Wpisy 4 172 045 – 4 172 144
12 maja 2021 11:24 → 12 maja 2021 13:03, 100 wpisów
Słuchajcie musimy tu stworzyć grupę do typowania liczb
@4 172 027krzysztof 24: nie zastanawiaj sie tylko wyslij ten uklad liczb podejrzewam ze wszystkie te liczby wyjda teraz o 14
testy spox ale zeby nie bylo hotelu szkoda kasy, albo tylko jak 5 gwiazdek
arczi kusisz
gwalco mnie zebym pojechal do pracy, a tu keno zlamane, warto mi?
@4 172 047wizard: Będziesz miał hotel 3* plus towarzyszkę
@4 172 050wizard: Jak tu łamiesz wszystkie lody to musisz się zastanowić
@4 172 050wizard: warto w keno tygodniówki tyle chyba niemasz
@4 172 038GTV: rozumie
zebym jeszcze umial co robic, byloby mi latwiej, ale i tak placo co czwartek porzadne funciki
@4 172 054arczibalik73:
@4 172 038GTV: A ja nie chcę takiego paszportu i też będę jeździł tam gdzie lubię
@4 172 055wizard: to jak u nie bez doświadczenia i dwie lewe ręce starczo
@4 172 055wizard: Ja jednak wolę złotówki . Za złotówki tez można kupić to co człowiek chce a takie wyjazdy są dobre tylko na jakiś czas
@4 172 062wizard: To dobrze że jesteś silny
@4 172 065wizard: SebPol 875 zł
tak siedziec w 1 miejscu to tez sie znudzi, taka wawa czy inne pierławki
@4 172 049krzysztof 24: nie nie kusze ale te liczby 8,31,32,33,czekaja w poczekalni na wyjscie, co do 11 to niewiem szybciej bym ja zamienił na 13, i takie cos puscił 8,13,31,32,33,a co zrobisz to twoja sprawa , ja tylko podpowiadam, i zycze powodzenia kto nie ryzykuje ten niewygrywa
@4 172 068wizard: Ale numer
Dlatego ostatnio byłem nad morzem i jeżdżę po Polsce
Dlatego ostatnio byłem nad morzem i jeżdżę po Polsce
@4 172 069wizard: zgadza się klimat jak się zmieni to jest inaczej
@4 172 070arczibalik73: Te liczby nie wejdą w dzisiejszym losowaniu ale jak chce niech nimi zagra żeby nie było
Też uważam że liczba 11 dziś wejdzie
wejde do funciaka, wykupie wszystkie dvd po funcie i juz rozrywka bedzie
Ale bardziej stawiam na 9 lub 6
Ok jadę do domu Iza już wyszła mogę jechać zaraz wrócę to złożymy 8/8 na stawce
@4 172 079wizard: W końcu zrozumiałeś w co należy inwestować
Teraz tylko SebPol a nie żadne złoto lub platyna
Teraz tylko SebPol a nie żadne złoto lub platyna
ostatnio rozmawiałem pod bankiem z jedna kobieta , która unas pracuje w miejscowosci w jednej fabryce, która my tu miejscowi nazywamy, obozem pracy , bo praca jest w zapyleniu, i co suie okazał zaklad ten dostał kase z tarczy, od rzadu, , sama pani minister ta kase tu przywiozła, iwidziałem zdiecia w gazecie miasta, jacy wszyscy byli dumni i jaka wazeline na fotach pokazali, normalnie śmiech na sali, , prawdopodobnie te pieniadze miały byc na ratowanie miejsc pracy,ki dla pracowników, niestety prawdopodobnie te pieniadzezostały wykorzystane inaczej, a le to niewarzne, pracownicy z tego razcze j nic nie otrzymali, ale co najwazniejsze zzałogi liczacej, ponad 700osób , 450 osób to obywatele ukrainy sa teraz na dzień dzisiejszy czesc załogi została wczesniej zwolniona bo jest tańsza siła robocza z za buga, i tak sie robi, polak nie jest przyjmowany do pracy tylko stawia sie na tania siłe robocza, polak niepotrzebny jest tu w kraju, kobieta ta z która rozmawiałem powiedziała mi ze ona juz za 3 miesiace odchodzi na emeryture to juz sie boji zwolnień ale prawdopodobnie w firmie sie szykuja zwolnienia,
@4 172 083wizard: Jaka cena tej monety ?
