Wpisy 4 166 235 – 4 166 334
4 maja 2021 16:55 → 4 maja 2021 19:00, 100 wpisów
. ... 224.
Gosia. 2-4/10.
Gosia. 2-4/10.
@4 166 234EstyMy: tak rozleniwienie przyszło
@4 166 233Gosia__77:
Będzie dobrze! Zobaczysz
Będzie dobrze! Zobaczysz
@4 166 237EstyMy:
@4 166 235Wędrowca netowy: Nie dziękuję, poczekamy do losowania.Celowo wkleiłem te zaklady, a powod jestna czacie znacznie wyzej.
@4 166 235Wędrowca netowy:
Zestaw z profilu:
3-5/10.
3-5/10.
@4 166 243Wędrowca netowy: z Twojego profilu ta prognoza?
A Mnie znowu nosi , zaraz gdzieś pójdę chyba .
Chociaż...chmury się zbierają to
Chociaż...chmury się zbierają to
Nie.
Andrzejd.
Andrzejd.
@4 166 247Wędrowca netowy:
@4 166 243Wędrowca netowy: Nie obiecuje, ale będę pamiętał
Przypominam, chociaż błędy zdarzają się rzadko.
>> zawsze wysyłajcie swoje zestawy, nie patrzcie na prognozy <<
>> zawsze wysyłajcie swoje zestawy, nie patrzcie na prognozy <<
Przerwa.
@4 166 252EstyMy: ?
@4 166 257EstyMy: a czego miałem nie pryjść ,podejrzewam ze Mewa nie wchodszi bo ja jestem na czacie, , a my sobie w droge niewchodzimy, jak ja jestem tpo mewy niema a jak mnie niema to mewy iema bo gdzies wtedy lata
@4 166 261EstyMy: Mam podobnego,żyją długo
@4 166 259Jutro: ale tekst
Tutaj patrz arczibalik73 co Ci wyślę
Jako, że ja mam fazę na Larę Fabian ( jeden z najlepszych kobiecych wokal. współcześnie) a Ty kiedyś zajmowałeś się głosem.
Teraz to posłuchasz i padniesz ( ale nie że od razu trupem! Tak prosto w życiu nie ma )
Jak już padniesz, to tak słuchaj w padnięciu...A jak wstaniesz będziesz Nowym Człowiekiem!
Jako, że ja mam fazę na Larę Fabian ( jeden z najlepszych kobiecych wokal. współcześnie) a Ty kiedyś zajmowałeś się głosem.
Teraz to posłuchasz i padniesz ( ale nie że od razu trupem! Tak prosto w życiu nie ma )
Jak już padniesz, to tak słuchaj w padnięciu...A jak wstaniesz będziesz Nowym Człowiekiem!
@4 166 265EstyMy: no ładnie śpiewa a le to nie jest taki jeszcze txzw anielski śpiew, jaki mi sie podoba
@4 166 267EstyMy: i dziekuje \za utwór
@4 166 268EstyMy: słuchałaś jej wszystkich utworów, ja teraz słucham tej piosenki w jezyku franscuskim, duzo jest naświecie róznych aryrtystów którzy maja piekny głos który promuja w swoich piosenkach i aranzacjach
@4 166 272arczibalik73:
Język francuski jest jej native językiem. Ona jest Belgijką, więc tj. jej język.
Język francuski jest jej native językiem. Ona jest Belgijką, więc tj. jej język.
Papugę??
A jaką?!
To pytanie było do Jutro.
Źle zacytowałam.
& zmykam , co najmniej do losowania.
Bye.
A jaką?!
To pytanie było do Jutro.
Źle zacytowałam.
& zmykam , co najmniej do losowania.
Bye.
@4 166 273EstyMy: rozumie własnie przed chwila słuchałem ja w wykonaniu rosyjskiego jezyka tez, niepowiem ze głos ma ładny ja kiedys tez takim głosem śpiewałem, zamłodego chlopca
Cześć
@4 166 274EstyMy: dzieki jeszcze raz , trzymaj sie ciepło, narazie do losowania
Jest tu Wędrowca Netowy ?
