Wpisy 4 168 053 – 4 168 152
7 maja 2021 07:56 → 7 maja 2021 10:26, 100 wpisów
@4 168 044Jutro: Przeczytaj wpisy osoby , która pozdrawiasz.Dotycza właśnie osoby nie będącej na czacie.Godzi się zaznaczyć, że ni kto inny jak Ty przodujesz na czacie w...
@4 168 053Jutro: Najpierw trzeba się umyć.
Będę czytać co ja chcę i na co mam ochotę,możesz sobie nakarmić ptaszki na drzewie obok twojej kamienicy

( na samej górze )
Bolo22, grzecznie Informuję Cię, że każdy element ( twierdzenia
tam zawarte) tego wpisu są monstrualnymi kłamstwami, które publikujesz PUBLICZNIE ( znowu zaznaczam) na a temat osoby, której w ogóle nie znasz ( i oczywiście nie poznasz, a to tak btw.).
- nigdy nie przwchdizlam covidu,
- od kilkunastu lat( co najmniej) nie " oglądam TV", więc nie muszę jak Ty ( I podbni) bić się z mediami. Wybieram sobie źródła info., w językach której chcę ( o części z nich nie słyszałeś, że istnieją)
Reasumując: Publikujesz publicznie kłamstwa na mój temat ( w formie dość bezczelniej)
@4 168 057Jutro: Już nakarmilem tego przyjemniaczka.

@4 168 058:
...reszty obalać nie będę, bo mi się nie chcę. Tak samo jak poprawiać Twoje błędy ortograficzne ( a już to jest brakiem szacunku do rozmówcy i niechlujstwem co najmniej)
...reszty obalać nie będę, bo mi się nie chcę. Tak samo jak poprawiać Twoje błędy ortograficzne ( a już to jest brakiem szacunku do rozmówcy i niechlujstwem co najmniej)
@4 168 059Andrzejd: Szukaj siana z redbulem
@4 168 060EstyMy: W 100 proc.podzielam Twoje zdanie, jednak - jeśli wolno - nie wklejaj tych wpisów.
@4 168 062Andrzejd: Lepiej wklejać to co ty? a dlaczego cię bolą wklejki Bolo22?
@4 168 063Jutro: Wybacz, twoje pytania nie zasługują na odpowiedź, a a wpisy na reakcję.Takimi uwagami można się dzielić na priv, lub telefonicznie.
@4 168 066Andrzejd: Podaj nr telefonu do twojego zakładu
Dziś nad ranem /ok. 5.00/ byłem jedynym obserwatorem... i tak sobie dumam, czyżby cel założony przez wulkana, wodzireja i, zdaje się, fałszywych analfabetów był prawie osiągnięty ?
@4 168 041: Bolo22
Co do tego, że rzekomo nie pisałeś o Mojej " jakiejś rodzinie", to informuję, że Moja Siostra jest Moją Rodziną, najbliższą ( może masz rodzeństwo, które nie jest Twoją Rodziną- jeżeli masz już im współczuję- Ja mam takie, które JEST Moją Rodziną).
Więc...bezczelnie twierdzisz, że nie wiesz o jakiej rodzinie mowa.
ALE TO i tak NIC, bo...TY rzekomo lepiej ode Mnie, mojego otoczenia i wszystkich innych ( o lekarzach przecież nie wspomnę , bo to dla Ciebie żaden autorytet - do remizy nie chodzą, nie??) "WIESZ" NA co Ona Zmarła.
Serio??
SERIO!?
Nie czujesz granic, nie tylko tych, które nie powinieneś przekraczać, ale i tych do których, z całą pewnością, nie powinieneś się nawet zbliżać.
Co do tego, że rzekomo nie pisałeś o Mojej " jakiejś rodzinie", to informuję, że Moja Siostra jest Moją Rodziną, najbliższą ( może masz rodzeństwo, które nie jest Twoją Rodziną- jeżeli masz już im współczuję- Ja mam takie, które JEST Moją Rodziną).
Więc...bezczelnie twierdzisz, że nie wiesz o jakiej rodzinie mowa.
ALE TO i tak NIC, bo...TY rzekomo lepiej ode Mnie, mojego otoczenia i wszystkich innych ( o lekarzach przecież nie wspomnę , bo to dla Ciebie żaden autorytet - do remizy nie chodzą, nie??) "WIESZ" NA co Ona Zmarła.
Serio??
SERIO!?
Nie czujesz granic, nie tylko tych, które nie powinieneś przekraczać, ale i tych do których, z całą pewnością, nie powinieneś się nawet zbliżać.
@4 168 069Robal_36: Kilka lat na to pracują,przez tych dwóch setki normalnych ludzi uciekło z MP -Jakieś sukcesy mają
Andrzejd ,poczytaj sobie co EstyMy napisała i zastanów się nad swoim życiem i stylu pisania na czacie.
@4 168 072Jutro: Napisz coś z zablokowanych 200-tu nickow.
Tak więc: biorąc to i inne pod uwagę.
