Wpisy 4 172 113 – 4 172 212
12 maja 2021 12:37 → 12 maja 2021 14:09, 100 wpisów
ale tonic , nadal brede szukał coś sobie blizej, dlatego tez i gram w gry a nóz cos sie trafi , i bedzie na dalsze przezycie, , ale to juz niewazne nie bede tu nkomu zaprzatywał swoimi problemami głowy, bo to moja sprawa jest,
@4 172 113arczibalik73: przyjedz do nl dostaniesz na początek mieszkanie od firmy rowerkiem 2 min i jesteś w pracy szukanie pracy nawet jak nic nie potrafisz robić zajmie Ci około 2 godzin, wypłata w środę co tydzień, po tygodniu jak się zapoznasz z ludźmi jest bardzo miła atmosfera o szefie nie wspominając
W Polsce to każdy szef, prywaciarze myśli tylko o sobie jak kabze szybko nabić tu jest trochę inaczej
@4 172 097GTV: no widzisz unas w posce takich wspaniałomyslnych szefów firmy niema tu sie licza tylko ludszie 100% zdrowi, ktorzy beda na okretke zapierniczać, i najlepoiej aby niechorowali , nigdy tu trzeba roboty a nie ludzi chodzi mi o firmy te które sa na tzw. strefach ekonomicznych,
U nas większość szefów najpierw myśli o pracownikach i wypłatach dla nich w Polsce jest odwrotnie szef najpierw myśli o swojej wypłacie
gdzie niby sa potrzebne rece do pracy tylko nie nasze polaków tylko taniej siły roboczejz za buga, tylko na takich pracowników sie stawia lub osoby do 26 roku zycia , które ym rzad daje rózne uulgi aby po skonczeniu szkoly średniej nie uciekli na zachod do pracy , wiele razy sie spotkałem z takimi ofertami pracy gdzie pisze wyraznie ze potrzebuja do pracy ale tylko osoby do 26 roku zycia, a jak masz juz wiecej , to mozesz niepracować i zdychać,
@4 172 119Mulag: to jeszcze 200 ci zostało niech żyje 500+
@4 172 122Mulag: to samo co w polsce
@4 172 124Mulag: Gdzie nie ma pracy ?
Jak nie ma pracy to jedź do GTV tam jest jej dużo
Jak nie ma pracy to jedź do GTV tam jest jej dużo
@4 172 119Mulag: 300 zł to normalne za buty
Nie przepłaciłeś
Nie przepłaciłeś
Nie ma pracy niech nikt tego nie próbuje podwarzać jestem nie omylny jak papierz
@4 172 121GTV: podejrzewam ze jesli by rzadxzacy tu w kraju np, zabrali te 500+ , i nnne ullgi, jakie co niektórzy dostaja to wszyscy ci ludzie by ten kraj opuscili w ciagu kilku sekund, nikt by tu nie został po za starszymi ludzmi juz emerytami, a ten rzad by padł jak nic
@4 172 125Mulag: jedzenie jest tańsze banany dziś są w promocji po 0.29 centa
Aha 300 zł Gtv załatw mi robotę tam mam dwie lewe ręce ale chęci do pracy
@4 172 132Mulag: abyś się kręcił w robocie i był na czas starczy żadne cv tu nie potrzebne
@4 172 134Mulag:
@4 172 124Mulag: mulag moze w Twojim rejonie jest i wiecej pracy ale sa rejony gdzie tej pracy niema tyle ile by sie chciało, zeby było, tu niechodzi o taka prace zew np, przsyjde do Ciebie i CI cos tam pomoge w ogródku 1 dzien czy drugi, tu chodzi o tzw.prace na stałe gdzies w jakiejs fabryce, gdzie beda tez i respektowane prawa pracownicze, nie takie u kogfos, tam,za kilka groszy
@4 172 134Mulag: jedziesz do Holandii pracować - czyli kręcić się ?
@4 172 134Mulag: coś tam zrobić trzeba ale wszystko na spokojnie bez pośpiechu nikt nikogo za nic nie opieprza
@4 172 138GTV: To ile tam płacą na początek ale powiedz tak uczciwie
@4 172 139Sebastian_M: najniższą 1950 euro na rękę+ mieszkanie w tym jest
Arczi ja wiem co to jest nie mieć pracy miałem taki okres w życiu że nie miałem pracy byłem w pośredniaku ale później zrozumiałem że coś w sobie muszę zmienić i że to odemnie zależy
Żaden urząd pracy nic mi nie dał sam się musiałem zmienić i to pomogło mi a później prac miało do wyboru do koloru ale wiem co to jest nie mieć zatrzymać się w życiu w miejscu bez perspektyw
Coooo ja tam mogę siedzieć w domu za jedzenie i spanie a g..o mam z tej roboty...niewolaaa jak w Babilonie
@4 172 141GTV: Na paliwo tego nie przeliczam
Czyli powiedzmy 2000 EURO
Miałem zagrać w Multi Multi ale pie...to złodzieje i tak nie dadzą wygrać koszyki kamyki du..rele trele morele do wieczora
@4 172 150Mulag: Będziesz miał 2000 EURO na miesiąc
2000 EURO to na zł wychodzi około 9000 zł
2000 EURO to na zł wychodzi około 9000 zł
@4 172 152GTV: praca lekka czyli jaka konkretnie ?