Mam liczby do Lotto na test
a tu moja ukochana piosenka jest
4 166 278. Sebastian_M witaj przyjacieluprzeczytałem@ i odpisalem wczoraj, czytałes
1 zestaw
2,10,11,12,17,18,20,24,25,26,29,32,33,34,38,41,44,45
2 zestaw
6,7,8,10,11,16,21,22,23,24,28,33,34,35,39,40,44
2,10,11,12,17,18,20,24,25,26,29,32,33,34,38,41,44,45
2 zestaw
6,7,8,10,11,16,21,22,23,24,28,33,34,35,39,40,44
@4 166 281arczibalik73: Witaj przyjacielu. Jeszcze nie mam liczb do Mini ale będę składał i dam znać
@4 166 281arczibalik73: Czytałem dziś @
A teraz muszę jechać bo znowu jest jakaś awaria
Muszę usunąć awarię
Muszę usunąć awarię
@4 166 284Sebastian_M:
Co to ma być ja tyram na działce żadnej pomocy a wy macie czas se pisać za miast pomóc nerwa zaraz mnie weźmie bany dawać
mulag witaj
mulag usiadz i odpocznij, niezapierniczaj tak, wrziuć na luz, nie zrobisz dzisiaj, to zrobisz jutro, wrzuć na luz przyjacielu
@4 166 289Mulag: ja ci chętnie pomogę tylko muszę mieć Ile wolnego bo ja cały czas pracuje Tak samo jak ty tylko że mam trochę więcej czasu na to żeby być tutaj na czacie
Tak Mulag Archibald ma rację Wrzuć na luz odpocznij trochę wypij kawę zjedz ciasteczko wyluzuj się relaks
a na działeczce zapusc jaaś melodyjke co byy sie przyniej lepiej robilo, roslinki szybciej rosna kiedy, gra muzyka,i lepiej sie rozwijajaja bo to jest ich muzyka dla nich muzyka to tak jest kropla woday która je ozywia i pobudza do wzrostu
miało być zapuść jakąś melodyjke co by się przy niej lepiej robiło
Kiedys myslalem by wyslac 100 mini maszyna...szkoda kasy ale jakby cos skaplo ...to pojade kiedys
@4 166 297tomi77: 100 Mini to 150 zł
@4 166 297tomi77: Ciekawe jakby tak puścił rzeczywiście 150 zakładów Mini Lotto czy wygrałby chociaż czwórkę
@4 166 300191979: Witaj Aniu
@4 166 297tomi77: znam takiego jednego kilka razy już puszczał nawet po więcej i nawet 3 nie mial
Lepiej keno lub zdrapki
Lepiej keno lub zdrapki
@4 166 301Sebastian_M: Seba
Śliczny kwiatek
Śliczny kwiatek
ale mi sie chce pić, juz wypiłem 8 herbat mietowych takich po ol litra garnuszków, chyba zaraz polece do biedronki po zgrzewke wody mineralnej takiej 1,5 litrowej, bo niewyrobie, normalnie, tylko woda i mlekiem, zaspokoje swoje laknienie, najlepiej wchodzi mi woda, poniej niechce mi sie pić nic,juz,
tomi77 100mini z maszyny to wyrzucenie kasy w błoto, lepiej sam kresl te kupony, iwyslis swoje zrob tak, ze kreslisz jakies swoje tam liczby, 1 okienko, pozniej tych liczb oboki, i nastepny nie oboki tych oboków i tych trzecich oboków oboki, i raz w jedna strone raz w druga wttedy wyjda ci jakies tam uklady liczb i wyslij to wszystko na raz, napewno cos trafisz a moze i nawet jak ci sie poszczesci moze i głowna wygrana
tomi77 100mini z maszyny to wyrzucenie kasy w błoto, lepiej sam kresl te kupony, iwyslis swoje zrob tak, ze kreslisz jakies swoje tam liczby, 1 okienko, pozniej tych liczb oboki, i nastepny nie oboki tych oboków i tych trzecich oboków oboki, i raz w jedna strone raz w druga wttedy wyjda ci jakies tam uklady liczb i wyslij to wszystko na raz, napewno cos trafisz a moze i nawet jak ci sie poszczesci moze i głowna wygrana
@4 166 303191979: niedługo będę ci wysyłał prawdziwe kwiatki
@4 166 305Sebastian_M: wow super
@4 166 305Sebastian_M: sebastian mysle ze ten 1 uklad liczb moze dzis wyjsc wieczorem w multiku,co podałes na czacie 2 uklad tez jest w porzadku, ale 1 mi sie bardziej widzi na wyjscie dzisiaj, z zaległom 2 mktóra jest w poczekalni
4 166 307. 191979 umnie i woda i mleko tez gasi pragnienie picia po mleku wzrastaja mi sily i cheć do zycia, po mleku sie lepiej czuje odzyskuje emnergie
mulag zajmij sie nim, karm go mlekiem , bo widac ze too jest jakies maleństwo, jak sie oswoji bedzie ci wierny choc moze i jest dzikim zwierzaczkiem jeszcze
4 166 307. 191979 umnie i woda i mleko tez gasi pragnienie picia po mleku wzrastaja mi sily i cheć do zycia, po mleku sie lepiej czuje odzyskuje emnergie
mulag zajmij sie nim, karm go mlekiem , bo widac ze too jest jakies maleństwo, jak sie oswoji bedzie ci wierny choc moze i jest dzikim zwierzaczkiem jeszcze
@4 166 312arczibalik73:
@4 166 311Mulag: co to jest zajac, króliki czy mały jelonek bo niewidze dobrze, zreszta co by to niebylo za zwierze zaopiekuj sie nim,i nipozostawiaj go samemu sobie,
@4 166 314191979: Słodziak
Wygląda na zająca
Mulag lubi się opiekować zwierzętami więc zajączek będzie miał dobrego opiekuna nie martwcie się
@4 166 317191979: niewiem bo pyszczka niewidze zbytnio widze ze jakis siersciuch napewno, mi sie na poczatku widziało jakby mały jelonek,ale ztroszke po powiekszeniu tego obrazka bardziej mi przypomina cos z królikowatych, moze ito zajaczek jest niewwidze dobrze, ale mysla ze nalezy nim sie zaopiekować, i tak, bo moze i byc samotny a tak zdobedzie przyjaciela jakiegos

Arczi coś takiego by ci pasowało ?