ALBO, Bolo22, ładnie, grzecznie i z całą stanowczością ( a wszystko musi być spełnione łącznie)Przepraszasz publicznie.
Nie będę Ci wybaczone, ale będę Cię traktować jak powietrze ( wprawdzie trochę smrodliwe, ale jednak...)
ALBO, 2) Nie robisz ww. i wówczas zbierasz ( wiesz, takie żniwa i dożynki) i ponosisz konsekwencje wszystkiego co robisz i piszesz i Ja osobiście Cię wypunktuję ( choć a i ochoty ani przyjemności z tego nie mam).
...& co tam będzie w trakcie nie wiem, ale w efekcie będziesz miał...jesień średniowiecza ( sprawdź w WIKI w czym rzecz)
Tak, że przemyśl to sobie wez na chłopski rozum i - tym razem - zdecyduj rozsadnie.
ALBO, Bolo22, ładnie, grzecznie i z całą stanowczością ( a wszystko musi być spełnione łącznie)Przepraszasz publicznie.
Nie będę Ci wybaczone, ale będę Cię traktować jak powietrze ( wprawdzie trochę smrodliwe, ale jednak...)
ALBO, 2) Nie robisz ww. i wówczas zbierasz ( wiesz, takie żniwa i dożynki) i ponosisz konsekwencje wszystkiego co robisz i piszesz i Ja osobiście Cię wypunktuję ( choć a i ochoty ani przyjemności z tego nie mam).
...& co tam będzie w trakcie nie wiem, ale w efekcie będziesz miał...jesień średniowiecza ( sprawdź w WIKI w czym rzecz)
Tak, że przemyśl to sobie wez na chłopski rozum i - tym razem - zdecyduj rozsadnie.
@4 168 072Jutro: Pisz dużo, odczytam około 22:00.
@4 168 075Andrzejd: Oddaj pokrowiec z auta do czyszczenia
@4 168 074EstyMy:
@4 168 074EstyMy: Pamiętam, i mam inne jego naganne treści, ale pzytaczac nie warto.
A teraz żegnam Miłych Państwa , dobrego &Udanego dnia!!
Mi się o 09:30 konfa zaczyna i tak pewnie aż do wieczora
Powodzenia ?️
Mi się o 09:30 konfa zaczyna i tak pewnie aż do wieczora
Powodzenia ?️
@4 168 079EstyMy: Miłego dnia
@4 168 071Jutro: dokładnie ze dwie setki nicków wulkana, z ufo -szeryfem robią swoje
@4 168 076Jutro: Wpis nr 4168074 jest napisany , że z całą stanowczością można wstawić tam Twój Nick.
@4 168 084Andrzejd: Włącz audio i słuchawki na uszy
EstyMy.
Jak kogoś tępisz za nieznajomość ortografii to sama robisz ciągle ten sam błąd.
Po nawiasie rozpoczynającym tekst nie wstawiamy spacji.
( sprawdź). Źle.
(sprawdź). Dobrze.
Jak kogoś tępisz za nieznajomość ortografii to sama robisz ciągle ten sam błąd.
Po nawiasie rozpoczynającym tekst nie wstawiamy spacji.
( sprawdź). Źle.
(sprawdź). Dobrze.
@4 168 083Robal_36: Przypomnij to " jutro " poprzez " Triset " i 201 innych tutaj i tle samo gdzie indziej.
@4 168 087Wędrowca netowy:
@4 168 085Jutro: A teraz pozostawiam Was samych.
EstyMy dziś z rana pięknie sprowadziła tego osobnika z Piekar do płaszczyzny ?
No cóż,czas oddać kupony a potem datę zakryć...pochwalić się na czacie i czuć się spełnionym?
Wulkan - miedzy wszystkimi twoimi nickami, między ufo-samolot, a triset - jestem jest, co najmniej jedna zasadnicza różnica
I - nie, nie chodzi bynajmniej o relatywizm - typu - u jednego nie zauważyć nikczemnego błędu u innego czepić się o przecinek
I - nie, nie chodzi bynajmniej o relatywizm - typu - u jednego nie zauważyć nikczemnego błędu u innego czepić się o przecinek
@4 168 097Robal_36:
@4 168 074EstyMy:
@4 168 098dotam:
Zdaje mi się że to stronka o grach i liczbach a nie o ,
To warto przeczytać:
1. Uciekł ze szpitala na szczepienie... .
2. Informacja o bombie na maturze... .
---> 4lomza.pl
1. Uciekł ze szpitala na szczepienie... .
2. Informacja o bombie na maturze... .
---> 4lomza.pl
@4 168 101jchojnacki: Ty się nie denerwuj , rób swoje, skub TSa
Zaq.
Wieczorem wpiszę Test do Loterii:
> Eurojackpot <
To info dla zainteresowanych.
> Eurojackpot <
To info dla zainteresowanych.
@4 168 106Wędrowca netowy:
Podobno idzie ocieplenie
Podobno idzie ocieplenie
co tu sie znów dzieje ??/?? znowu na czacie jakies niedomówieniai kłłótnie, ludzie przestańcie tu szumieć na stronie
witam wszystkich
Za 2 dni zmiana w pogodzie.
