Wpisy 4 147 259 – 4 147 359
12 kwietnia 2021 14:25 → 12 kwietnia 2021 15:22, 100 wpisów
@4 147 248Sebastian_M: Jak to się stało, że na niektórych już w 1908 r. poznał Tadeusz Boy - Żeleński ?
@4 147 252dotam: za 4/10
4 147 170. islandorka30,5 2021-04-12 (13:45)
Kurt jaki miałeś poprzedni nick
Nie rozumie o jaki nick chodzi,bo miał ich ponad 150.
Kurt jaki miałeś poprzedni nick
Nie rozumie o jaki nick chodzi,bo miał ich ponad 150.
@4 147 258Robal_36:
To tak jak muchy.
Jedną klepniesz to całe stado leci bo też chce
Jedną klepniesz to całe stado leci bo też chce
@4 147 261arczibalik73: piłeś coś
@4 147 267dotam: za 5/9
R 36 - te dwa elementy do siebie pasują jak 6 i 9 na siebie nałożone i nie ma problemu że pisze z 'wielonikowcem' a innych się czepia
Sebastian_M
Możesz też wejść do kolekcji jako np,alibaba,samolot,UFO.astrolog,lustrzany 69.
Możesz też wejść do kolekcji jako np,alibaba,samolot,UFO.astrolog,lustrzany 69.
@4 147 262emerytka 46: Teraz pisze tylko z 4
@4 147 262emerytka 46: Po co tu wchodzisz ?
Tylko po to żeby wklejać obłudne życzenia i prowokować ?
My takich osób tu nie chcemy i mówimy stanowczo NIE dla takiego zachowania
Pisałem już kiedyś .
Wchodzisz tu wtedy jak coś się dzieje aby dolać oliwy do ognia. Ty lubisz zadymy i prowokacje bo to jest twoje drugie oblicze.
Kryjesz się z tym ale większość już to zauważyła i wie jaka jesteś naprawdę.
Masz swoich obrońców bo oni są tacy jak ty
Przemyśl swoje zachowanie i daj dobry przykład młodszym bo to co pokazujesz jest karygodne
Pisałem już kiedyś .
Wchodzisz tu wtedy jak coś się dzieje aby dolać oliwy do ognia. Ty lubisz zadymy i prowokacje bo to jest twoje drugie oblicze.
Kryjesz się z tym ale większość już to zauważyła i wie jaka jesteś naprawdę.
Przemyśl swoje zachowanie i daj dobry przykład młodszym bo to co pokazujesz jest karygodne
@4 147 265dotam: opublokoqwałes zdiecie przeciez i faktycznie w 4 zestawie masz trafione nie 4/10 a 5/10 sorki nie zaówazyłem tej 72 liczby trafine 5/10
@4 147 278Sebastian_M: Po co tu wchodzisz ?
Pisałem już kiedyś .
Kryjesz się z tym ale większość już to zauważyło i wie jaki jesteś naprawdę.
Pisałem już kiedyś .
Kryjesz się z tym ale większość już to zauważyło i wie jaki jesteś naprawdę.
@4 147 279arczibalik73: to są 9skr
Dopisano wygrane Super Szansa - odnotowano 4 x 100 zł
Idę spać
@4 147 279arczibalik73: 5/9 dotam grał na 9
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Sebastian_M
Kto to jest "my"? ciekawe,chciałabym wiedzieć.
Typuję liczby w moim profilu.Nie będę tutaj dawała niezliczoną ilość liczb,z których i tak guzik wychodzi.
Kto to jest "my"? ciekawe,chciałabym wiedzieć.
Typuję liczby w moim profilu.Nie będę tutaj dawała niezliczoną ilość liczb,z których i tak guzik wychodzi.
@4 147 285GTV: tak widze na 9/9 ok pomylic sie zqawsze mozna ja nieliczyłem liczb ile kreslil tylko czy cos trafil czy nie , dlamnie to sie liczy, xze trafil i za to mu gratuluje
@4 147 280Jutro: A ty nie spamuj bo zostaniesz zablokowany jak twoje poprzednie nicki
I nie popieraj zła i obłudy bo kiedyś wyjdzie Ci to bokiem
Poszukaj sobie papużki i żyjcie szczęśliwie
I nie popieraj zła i obłudy bo kiedyś wyjdzie Ci to bokiem
Poszukaj sobie papużki i żyjcie szczęśliwie
@4 147 291emerytka 46: Adam z Piekar i koniec....znaczy razem mają 231 nicków
@4 147 294Sebastian_M: uwielbiam te jego karteczki,on chyba od skarbówki je dostał
Sebcio a teraz jak przystało na małego chłopca leć do pasko z donosami,a kto wie może bana dla mnie wypłaczesz
@4 147 295Jutro: ty licz swoja ilość nicków a nie interesuj się kimś
Niezłe z ciebie ziółko
Co chwila tworzysz nowe nicki a piszesz o kimś
Przyganiał kocioł garnkowi a jutro mu dno wyleci
Niezłe z ciebie ziółko
Co chwila tworzysz nowe nicki a piszesz o kimś
Przyganiał kocioł garnkowi a jutro mu dno wyleci
@4 147 281dotam: spokojnie nie liczyłem na ile kresliles liczb tylko popatrzyłem i le trafiłes liczb, bo to jest najwazniejsze , wazne ze CI sie udało rozumisz i za to odemnie wielki szacun
Sebastian_M
Właśnie,przemyśl swoje zachowanie.
