Wpisy 4 159 693 – 4 159 792
27 kwietnia 2021 00:46 → 27 kwietnia 2021 07:51, 100 wpisów
@4 159 687EstyMy: Nic takiego, obce po chwili stają si wspólnymi
@4 159 693zbigniew g:
Wrocilem z 2 zmiany
@4 159 694RYCHFER: Zrobisz jak zechcesz ale pomyśl co Ci napisałem
@4 159 696zbigniew g: Grasz dziś 3/3 w Multi?
Tak zagram
@4 159 699zbigniew g: Jakimi liczbami ?
26 61 71
@4 159 701zbigniew g:
Dziękuję Wszystkim za wspólny wieczór , bo wbrew wszystkiemu był on dla Mnie b. pouczający.
Podjęłam decyzję: pogodzę się z Moim narzeczonym
Ja tu, on gdzieś tam...
Jak czytam tu co niektórych mężczyzn, to myślę sobie o nim: złoty, świetnie wychowany, prawie święty...
CO Ja od niego chciałam!??
( świetnie wykształcony, przy tym)
Taak, że...
DZIĘKUJĘ
?️
Podjęłam decyzję: pogodzę się z Moim narzeczonym
Ja tu, on gdzieś tam...
Jak czytam tu co niektórych mężczyzn, to myślę sobie o nim: złoty, świetnie wychowany, prawie święty...
CO Ja od niego chciałam!??
( świetnie wykształcony, przy tym)
Taak, że...
DZIĘKUJĘ
?️
Sebastian_M
Pozostało tylko
@4 159 697Sebastian_M:
Ja tu z nikim się nie kłócę, Moje wpisy, taka moja forma żartów.
Nie przykładam za sensowne, ale szanuję Tych do których piszę, jak się zrażę to przestane. Prawda, że to proste?
Ja tu z nikim się nie kłócę, Moje wpisy, taka moja forma żartów.
Nie przykładam za sensowne, ale szanuję Tych do których piszę, jak się zrażę to przestane. Prawda, że to proste?
Bo do tego wpisu nic innego nie pasuje
@4 159 707RYCHFER: Wiem o tym . Szanuję to i też lubię pożartować
4 159 689. Sebastian_M 2021-04-27 (00:45) Atakujemy Mini Lotto !!!
@4 159 686emerytka 46: Dostałaś ostrzeżenie .Weź to sobie do serca i popraw się
Idą donosy ?
@4 159 686emerytka 46: Dostałaś ostrzeżenie .Weź to sobie do serca i popraw się
Idą donosy ?
@4 159 707RYCHFER: Chodziło mi o to że przejrzałem tę osobę i starałem się abyś nie wpadł w sidła
@4 159 711EstyMy:
mam nadzieję, że się załapałem w prawie wszystkich
mam nadzieję, że się załapałem w prawie wszystkich
@4 159 707RYCHFER: Jesteś super facetem i szkoda by było abyś wpadł w coś takiego. Dlatego ostrzegłem
Jako koleżanka do rozmów o wszystkim i o niczym tak. Ale nic więcej
@4 159 715RYCHFER:
Rzeczywiście!
Na pewno nie jesteś, w BARDZO wąskim, marginesie
który nie należy zaszczycać ŻADNĄ formą uwagi
Rzeczywiście!
Na pewno nie jesteś, w BARDZO wąskim, marginesie
który nie należy zaszczycać ŻADNĄ formą uwagi
@4 159 716Sebastian_M:
Mam swoje doświadczenie życiowe. Dziękuję za Twoją wrażliwość.
Ja prawie co na tej stronie i u prezesa nic nie biorę na poważnie
Mam swoje doświadczenie życiowe. Dziękuję za Twoją wrażliwość.
Ja prawie co na tej stronie i u prezesa nic nie biorę na poważnie
EstyMy
Przejrzał Cię.Teraz powinnaś się bać.
Przejrzał Cię.Teraz powinnaś się bać.
@4 159 719EstyMy:
Ake zagmatwałeś wpis, muszę to przeanalizować
Ake zagmatwałeś wpis, muszę to przeanalizować
kol. drapek, a trudno Jego wpisów tu nie docenić - też ma pewien obraz tej działalności - pro bono
ciekawe, kogo miał na myśli ? i .@4 159 724Robal_36: No widzisz ?
