Wpisy 4 172 745 – 4 172 844
13 maja 2021 08:44 → 13 maja 2021 11:00, 100 wpisów
mewa CIEBIE rterz prosze , wiem ze sie z sebastianem nie lubicie zbytnio , ale niewchodzcie sobie obaj w droge poco yte nerwy twoje ui głupie podteksty, na czacie, sami go prowukujecie aby wam coś milego naspisał niewiem zyć bez tego nieumiecie czy jak? nierozumie tu czegoś, ja cały czas pisałem ze chce aby tu byl spokój zeby tu nikt sie z nikim nie kłociłi mbedzie spoko , ale tu soie nieda jak wchodza tu wichrzyciele, typu, emerytka, TY, jutro, ijeszcze pare osób innych, mam nadziejeze ze w niedługim czasie admin przejrzy na oczy i zrobi z wami porzadek, jesli nadal sie tak bedzie zachowywali, dlatego prosze tu o spokój chcecie tu z nami przebywać to dostosujcie sie do wszystkich , a nie tylko wciaz zgrzyty i nienawiść od was sie udziela innym
stary mędrzec rzekł czy na sali jest lekarz po czym ugięły mu się nogi i usiadł rozkładając ręce bez radnie............. słodziaczku arczibaliczku czy ja do ciebie coś pisze nie znamy się nie chce ciebie znać dlatego nie pisze do ciebie wiec czemu ty do mnie kochasiu piszesz znajdź sobie inna przystań ode mnie jak najdalej jak masz problemy z pamięcią zapisz duzymi literami nie pisze nie zaczepiam osoby o nicku mewa gdyż przez moje zaczepianie prowokowanie nie ma spokoju na stronce gdzie ludzie chcą spokoju posiedzieć żegnam dobra bo przez takich jak on łamiacych regulamin nie raz widziałem nawet wulgarne wpisy czy tez nie na temat czy też zbyt długie nie che sie tu siedziec więc do liczb..........aaaa sie ustosunkuje czy ja coś w moich wpisach obrażliwego napisałem no chyba że prawda boli
@4 172 723emerytka 46: TRZYMAJ
@4 172 743emerytka 46: A jak,tylko swoich oszczędził
dobra nie chce mi sie czytać wypracowań to czat ponoć więc ide ostatecznie do kiedyś
Aniu masz tu zestaw na 8 liczb
2,7,11,25,30,61,70,77
Bedziesz miała na loda ekipy
2,7,11,25,30,61,70,77
Bedziesz miała na loda ekipy
@4 172 746arczibalik73:
@4 172 753191979:
Taki obrazek się nadaje

@4 172 755dotam: dotam
@4 172 756emerytka 46: Nawet podobni
@4 172 756 arczi zawsze chciał długie włosy
@4 172 759waldus: ok dzięki
@4 172 763waldus:
Tych sposobów to ja nie znam
Tych sposobów to ja nie znam
@4 172 766waldus: ok
@4 172 747Mewa: nie musisz mnie znac , ja ciebie tez nie musze znac,do niczego mi niejestes człowieczku potrzebny, ale jesli bedziesz wciaz mnie obrazał i atakował czymś w róznych wpisach to wiedz ze sam napisze do admina i wysle mu wszystko co mi dotad napisałes obrazliwego i co napisała emerytka tez, i bede domagał sie usuniecia was z czatu raz na zawsze, zeby pozniej niebyło nie domówień ze niewiedzieliscie, i zeby niebyło z dziwienia ze was tu niema, dlatego prosze albo sie uspokujcie albo odejdzcie z tej strony , wybór nalezy do was, ja nielubie nikogo nigdzie podpoiprz\ac alre jeli mnie do tego zmusicie to zrobie to bez wachania, i nie ze zaraz napiszecie ze jestem złym człowiekiem a wasi kolesie na zaprzyjaznionej stronce zaraz to skomentuja bo tutaj sie bija co kolwiek powiedziec aby nie byc tu zbanowanym na stałe, albo sie tu z nami dogadujecie i zyjecie w zgodzie niewchodzac nikomu w droge albo idzcie stad i gdzie indziej, ii załocie sobie swoja stronke gdzie bedziecie sobie tam rzadzić, ten czat jest dla wszystkich, a nie tylko dla was wichrzycieli i prowokatorów
o prosze jest tu grono fajnych ludzi ktorzy niewdaja sie w zadymy i typuja liczby razem , i tak trzymać dalej dla tych osób ze niechca być częścią sporu i tak trzymać dalej
Już nie piszę nic więcej.Nie chcę przez takich chłystków,wichrzycieli,prowokatorów,dostać bana.
@4 172 770waldus:
arczibalik73
Jak będziesz pisał donos,to pisz krótko i zwięźle.
Jak będziesz pisał donos,to pisz krótko i zwięźle.
