisać itd
Lub sobie tu po pisać po żartować, ale stronka nie jest moją więc, nic tu do gadania nie mam
Takie półśrodki jak dla mnie bezsensu albo jest czat otwarty i każdy może pisać swobodnie lub lepiej nic
Takie ograniczenie jak pisałem nic nie dadzą jak ktoś chce wbić kij w mrowisko poczeka trzy miesiące wszystkie twoje propozycje są okey ale z drugiej strony wszystkie można ominąć
To jak dom otwarty jak ktoś ma zasady to tam nie wejdzie a jak chce to wejdzie tak to już działa
A najdziwniejsze jest to ze ci co sie tu zachowują dziwnie powiecmy to maja zony,dzieci,wnukow i tak piszom czasami i sa bardzo wredni. Ale coz w Polsce jest duzo patoli i tu na stronie tez sa niestety
@4 172 876dotam: Hurraaa będzie pieniędzy furaaa
Bezdomny ma swój dom przecież, tak w zimie mówili do bezdomnych że jest zimno żeby nie przebywali na dworze miasto Warszawa
Niech zyje wolność , wolność i swoboda i ,,,dziewczyna młoda
@4 172 878Bolo22: jak się pojawiła żyła złota na dzikim zachodzie wszyscy chcieli tylko jednego tu też każdy chce Milionów zawiść rodzi się sama przez sie
Teraz takie czasy że jeden drugiego by sprzedał za parę złotych, może nie wszyscy ale większość na pewno takie czasy
@4 172 883Mulag: wzywam Cię na mesa..już mnie młody szkot i szaryat wrrrr
@4 172 884Forsami: ale tu nikt nic nie wygrywa wiekszej sumy wynajmniej nie widzialem bo jestem tu od pół roku
Odnośnie troli kiedyś tez były , wojny na stronie też były , po weekendowych upojnych nocach było banowanych po kilka osób ,,,,, co zabija portale , nuda , stagnacja , nie samym chlebem człowiek żyje , nie samymi numerkami i lotkiem
@4 172 772waldus: Waldus za późno poszło już miałam 10 minut luzu i wyslane
A kto pamięta ,lila fajna babka , ale do pieca też potrafiła dać , to dla młodszych stażem
Witam dziś stawiam na 25 34 44 może 19 do tego ale czy na 14 ?
Ale akcja...policja gnala kolo mnie na sygnale...ale uj wie kogo scigali....za 5 minut jechali z powrotem na sygnalach...a mysle ze gosc uciekl na las Gultowski...tez znam ten teren choc samocjodem ciezko przejechac...