Wpisy 4 170 568 – 4 170 667
10 maja 2021 16:12 → 10 maja 2021 19:49, 100 wpisów
Twój??
@4 170 568islandorka30,5: To nie ja
Nie mam brzucha A Zbigniew tym bardziej
Nie mam brzucha A Zbigniew tym bardziej
Mówisz żeby Ci potrzymać..,
Co mnie zb
Ok
Już wypełniłem kupon Mini Lotto.
Dalłm wszystkie liczby jak sugerował Arczibalik73
Teraz TS będzie w kropce
Nie będą wiedzieli co zrobić
Dalłm wszystkie liczby jak sugerował Arczibalik73
Teraz TS będzie w kropce
Nie będą wiedzieli co zrobić
Tomi77 też tak zrób i zobaczyny co z tego wyjedzie
@4 170 574Sebastian_M: ze strachu już robią pod siebie
@4 170 576zgrywus: Kto ?
@4 170 577lewy: Taka ladna pogoda a Ty strajkujesz ?
@4 170 574Sebastian_M: witaj przyjacielu tak teraz beda mieli dylemat co wylosować jak wszystkie liczby sa w grze co by teraz niewylosowali to masz puszczone i zawzsze moze byc wygrana
@4 170 580arczibalik73: Witaj przyjacielu
@4 170 580arczibalik73: Zrobilem tak jak sugerowałeś
Teraz będą w kropce i zobaczymy co zrobią
Całkiem niedawno dwóch mężczyzn z Opola postanowiło sprawdzić czy faktycznie można trafić główną nagrodę w Mini Lotto przy wspomnianym wyżej prawdopodobieństwie wygranej, jeśli obstawią wiele różnych kombinacji liczbowych. Cóż się okazało? Na zakłady Mini Lotto łącznie przeznaczyli 1250 zł, co jest sporym wydatkiem, biorąc pod uwagę fakt, że pojedynczy zakład Mini Lotto kosztuje zaledwie 1,25 złotych. Łatwo policzyć, że obstawili zatem tysiąc różnych kombinacji liczbowych. Z jakim skutkiem? Na temat całego eksperymentu nagrali filmik, który robi furorę na kanale YouTube. Możecie go swobodnie wyszukać wpisując temat: "Postawili tysiąc (1000) zakładów w Lotto. Ile wygrali?!". A w wielkim skrócie ? na 1000 zakładów tylko 3 zawierały poprawnie wytypowaną "trójkę". Humorystyczny filmik kończy się równie żartobliwym podsumowaniem - jeśli po wypłacie będzie korciło Cię by zainwestować w Lotto, lepiej kup żonie kwiaty albo zaproś na obiad.
Dla Mini Lotto szanse na 5/5te są większe, bo wynoszą 1 do 850 660.
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 750 zł przy stawce 3 zł. Szczegóły
@4 170 584dotam: ok tu sie zgadzamn ale czy kreslili mini lotka liczbyw tentaki sposób aby zadna liczba sie z druga zbytnio nie zaczesto powtarzała, np, 1,2,3 nastepny uklad 1,4,6 itd, az do 42, i to wtedy niema silnych ze nie trafisz tylko ze trzeba troche pracy w to włozyć, kazda liczbaz 42 nie powina sie powtarzac z inna liczba tylko ze trerzeba na to troszke i wiecej kasy, ale zastosowac takie kombinacje,aby cos wpadło a nie ze wszystko do kosza, wtedy TS bedzie miał ciezzki orzech do zgryzienia, co tu wy;losować aby jak najmniej ludzi trafiło ta głowna wygrana
jak ja to zawsze powtarzam, troche kasy , + troche szczescia , z odpowiednimi kombinacjami liczb = wygrana
Nic nie wygracie jak dotam pisze max trzy trójki wejdą jak by tak było jak piszecie każda z każdą liczbą to ts już by nie istniał
@4 170 589arczibalik73: W TSie , idioci nie siedzą , mają wszystkie dane, nie tak jak kiedyś bez komputerów
@4 170 591GTV: Co Ty opowiadasz ?