Po pierwsze znowu zaczynasz prowokować a po drugie pochwalasz chamskie zachowania w tym przypadku drapek
Obojętnie kogo miał na myśli powiedz po co wklejasz te bzdurne teksty ?
Nudzisz się tak bardzo ?
Może spotkajcie się razem wszyscy wredni i atakujący osoby z tego czata i zróbcie sobie jakąś terapię ?
Co ty na to ?
Po pierwsze znowu zaczynasz prowokować a po drugie pochwalasz chamskie zachowania w tym przypadku drapek
Obojętnie kogo miał na myśli powiedz po co wklejasz te bzdurne teksty ?
Nudzisz się tak bardzo ?
Może spotkajcie się razem wszyscy wredni i atakujący osoby z tego czata i zróbcie sobie jakąś terapię ?
Co ty na to ?
@4 159 720RYCHFER:
@4 159 724Robal_36:
Czy tu tak naprawdę jest tak mało miejsca, aby rywalizować, i trzeba innych wyrzucać czy banować, niech będzie nas więcej zróżnicowanych, nie ma potrzeby, aby do niewygodnych się odnosić ...
W większym gronie znajdziesz swoich zwolenników albo na odwrót
Czy tu tak naprawdę jest tak mało miejsca, aby rywalizować, i trzeba innych wyrzucać czy banować, niech będzie nas więcej zróżnicowanych, nie ma potrzeby, aby do niewygodnych się odnosić ...
W większym gronie znajdziesz swoich zwolenników albo na odwrót
Jakiś powód widocznie zaistniał drogi Ryszardzie do tego typu sformułowania
@4 159 728Robal_36: Lepiej się ogarnij i nie pisz bzdur bo sam już w to nie wierzysz
@4 159 728Robal_36: Zabrnąłeś już tak daleko że nie potrafisz wyjść .
Z jednej strony koledzy i koleżanki klepiący po ramieniu a z drugiej strony prawda której nie jesteś w stanie znieść.
Boli cię to i i miotasz się z myślami co z tym zrobić ?
Podpowiem
Idź drogą prawdy i kochaj ludzi jakimi są
Nie szukaj w nich zła na siłę
To jest droga donikąd
Weź sobie do serca to co teraz napisałem .
Z jednej strony koledzy i koleżanki klepiący po ramieniu a z drugiej strony prawda której nie jesteś w stanie znieść.
Boli cię to i i miotasz się z myślami co z tym zrobić ?
Podpowiem
Idź drogą prawdy i kochaj ludzi jakimi są
Nie szukaj w nich zła na siłę
To jest droga donikąd
Weź sobie do serca to co teraz napisałem .
@4 159 727RYCHFER: hihi - "misja usunięcia stąd Joci bo wkurza ludzi" - pewnie nic Ci nie mówi ?
ale nabiał
ale nabiał
Jak wolicie, robić śmietnik, to ja odpuszczę, zostanie was garstka, wtedy wam będzie bliżej do kłótni. bez uszczerbku dla innych i z dala, po co toksyny przyjmować na siebie, jak można się od nich odgrodzić. Proszę zauważyć i szanować też tych co dołączyli do tego grona społeczności...
@4 159 731Robal_36:
Jocię z kiedychniejsztch wpisów kojarzę, ale nic pozaty, i co się stało. że już nie jest aktywna.
Jocię z kiedychniejsztch wpisów kojarzę, ale nic pozaty, i co się stało. że już nie jest aktywna.
@4 159 733RYCHFER: jakie "wolicie", kto się do kogo odnosi ?? Pomyśl, poczytaj, to nie boli
.
.