@4 172 777emerytka 46: mówisz i masz
@4 172 689: liczby z tego wpisu powinno zostać wylosowane ze 13 sztuk
@4 172 777emerytka 46: jesli bedziesz nadal pisała takie głupoty, to kiedys moja cierpliwość sie do was razem z mewa skonczy i nieomieszkam tego zrobić, bedziesz nadal prpowokowała i mewa to zniknoiecie z tego czata raz na zawszeno chyba ze sie uspokojicie i bedziecie tu typowac liczby jak inni to wtedy bedziecie tu mogli pozostac z nami, ja tylko prosze was tu o zachowanie spokoju bez jakis turbulencji na czacie i kłotni i przytyków komu kolwiek z tej stroniki, niepodoba sie wam tu coś i ktoś np, to prosze grzecznie opuscie ta stronke idzcie gdzie indziej gdzie moze beda tacy ludzie jak wy i waszego pokroju nienawistni i zawistni
@4 172 739Jutro: mam nadzieje ze admin to zrobi w 1 kolejnosci dostaniesz TY bana za prowokowanie innych do nienawisci
arczibalik73
Zastanów się co i o czym ty piszesz.
Prosiłam,nie pisz do mnie i o mnie.
Zastanów się co i o czym ty piszesz.
Prosiłam,nie pisz do mnie i o mnie.
@4 172 781arczibalik73: Ty jesteś chory umysłowo? od tygodnia szalejesz na tym czacie powtarzając w kółko brednie wyssane z palca.Powoli twoje wpisy podchodzą pod konkretny paragraf.
Jutro
Nie pisz,nie warto.
Nie pisz,nie warto.
Dzisiaj z rana znowu plan Sebastiana wyglądał następująco...wywołać awanturę i kłótnie a potem dać dyla i uciec z czatu,a siedzieć wylogowanym na koncie i pisać donosy.
Tak działa ten osobnik
Tak działa ten osobnik
@4 172 780arczibalik73: Witaj przyjacielu
@4 172 780arczibalik73: Masz 100% racji
@4 172 788dotam: Dziś też chcesz skany wygranych ?
witam. Jako, że nie ma większej poprawy zdecydowałem się na czasową blokadę wymienionych wczoraj nicków Blokada będzie trwać do soboty
przypomnę wpis:
slawek , Sebastian_M , Robal_36 , emerytka 46 , arczibalik73 , Jutro
slawek , Sebastian_M , Robal_36 , emerytka 46 , arczibalik73 , Jutro
Idę spać po 3 zmianie
Na 14sta 10 zakładów 5/5 Idę spać pilnować tego 11 36
W miejscowości Góra Kalwaria padła wygrana 150 606,50 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Poznań padła wygrana 150 606,50 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
W miejscowości Strzelce Opolskie padła wygrana 1 200,00 zł x 52 tygodnie + BONUS 600,00 zł w grze Szybkie 600
Duet Kayah & G. Bregović.
Z dedykacją dla tych, którym gorąco (z różnych powodów) & W ogóle...
Z dedykacją dla tych, którym gorąco (z różnych powodów) & W ogóle...
W miejscowości Toruń padła wygrana 20 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 2)
Odblokowuję Sławka bo faktycznie od wczorajszego upomnienia nie oddawał już żadnych wpisów i zareagował na Co do pozostałych padło pytanie co po sobocie ... zobaczymy. Przemyślę temat, być może będą to stałe blokady nawet, a może nawet wyłączę całkiem czata na kilka tygodni dla spokoju.

O matko odpowiedzialność zbiorowa mogłem się przyłączyć do jakieś grupy i pisać
Witam Wszystkich, o rety reszta użytkowników nie zamieszanych musi cierpieć
@4 172 795Pasko: Witam
"Jako, że nie ma większej poprawy ...'
Nie wiem czy dobrze widzę, ale Robal 36 nie brał udziału w dzisiejszych czatowych rozmowach
Dlatego dziwię się że został zablokowany za >>> nic nie pisanie
Ponadto powinieneś na czacie wprowadzić "okienko" w którym po wpisaniu interesującego mnie nicka,pozwoliłoby mieć dostęp do wpisów jakie tenże dokonał w danym dniu
"Jako, że nie ma większej poprawy ...'
Nie wiem czy dobrze widzę, ale Robal 36 nie brał udziału w dzisiejszych czatowych rozmowach
Dlatego dziwię się że został zablokowany za >>> nic nie pisanie
Ponadto powinieneś na czacie wprowadzić "okienko" w którym po wpisaniu interesującego mnie nicka,pozwoliłoby mieć dostęp do wpisów jakie tenże dokonał w danym dniu
Hańba po stokroć hańba, Pasko przyjedź do mnie pomożesz mi na działce blisko jesteś mnie
A jakby tak stworzyć Sztuczny Użytkownik co by oddawał wpisy czyli np Eryk Ja..taki nik ..sztuczną inteligencjie ciekawe czy się da
@4 172 817Mulag: Mulag to zależy po ile działka u Ciebie
@4 172 816golanonim: ja tylko przytoczyłem kto dostał wczoraj żółtą kartkę, faktycznie Robal_36 nie będzie zablokowany na ten moment pozostaje żółta kartka.
