Wpisy 4 149 057 – 4 149 156
14 kwietnia 2021 15:36 → 14 kwietnia 2021 20:29, 100 wpisów

Chata woja Toma?
@4 149 056Sebastian_M: co tam robisz z kochanką jesteś
Za jasne kolory jak dla nie i nie moje klimaty
@4 149 061islandorka30,5: jasne dziś najlepsze wtedy dużo światła jest

GT nie każdy lubi
@4 149 064islandorka30,5: samopoczucie jest lepsze, przy ciemnych kolorach dopada człowieka depresja
Jak ja nie cierpię jak ktoś mi mówi co jest fajne, czy ja jestem bezmozgowiec
GT walnąć cie
Idę no mnie... {{

@4 149 073islandorka30,5: he,he,he dobre
@4 149 073islandorka30,5: w biedronce pewnie te jaja

Kurczę trafiłem 3/6 na losowanie wzbogacone premią ale wypłacaną za 2/6... Kurczę... !!!
Nie wiem, co Wy panowie tacy zadowoleni jesteście/ bowiem...sprawa jest poważna, Wasza przyszłość nie wygląda różowo ( chociaż w pewien sposób tak, ale o tym za chwilę ) )
To są najnowsze trendy z pokazu mody dla Mężczyzn, po lewej wiosna, a tam dalej lato2021, jeżeli ktoś z Was wyjedzie na wakacje...to tak po plaży sobie może chodzić, bo do restauracji/ baru musiałby to różowe wdzianko ubrać.
@4 149 090EstyMy:
Ale patrz dalej to nie wszystko.
Teraz trendy dla mężczyzn na czas postmaseczkowy
( to jest serio z Pokazu Mody)
Teraz trendy dla mężczyzn na czas postmaseczkowy
( to jest serio z Pokazu Mody)
I nie wiem jak to nazwać i interpretować!?
Szerokie wietrzenie szczeki??
Czy to jest jakby...próba wyjścia z syndromu stresu pourazowego po noszeniu maseczek??
Czyy..
Szerokie wietrzenie szczeki??
Czy to jest jakby...próba wyjścia z syndromu stresu pourazowego po noszeniu maseczek??
Czyy..
@4 149 093EstyMy: ale to bardziej mi się podoba
@4 149 097EstyMy: pewnie wietrzenie magazynów
MODAPASKO.PL ?
Tak że Panowie zalecenia są takie: bokserki- absolutnie nie! ( jak zresztą widać na załączonym obrazku) biżuteria około...YHM! - szczękowa może być w złotym kolorze
Na głowie - nie nosić lampek z choinki ( z oszczędności)
Na głowie - nie nosić lampek z choinki ( z oszczędności)
Tak że Panowie...Cóż powiem , łączę się z Wami w bólu o zgrzytaniu zębami ( bo Wy biorąc pod uwagę powyższą kreację raczej nie możecie sobie na to pozwolić)
Tak chodzą ubrani ludzie, którzy przegrali wszystkie pieniądze w lotto
@4 149 093:
A te spodenki przy siadaniu ( bo kiedyś trzeba w końcu usiąść! ), to ciekawe czy w d-pke nie gryza ?
A te spodenki przy siadaniu ( bo kiedyś trzeba w końcu usiąść! ), to ciekawe czy w d-pke nie gryza ?
& można obejść.
Dlaczego modelki są zwykle takie chude i brzydkie ? Na ulicy pełno pięknych dziewcząt, krągłych, kobiecych a biorą takie suchotnice tylko.
@4 149 112multilotek:
Jesteśmy nowym job boardem na rynku ofert pracy IT!
Szukasz zmiany? Mamy dla Ciebie oferty od najciekawszych firm z całego świata. Sprawdź jakie możliwości czekają na Ciebie na Binar Jobs.
Dlaczego warto odwiedzić Binar Jobs?
Po co Ci kolejny portal pracy?
Jesteśmy startupową ekipą zakręconych ludzi, którzy chcą dostarczać Ci oferty pracy od największych graczy z całego świata. Prowadzimy no boundries policy - dlatego każdego dnia przekraczamy dla Ciebie granice poszukując najlepszych ofert pracy na rynku.
Szukasz zmiany? Mamy dla Ciebie oferty od najciekawszych firm z całego świata. Sprawdź jakie możliwości czekają na Ciebie na Binar Jobs.
Dlaczego warto odwiedzić Binar Jobs?
Po co Ci kolejny portal pracy?
Jesteśmy startupową ekipą zakręconych ludzi, którzy chcą dostarczać Ci oferty pracy od największych graczy z całego świata. Prowadzimy no boundries policy - dlatego każdego dnia przekraczamy dla Ciebie granice poszukując najlepszych ofert pracy na rynku.

Multilotek.. Koleżanka też biegała.. Iza Magiera se wpisz.. No wieszak... Wysoka chudatera trochę się zmieniło ale... Tyci tyci
Chyba trzeba mieć lobotomie, żeby takie coś usxyc i pokazac, na pewno to nie człowiek nirmalny{{
Zimno i paskudnie za oknem.
Islandorka, Ty wiesz, jak się może poczuć teraz ten, co zna wszystkich wielkich-przezacnych, a to przecież jego wielki przyjaciel i to właśnie on to skreował ?
Aby do 20 kwietnia, wtedy się kończy prognoza 40 męczenników.
JANUSZ_GOLINSKI typował(a) za 40 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 114345 i trafił(a) 5000 zł
Za oknem mniej niż +2.
Prawie zima.
Ciekawe, czy bociany nie pomarzną w taki... upał.
Prawie zima.
Ciekawe, czy bociany nie pomarzną w taki... upał.
Takie temperatury dopiero po... Zimnej Zośce. /połowa maja/.
@4 149 131Wędrowca netowy:
Cześć
Gramy dziś w Mini ?
Warszawa:+2.
Pod Uralem:+12.
Pod Uralem:+12.
@4 149 135Sebastian_M: uszyłeś te poduszki
Dziś padał śnieg
@4 149 137Wędrowca netowy:
@4 149 138GTV: Tak uszyłem poduszki byłem u koleżanki
Ona Adowolona i ja też
Ona Adowolona i ja też
@4 149 137Wędrowca netowy:
@4 149 141Sebastian_M:
Sebastian.
Jak Promocja to grać w MM.
Znalazlem mieszkanie za 330 000 zl
47 m2 Duży ładny balkon i z garażem
47 m2 Duży ładny balkon i z garażem
Lepiej poczekać na 7/7.
@4 149 146Sebastian_M:
A zapomniałem dodać że do tego jest dość duży ogródek lub drugie na 1 piętrze z dużym tarasem
@4 149 146Sebastian_M: jak się tam pomieścimy
@4 149 147Wędrowca netowy: A kiedy będzie promocja 7/7 bo mam już liczby i czekam aż dadzą promo
@4 149 149Sebastian_M: to lepiej te z tarasem bo z ogrodem mrówki idą do domu
@4 149 152GTV: To mrówki będą na obiad
@4 149 154Sebastian_M: