Wpisy 4 146 464 – 4 146 563
11 kwietnia 2021 16:24 → 11 kwietnia 2021 18:44, 100 wpisów
Idę na rower dziś arczibalik73 miał piękne liczby jeszcze trzy i mercedes jak ta lala by był
Witam graczy jaki wariant w gry w multi ilość skreśleń jest najkorzystniejszy jest najkorzystniejszy waszym zdaniem?
3 skreślenia 4 5 6 7 8?
3 skreślenia 4 5 6 7 8?
@4 146 467kamyk21: ilu graczy tyle opinii
dobra testuje finalnie automat z systemem losowym
tylko należy dobrać ilośc liczb
jak bedzie trafiał to dzisiaj lub jutro zagram
tylko należy dobrać ilośc liczb
jak bedzie trafiał to dzisiaj lub jutro zagram
4 146 465. GTV tak to prawda jest tak byłby ale niema bedzie nastepnym razem a moze mini dzisiaj cos da jeeszcze kto wie
Victor Markowicz, G-tech...
https://plejada.pl/newsy/kim-jest-victor-markowicz-krol-amerykanskiej-loterii/e8hty4s
https://plejada.pl/newsy/kim-jest-victor-markowicz-krol-amerykanskiej-loterii/e8hty4s
@4 146 465GTV: z procentami jazda to 500zł
@4 146 472arczibalik73: a jakbyś trafił 10/10,to chyba sepuku,harakiri
@4 146 465GTV: włóż coś obcisłego jak śpiewa Lech Janerka ---ROWER
4 146 481. Andreas3864 nie no jakbym trafil te 10/10 abym nie wysłał to nic by sie niestało, przecierz to jest tylko gra, a ja gram w to tylko rozrywkowo, jesli trafiłbym to fajnie by było , dlatego wciaż próbuje i gram dalej nigdy niewiadomo co i kiedy los przyniesie,
@4 146 483arczibalik73: to jest taka GRA jednemu zabieże drugiemu Da
4 146 478. dotam nic nie uprawiamy ,nic mi o tym niewiadomo bynajmniej,
4 146 484. Andreas3864 dla tego uwarzam ze nietrzeba sie spinać zbytnio, i grac dalej niczym sie nieprzejmowac i próbować dalej
Mój rekord to 2 x 7 na 10 w miesiąc a nawet 22 dnijak to zrobiłem.. Pies wie
@4 146 486tomi77: nie niewysłałem , bo niegram raczej ani w niedziele ani tez poniedziałki, teraz ostatnio niegrałem prawie tydzien przed swietami a na swieta tylko pusciłem mini lotka i nic pozatym, odpusciłem sobie multika,
@4 146 488tomi77:
@4 146 485arczibalik73: w "pomidora" sobie zagrajcie
prawdopodobienstwo sie sumuje z kazdym puszczonym zakladem
nie jest to tak jak w ksiazce ze jest caly czas takie samo
nie jest to tak jak w ksiazce ze jest caly czas takie samo
@4 146 494dotam: Bilard kieszonkowy jest na topie
np. w ciagu 6 rzutow kostka wypadnie 1
w ciagu 1 rzutu jest mniejsze
w ciagu 1 rzutu jest mniejsze
@4 146 496Andreas3864:
nie jest dokonca = 1 przez 6 rzutow bo tak to by bylo wiadome
ale wieksze niz jednym rzutem
raz mniejsze raz wieksze niz 1:6
ale wieksze niz jednym rzutem
raz mniejsze raz wieksze niz 1:6
@4 146 499Angierski: jak by to było proste i oczywiste,to wszyscy bylibyśmy Milionerami,a tu są miliony kombinacji i z komputerem jeszcze nikt nie wygrał,chyba ze w szachy,był taki jeden gostek.