@4 172 157Sebastian_M: siedzenie przy stoliku i pakowanie słuchawek do smartfonów ale to robota dla tych co czytać i pisać nie potrafią
@4 172 156Mulag: jest i taka praca, takiej w ogrodnictwie to pełno jest
@4 172 160Mulag: Będziesz tam ogrodnikiem
@4 172 162Mulag: jest i przy tulipanach obrywasz listki
Ale znak bestii teraz wymagany to chyba nic z tego nie będzie nigdzie nie wyjadę musiał bym przyjść bestie
Mój kolega ma fajną pracę pakuje trociny dla chomików i myszek dokładnie to nic nie robi tylko stoi i patrzy
MULAG ja dlatego tez i napisałem ze gdybym sie lepiej czól, i mugł gdzies wyjechac na zachód do pracy to bym tu niesiedziaŁani minutyw polsce, moja cała rodzina prawie wyemigrowałaz sta, sa na całym świecie mozna powiedzieć zostali tylko moji starsi kuzyni z żźonami juz na emeryturach głodowych, ktorzy jeszcze by chcieli dorobic sobie ale niemoga sie poruszac juz sami, i tyu maja problem a takich ludzi tez i juz nik t niechce, przyjmować dla zdrowych niema pracy a co dopiero dla starszych
Wiesz co jestem juz 9 rok zarejstrowany w posredniaku, i co 1,5 tygodnia no teraz juz miesiaca sie donich zglaszam, 9ijakos jeszcze przez te lata nieznalezli mi normalnej pracy, gdzie bym mugł pracować, tylko udaja ze cos robia, niedawno mi babka zadzwoniła z pupu, ze jest robota, i zebym tam zadzwoniłale najpierw bym sprawdził ich ogloszenia na necie i sprawdziłemsobie to ogloszenie które mi oleciła okazało sie ze osoba do kontaktu w sprawie tej pracy jest osoba która ja swego czasu pracujac tam na tym obiekcie złapałem w zakladzie pod wpływem alkoholu był to jeden z kierowników działu gdzie teraz potrzebuja osoby z grupa inwalidzka i praca jest na zmiany i tylko na miesiac, teraz jest pytanie czy taki gosc, ktory miał przezemnie klopoty w swoim zakładzie przyjoł by mnie do siebie do pracy? podejrzewam ze chyba raczej nie co?
jak myslisz, a w drodze wyjasnienia tego kierownika racowałem tam na ochronie wtedy i zgodnie ze swoimi obowiazkami wykonywałem swoja prace, i pech chciał ze akurat na tego kierownika trafiło, w pupie niewiedza nic o tym bo ja sie tym nikomu niechwale, bo niema co,
no ale teraz ten gość który miał zemna tez i pózniej na pieńku po tym zajsciu teraz szuka ludzi do pracy na miesiacoczywiscie za najnizsza stawke miesieczna i ntz, umowe zlecenie, ja zas szukam pracy nie na miesiac a na stałe lub na jakis dłuzszy okres
Wiesz co jestem juz 9 rok zarejstrowany w posredniaku, i co 1,5 tygodnia no teraz juz miesiaca sie donich zglaszam, 9ijakos jeszcze przez te lata nieznalezli mi normalnej pracy, gdzie bym mugł pracować, tylko udaja ze cos robia, niedawno mi babka zadzwoniła z pupu, ze jest robota, i zebym tam zadzwoniłale najpierw bym sprawdził ich ogloszenia na necie i sprawdziłemsobie to ogloszenie które mi oleciła okazało sie ze osoba do kontaktu w sprawie tej pracy jest osoba która ja swego czasu pracujac tam na tym obiekcie złapałem w zakladzie pod wpływem alkoholu był to jeden z kierowników działu gdzie teraz potrzebuja osoby z grupa inwalidzka i praca jest na zmiany i tylko na miesiac, teraz jest pytanie czy taki gosc, ktory miał przezemnie klopoty w swoim zakładzie przyjoł by mnie do siebie do pracy? podejrzewam ze chyba raczej nie co?