Przeciez6TS wszystko jedno kto i kiedy wygra. Dla nich i tak jest odpowiedni % i zawsze są wygrani
Przeciez6TS wszystko jedno kto i kiedy wygra. Dla nich i tak jest odpowiedni % i zawsze są wygrani
@4 170 592dotam: a nie no wiadomo , oni tam dobrze kombinuja, widac po wygranych czesto, tez, nieraz ktos złapie 1 lub 3, do 5 takich głownych, 5/5 powiedzmy, a nieraz kilka dni pod rzad niema głownej wygranej
@4 170 591GTV: Wracaj do Polski
U nas w słońcu 40 st.C
U nas w słońcu 40 st.C
@4 170 595Sebastian_M: a u mnie 43?????
Ci co pokazali te 1000 zakładów w Mini grali na ch.t i dlatego nic nie trafili
@4 170 596GTV: U mnie teraz patrzyłem jest 42
@4 170 590arczibalik73: Masz rację
Dlatego jak ktoś coś mądrze podpowiada należy skorzystać i spróbować
Puście 10.000 zakładów zobaczycie co wejdzie kilkanaście 3/5 i może jedna 4/5
Pamiętacie Forsami miał wszystkie liczby w lotto nawet 3/6 nie wlazło
Pamiętacie Forsami miał wszystkie liczby w lotto nawet 3/6 nie wlazło
@4 170 601GTV: Miał 3/6
Ale jak dasz wszystkie liczby to na 100% trafisz 5/42
mnie dzisiaj bardzo ciagneło na pewne numery w multiku ze b y wysłac, skresliłem kupon,i juz miałem iść wysłac , ale niestety zrobiło mi sie słabo i poczólem straszny ból w źżoładku, i niestety odpuścilem sobie gre na 14, a ze raczej w poniedziałki nie gram bo to jest dlamnie dzien nieszczesliwy , chciałem wysłac , no ale sila wyzsza, niestety nagły ból, w żeładku spowodował co inego i musiałem pozostać wdomu, chwile, a spieszyłem sie do banku , bo do dzisiaj termin juz był ostateczny zaplacić za światło, , noi jak ja mowie pech to pech, nie posłałem, kuponu, , przez dolegliwosci organizmu , wpadło by 9/10 jak nic, to co skreslilem wyszło,jak nic,, po chwili po qwzieciu kropli na żęładek i wypiciu herbaty mietowej, ból przeszedł ale bylo juz, po losowaniu chyba, wiec udałem sie do banku, zaplacic rachunki, i jak mówie w banku,1,5 godziny spedziłem , bo byla jedna kasjerka tylko i jeszcze mnie poprosiła, zebnbym zobaczyl bo cos jej drzwi szwankuja, niemozna otworzyc aby zamknac ani otworzyc, , za bardzo i tak kombinowałem, z tymi drzwiami okazało sie ze drzwi ocieraja o próg, i sie tez zacinaja i przy ponownym, zamknieciu i próbie otwarcia drzwi no niestety,
i sie tez zacinaja i przy ponownym, zamknieciu i próbie otwarcia drzwi no niestety, stała sie zecz, niesłychana przyciagajac do siebie drzw ood strony kasy drzw zamknolem na amen, poniewaz zostałem z klamka w reku, a le za drzwiami, stała kolezanka to z zewnatrz otworzyła drzwi zeby wejsc do banku, ze srodka niestety niemozna by było otworzyc zeby wyjsc z banku, ja mowie jak sie ma pecha w poniedziałek, to sie niepowinno nic robic w taki dzie, raz ze kasa przewszła kolo nosa w kolekturze drugie urwana klamka w banku, kasjerka mowi,nic sie nie stało kazdemu moglo sie zdarzyć, a ze znajoma mowi nic nie szkodzi , zamknac zamkne , bank, jakoś,a mi sie tak głupio zrobilo , ze chciałem jej pomóc , jak prosiła a tu tylko szkode zrobiłem, ,poszedłem do banku rachunki oplascic a tu klamke złamałem, podczas próby naprawy drzw
jak pech to pech
Chcesz pieniędzy bierz młotek, łopatę i kielnie nie ma innej drogi, Ts nic nie da łowi baranki na rzeź