@4 159 734RYCHFER: Jocia przez szeryfa samoudzielnego działalność zrezygnowała , a ten przyjazny troskliwy etc etc bardzo się starał, to fragment z działalności

@4 159 735Robal_36:
Wolę poczytać coś bardziej wartościowego, nisz czad czy archiwum strony. Za przeproszeniem, szkoda czasu. Wpadam tu dla rozrywki, a nie po to, aby czytać ciągle jakieś waśnie, zaszłości
Wolę poczytać coś bardziej wartościowego, nisz czad czy archiwum strony. Za przeproszeniem, szkoda czasu. Wpadam tu dla rozrywki, a nie po to, aby czytać ciągle jakieś waśnie, zaszłości
@4 159 736Robal_36:
Powinien napisać, że to było po pijaku pisane, może zapomniał. dlaczego to tak na serjo bierzesz
Powinien napisać, że to było po pijaku pisane, może zapomniał. dlaczego to tak na serjo bierzesz
Cóż, trudno pytasz - odpowiadam jak widać ta akurat Kobieta nie chciała czytać takich popisów
@4 159 739Robal_36:
Kobietę się przeprasza
Któż z nas nie popełnił błędów?
A wczoraj moje immie padlo pare razy
"Nie będziesz wymawiał imienia Pana twego nadaremno"
A wczoraj moje immie padlo pare razy
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 60 000 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
@4 159 750waldus:
@4 159 751Bolo22:
@4 159 754RT1:
RT1walduś
ludzie nie mogą spać ,,nocne Polaków rozmowy," tak w skrócie wygląda nasz kochany kraj cały
ludzie nie mogą spać ,,nocne Polaków rozmowy," tak w skrócie wygląda nasz kochany kraj cały
@4 159 763dusia: ja nie śpię już od 2 giej
ja też się budziłam co chwile chyba mam zapalenie żyły pod kolanem też w lewej nodze całe czerwone
@4 159 766dusia: najgorzej jak mam po schodach zejść
walduś wiem coś o tym w prawym kolanie to mam jak przeskoczy to kaplica ,na 2 piętro ciężko wejść i zejść
@4 159 768dusia: poczekam do jutra jeśli mi nie przejdzie dzwonię do znachora
NArazie smaruje jakąś maścią żona mi dała
NArazie smaruje jakąś maścią żona mi dała
@4 159 754RT1:
starość nie radość jak są wnuki ,to babcia na dywanie się wygłupia
Dusia...jak trza zaopiekowac sie dziecmi...to trza zachowywac sie jak dziecko
nie uwierzycie, jaki bajerancki sen mialem - normalnie gotowy scenariusz na film, książkę, a może i nawet grę w skrócie - każdy każdego chce trochę "wykorzystać", lepszą połowę wysłać na urlop, a samemu strzelić sobie jakieś "ajlawju" dusia,walduś - dzięki za pomysł, już mam - dlaczego nie jadę z Tobą skarbie ? - no wiesz te kolejki do lekarzy
tomi od tego są babcie i dziadkowie ...
robalekopisz sen u alfiego
robalekopisz sen u alfiego
@4 159 778dusia: nie da rady - wszystkie liczby, to by było za mało
Wczoraj udało mi się znaleźć otwartego fryzjera
Nareszcie wyglądam jak człowiek
Nareszcie wyglądam jak człowiek

@4 159 780waldus: a nie mogleś zamówić wizyty domowej, albo samemu równo się przystrzyc ?
@4 159 782Robal_36: ostatnio żona mnie strzygła to wyglądałem jak biladen
Hello Emi
Waldus, wróć pytanie, w sumie rozumiem i wystarczy jedno strzyżenie - przez teesa
Waldus, wróć pytanie, w sumie rozumiem i wystarczy jedno strzyżenie - przez teesa
@4 159 786waldus: nigdy nie wiadomo
Robal nie ma się co łudzić wiem jakie są realia ilość kombinacji jest przerażająca
Robal_36
Witaj.
Witaj.
@4 159 788waldus: tak, jednak to nie zmienia faktu, że się zdarza
I, wcale niekoniecznie "grubą" grą zależy chyba tylko od czasu, miejsca i rodzaju wybranej gry
I, wcale niekoniecznie "grubą" grą zależy chyba tylko od czasu, miejsca i rodzaju wybranej gry
Wystarczy sobie pograć w wirtualne keno i będzie wiadomo o co chodzi
@4 159 791waldus: no nie wiem, keno to gra z kompem, coś w rodzaju "gierek", dodatkowo, jak pomyślę o częstotliwości, to słabo mi się robi