teraz zwierzeta sa czesto narażone na niebezpieczeństqwo jak i ze strony człowieka h jak i innych zwierzat, dlategonierozumiem jak mozna pastwić sie nad jakoms kolwiek zwierzakiem
@4 166 323Sebastian_M: oj tak pewnie coupe ale to po wygranej głownej w multika, moze by starczyło
@4 166 322arczibalik73:
Czy mulag będzie przyjacielem zająca to nie wiem
Ale niech da mu jeść cieple posłanie wody to na pewno będzie mu wdzięczny
Podrośnie i sam pójdzie
Lepiej nie oswajać i nie przekarmiać bo sobie później nie poradzi w naturze
Czy mulag będzie przyjacielem zająca to nie wiem
Ale niech da mu jeść cieple posłanie wody to na pewno będzie mu wdzięczny
Podrośnie i sam pójdzie
Lepiej nie oswajać i nie przekarmiać bo sobie później nie poradzi w naturze
@4 166 327191979: dobrze jak wygram w EuroJackpot główną wygraną to kupię ci taki samochodzik i też w takim kolorze
@4 166 326191979: a mi sie wydaje ze jezli by sie taki zajac oswojil to by sie zawsze trzymał blisko domu i tam by miał zawsze dobrzebo by taleko nie kical tam by był u mulaga jak u siebie, zwierzeta jak i ptaki szybko sie przyzwyczajajaja do ludzi, ja miałem takiego sasiada za sciana, który kiedys uratował golebia, który mial złamana noge, moj sasiad starszy juz gość zaopiekował sie tym gołebiem,nalezycie kurowal go , zywil, i opiekował sie nim w domu, na dworze nie jeden kot by go juz dawno roszarpał, ale nie sasiad sie nim opiekowal , gdy juz go wyleczył po jakims uplywie chyba 2 lat, gogolebia wypuscil na wolnosc, niestety golab wyszedł polatał troche ale wciaz wracał na okno w bloku u siasiada, a przynim inne gołebie,tez, nieraz te inne juz odlatywałuy a ten wuiernie siadał na ooparapecie przy oknie i siedział, i tak bylo kilka lat, po jakims czasie sasiad nagle zmarł, golab zas cały czas przylatuje i siada przy oknie iw nocy nieraz i tam śpi on wciaz czeka na swojego przyjaciela którego juz niema dawno, z nami,
Zajączka trzeba wypuścić w te miejsce gdzie był, bo w pobliżu czuwa jego mama.
Sebastian.
Zestawy sprawdzę do godz. 20.
Zestawy sprawdzę do godz. 20.
np, taki piecs czy kot po stracie przyjaciela czuje, ze odszedł ktos mu bardzo bliski,choc niemoze go zapomniec, pojdzie go odwiedzi na cmentarzu nawet a ptaki nie one, wracaja tam,gdzie kiedys były dobrze traktowane, zwierzeta jak i ptakiciagna doi ludzi, bo uwazaja ich za swoich przyjaciól , wiele razy bedac nieraz na cmentarzu, widziałem przy grobie lezacego psa, czy kota, siedzacego na pomniku wpatrujacego sie w tablice z nazwiskiem, danej osoby,, sa ztakie zwierzeta które sa wierne po grób człowiekai które swojich wlascicieli nie opuszczaja
@4 166 332Wędrowca netowy:
Taki oot ptaszek