a do domu wróciłem ledwo żywy bo idac brakowało mi powietrza, i bol znow w klatce piersiowej mnie dopadl, skok cisnienia, chyba tez i poczólem dr\zenie reki, i musiałem gdzieś szybko usiaść i odpoczać chwilke, przed wejsciem do sklepu, bo po banku miałem w biedronce cos ta kupić, kurcze zrobbilo sie troche cieplej i zaczyna sie juz, człowiek zle sie zaraz zaczyna czuć i lapia dusznośći i drzenie rak, ale te drzenie rak, to od spadku cukru , zawsze tak mam, jak cukier zbyt gwałtownie spada wtedy zaczyna sie drzenie rąś=k, nogi dretwieja lub robia sie takie jakby waciane, i bol w klatce sie zaczyna, człowiek sie robi taki jakby bezwładny, a jeszcze i cisnienie skacze, , wtedy najlepiej nigdzie niewychodzić no ale jak trzeba to trzeba
Jeszcze wygramy Nie martwcie się zbliża się ten dzień kiedy wygramy dużą kasę
Tylko szkoda takich momentów Kiedy ktoś skreśl liczby albo ma zamiar skreślić i puścić a nie jest w stanie tego zrobić a później wychodzi że by wygrał dużą kasę
@4 170 611Sebastian_M: tak szkoda ale niestety nie kasa jest wazna a zdrowie, kasa to jest zecz nabyta, ra\z ja masz raz nie, , ja iwazam ze zdrowie jest wazniejsze, niz kasa ktora oczywiscie i pomaga, , ale majac zdrowie bedziesz miał wszystko, gorzej jak niemasz zdrowia ito i z kasa jest tez ciezko,
@4 170 612arczibalik73: Ty jeszcze trafisz nie jedną 9/10 bo często piszesz że mogłeś to wygrać gdybyś puścił. W końcu puscisz i trafisz
kurcze wyszedłem z domu okolo 12 wróciłem ledwo okolo 16,25 do domu , co prawda kupiłem, tez to ci chciałem akurat bo trafiłem na towar za którym chodziłem od tygodnia i nigdy tego niebyło a były to warzywa na patelnie po włosku, i dzisiaj trafiłem w końcu wziełem az 16 paczek takich 450gr, bede miał na jakies 2 tygodnie moze{ jedzenia{mruga}}kupiłem tylko przy tym 2 wody mineralne, i zanim doszedłem do domu to pekla butelka 1,5 litrowa wody mineralnej, i pol czekolady, z orzechami, inaczej bym do domu niedoszedłz tym ze co kawałek drogi ze sklepu do domu musiałem co chwile przysiasc gdzies na ławce
sebastian a co do wygranej, to tak kiedy moze bedzie ten szczesliwy dzien ze sie uda w końcu, dlatego zawsze mmmmmmmmmówie nigdy niewiadomo co i kiedy nas czeka dlatego nalezy grac , jesli czujemy dane numery, ze moga wejsc, i jesli oczywiscie mozna, i wysłać, gorzej jak niemożna tego zrobić, wtedy to przepada, ale niema sie co łamać jeszcze moze wiele takich okazji bedzie,
sebastian a co do wygranej, to tak kiedy moze bedzie ten szczesliwy dzien ze sie uda w końcu, dlatego zawsze mmmmmmmmmówie nigdy niewiadomo co i kiedy nas czeka dlatego nalezy grac , jesli czujemy dane numery, ze moga wejsc, i jesli oczywiscie mozna, i wysłać, gorzej jak niemożna tego zrobić, wtedy to przepada, ale niema sie co łamać jeszcze moze wiele takich okazji bedzie,
Dlatego dziś odwazylem się zagrać wszystkimi liczbami w Mini tak jak proponowałeś
Patryklis80 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 997861 i trafił(a) 500 zł
Udało mi się wyplewić ale kręgosłup mnie boli grabkami zgarnęło się trochę plus trzy wory suchych gałęzi ręcami łamałem o palił mnie ciepło pięknie
@4 170 619Mulag:
@4 170 615Sebastian_M: kto nie ryzykuje ten nie żyje, ja zebym miał taki mały woreczek sasiory to tez bym , tak zrobił, puscił wszystkie liczby i w tirózen uklady i kombinacje liczb, ta aby cos wpadło, tylko ze nie chodzi tu o 3/5 tylko najmniej kila 4/5 lub powiedzmy odrazu choc jedna 5/5
