Wpisy 4 161 545 – 4 161 644
29 kwietnia 2021 01:23 → 29 kwietnia 2021 09:49, 100 wpisów
( czyli tego deklarowanego stanu - to miałam na myśli; bo nie chciałabym być źle zrozumiana)
@4 161 530EstyMy:
Daleko mam do Ciebie?, może byśmy razem pojechali w dzisiejszą trasę, Nie tak daleko, około 140 km. po drodze sporo miejsc na zatrzymanie, w Gołdapi możemy zjeść kartacze, tam odbywają się konkursy, ale odpuścimy
Daleko mam do Ciebie?, może byśmy razem pojechali w dzisiejszą trasę, Nie tak daleko, około 140 km. po drodze sporo miejsc na zatrzymanie, w Gołdapi możemy zjeść kartacze, tam odbywają się konkursy, ale odpuścimy
@4 161 542:
ALE!/ ponieważ to stare wydanie, to też jest lista, spisałam osob z nazwiska imienia, zawodu ( zajęcia) I funkcji w loży
Baardzo ciekawe!!
RODO wtedy nie istniało
ALE!/ ponieważ to stare wydanie, to też jest lista, spisałam osob z nazwiska imienia, zawodu ( zajęcia) I funkcji w loży
Baardzo ciekawe!!
RODO wtedy nie istniało
@4 161 546RYCHFER:
Aaa nieee, ja za górami za lasami hen hen. DO Mnie daleeeko.
Nie ma co maszyny/samochodu męczyć
Nie, serio.
Poza tym- nigdzie sie nie wybieram
Ale cześć PL też inna, tak że...ten.
I PESELU nie dostaniesz
Aaa nieee, ja za górami za lasami hen hen. DO Mnie daleeeko.
Nie ma co maszyny/samochodu męczyć
Nie, serio.
Poza tym- nigdzie sie nie wybieram
Ale cześć PL też inna, tak że...ten.
I PESELU nie dostaniesz
@4 161 545EstyMy:
Jak to ładnie tłumaczysz, nie sposób w paru pisanych słowach wyrazić kto co ma na myśli...
Jak to ładnie tłumaczysz, nie sposób w paru pisanych słowach wyrazić kto co ma na myśli...
@4 161 547:
spis* osób
spis* osób
Dobrze, widzę że jest nadzieja na przyszłość
( dla kraju i Świata I tego czata)
Idę...spać też trzeba
Nie płakać, może wrócę!
( dla kraju i Świata I tego czata)
Idę...spać też trzeba
Nie płakać, może wrócę!
@4 161 545EstyMy: ok, rozumiem, niewiem czy zauwarzyłaś/łeś, jestem tu od czasu do czasui z doskoku, poniewaz niechce wdawac sie w tutejsze niekiedy zawirowania i kłotnie miedzy czatowiczami, staram sie unikać takich zeczy juz od dawna, iniekłocić sie niekiedy z niektórymi czatowiczami, bo npniezgadzam sie z ich pogladami na dany temat, .ale pomimo to kazdego z tych czatowiczów tu szanuje,
4 161 554. EstyMy dobranoc , ja tez juz uciekam, bo czas podumac jeszcze w liczbach na multika i cos sprubowac zatypować
@4 161 553arczibalik73:
Rozumiem.
Tak swoją drogą: mam TYLKO jedną płeć i właściwą formą jest " zauważyłaś" bez "/łeś"
Rozumiem.
Tak swoją drogą: mam TYLKO jedną płeć i właściwą formą jest " zauważyłaś" bez "/łeś"
@4 161 554EstyMy:
Teraz to nie wiem czy jeszcze pisać do Ciebie, czy to co napiszę przeczytasz z rana albo wogóle...
Teraz to nie wiem czy jeszcze pisać do Ciebie, czy to co napiszę przeczytasz z rana albo wogóle...
Dobrej Nocy wszystkim zycze i grajacym jak zawsze wysokich wygranych co złego to nie ja
@4 161 556EstyMy:
Odnośnie tego wpisu
sŁusznie się upominasz o poszanowanie swojej płci.
Wiesz jak to jest w NECIE.
Ale nieufnym mogłabyś poddać się weryfikacji?
Odnośnie tego wpisu
sŁusznie się upominasz o poszanowanie swojej płci.
Wiesz jak to jest w NECIE.
Ale nieufnym mogłabyś poddać się weryfikacji?
