Wpisy 4 150 281 – 4 150 380
16 kwietnia 2021 00:00 → 16 kwietnia 2021 08:45, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Sebastian_M - 113 wpisów
- Gosia__77 - 87 wpisów
- EstyMy - 80 wpisów
- KurtDiesel - 54 wpisów
- Jutro - 49 wpisów
- GTV - 42 wpisów
- waldus - 37 wpisów
- Angierski - 35 wpisów
- RYCHFER - 26 wpisów
- Robal_36 - 25 wpisów
- tomi77 - 22 wpisów
- krasnalek - 19 wpisów
- multijune177 - 18 wpisów
- Wędrowca netowy - 13 wpisów
- 191979 - 11 wpisów
- dusia - 10 wpisów
- zbigniew g - 9 wpisów
- emerytka 46 - 9 wpisów
- lorey - 8 wpisów
- dotam - 7 wpisów
- Bolo22 - 5 wpisów
- Andreas3864 - 5 wpisów
- Forsami - 5 wpisów
- jchojnacki - 5 wpisów
- arczibalik73 - 4 wpisów
- krzysztof 24 - 3 wpisów
- johno - 3 wpisów
- zgrywus - 3 wpisów
- lewy - 2 wpisów
- Cudeusz - 2 wpisów
A, inny każe sobie Ch-t i ma 6/10
Nie przymierzając jak ja dziś
Nie przymierzając jak ja dziś
ja jak nieczuje liczb to niegram,, dzisiaj widziały mi sie pewne liczby , i one wyszły ale zbyt zle siew czólem aby gdziekolwiek wychodzić, wiec tez i sobie odpusciłem losowania, a tu prosze , tyle wygranych by było, no ale nic, jeszcze nie raz tak i bedzie ze sie cos skresli i sie moze i trafi cos, grunt to sie niepoddawac i grac dalej
lubie tegoio malca jak śpiewa zawsze mi sie kojarzy ze mna kiedy bylem jeszcze mały jak on i wtedy tez śpiewałem, na scenie w raz z krzysztofem antkowiakiem , w muszli koncewrtowej w świnoujsciu, z okazji dnia obchodów festiwalu marynarki wojennej,
Fajnie śpiewają
...ale tak cienko,że można podejrzewać,iż podczas rytualnej operacji obcięto im nie to co zamierzano
...ale tak cienko,że można podejrzewać,iż podczas rytualnej operacji obcięto im nie to co zamierzano
pamietam ze krzys antkowiak zajol 1 miejsce , a ja 2 miejsce wsród dzieci bioracych udzial w koncercie, a mmoja byla wychowawczyni z przedszkola która byla w tym samym czasie tam, na wczasach jak i ja z mama, gdy mnie zobaczyła na scenie byla w szoku, i do swojej mamy i znajomych powiedziała mamo to mój wychowanek, i byla bardzo szczesliwa, pamietam ze wtedy podbiegła domnie z kwiatami,i mi gratulowała, krzys antkowiak jest odemnie 2lata strszy spiewal jakas piosenke ppo angielsku a jego tato przygrywał mi u na gitarze, ja zas śpiewałem przy akopaniamencie, orkiestry wojska polskiego taka piosenke - jutro popłyniemy daleko tak zaczolem, kariere piosenkarska, a pozniej w chórze troche, ale z czasem, szybko to sie skonczyło, poniewaz nauczyciel z podstawówki o d muzyki zwinol chórr chłopiecy a załozył chór dziewczecyi lepiej mu sie widział, teraz juz kiedys po latach ten sam nauczyciel,juz bedac na emeryturze zwrocil sie domnie z poropozycja abym wstapil do jego chóru emerytówponiewaz mu juz paru chórzystów odeszło na tamten świat, ale mu odmówiłem, bo jak ja chciałem śpiewać, to on chór nasz chłopiecy rozwalił, a teraz juz mi to przeszło , a ze staruszkami i z klubem emerytów juz niechce śpiewać na scenie,
@4 150 287Vondeoff: lubie słuchac tego chóru chłopiecego z usa, fajnie śpiewaja ale jak przy tym tez fajnie sie mysli nad liczbami do totka, muzyka spokojna, a ze ich tam obrzezano to niemoja sprawa, tez kiedys śpiewałem takim głosem, , choc nie nie nalezałem do tego wyznania,ja kocham muzyke i śpiew i dlamnie bez znaczenia kto to śpiewa, wazne ze śpiewa i jest milo i wesolo
4 150 289. Vondeoff poniewaz, nie mogłem, tez chorowałem, wciaz, mojim drugim domem, byly szpitale i kliniki nieraz tez, a mojej mamy niebyło stac na to aby mnie posłac do szkoły muzycznej,a pozniej juz w szkole średniej jakos mi sie odwizdiało to wszystko, mam bardzo muzyczna rodzine, mam kilku kuzynow ktorzy maja swoje zespoły, ale graja głownie po weselach, nikt z nich nie uczeszczał do zadnej szkoly muzycznej jak i ja , ale wszyscy graja na klawiszach, akordeonach, i nnych instrumentach, muzycznych, a i wszyscy graja ze słuchu, ja tez, ale mi najlepiej to wychodza utwory koscielne, i bardzo uwielbiam, dzwiek pipe organ, czyli inaczej oragany koscielne, ale chybamam tu cos od swojego diadku, jak moja mama mi opowiadała, ze moj dziadek grał w kosciele na organach podczas 2 wojny swiatowej