to samo mozna zrobić w multiku, tylko ze trzeba nato poświecić troche kasy, i wierzyć w swoje szcześćie
to samo mozna zrobić w multiku, tylko ze trzeba nato poświecić troche kasy, i wierzyć w swoje szcześćie
Udało mi się puścić Mini Lotto
Mówię za siebie oczywiście nic do szczęścia mi nie potrzeba domek nie duży kilka arów ziemi powietrze słońce byle na opłaty starczyło jedzenie i utrzymanie tego nic więcej mi nie trzeba do szczęścia, jedynie zdrowia
@4 170 622Sebastian_M: plon marny będzie
Przyjeżdżajcie do nl zarobicie 12.000 dorobicie sobie po godzinach 8.000 i dwa lata i macie dom za 400.000 a nie tam mrzonki lotto
@4 170 624waldus: Dlaczego marny ?
@4 170 625GTV: Na początek nie dadzą 12000 a poza tym nakazy zakazy przymus to nie dla mnie
@4 170 627Sebastian_M: jak kto woli podejrzewam że ty po godzinach byś kupę szmalu zarobił dwa domy do remontu byś se wzioł i
@4 170 623Mulag: tak jestem tego samego zdania, zdrowie miec i takie włoscie , domek ogródeczek, , i troche kasiorki na utrzymanie tego wszystkiego i bedzie ok, poco zaraz milony , niewolno być pazernym, bo to nie uszczesliwia nikogo, a kasa to zecz nabyta dzisiaj jest jutro niema, a zyc trzeba dalej
@4 170 629arczibalik73: zgadza się poco mi miliony zdrowie dobra praca i jest super
Wiadomo każdy by chciał od razu w lotto wygrać ale tyle lat grałem, teraz obserwuję i nic by z tego nie było
oczywiscie i z tym sie zgadzam tez, zdrowie i praca jest najwazniejsza , jak bedzie zdrowie to i praca bedzie i kasa tez, niema co sie zabijac za kasa, bo to tylko papierki sa i nic pozatym, wiadomo ze jak sie jejniema na tyle , ile potrzeba to, jest żle, , no wiadomo ze kazdy by chciał zaraz wygrać odrazu głowna wygrana, no chciec a móc to 2 różne marzenia sa, ale próbować trzeba swojego szcześćia, a nóż widelec sie trafi, cósik i wtedy speółnimy swoje marzenia,
dlatego tez i niegram w lotto o miliony, tylko w mini lotka i multika o tysiace, milony mi niesa potrzebne, jeszcze bym wygrał i odrazu zgłupiał do reszty
a tak niewygrywam miloionów i głowa spokojniejsza jest,i inaczej człowiek tez i na zycie patrzy, i inaczej żyje co z tego np ze bede mial miliony ,powiedzmy na koncie, jak niemam takiego zdrowia jakie bym chciał, i kiedy bym miał te miliony wydać jak za jakis czas człowiek odejdzie i miliony zostana, a tak bedzie kłopot, a tak , niema milionów na konciei człowiek jakis spokojniejszy jest tez
@4 170 615Sebastian_M: bede trzymał kciuki aby CI sie udało, graj i wygrywaj
uwaga w multiku bedzie kilka pwtórek liczb z 14 tej
Witam wszystkich miałam gra do kolektury Ale jak mówicie ze i tak nie można wygrać to nie idę 12 zł skarbonki wloze
@4 170 640Biedroneczka1977: witaj witaj wygrać mozna tylko trzeba odpowiednie liczby puscic na kilka losowań i czekac az wpadnie grunt to sie nie załamywać i ggrać , kto nie gra ten niewygrywa
to tak jest jak w tym kawale, przychodzi gosc do kośćióła klęka przed ołtarzem, i sie modli, i z zwraca sie do JEZUSA i prosi w modlitwie Jezu prosze pomóż mi wygrać w totolotka, nagle JEZUS sie odzywa z krzyza i mówi kurcze wyślij w końcu ten kupon
@4 170 641arczibalik73: ile lat już czekasz?