@4 161 556EstyMy: ok teraz rozumie ze jesteś kobieta, a tak napisałem bo niewiedziałem czy jesteś merzczyzna czy kobieta, dlatego uzyłem takich końcówek, , ale teraz bede już wiedział wiec prosze bez obrazy, , a jesli chodzi tu o pewne takie zeczy ze niektuzi tu sie z drugimi czatowiczami nie odnajduja w danym temacie, i niektózi jak piszesz niesa tu mile widziani w ich powiedzmy gronie, to proponuje takich ludzi unikać lub niewchodzić im w droge, porostu, i przemnilczec pewne zeczy, np jesli wiem ze np tak czatowicz jak mewa mnie nie cierpi , to ja mu w droge niewchodze, ale szanuje go jako czatowicza z tej stronki, bez wzgledu na to jaki ma stosunek kolezenski domnie tu na czacie, my wcale sie nie musimty lubić, kolegowac jak on niechce ale niepowinnismy sie zesoba kłocić tylko jeden 2 nie powinidsmy wchodzić w droge, a jeskli ja cos napisze np, jw jego temacie tonieznaczy ze go sie czepiam zaraz uize go tu obgaduje, moze, ja go poprostu milo tu wspominam zawszei niekarze mu sie stad wynosic, , wcale moze jakniektóre i tu osoby, ja tu niewchodze aby szukac sobie wrogów, tylko dla tzw przyjemnosci i milego popisania sobie z ludzmi z róznych stron kraju, i wymienić sie tez swoimi pogladami, w róznych sprawach,
czy tez tzw, typowaniu liczb do gier
4 161 560. Vondeoff Dobranoc miłej nocy
@4 161 559RYCHFER: ja tu nie piszeze nieszanuje plci tego nicka tylko niewiedziałem jak sie z wrócić do danej osoby poniewaz niewiedziałem z kim pisze czyyz kobieta czy merzczyzna dlatego uzyłem tych 2 koncówek, , ale teraz zapamietam sobie ze to jest kobieta poprostu
dobranoc wszystkim
a miałem pytac a te bany sa tu jeszcze, obowiazuje to?
arczibalik73 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.

W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 1 500 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 161 572emerytka 46:
emi46
r36
No cóż,trzeba dziś odwiedzić kolkture lotto a mam taką z piękną szybą gdzie widzą wygrane i czekają tylko na fociune
r36
No cóż,trzeba dziś odwiedzić kolkture lotto a mam taką z piękną szybą gdzie widzą wygrane i czekają tylko na fociune
Tylko powiem aby położyła na półce aby telefon nie odbił się w szybie?
Jutro
Robal_36
Robal_36
@4 161 584waldus: odnalazłes sens życia
@4 161 586Andreas3864: moim sensem teraz dążyć do wygranej w lotto
Nie chce Was dołować i tak nie wygracie chociaż byście zastawili w lombardzie ostatnie gacie..
@4 161 589Forsami: nie chcesz ziemniaków do sadzenia
@4 161 590waldus: Przecież ja nie rolnik...weź je przerób na okowite
@4 161 589Forsami: Nie pisz tak bo marzyciele na tym czacie dostana zapaści
@4 161 593Forsami: zasadż w doniczkach zamiast kwiatków
@4 161 592waldus: pyszne ziemniaki swoją drogą..kupuje od sąsiada.... bella roza no takie czerwone smaczne
@4 161 597Forsami: bella roza -nazwa jak szczep winogron
@4 161 584waldus:
@4 161 600Bolo22:
@4 161 601waldus: Waldus nooo napewno Mulag będzie sadził z procy na działce pod cegielnią koło Stomilu
@4 161 601waldus: kup maszyne na Allegro-i przerób na spirytus ziemniaki
@4 161 604Andreas3864: to samo mu radzę..
@4 161 603Forsami: Mulag-karczuje jakas Dżungle wokół działki
@4 161 594Jutro: no coś Ty, przecież znaleźli s p o s ó b
@4 161 607waldus: 

@4 161 607waldus: zadrogo płacisz 15zł za 0,5litra to jest max,
@4 161 611Andreas3864: ale ma kopa
Ja czekam,bo profesor-doktor od spraw wszelakich,będzie prowadził na MP wykłady na temat koronowirusa.
Tylko nie wiem,czy cały czas być na czacie,żeby nie przeoczyć.
Czy może będą biły dzwony w całej Polsce,że wykład się zaczął.
Tylko nie wiem,czy cały czas być na czacie,żeby nie przeoczyć.
Czy może będą biły dzwony w całej Polsce,że wykład się zaczął.
@4 161 606Andreas3864: taak karczuje thuje chce mieć dobry widok żeby go nie napadły zbóje ...uje
Emi podpowiedź ,czy dzisiaj? Bo muszę mieć okienko aby dokonać kilka fotek
@4 161 612waldus: ja kupuje taki 60%-70% i płace 15zł za butelke 0,5,za 0,7-20zeta.
Jutro
Tego nie wiem.
Tego nie wiem.
@4 161 614Forsami: w tych krzaczorach niech Zioło sadzi,kamuflaz to podstawa.Dobre maskowanie pół wojny wygrane
@4 161 619waldus: jaki Voltaż sprawdzałes
@4 161 623waldus: na bimber to 60% musi być,a czuć drozdzami
Nic nie czuć jest super zrobiony można jeszcze u mojego dostawcy zamówić kolorowy smakuje jak łyski
@4 161 625waldus:
W gierce KURKI padła przed chwilą wygrana 4 000 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
Idę
@4 161 631zbigniew g: ty to masz chyba zespół niespokojnych nóg
Praca w domu Waldek....puscilem tu na sucho keno 2/2 jedno losowanie stawka 1000 i trafiłem 7000 i puściłem tu na sucho 50 zakładów na 50 losowań szybkie 600
Idę pracować dalej
Picie to jest życie jestem niewolnikiem miska ryżu mi się należy i głowa w dół