np. prawdopodobienstwo pierwszego rzutu to 1/6 = 16,6 %
niejawnie sumuja sie szanse nieraz szybciej nieraz wolniej (i to wlasnie bada statystyka)
az osiagnie 1 - i wtedy trafimy w danej ilosci rzutow
niejawnie sumuja sie szanse nieraz szybciej nieraz wolniej (i to wlasnie bada statystyka)
az osiagnie 1 - i wtedy trafimy w danej ilosci rzutow
Andreas3864 wiadomo nie jest to takie proste do oszacowania
bo jakbys wiedzial ze trafisz za danym razem to praktycznie bys wiedzial kiedy puscic
bo jakbys wiedzial ze trafisz za danym razem to praktycznie bys wiedzial kiedy puscic
ide wysłać na CPN-marszem 4 kilometry,po drodze 4pack pęknie
ale na pewno wieksza ilosc prob = wieksze szanse
ten co gra krotko ma mniejsze szanse, ale moze miec farta a ten co gra dlugo moze ma wieksze szanse, ale niekoniecznie trafi
ten co gra krotko ma mniejsze szanse, ale moze miec farta a ten co gra dlugo moze ma wieksze szanse, ale niekoniecznie trafi
@4 146 502Angierski:
4 146 494. dotam nnie wiem o co CI chodzi , o jakiego znów pomidora i jaka gre, ja jesli czyuje dane liczby to nimi gram, zdaje sie tez i na swoja intuicje, , byłem pewny tych liczb ze wejda tylko niewiedziałem w jaki dzien i w którym losowaniu, a ze je akurat zatypowałem tutaj w profilku na kilka minut przed losowaniem to był czysty przypadek, zartypowałem lecz niestety niewysłałem tego bo niegram w niedziele i w poniedzialki tez no chyba ze tylko w mini lotka, ale to tez i sporadycznie, ja niezwasze mam kase bo nieprtacuje, a jesli imam nieraz to wtedy albo gram i ryzykuje albo niegram i obserwuje liczby tylko, czekam az np,podejda mi jakies liczby , wtedy je wysyłam, mam kilka takich swo9ich zestawów liczb którymi gram, nieraz przynosza cos tam a nieraz nie ten dzisiejszy zestaw trafiony napewno tez do nich dopisze sobie i bede tym jeszcze i grał moze kiedys
oczywiscie ten co gra krocej moze miec takie same szanse skreslajac liczby tego co nie trafil a gra dlugo
my typujac liczby staramy sie skrocic maksymalnie ilosc losowan wzgledem szansy
kto dobrze typuje to trafia wiecej w tej samej ilosci losowan
losowosc praktycznie to niewiadoma, co komu przyniesie to nikt nie wie
ten co dobrze typwoal, moze zaczac poprostu nic nie wygrywac
kto dobrze typuje to trafia wiecej w tej samej ilosci losowan
losowosc praktycznie to niewiadoma, co komu przyniesie to nikt nie wie
ten co dobrze typwoal, moze zaczac poprostu nic nie wygrywac
@4 146 508arczibalik73:
@4 146 508arczibalik73: troche to , bez sensu
to ,że wejdą moje liczby , to ja też wiem ,tylko nie wiem , kiedy
w losowosci nie ma pewnosci, ale jak wejda liczby to wtedy mozna byc pewnym
@4 146 515Angierski:
@4 146 513dotam: nie too niejest bez sensu, wcalre , zawsze powtarzam wszystkim zeby grali tymi liczbami ktore czuja , a najlepiej swoimi zestawami liczb,nie liczbami zapozyczonymi od kogos czy czyimys ukladami liczb, tylko swojimi ukladami, poniewaz kazdy ma do siebie przyporzadkowane i tymi nalezy grać tylko,
@4 146 514dotam: wyobraź sobie, że masz wspólnika i raz Ty masz śliczne i nie wysyłasz, a potem - jest zmiana
No, ale - nicto, są punkty w tajpowaniu
No, ale - nicto, są punkty w tajpowaniu
ma do siebie przyporzadkowane liczby jakies do siebie które i tez co jakis czas trafia - tak miało być
Witam wszystkich ja Tak sobie myślę ze jak ktoś dobrze typuje i jest wysoko w typowaniu to dlaczego tych liczb w realu nie wysyła przecież by wygrał ? A co komus po tych punktach ?
