Wpisy 4 160 194 – 4 160 293
27 kwietnia 2021 18:20 → 27 kwietnia 2021 19:51, 100 wpisów
obiadu nie zrobiłam k..a ma ręce mi na nic nie daje tylko praca i się wyrzywa na mnie
Seb powaga
Tylko mi wypomina że mój ojciec nic mi nie zostawił i wyzywa moich rodziców a do swojego ojca nawet na grób nie pójdzie
Gosia ty to weź na ten balkon i wypchnij, oby wysoko bylo
@4 160 196islandorka30,5: Tak. Właśnie siedzę przy liczbach i kombinuje6
słoneczko wyszło, życie ciężkie jest utyra się człowiek a i tak to wszystko sensu nie ma
@4 160 198Gosia__77: To przykre
Seb może coś z moich Ci pomoże w Pr.
Właśnie śpiewali pójdę boso
Fajna piosenka i prawdziwa
@4 160 189Gosia__77:
@4 160 200islandorka30,5: Nie namawiaj do złych uczynków
że za mało przynosi pieniędzy i straszy wywaleniem z domu na bruk
@4 160 211Mulag: u mnie to też tylko że podrzegają bym się wyniosła do mamy
ja mówię koledze szafy się trzymaj tak w żartach , jak by cie chcieli wywalać,
@4 160 212Gosia__77: Jak chcesz szczerej podpowiedzi to zbieraj swoje rzeczy i idź mieszkać u mamy.
Jak coś takiego usłyszałaś to nie będzie to ostatni raz. Pakuj rzeczy i jedź do mamy. Ciesz się że masz gdzie iść
Jak coś takiego usłyszałaś to nie będzie to ostatni raz. Pakuj rzeczy i jedź do mamy. Ciesz się że masz gdzie iść
U mnie to jest krótko i na temat
czasem lepiej samemu skromnie ale w spokoju, co to za życie w strachu i w kłótniach, ale tak pójść to też nie takie proste
@4 160 214Sebastian_M: nie do mamy nie moge ona chce sprzedać mieszkanie a chłopa nowego ma i jej moje problemy nie obchodzą nawet jak tato żył
@4 160 220waldus: Śpij spokojnie
@4 160 222Mulag: Trudno
Widocznie jesteś śpiący
Widocznie jesteś śpiący
@4 160 223waldus: I znowu będziesz buszował na czacie ?
@4 160 222Mulag: wstałem dziś o 2 w nocy spać nie mogłem
@4 160 227waldus: Trzeba było wejść na czat
@4 160 225Mulag: Ile tej kaski trzeba mieć?
@4 160 232Mulag: Chyba żartujesz ?
@4 160 232Mulag: Przecież można też wynająć.
Ja mieszkam w wynajętym
Ja mieszkam w wynajętym
@4 160 232Mulag: Nie czujesz tej sprawy
Powiedzieć Ci jaki jest tu problem ?
Powiedzieć Ci jaki jest tu problem ?
@4 160 236Mulag: Przecież piszę ci że ja mam mieszkanie wynajęte i też mam swoją wolność której mi nikt tutaj nie odbiera A jak odbierze to będzie miał ze mną do czynienia i to w szybkim tempie
@4 160 236Mulag: Coś Ci jeszcze powiem
@4 160 236Mulag: Jesteś?
@4 160 240Mulag: Tak ale jaki masz pomysł aby jej jakoś pomóc,
@4 160 236Mulag:
Dr. Lawrence Palevsky, certyfikowany pediatra, autor i wykładowca, wyjaśnia, w jaki sposób szczepionka na COVID instaluje instrukcje genetyczne mRNA z białka wypustek SARS-Cov2, które następnie wykorzystuje nasze ciało do powielania się, co powoduje bezpłodność, krzepnięcie krwi i zakażenia przez wydzielanie cząstek białka wypustki dla bliskich członków rodziny poprzez oddech, ślinę, pot i złuszczanie się skóry, którzy z kolei doświadczają objawów krzepnięcia, siniaków i niepłodności, mimo że nie byli zaszczepieni szczepionka na COVID-19.
https://rumble.com/vg4x3v-dr.-l.palevsky-tumaczy-mechanizm-dziaania-szczepionki-mrna-i-jej-zagroenia-.html
https://rumble.com/vg4x3v-dr.-l.palevsky-tumaczy-mechanizm-dziaania-szczepionki-mrna-i-jej-zagroenia-.html
Święte słowa, nigdy nie miałam aktu własności i coś wiem o tym
@4 160 243bogdan04:
Dlatego w końcu się stąd wynosze
@4 160 246islandorka30,5:
@4 160 245Sebastian_M:
@4 160 248bogdan04: Masz rację
Trzeba ludzi uświadamiać
Trzeba ludzi uświadamiać
Seb i tak co lekarz to gada co innego, nigdy się prawdy nie dowiemy
Seb ty myśl nad liczbami lepiej
Zobaczcie tylko co się stało gdy pojawił się problem
Widzieliście to ?
Widzieliście to ?
@4 160 252islandorka30,5: Dowiemy się dowiemy.
Seb nigdy, chyba że po śmierci z góry
@4 160 251Mulag: Każdy po to gra. I jak ktoś pisze że gra dla zabawy to oszukuje tez6samego siebie
Jako duchy wszędzie zajrzymy
Lubię takie filmy
Kto ma namiary na fajne horrory, bo już nie mam co oglądać
Było dużo osób
Pojawił się problem i te osoby znikły jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki
Zauważyliście to ?