4 150 289. Vondeoff poniewaz, nie mogłem, tez chorowałem, wciaz, mojim drugim domem, byly szpitale i kliniki nieraz tez, a mojej mamy niebyło stac na to aby mnie posłac do szkoły muzycznej,a pozniej juz w szkole średniej jakos mi sie odwizdiało to wszystko, mam bardzo muzyczna rodzine, mam kilku kuzynow ktorzy maja swoje zespoły, ale graja głownie po weselach, nikt z nich nie uczeszczał do zadnej szkoly muzycznej jak i ja , ale wszyscy graja na klawiszach, akordeonach, i nnych instrumentach, muzycznych, a i wszyscy graja ze słuchu, ja tez, ale mi najlepiej to wychodza utwory koscielne, i bardzo uwielbiam, dzwiek pipe organ, czyli inaczej oragany koscielne, ale chybamam tu cos od swojego diadku, jak moja mama mi opowiadała, ze moj dziadek grał w kosciele na organach podczas 2 wojny swiatowej
No cóż
Różnie się w życiu układa
Ja też przy innych układach mogłem być sędzią SN
Dobranoc Arczi
Różnie się w życiu układa
Ja też przy innych układach mogłem być sędzią SN
Dobranoc Arczi
tak mojej mamie opowiadała moja babcia, bo kiedy moja mama sie urodzila t jakies 2 miesiace pozniej zmmarł mój dziadek, , ja nigdy niepoznałem swojego dziadka i moja mama niepoznała swojego taty tez, zas ze strony mojego ojca tez nieznałem dziadka a babcia mojego ojca nie przyznawała sie domnie, i do mojej mamy, ponich mam tylko nazwisko i nic pozatym i tez zwiazane ze śpiewem i muzyka, ojca brat niedwano kilka miesiecy temu , przełamał sie i nawiazał zemna blizszy kontakt taki rodzinny jakiego nigdy nie miałem ze swoim ojcem a ni ich mama a moja babcia,ale wujek, odszedl niedawno przez koronowirusa, w ciezkiej chorobie, miałem go odwiedzic po pandemi, alw domu, ale teraz odwiedze gfo juz niestety ale na cmentarzu pomodle sie za niego i zapale mu znicza bo pomimo ze sie przełamał po latach i otworzył przedemna był dlamnie dobrym człowiekiem, pokazał mi ze nie byłem mu obojetny, jak mojemu ojcu i babce, a ja takich ludzi szanuje,
@4 150 291Vondeoff: dobranoc Vondeoff trzymaj sie ciepło, dziekuje za rozmowe i zycze duzoi zdrowia CI oraz wysokich wygranych jesli bedziesz grał,
Kto rano wstaje--ten leje jak scebra
Zasypało śniegiem i dlatego nie ma nikogo albo poszli się szczepić
Biedroneczka1977 typował(a) za 12 zł w Keno na losowanie nr 991438 i trafił(a) 750 zł
@4 150 302lewy:
Witam z rana
@4 150 305Bolo22:
@4 150 307Sebastian_M:
Boli jak Twoje tunele ?
@4 150 310Sebastian_M: zimno i pewnie nic nie rosnie . Wszystko jest przykryte agrowłuknino
@4 150 312Bolo22: To pewnie trzeba podgrzewać?
Później się dziwimy dlaczego papryka jest droga
To jednak hanel jest lepszy
Kupujesz narzucasz marżę i sprzedajesz
@4 150 313Sebastian_M: tylko pikowki podgrzewane a jak juz zasadzone to tylko agrowłukninom sie nakrywa. Bo by nie wyszedl na tym tyle grzac. A papryka jest droga bo marze sa bardzo wysokie . Sprzedajemy 2.5gr a w sklepach 6 albo 7 zl jest
@4 150 317Bolo22: Dlatego piszę że handel jest lepszy . Kupujesz - sprzedajesz i masz zarobek. A producent musi długo czekać aż mu wyrośnie A później dopiero sprzedaje po cenie jaka w tym momencie jest na rynku
@4 150 318waldus: Piona
@4 150 320Sebastian_M: witam prezesa
@4 150 318waldus: Teraz jak Twoja córka ma samochód to mogę się starać
@4 150 321waldus: Witam Pana kierownika
@4 150 324waldus: To wstawaj wcześniej
Czyżby 10,25,35 ?
@4 150 326Sebastian_M: dziś eurojacek daj do niego liczby
49,52,73
Z dodatkowych to
4,6
Lub
4,10
A pozostałe to muszę pomyśleć
4,6
Lub
4,10
A pozostałe to muszę pomyśleć
Całkiem zapomniałem że dziś piątek
Zakręcili mną
@4 150 335waldus: Tak to jest jak się codziennie pracuje
Pierwsze słyszę
⚘⚘⚘⚘⚘⚘???
Podobno jestem Szerszeń
Walduś powiedz co mam zrobić?
Mnie na przykład jak coś boli to dzwonie do znachora on mi radzi i jest ok

Emi /i po cichu Tobie powiem dla użytkownika R /
Waldus
udanego dnia
prawie wszystkim
Waldus
udanego dnia
prawie wszystkim
@4 150 351Robal_36:
waldus
Robal_36
Robal_36
@4 150 353emerytka 46:
dotam
@4 150 359dotam: alocha dotam
@4 150 360waldus: Szalom
dotam, a bez rozpędu - jeśli chodzi Ci o }, to
- kto miał zrozumieć /sądzę, że /zrozumiał
- kto miał zrozumieć /sądzę, że /zrozumiał
@4 150 363waldus:
@4 150 366191979:
@4 150 366191979: , też się trochę zdziwiłem
@4 150 372Robal_36: Ja bardziej chyba
W miejscowości Słupsk padła wygrana 195 000 zł w grze Multi Multi Plus (8 z 8 x 1)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Leszno padła wygrana 100 000 zł w grze Ekstra Premia
W miejscowości Czechowice-Dziedzice padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600