Właśnie,przemyśl swoje zachowanie.
@4 147 297Maratonczyk: znowu lawa wylała.....Dolary,Maratonczyk,Andrzejd,KurtDiselStarzec itd....jakie ładne hasełka prowadzi
Właśnie wyszło szydło z worka.
Zło i obłuda w pełny wydaniu.
Zło i obłuda w pełny wydaniu.
@4 147 304GTV: To ta siłownia go obudziła
@4 147 298Jutro: To raczej ty jesteś naczelnym donosicielem. Każdy o tym wie. Wielonikowcu weź się w garść i zadbaj o siebie bo jak będziesz liczył na emerytkę robaki i innych to daleko nie zajedziesz
Dobrze ci radzę -- tak od serca - weź się w garść i zadbaj o siebie i zacznij traktować życie przyjaźnie .
Ludzi też traktuj z należytym szacunkiem bo może to się kiedyś odbić na tobie i będzie ci łyso
Dobrze ci radzę -- tak od serca - weź się w garść i zadbaj o siebie i zacznij traktować życie przyjaźnie .
Ludzi też traktuj z należytym szacunkiem bo może to się kiedyś odbić na tobie i będzie ci łyso
@4 147 307Sebastian_M: Łoż żesz ty a strzel mi żółtą i jedziemy do Maratonczyka na kawę
Tobie Sebastianie M,to chyba powinno być dawno łyso.
Tobie Sebastianie M,to chyba powinno być dawno łyso.
@4 147 301emerytka 46: 

@4 147 305emerytka 46: A Ty emerytka nie potrafisz napisać własnego zdania tylko powielasz moje wpisy i myślisz że tu zabłyśniesz ?
Żenada
Żenada
@4 147 311Andrzejd: Dziś mamy kumulację Wulkana...wszystkie nicki na pokład
@4 147 310emerytka 46: Jesteś zdrowo pier. ..
Sebastian_M
Żenada,to jest to w jaki sposób ty chciałeś zabłysnąć,podszywając się pod Krzysztofa.
Żenada,to jest to w jaki sposób ty chciałeś zabłysnąć,podszywając się pod Krzysztofa.
Panie Adamie z Piekar...pokaż swoja prawdziwą naturę kolejny raz jeszcze na konto KurtaDiselka wejdź
@4 147 313Jutro: Debi u ty masz ich 201
@4 147 317Andrzejd:
Andrzejd
Tak jestem zdrowa,w przeciwieństwie do ciebie.
Tak jestem zdrowa,w przeciwieństwie do ciebie.
@4 147 321Sebastian_M: @4 147 318Sebastian_M: No i są słynne dwie kartki Wojciecha + email do Pasko jak został pokrzywdzony i czeka na bany
Sebastian_M
Oho ho.Rozdzielanie .To znaczy donos poszedł.
Oho ho.Rozdzielanie .To znaczy donos poszedł.
@4 147 298Jutro: kim jestes mozesz jasniej sie okreslić kim jesteś, bo z tego co ja wiem to i tutaj juz niema zadnych konfidentów które strzelaja z ucha do admina wiec niewiem o kim tu piszesz? konfidenci z stąd odeszli no chyba ze TY pojdziesz i nakapujesz tu na kogoś
4 146 004. waldus 2021-04-11 (09:17)
Liczby które będą losowane w najbliższym czasie
5,8,20,23,28,30,31,33,35,39,40,41,45
47,49,50,53,57,58,60,75
zobaczcie jak ładnie wchodza
Liczby które będą losowane w najbliższym czasie
5,8,20,23,28,30,31,33,35,39,40,41,45
47,49,50,53,57,58,60,75
zobaczcie jak ładnie wchodza
@4 147 324arczibalik73: zaraz odpiszę tylko przeczytam z 4 razy
jak dziś żółto na zielonej a to kolor nadziei i odrodzenia tak wesoło szkoda że muszę do tej nudnej roboty
@4 147 323emerytka 46: Dokładnie a żeby jeden.....szkoda tylko że nigdy nie widzi wpisów jego bliskiego przyjaciela Wulkana
Ula, dokładnie tak -
- jeden samoudzielny szeryf (z misją - jest numer wpisu) i "rodzinka" , o naiwności, to była piosenka, o niedochapaniu...