Pojawił się problem i te osoby znikły jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki
Zauważyliście to ?
Ostatnio oglądałam 1983 polski serial o dziwo dobry
Seb wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, uwierz mi i nie kontynuuj, każdy musi rozwiązać swój problem
Ja też bym wszystko inaczej rozwiązała, ale zawsze problemem są pieniadze więc nie ma co doradzać...
Seb ty powinieneś być filozofem
@4 160 263islandorka30,5: właśnie uważam że trzeba doradzić
Seb jak możesz doradzić skoro nie znasz sytuacji
Skąd wiesz czy ma kasę, czy ma akt własności czy stać kogoś na wynajem na wyprowadzkę, normalnie cię walne
A prosił cię ktoś o radę, o zdanie, powiedział Seb doradź???
@4 160 266islandorka30,5: myślałem że może wyprowadzić się do mamy dlatego tak zaproponowałem ale skoro odpada ta propozycja to trzeba pomyśleć co zrobić dalej
@4 160 268islandorka30,5: Jeżeli ktoś pisze na czacie takie rzeczy osobiste to znaczy że ma bardzo duży problem i oczekuję jakiej kolwiek rady
Mówisz krótka piłka, chyba nie ze mna
Seb ty już nie myśl i nie gadaj tyle, zajmij się liczbami
Oj my oboje to byśmy darli koty, ja nie ustępuje jak jestem czegoś pewna
@4 160 271islandorka30,5: Przecież ty nie potrzebujesz pomocy tylko Gosia potrzebuje pomocy
Idę, a ty nie madruj się tu, czekam na wygrana ci pa
@4 160 273islandorka30,5: ty masz problem bo musisz iść do dentysty i chciałem ci ten problem rozwiązać Puszczając jeden zakład dla ciebie Przecież nawet ci to napisałem że tak zrobię ale tutaj pojawił się poważniejszy problem Małgosi
Seb ale ona nie chce twoich rad uwierz mi
No tak i już nie idziesz grać bo myślisz i Gosi
@4 160 277islandorka30,5: Tak ?
Dobrze spytam Gosi czy nie chce moich rad
Dobrze spytam Gosi czy nie chce moich rad
Normalnie jesteś jak ten z rolników z Podlasia... Maruda
Ok zadzwoń ja już nie mogę tego sluchacpaaaaa
Niedopieszczoszku - nie gorączkuje się tak
ktokolwiek nie powinien zwracać się tak do kogokolwiek, to fakt bezdyskusyjny, jednak
może "stary" doczytał,
ile to na hazard idzie, albo, co gorsze - co to misio na hulajnodze pisał -
jak to wiele zrobi
żeby klientka była zadowolona...
.
ktokolwiek nie powinien zwracać się tak do kogokolwiek, to fakt bezdyskusyjny, jednak
może "stary" doczytał,
ile to na hazard idzie, albo, co gorsze - co to misio na hulajnodze pisał -
jak to wiele zrobi
żeby klientka była zadowolona...
.
@4 160 279Sebastian_M: dobra seba bo byłam w emocjach już się uspokoiłam
@4 160 278islandorka30,5: Poza tym jeszcze jedna rzecz o której napisałem było bardzo dużo osób tu na czacie pojawił się problem Gosi i nagle wszyscy krzykacze i najmądrzejsi ludzie stąd znikli jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki o czym to świadczy o znieczulicy i o tym po co oni to przychodzą
Tylko po to żeby komuś dowalić dopiec wyzwać i dokopać takie mają zadanie a jak jest problem znikają natychmiast I w ogóle się nie odzywają
Tylko po to żeby komuś dowalić dopiec wyzwać i dokopać takie mają zadanie a jak jest problem znikają natychmiast I w ogóle się nie odzywają
@4 160 283Robal_36: o wilku mowa przyszedł
A jak przyszedł to od czego zaczął rozmowę od prowokowania robal Jesteś największym prowokatorem tutaj na stronie numerem jeden jesteś od dzisiaj I radzę ci uspokój się bo to nie jest twoja strona i ta strona nie służy do tego żeby kogokolwiek to prowokować dogadywać i skłócać
A jak przyszedł to od czego zaczął rozmowę od prowokowania robal Jesteś największym prowokatorem tutaj na stronie numerem jeden jesteś od dzisiaj I radzę ci uspokój się bo to nie jest twoja strona i ta strona nie służy do tego żeby kogokolwiek to prowokować dogadywać i skłócać
@4 160 287Robal_36: a ja ci proponuję skoczyć do wanny zimnej wody może ochłoniesz i ochłodzić twoje niepotrzebne emocje
@4 160 287Robal_36: ze względu na dobro tej strony otrzymujesz ode mnie coś takiego i od tego czasu do końca dnia Nie będę z tobą dyskutował bo nie jesteś tego wart
@4 160 291Mulag: teraz będziemy dobierali liczby tak aby wieczorem wygrać
A mamy w tym temacie doświadczenie a jeśli chcesz przykładów to Zobacz dzisiaj GTV podał dwie liczby Ja dzisiaj podałem resztę on te dwie trafił a ja trafiłem też i mamy zarobek