@4 146 523Angierski: w niedziele nie gramy , rozmawiamy z koleżankami
@4 146 526Biedroneczka1977:
kiedys z sebastianem umówilismy sie ze liczby które np, ja zatypujei podam mu, on moze je wysłac ma moja pełna zgode,umówilismy sie na wspolna wspołpracujemy, , dlaczego niewysłał, niewiem, moze sie mu niewidziały, akurat, no ja bylem ich pewny na 100% ze wejda tylko niewiedziałem w ktorym losowaniu i czy bedzie to akurat niedziela czy np, powiedzmy czwartek dopiero, wyszły dzisiaj akurat a ja ich niewysłałem, tez no i ok bylo minelo teraz trzeba myslec nad innymi ukladami , do nastepnych losowań,
arczibalik73 malo to co piszesz, te liczby moga jescze raz pasc i to niedlugo
Arczi, szkoda, że na sucho...ale spróbuj na wieczór może wpadnie coś więcej
...powiedział też, że: jeśli chcę, to mogę przytulić się do innej
ze
ze
@4 146 529Angierski: tak inieraz bywa, ja kiedys grałem w kazdy dzień teraz od jakiegos czasu widze ze w niektóre dni mi niestety niewchodza liczby, oprocz poniedzialku, i jest tym dniem tez i niedziela dlatego gram np od wtorku, do soboty, tylko, i to tez zalezy od tego jak i stoje z kasa, jak cos tam wpadnie to gram , jak nie mam to nie gram, a gram tylko za wygrane które trafie, nie inaczej , ja czesto tak mam ze jesli wysle za ostatnie juz pieniadze to wtedy trafiam, cos tam, moze nie sa to jakies duze pieniadze, ale zawsze cos tam małego, aby mieć na nastepną gre, dlatego tez i kiedys tu napisałem ze gram tylko wtedy kiedy i moge, jesli zaś chodzi o powtórke tych liczb moga sie i powtórzyć niemówie ze nie, ale podejrzewam ze juz wieczorem beda inne liczby, moze one wejda dopiero we srode, choć i niewiem tez do konca, ale tak przypuszczam
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana 5 000 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
4 146 535. johno witajtak troche szkoda ale niestety nie cofne czasu bo nieda rady, i dziekuje za gratulacje, ale było i mineło, i trzeba grać dalej
@4 146 540arczibalik73: dlatego jak chcesz coś wygrać to trzeba grać, nigdy nie wiadomo kiedy coś wpadnie, a co byś zrobił gdyby było 9/10 albo 10/10
@4 146 541johno: tak nalezy zawsze grac jesli sie i ma za co, imozesz isc to wysłać, jesli z jakiegos powodu niemozesz tego zrobić to musisz sobie dane losowanie odpuscić, tez, tak jak ja dzisiaj, to zrobiłem, , pytasz co bym zrobil chyba nic przecierz bym nie targnał sie na zycie bo to tylko jest gra, i jak nie dzisiaj to moze jutro bedzie ten szczesliwy dzień, ja wiem ze duzo osób jakby im przeszła taka wygrana kolo nosa to by poełnili na sobie spuku, ale to niewarto, bo zycie i zdrowie jest najwarzniejsze pieniadze to tylko kupa papierków jest i nic pozatym,ale fajnie by było troche tych papierków mieć nie mówie ze nie
@4 146 542arczibalik73: to trzeba było poprosić Twojego serdecznego przyjaciela żeby puścił za Ciebie, a Ty byś mu oddał z wygranej
napewno jesli by mi taka wygrana przeszła kolo nosa napewno bym nie targnoł sie na swoje zycie,los nam pisze rózne scenariusze w zyciu, które musimy przejsc, i nato my niemamy zadnego wpływu, co i kiedy nas spotka, i niema sie czym załamywać nie dzisiaj wygramy to jutro, gryunt to sie niepoddawać i grac dalej, itego samego zycze wszystkim innym graczeom, grajcie i wygrywajcie jak najwiecej
@4 146 539: ciekawe skąd te wygrane nawet tysiaka nie można wyciągnąć
@4 146 544arczibalik73: ale mogłoby np. paść Ci na omegę
@4 146 545Gosia__77: grasz w to?