- jeden samoudzielny szeryf (z misją - jest numer wpisu) i "rodzinka" , o naiwności, to była piosenka, o niedochapaniu...
Trzeba zdążyć przed deszczem i wstawić auto do garażu.Ciemne chmury nadciągają.
Maratonczyk,Dolary,Andrzed,KurtDiesel znowu strzał w 10.Tak jak było pisane 9/10 nowych to znany i lubiany Krzysztof Ibisz

I tak rzeczywiście nowe osoby stawiające pierwszy krok na czacie zawsze dostają łatkę \\hejtera// i pytanie dlaczego nie ma tu nowych ludzi? Odpowiedź prosta..... przez starego cepa który uparł się terroryzować czat,pozdrawiam.
@4 147 335KurtDiesel: O wilku mowa,miłego wieczoru
@4 147 334Jutro: Nie rozumiem dlaczego ktoś wkłada mnie do jednego wora? Proszę się zająć sobą. Dziękuję.
@4 147 326Jutro: ja powaznie pytam kim jestes ? prosze sie jasniej okreslić, jaki miałes wczesniej nick tu na czacie bo jakos zbytnio cie tu niekojarze, i prosze o nie szerzenie tu nienawisci do innych osób
@4 147 337Jutro: Nie będę z Tobą rozmawiał bo widzę, że masz pretensje do losu. Mając taka naturę złożyłbym reklamację u producenta.
@4 147 340KurtDiesel: dobry tekst ale niekłoć cie sie zycie jest krótkie i niewarto sie spinać, badzcie dlas siebie milsi, admin juz to czyta i tylko czeka aby komós tu bana przywalić wiec pilnujcie sie
@4 147 340KurtDiesel:
Ale numer
@4 147 332Jutro: może i tak
I, skoro zbiórka na "nimaroboty" nie wyszła, to może samoudzielny z wulkanem, złapią trochę naiwnych, a niedochapanych, na "wspólną grę" , bo mieli 5, czy 6/ 9 ? Kto wie ?
I, skoro zbiórka na "nimaroboty" nie wyszła, to może samoudzielny z wulkanem, złapią trochę naiwnych, a niedochapanych, na "wspólną grę" , bo mieli 5, czy 6/ 9 ? Kto wie ?
@4 147 343Sebastian_M: dokladnie
@4 147 341arczibalik73: Nie wiesz kim on jest?
To stary wyjadacz który został wielokrotnie zbanowany przez Pasko i dalej szuka tu zaczepki
To stary wyjadacz który został wielokrotnie zbanowany przez Pasko i dalej szuka tu zaczepki
@4 147 340KurtDiesel: Producent nieznany więc reklamacji brak
@4 147 347Forsami: Tu dopiero będzie wygrana
@4 147 347Forsami: Jutro będzie wygrana
Dziś poniedziałek a w poniedziałki i to o 14.00 nie ma losowań Lotto
Dziś poniedziałek a w poniedziałki i to o 14.00 nie ma losowań Lotto
@4 147 346Sebastian_M: no niestety nie kojarze tej osoby, zbytnio bo wiele osób z stąd odeszło na inne stronki zaprzyjaznione, i niewiem kim jest,ale to niewazne , jest pewnie to nikt, wazny, bo jakby byl kims waznym to by sie tak tu nieszarogesil i by nikomu nieublizał, w jakimś tam stopniu, ale jesli to robi tzn, ze ma słome w butach chyba jesli sie tak zachoeuje w stosunku co do innych osób, mam nadzieje ze w niedługim czasie ponownie admin go zbanuje
@4 147 349Sebastian_M: Róbmy swoje, grajmy, życie się toczy dalej, zostawić te odrzuty w spokoju, niech piszą co chcą. - W wielu przypadkach piszą sami do siebie gubiąc się w nickach.
@4 147 353KurtDiesel: dokładnie
Powyżej ^ SZAMBO wylało , to ja mówię jednonickowiec od początku. Pasko gratuluję stronki.
@4 147 354arczibalik73: Jest nas tutaj garstka ludzi z klasą, więc trzeba się szanować, a może margines zrozumie, że trzeba się od nas uczyć.
@4 147 356KurtDiesel:
Tak róbmy swoje i nie patrzmy na pomyje bo szkoda na to czasu