taka jest prawda o polskich przedsiebiorcach, z wieloletnia tradycja, maja wykwalifikowana załoge to ja zwalniaja aby w to miejsce przyjac tania siłe robocza, nie podfam tu nazwy firmy , zakladu bo bym poznirej mół miec nie przyjemnosci z tego tytólu kieddys tam tez i pracowałem przez okres chyba 3 miesiecy, jako z firmy zewnetrzenej, znam tam wszystkich od prezesa sspólki i dyrektorów jak i cały zarzad, kiedys próbowałem tam sie dostac doi pracy aby, miec prace na miejscu i niedojerzdzać, byłem na rozmowach i jeden z kierowników tego zakladu przekazał mi ze jutro mi przedzwonia i mi powiedza jaka jest decyzja i bo było kilku tez innych chetnych, niestety nieprzedzwonili, od tego czasu mineło juz 8 lat, czyli co zapomnieli, podejrzewam ze nie bo pana kierownika produkcji tego zakladu spotykam czesto w sklepie., niestetety nie klaniam sie juz mu , dlamnie to zwykły b u r a k , jest i nic pozatym, a dyrektorem tego zakladu jest moj kolega młodszy takie oto i sa buty, tam pracuja klany rodzinne, i teraz ukraincy , jesli nikt z Twojej rodziny tam niepracuje to sie do zakladu tego nieprzyjmiesz, tak jest, zreszta i tak sie dalej tam niestaram juz do pracyuy bo tam jest zbytnie zapylenie, a ja bym niedostał od lekarza zezwolenia tam na prace poniewaz jestem, alergikiem i niemoge pracowac w zapyleniu, smarach itd, i tu to odpada, ale próbowałem , i ryzykowałem a nóz widelec sie uda tam zatrudnić
@4 172 083wizard: fajny okaz
@4 172 089191979: Ciekawe ile za to chce
@4 172 090Sebastian_M: no
Albo szukaj takiej w sieci
Albo szukaj takiej w sieci
nowinky.pl monetka do zabawy erotycznej, jak wypada jedno to robi sie drugie
musze sobie kupic
musze sobie kupic
niestety duzo jest takich firm , jak ta która tu przytoczyłem, akurat, i wcale sie niedziwie młodzierzy i innym ludziom ze wyjezdzaja z polski za chlebem na tzw,. zachód nie ch wyjezdzaja jak najwiecej, gdybym był lepszego zdrowia i i wiedział ze gdzies tam w świecie mnie przyjma to bym tu w kraju ani minuty nie siedział, ale ze niemam takiego juz 100% zdrowia musze cos tutaj gdzie szukac blisko domu,
@4 172 083wizard: gdzie żeś to nabył
Pochwal się
Pochwal się
@4 172 094arczibalik73: Arczi Ty dalej szukasz pracy
Gdzie mieszkasz chodzi mi o miejscowość że tak ciężko o pracę
Gdzie mieszkasz chodzi mi o miejscowość że tak ciężko o pracę
@4 172 094arczibalik73: u mnie w robocie to szef nawet zadbał o ludzi chorych stworzył dział dla ludzi z chorobami i niepełnosprawnością nawet więcej zarabiają ode nie wykonują proste czynności przy stole na siedząco
@4 172 092191979: W sieci czyli na aukcjach ?
Tu kosztuje 2,40 USD może wizard sprzeda taniej
Tu kosztuje 2,40 USD może wizard sprzeda taniej
W Polsce kiedyś pracowałem u sąsiada prywaciarze i na wypłatę niemiał kasy ale trzy jachty ma
@4 172 021GTV: pracowałeś na jachty co zdziwiony
@4 172 098Sebastian_M: raczej tak
Jak to powiedział on ledwo na swoje wychodzi a majątek ma nie w tysiącach a milionach 80% prywaciarze w Polsce tak robi
Ja to mam coś takiego

Jak ktoś lubi piwo to proponuję coś takiego

@4 172 099GTV: a tak tak takich pracodawców jest wiecej, gdzie robisz cos u niego tam i gdy przychoci czas wyplaty nagle niema kasy, na wyplate dlatego takich pracodawców i takie firmy gdzie robi klika rodzina powinno sie omijać szerokim lukiem,
@4 172 096191979: tak nadal szukam pracy bo trzeba za coś zyć i sie utrzymć, nie podam miejscowosci, swojej ale powiem ze jest to mała miejscowosc , na dolnym ślasku niedaleko wałbrzycha, wrocławiia w kolo sa tzw w innych miastach strefy ekonomiczne gdzie jest wiele zakladów pracy róznych, sa to przewaznie firmy zachodnie gdzie tez teraz sie przyjmuje tylko ukraińców, gruzinów i niych tylko nie polaków, poprostu zenada, niema jakis małych firm zeby sie gdzies zatrudnić mozna było, niestetety na strefach sa takie firmy ze np, ogłaszaja ze potrzebuja pracowników do pracy , , idziesz do takiego zakladu a ochroniasz na budce ci przekazuje ze tylko kobiety tu przyjmuja merzczyzn nie trzeba, tu bo jest juz 2 i wiecej niepotrzeba to sa prezesi na polske, i na ta firme czyli juz jest podział na pracowników, nie wszystkich sie tam zatrudnia niestety i tak jest tu unas w kraju,