Myślę, że czat pójdzie w stronę zamkniętej, pewnej grupy osób, która będzie mogła tu pisać, chyba, że zostanie usunięty ze strony, no bo jakby nie patrzeć robi mi ciągle jakieś zamieszanie, a ja lubię spokój, podobnie jak pewnie i 95% użytkowników tej strony
Miłego dnia
Myślę, że czat pójdzie w stronę zamkniętej, pewnej grupy osób, która będzie mogła tu pisać, chyba, że zostanie usunięty ze strony, no bo jakby nie patrzeć robi mi ciągle jakieś zamieszanie, a ja lubię spokój, podobnie jak pewnie i 95% użytkowników tej strony
Miłego dnia
po prostu czat wymaga więcej czasu na jego kontrolowanie, którego ja nie posiadam aż tyle
@4 172 822Pasko: Jakiii tu spokój na naa naa naaa WEŹ NAS NIE BLOKUJ na na naanaaa
Daj mi czat lub 200 zł na miesiąc zajmę się czatem i uprawnienia narzędzia
Witam co ja czytam ze czat będzie zamknięty ? I jak się będziemy liczbami wymieniać ?
z drugiej strony jak w takim razie działa Facebook no ja nie wiem ... podobno nikt jeszcze nie dostał kary z kierownictwa tej firmy za te miliony rozwodów, nie mówiąc o innych przestępstwach. No ale tak myśląc to trzeba by się wrócić do ery kamienia łupanego ... w końcu i telewizja też zło, a polityka .... codziennie dziesiątki osób umiera na zawały z powodu zainteresowania polityką.
@4 172 830Mulag: no czasem tak trzeba. Zwykle tak bywa. No sam widzisz jak było np. z 11 września 2001. Jeden atak, a od tamtej pory wody nie mogę nawet do samolotu wnieść.
Bez kontroli a za skutki pisania biorą odpowiedzialność użytkownicy z skutkami prawnymi karnymi
PASKO mam pytanie do Ciebie....Jako Dobry Informatyk może mi Odpowiesz.. Jak to jest możliwe że troll który tu robi dym potrafił założyć ok 100 ników a wiemy że do tego trzeba mieć tyle samo adresów e-mail...napisz jak ten gość to obszedł chyba nie zakladał nowego adresu e-mail do nowego każdego niku..TY jako Administrator widzisz kto Ci przysyła formularz z prośbą o dołączenie do Multipasko...bo coś mi to nie gra..na mój chłopski rozum ten troll to też jest NIEZŁY INFORMATYK zna się na rzeczy chyba nikt nie zaprzeczy...
Dobra idę dalej pracować co ma być to będzie gdyby wszyscy musieli pracować to po 8 lub 12 godzinach nie mieli by siły się kłócić
to nie o to chodzi. Chodzi mi tylko o nowych użytkowników, którzy tu ciągle się pojawiają i nie zostają na stronie, bo przez treści z którymi się tu stykają na samym początku poznawania strony, strona wydaje im się mało profesjonalna i niewiarygodna.
Z czatu a także ze strony Multipasko odeszło wiele wartościowych nicków
Natomiast Ci którzy tutaj pozostali nie chcą pisać ani na czacie ani na forum
Powód jest oczywisty >>> dziecinada na czacie,która zaistniała wraz z pojawieniem
się pierwszego dnia wiosny w ... r. Od tego czasu czat upadał coraz niżej i niżej
Czy wróci do świetności sprzed tej wiosny? ... obawiam się że nie
Natomiast Ci którzy tutaj pozostali nie chcą pisać ani na czacie ani na forum
Powód jest oczywisty >>> dziecinada na czacie,która zaistniała wraz z pojawieniem
się pierwszego dnia wiosny w ... r. Od tego czasu czat upadał coraz niżej i niżej
Czy wróci do świetności sprzed tej wiosny? ... obawiam się że nie
@4 172 836Forsami: tak trzeba mieć osobny email. No ale jeśli dla kogoś to jakby praca to siedzi i nic nie robi tylko zakłada emaile
Obecnie nie można tego obejść bo wyłączone jest całkowicie tworzenie nowych nicków od jakiegoś czasu.
Obecnie nie można tego obejść bo wyłączone jest całkowicie tworzenie nowych nicków od jakiegoś czasu.
@4 172 840Pasko: Pasko czyli jednym słowem ziazi w głowę takiemu no chyba konkurencja ale żeby aż tak zajadle walczyć
Niech mi dziś dadzą wygrać w Lotto 13 go żebym miał pociechę z tego