@4 146 548johno: nie
4 146 543. johno ja wczoraj w nocy podałem te liczby tu na czacie gdy GTV i sebastian, wymieniali sie liczbami, podałem 14liczb ktore mi sie widziały,kazdy mugł z tych liczb skorzystac ,ja nikomu niebroniłem tego, sebastian napisałmi ze troche za duzo liczb bo jest ich 14, aja mu napisałem ze losuja ich i tak 20 i moze sobie jeszcze dodac jakies inne 6 liczb, jesli chce, lub zagrac tymi, 14 , ale Sebastian napisał ze moxzna je rozbić na mniejsze uklady liczb, niemogłem mu powiedziec wprost wyslij te liczby bo ja niegram w niedziele, myślałem ze jesli ja ich niewysle to on to zrobi, a ze teraz ich nie wysłał no to juz inna sprawa jest, myślłem ze posle on je, moze gdy mi napisal ze trzeba by z nich utworzyc uklady, jakies, liczb, zas GTV pisał ze zagra jakimis tam numerami na stawce, ja niegram na stawce nigdy, gram za podstawowa stawke, i bez plusa,
4 146 543. johno sebastian móglł tymi liczbami zagrac tak samo GTV i kazdy iny tylko ze sebastian lubi nieraz przekombinowywac poodane uklady na swoj sposób , czyli robic z tego inne uklady niz np ja podaje i wychodzi to co wychodzi,ja nieraz gram a nieraz nie, ale niezabraniam tez nikomu oinnemu zagrac tymi numerami które np tu zatypuje i jej udostepnie
@4 146 550arczibalik73: ale sknera, zarabia kilkanaście tysięcy, a szkoda mu było wydać 2,5
@4 146 552johno:
Witam I Tak mija niedzielne popoludnie co by było gdyby
@4 146 552johno: ja nie uwarzam go za sknere wcale poprostu moze nieczól tych liczb, i nie widziały mu sie te liczby ja tego niewiem, , ja je podałem na czacie myslałem ze ktos moze z nich i zkorzysta, jednak widac chyba nikt tego niezrobił , a ja niestety tego niewysłałem poniewaz sie tym zasugerowałem, ze jeli mi w niedziele i tak nic nie wpada pod dłuzszego czasu to teraz tez mi sie niewidziały ze w tym dniu akurat wejda ,ale jak to mowie los lubi platac tam figle, i niema co teraz plakac, miał podane liczby, i mugł je trafic gdy zobaczył ze trafilem ta 7/10 bardzo sie ucieszył i napisał ze wygralismy te 7/10 ucieszył sie choc ja jeszcze wttedy nie sprawdziłem liczb, dopiero gdy je sporawdziłem potwierdziłem ze faktycznie liczby mi znajome sa iwtedy pomyslałem noi szkoda ze nieposłałem, no ale cóz było mineło, niema co sie tym martwc nieudało soie w realu dzisiahjj, to moze juro lub pojutrze sie uda , pozyjemy zobaczymy
Jeszcze trzy doby i koniec izolacji
@4 146 555Biedroneczka1977:
@4 146 558johno:
@4 146 559tomi77:
Dziś gra Lech ?