@4 172 106arczibalik73: To mieszkasz blisko Ani
Oj pomyliłem się Ania to Poznań
@4 172 106arczibalik73: To masz blisko do Karpacza
@4 172 106arczibalik73: Masz też blisko do Legnicy i do Bolesławca
@4 172 109Sebastian_M: sebastian niemam blisko do karpacza ani poznania, jestem miedzy wrocławiem a wałbrzychem, a firma tata o której pisałem gdzie zatrudniaja tylko same kobiety jest zwiazana z przemysłem zsamochodowym jak i kilka firm obok polowa tez i tych firm to jest koreańska , tez
@4 172 110Sebastian_M: no do legnicy odemnie niejest zbyt blisko ale napewno niejest zbyt daleko, ale to niewazne ja szukam pracy tu blizej nie gdzies tam w polsce chet, bo juz niemam 20lat aby gdzies daleko jezdzic do pracy bo juz nie mam tyle zdrowia co kiedyś,bylo i moglem pracować na odległosci duze,
ale tonic , nadal brede szukał coś sobie blizej, dlatego tez i gram w gry a nóz cos sie trafi , i bedzie na dalsze przezycie, , ale to juz niewazne nie bede tu nkomu zaprzatywał swoimi problemami głowy, bo to moja sprawa jest,
@4 172 113arczibalik73: przyjedz do nl dostaniesz na początek mieszkanie od firmy rowerkiem 2 min i jesteś w pracy szukanie pracy nawet jak nic nie potrafisz robić zajmie Ci około 2 godzin, wypłata w środę co tydzień, po tygodniu jak się zapoznasz z ludźmi jest bardzo miła atmosfera o szefie nie wspominając
W Polsce to każdy szef, prywaciarze myśli tylko o sobie jak kabze szybko nabić tu jest trochę inaczej
@4 172 097GTV: no widzisz unas w posce takich wspaniałomyslnych szefów firmy niema tu sie licza tylko ludszie 100% zdrowi, ktorzy beda na okretke zapierniczać, i najlepoiej aby niechorowali , nigdy tu trzeba roboty a nie ludzi chodzi mi o firmy te które sa na tzw. strefach ekonomicznych,
U nas większość szefów najpierw myśli o pracownikach i wypłatach dla nich w Polsce jest odwrotnie szef najpierw myśli o swojej wypłacie
gdzie niby sa potrzebne rece do pracy tylko nie nasze polaków tylko taniej siły roboczejz za buga, tylko na takich pracowników sie stawia lub osoby do 26 roku zycia , które ym rzad daje rózne uulgi aby po skonczeniu szkoly średniej nie uciekli na zachod do pracy , wiele razy sie spotkałem z takimi ofertami pracy gdzie pisze wyraznie ze potrzebuja do pracy ale tylko osoby do 26 roku zycia, a jak masz juz wiecej , to mozesz niepracować i zdychać,
@4 172 119Mulag: to jeszcze 200 ci zostało niech żyje 500+
@4 172 122Mulag: to samo co w polsce
@4 172 124Mulag: Gdzie nie ma pracy ?
Jak nie ma pracy to jedź do GTV tam jest jej dużo
Jak nie ma pracy to jedź do GTV tam jest jej dużo
@4 172 119Mulag: 300 zł to normalne za buty
Nie przepłaciłeś
Nie przepłaciłeś
Nie ma pracy niech nikt tego nie próbuje podwarzać jestem nie omylny jak papierz
@4 172 121GTV: podejrzewam ze jesli by rzadxzacy tu w kraju np, zabrali te 500+ , i nnne ullgi, jakie co niektórzy dostaja to wszyscy ci ludzie by ten kraj opuscili w ciagu kilku sekund, nikt by tu nie został po za starszymi ludzmi juz emerytami, a ten rzad by padł jak nic
@4 172 125Mulag: jedzenie jest tańsze banany dziś są w promocji po 0.29 centa
Aha 300 zł Gtv załatw mi robotę tam mam dwie lewe ręce ale chęci do pracy
@4 172 132Mulag: abyś się kręcił w robocie i był na czas starczy żadne cv tu nie potrzebne
@4 172 134Mulag:
@4 172 124Mulag: mulag moze w Twojim rejonie jest i wiecej pracy ale sa rejony gdzie tej pracy niema tyle ile by sie chciało, zeby było, tu niechodzi o taka prace zew np, przsyjde do Ciebie i CI cos tam pomoge w ogródku 1 dzien czy drugi, tu chodzi o tzw.prace na stałe gdzies w jakiejs fabryce, gdzie beda tez i respektowane prawa pracownicze, nie takie u kogfos, tam,za kilka groszy
@4 172 134Mulag: jedziesz do Holandii pracować - czyli kręcić się ?
@4 172 134Mulag: coś tam zrobić trzeba ale wszystko na spokojnie bez pośpiechu nikt nikogo za nic nie opieprza
@4 172 138GTV: To ile tam płacą na początek ale powiedz tak uczciwie
@4 172 139Sebastian_M: najniższą 1950 euro na rękę+ mieszkanie w tym jest