Myślę że trza mieć farta.. Jeśli ktoś trafia jednym a reszta uja trafiato znaczy że ilość nie oznacza jakosci
@4 170 645tomi77: bież nogi za pas zanim wstąpisz w świątynie hazardu
Graj kasy nie oszczędzaj świątynia hazardu jest lepsza od dopalaczy i zdrowsza
@4 170 647lewy: wracaj na strajk
@4 170 643zgrywus: na co niby czekam? na wygrana?
noijuz kilka lt jest aby wygrac głowna wygrana, czy to w mulltika czy w mini. ile jeszcze bede czekałniewiem, moze w niedługim czasie i coś trafie, a moze i nie, kto to wie , a moze jutro cos trafie, a moze nie, ja uwarzam ze szczescie zawsze odwiedza nas w naj mniej spodziewanym momencie i tego trzeba sie trzymać, trzeba nadal grać i pozwolić szczesciu zawitać u siebie
noijuz kilka lt jest aby wygrac głowna wygrana, czy to w mulltika czy w mini. ile jeszcze bede czekałniewiem, moze w niedługim czasie i coś trafie, a moze i nie, kto to wie , a moze jutro cos trafie, a moze nie, ja uwarzam ze szczescie zawsze odwiedza nas w naj mniej spodziewanym momencie i tego trzeba sie trzymać, trzeba nadal grać i pozwolić szczesciu zawitać u siebie
kilka lat jest
@4 170 649arczibalik73: w swoich opowieściach co rusz ocierasz się o 9/10
najwieksza wygrana jaka wogole osiagnólem w grze multika to było jedyne 9/10 ale to raz tylko w realu, ale było to jeszcze na poczatku, jak tylko powstał multik, ale wtedy była tez i mniejsza wygrana jak teraz, i od tamtej pory to tylko kilka wpadło juz mi 8/10 i i kilka 7/10 ale to juz historia, jestteraz od dłuzszego czasu nie zanotowałem wygranych wiekszych niz 7/10 nieraz jest tak ze gram, i wpadnie jakies 6/10 czy 5/10 ale juz wyzsze niechca wpadać za bardzo,
No też... Myślę że nie wartoech.. Ciągnęło mnie 100 mini maszynakasę miałbym.. Aleba raz wywalić?
@4 170 658GTV: oby nie była włączona
@4 170 652zgrywus: to nie ze sa opowiesci, gram tak jak kazdy, i licze nato ze kiedys uśmiechnie sie domnie moze te szcxzescie i moze powtórnie i trafie te 9/10 widzisz dzisiaj niewysłałem kuponu który wczoraj skresliłem, juz, ze wgledów zdrowotnych, i niestety nie ma wygranej, bo nie wysłałem , a dzisiaj był ł ten dzień od tygodnia czasu pilnuje 50 i czekałem az sie odpowiednio złoze, , skreslilem je na kuponie i zaczołem od 52 do 57 byłem pewny tych numerów na 100% ze beda na dniach, to samo liczba 1,63,23,25,27,52,53,54,55,67 takie liczby na dzisiaj mi wychodziły i to miałem puscic niestety nieudało sie na wieczór moze pojde i cos puszcze choc jeszcze niewiem, bo dzien dzisiejszy okazał sie dlamnie pechowy, niestety, tez ,jesli bedesie dobrze czól tpojeszcze do wieczora to moze i posle cos, choc iniewiem, czy dopiero jutro niezagram w cokolwiek
@4 170 660zgrywus:
@4 170 666waldus: takwy