Będzie trochę... cieplej.
Będzie trochę... cieplej.
Arczi.
hawran typował(a) za 20 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 120166 i trafił(a) 2500 zł
@4 168 112Wędrowca netowy: witaj
za kłotnie i podrzeganie do nienawisci jeden do drugiego beda bany na czacie{starzec}}
@4 168 114dotam: dzisiaj nie wchodza senne tylko wymydślone
zapraszam wszystkich obecnych do typowania liczb do multilotka na godz 14 i o zachowanie spokoju na stronce i miłej atmosfery
@4 168 101jchojnacki: nie denerwuj się człowieku przecież tu jest o wszystkim, o wygranych pana X z Y, o pogodzie, ciekawostkach z lomza, fotki z tras, o wunglu i dziwnej kobiecie śledzącej uzytkownika, który ma klawiaturę z umlaudami
4 168 121. Robal_36
Robal_36
Arczi.
Dobrze jest.
Dobrze jest.
tu mozna pisac o wszystkim, ale nie wyzywac jeden drugiego i czepiac sie kogos i jego rodziny, takich zeczy tu na czacie niepowinno być, takie coś bedzie karane odpowiednio
tu na stronce wszyscy jesteśmy równi, niema tu lepszych i gorszych, wiec prosze o zero jakis kłotni i niedomówień oraz przygryzania sobie, i szerzenia, nienawisci jednych do drugich, badzmy dla siebie milsi, bo zycie zbyt szybko ucieka nam ,przez palce, i niewiadomo co kogoo kiedy i spotka, wiec bedzmy dla siebie bardziej wyrozumiali, i zakopmy topór nienawiśći zapraszamy tu wszystkich normalnych ludzi którzy tu chca byc i typowac z nami liczby, życze wszystkim miłego dnia i wysokich wygranych w grach liczbowych
Żeczy ? jak piszesz rzeczy ? Aaaa, zapomniałem przeczież masz pozwolenie od jasnowidza
Witojcie
Maseczki na otwartym powietrzu od 15 maja przestaną być obowiązkowe.
Nadal jednak zakrywać usta i nos należy w środkach transportu publicznego,
Od 8 maja przywracana będzie działalność hoteli, z limitem 50 proc. obłożenia i bez otwartych stref spa.
Maseczki na otwartym powietrzu od 15 maja przestaną być obowiązkowe.
Nadal jednak zakrywać usta i nos należy w środkach transportu publicznego,
Od 8 maja przywracana będzie działalność hoteli, z limitem 50 proc. obłożenia i bez otwartych stref spa.
Od 15 maja działalność będą mogły wznowić restauracje i kawiarnie w ogródkach zewnętrznych, otwierane zostaną teatry i kina (z limitem 50 proc. obłożenia), dozwolona będzie organizacja imprez okolicznościowych z limitem do 25 osób. Ponadto obiekty sportowe będą mogły przyjmować widzów (z limitem 25 proc. obłożenia) oraz powróci nauka w formie hybrydowej dla klas 4-8 szkół podstawowych i szkół średnich.
@4 168 129Robal_36: nie czepiaj sie , i niewytykaj nikomu błedów jakiś, bo sam tez mozesz poełniac błedy a inteligentni ludzie nie wytykaja nikomu ich błedów, wiec też tego nierób, i badz inteligentny za jakiego cie uwarzam
Taka ciekawostka, ale... .
W sobotę mogą spaść na Ziemie części chińskiego satelity.
W sobotę mogą spaść na Ziemie części chińskiego satelity.
od 29 maja restauracje i kawiarnie mogą przyjmować gości również wewnątrz (z limitem osób 50 proc. i dystansem między stolikami),
Super inteligentny wytknął błąd (spacja)
Wybrańcom wolno wszystko.
Wybrańcom wolno wszystko.
@4 168 131multijune177: fajnie wiadomosci dobrze usłyszec, a niesłyszałeś kiedy obecny rzad sie poda do dymisji moze, i kiedy rzadzacy zaczna myslec o normalnych polakach a nie tyllko o sobie i swoich rodzinach, i tzw, człowieku wybranym,podciagajacym, go pod jakis ich durny program spolecznosciowy
@4 168 134multijune177: jakie wspaniałe wiadomości
polska miała być dla wszystkich polaków a nie tylko dla wybrańców,i iśrodowiska rzadzacych panów na stołkach
Witam wszystkich
Co robicie ?
Słuchajcie zaraz składamy liczby tak aby każdy mógł wygrać
@4 168 147waldus:
A co pada grad ?
A co pada grad ?
@4 168 147waldus: tak jest i.
@4 168 148Robal_36: A ty co znowu zaczynasz prowokować i rozwalać tę stronę ?
Nie podoba ci się jak składamy razem liczby ?
Szukasz zadymy ?
Nie podoba ci się jak składamy razem liczby ?
Szukasz zadymy ?