jak myslisz, a w drodze wyjasnienia tego kierownika racowałem tam na ochronie wtedy i zgodnie ze swoimi obowiazkami wykonywałem swoja prace, i pech chciał ze akurat na tego kierownika trafiło, w pupie niewiedza nic o tym bo ja sie tym nikomu niechwale, bo niema co,
no ale teraz ten gość który miał zemna tez i pózniej na pieńku po tym zajsciu teraz szuka ludzi do pracy na miesiacoczywiscie za najnizsza stawke miesieczna i ntz, umowe zlecenie, ja zas szukam pracy nie na miesiac a na stałe lub na jakis dłuzszy okres
@4 172 173GTV: jechac jechac
@4 172 174Bolo22:
Jak dzi o 14stej nic nie trafie to ts juz nic odemnie nie zarobi
@4 172 173GTV: tam niejest wesolo na szparagach ani tez na winiarniach ainaczej przy zbiorze winogronów mozna zarobić, ale tam trzeba miec duzo siły aby chodzic i dzwigac te pełne kosze winogron po tzw. stromym gruncie bo przewaznie te planacje sa w takich warunkach
@4 172 173GTV: dobra praca jaka oferuja niemcy dla polakow, to sa dwie dziedziny, a mianowicie , zawód kucharz i hydraulik, , tych przyjma w kazdej ilosciach, innych zawodów niechca, bura posrednictwa pracy tam pekaja od takich, ogloszeń, tylko ze tak zeby sie dostać np do kuchni tam , podstawa to znajomosc jezyka niemieckiego tzw komunikatywna, checi do pracy i znajomosc kuchni miedzynarodowej, sródladowej, polska kuchnia ich nie interesuje zbytnio, a na hydraulika ludzie soie zabardzo tam niepisza
W miejscowości Lipienice padła wygrana 5 000 zł w zdrapce CZAS NA KASĘ
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
a teraz jeszcze podczas obecnej pandemi, to juz nikogo nigdie tam tez i nieprzyjmuja bo wiadomo jak i jest wszedzie, teraz jest tam ciezko tez o jaka kolwiek prace, nieraz dzwoni domnie mój kuzyn z BERLINA i mowi jak jest z praca tam teraz , lokale sa pozamykane i restauracje oni tylko świadcza katering, wszyscy czekaja na wielkie otwarcie i sciagniecie za obostrzeń, w niemczech nadal godzina policyjna obowiazuje
mój kuzyn jest szefem kuchni w jednej z wiekszych restauraci w berlinie, i mowi ze jeszcze nigdy tam nie było tak zle z praca, od kad on tam mieszka i pracuje a jest tam, juz ponad 40 lat, niemcy sa w szoku, i czekaja jak na zbawienie, zeby wszystko wrocilo do normalnosci jak bylo kiedyś,
4 172 185. Bolo22 nie teraz na 14 odpuszczam musze zobaczyć co wyjdzie, o 14 zeby pozniej moc cos zatypowac, zobaczymy czy wyjda liczby te które mam teraz na mysli, chodzi mi tu o małe liczby zobaczymy czy teraz wyjda jesli niewyjda tzn. ze [pojawia sie wieczorem, dopiero ale wtedy juz beda musiały wyjsc na bank,
4 172 185. Bolo22 nie teraz na 14 odpuszczam musze zobaczyć co wyjdzie, o 14 zeby pozniej moc cos zatypowac, zobaczymy czy wyjda liczby te które mam teraz na mysli, chodzi mi tu o małe liczby zobaczymy czy teraz wyjda jesli niewyjda tzn. ze [pojawia sie wieczorem, dopiero ale wtedy juz beda musiały wyjsc na bank,
@4 172 185Bolo22: ja zawsze kiedy gram np, na jakiejsc promocji to zawsze przewaznie zaczynam gre od 2 juz losowania
jeszcze masz pare minut do losowania wiec na predce skladaj i typuj, moze w ten sposób zatypujesz cis i wygrasz akurat nieraz tak jest ze w ostatniej chwili wyslesz cos tam i trafisz zaraz
@4 172 191arczibalik73: ja nie zdążę 1200 km mam do kolektury
@4 172 192GTV: rozumie a online nie grasz/
@4 172 193arczibalik73: nie online nie, najlepiej kupon papierkowy
@4 172 195waldus: co w bmce poszło że 3000 zapłaciłeś, sprzęgło czy rozrząd robiłeś?
Losowanie na żywo
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 6564920
Wylosowany numer to: 6564920
Typowania Super Szansy
ptysiek 1964420 - wygrana 10 złsnopek6 3003120 - wygrana 10 zł
groszek1122 4783420 - wygrana 10 zł
dansur 1961120 - wygrana 10 zł
Dopisano wyniki Multi Multi
04, 10, 18, 23, 26, 27, 33, 35, 40, 41, 42, 45, 50, 53, 54, 61, 63, 66, 69, 80
Plusem jest liczba: 18
04, 10, 18, 23, 26, 27, 33, 35, 40, 41, 42, 45, 50, 53, 54, 61, 63, 66, 69, 80
Plusem jest liczba: 18
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 13093 zestawów od 1729 graczyŁączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 9 520 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 23 164 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- emilek1986 - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 334 zł = 16,70 x koszt gry
- rafal1990s - koszt gry: 40,00 zł, wygrana: 380 zł = 9,50 x koszt gry
- MaariusH - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 172 zł = 8,60 x koszt gry
- stiwen - koszt gry: 17,50 zł, wygrana: 144 zł = 8,23 x koszt gry
- mcwojt - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 80 zł = 8,00 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,06,07,08,12,13,14,20,21,23,24