Wpisy 415 973 – 416 072
26 lipca 2011 13:06 → 26 lipca 2011 13:40, 100 wpisów
Dzla wszystkich 

a po flaszce będzie: Lustereczko powiedz przecie kto jest najpiękniejszy w świecie

zdrowie czatowiczow 

amour...na imprezie jakby polewał profesor to wszyscy trzeźwi by wyszli na koniec

amour...wszystkim i tobie

UUUUU!!!!! jak ja polewam to już po pol szklanki

profesora to powinni na duże wesela z małą ilością wódki zapraszać, żeby dzielił

Oojj!!! już ja bym podzielił

amour..byłam na weselu bezalkoholowym wyszłam po 2 godzinach,nie dla mnie takie imprezki,nie żebym piła jak opętana,ale alkohol musi być,jakiś szampan,piwko,dobre winko,wtedy jest zabawa a tak same sztywniaki

Ze szklanki pilem dwa razy tylko z kolegą na imprezie

wiesiek...to dobrze,że z musztardówki,ja widziałam ofeflusów co pili ze szkła po zniczu

ło impreza w ogóle bez alku to jest spotkanie w klubie seniora, pewno i tam weselej jest

0,5 litra gorzały w 5min

Witaj Gał,już Ci polewałem ale druga kolejka za sukces nie zaszkodzi

wiesiu...no tak,od samego patrzenia chciałam wypuścić ptaka na wolność

potem obudziłem się o 3 w nocy na przystanku poza miastem

Jasiu przychodzi ze szkoły i mówi do mamy:
- Mamo, mamo dziś w szkole na matematyce uczyliśmy się o wódce!
- Jak to o wódce? - pyta mama.
- Tak o jakiś ćwiartkach.
- Mamo, mamo dziś w szkole na matematyce uczyliśmy się o wódce!
- Jak to o wódce? - pyta mama.
- Tak o jakiś ćwiartkach.

Lila po tej imprezie kolega zamiast do taxi zaprowadzil mnie na autobus

Amerykanin, Meksykanin i Pakistańczyk siedzą w barze i piją piwo.
Meksykanin wypija swoje piwo i nagle podrzuca swój kufel do góry, wyciąga pistolet i strzelając rozbija kufel w pył. Mówi:
- U nas w Meksyku kufle są tak tanie, że każdy może ich mieć ile chce i nie musimy pić dwa razy z tego samego.
Pakistańczyk, będąc pod wrażeniem Meksykanina wypija piwo, podrzuca kufel w powietrze, wyciąga swój pistolet i strzelając rozbija kufel w pył. Mówi:
- U nas w Pakistanie mamy tak dużo piasku, z którego możemy robić kufle, że też nie musimy pić dwa razy z tego samego.
Amerykanin, zimny jak ogórek, wypija swoje piwo, podrzuca kufel do góry, wyciąga swój pistolet i zabija Meksykanina i Pakistańczyka i mówi:
- U nas w Ameryce mamy tylu Meksykanów i Pakistańczyków, że nie musimy pić z tymi samymi dwa razy.

Meksykanin wypija swoje piwo i nagle podrzuca swój kufel do góry, wyciąga pistolet i strzelając rozbija kufel w pył. Mówi:
- U nas w Meksyku kufle są tak tanie, że każdy może ich mieć ile chce i nie musimy pić dwa razy z tego samego.
Pakistańczyk, będąc pod wrażeniem Meksykanina wypija piwo, podrzuca kufel w powietrze, wyciąga swój pistolet i strzelając rozbija kufel w pył. Mówi:
- U nas w Pakistanie mamy tak dużo piasku, z którego możemy robić kufle, że też nie musimy pić dwa razy z tego samego.
Amerykanin, zimny jak ogórek, wypija swoje piwo, podrzuca kufel do góry, wyciąga swój pistolet i zabija Meksykanina i Pakistańczyka i mówi:
- U nas w Ameryce mamy tylu Meksykanów i Pakistańczyków, że nie musimy pić z tymi samymi dwa razy.

Gała widzę ,ze mamy podobne gusta ale żeby im nie brakowało biusta

profesorze...to ten kolega był pewnie taki trzeźwy jak i Ty
pomyślał,że autobus to taka taxówka dla więcej jak jednej osoby

pomyślał,że autobus to taka taxówka dla więcej jak jednej osoby

bracie zdobedziemy dwa wzgórza,przebijemy się przez teren podmokły ale nie zalesiony i ataaaak

bartus18182 dostaniesz takie wciry że popamiętasz do końca swoich dni

losowanie

Lila > starczy na zupę i na sosik . Dużo musiałem zostawić w lesie bo już stare
właśnie przez 32 minuty to jeszcze tyle tematów się poruszy, że ho ho

Oj tak! 

amour....prosze 

profesor kontrol od Pasko przyszła czy o losowaniu rozmawiamy hehehehe

prosze bardzo MM na 14:00 parki ..21,80....33,49....

Trójki ...12,21,33....8,15,21....

piąteczka ..2,8,15,26,33...

Dziesiątka ..5,7,16,21,27,32,33,49,56,66..