Wpisy 4 145 186 – 4 145 285
10 kwietnia 2021 16:17 → 10 kwietnia 2021 17:35, 100 wpisów
@4 145 178KurtDiesel:
Przychodź do nas częściej to będziemy wspólnie typowali liczby do różnych gier
Przychodź do nas częściej to będziemy wspólnie typowali liczby do różnych gier
@4 145 180wizard: lecisz na pogrzeb?
@4 145 184GTV: Znam takie miejsca, gdzie Kolektura jest w monopolce, ale jest wzorcowa, i o dziwo po numerem 13.
@4 145 188KurtDiesel:
@4 145 185Sebastian_M: Widzę, że jesteś spoko gostek - jakiś inny, z empatia
@4 145 190KurtDiesel:
Wspólnie można dużo zdziałać
Wspólnie można dużo zdziałać
Krzychu sprawi ze bede lepszym czlowiekiem, sluchal muzy i cisnal kazdy dzien
podryw i seks
podryw i seks
@4 145 190KurtDiesel: My z Arczibalik73 staramy się trafić 5 w Mini ale ciężko to idzie
@4 145 196Sebastian_M: Nie chodzę na pogrzeby. Gdy będą grzebać głupotę, to pójdę. Z tego co piszecie to On i Ty macie po dwie trafne. Przecież można się skrzyknąć i trafić wspólnie chociaż 4/6.
@4 145 197KurtDiesel: Masz rację
Trzeba tak zrobić.
Trzeba tak zrobić.
Trzeba zaryzykować i zagrać w Mini systemem 6 liczb
W gierce ZNACZKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 1 zł. Szczegóły
nie chodzi o to ze jak jest duzy zwrot ale nie wiekszy niz 100%
to mozna grac dluzej
to mozna grac dluzej
Moim marzeniem jest by dzisiaj padlo nie mniej niż 81 szóstek , w tym w Gdańsku 8.
jakby zwrot byl 90% np. przy 500 zakladach to jest duza szansa na 5/5 co prawd to 1:720
wtedy wygrana da na plus
90% przy 500 zakladach to -100 zl straty
wtedy wygrana da na plus
90% przy 500 zakladach to -100 zl straty
@4 145 208Maratonczyk: a moim marzeniem jest znleźć się w gronie tych 81 szóstek

brawo wreszcie trafi 5/5 prawie na real (bo nie puszczone)
i chyba juz tym gram
@4 145 210Angierski: Kiedyś kupiłem 500 zakładów Kaskady w jednej kolekturze.Zgadnij ile wygrałem ?
@4 145 215Angierski: Wiem, ale celowo zadałem to pytanie .
Na 500 zakładów miałem 50 zł wygrane, a na 1 zakład mini, prosty za 1,25 4 trafne 1350 zl
spoko wiesz, ale mini to tez szczescie nie da sie co iles losowan wygrywac
kaskada to tak jak pisze, losuje duzo zakladow roznych i wiekszosc jest przegrana
tylko 1 los jest na cala pule wygrany, a zanim zapelni sie pula losow to minie losowanie, jesli nie ma duzo losow to moze nie byc wygranej wogole
tylko 1 los jest na cala pule wygrany, a zanim zapelni sie pula losow to minie losowanie, jesli nie ma duzo losow to moze nie byc wygranej wogole
no ale juz bym wygral 200 zl na plus jakbym gral w keno
system jest zarabisty i bede nim gral na real
moze jutro moze za iles dni ale mi odpowiada bo jest bezpieczny
system jest zarabisty i bede nim gral na real
moze jutro moze za iles dni ale mi odpowiada bo jest bezpieczny
@4 145 221Angierski: Będąc w K.w każdej napotkanej kolekturze ( piątek ) kupowałem po 1 mini po 1,25 .Na 7 zakładów były 2 czwórki , jedna trójka a nazajutrz na zagraj ponownie znów czwórka .
no to prawo serii zamiast rozkladac sie porwono to sa blisko siebie
ale jakbys tak gral caly czas to srednia losowan jest jakas stala
ale jakbys tak gral caly czas to srednia losowan jest jakas stala
@4 145 223Angierski: Nasi ludzie dzisiaj wygrali po 1000 zł w Keno.
@4 145 225Angierski: T.S.zatrudnia wysokiej klasy informatyków.
ja nie mowie ze zlamalem system w keno, aczkowliek teraz bede gral i wygrywal
chyba ze to tak ze komputer nie losuje tylko decyduje czy jest wygrana czy nie, to wtedy losuje liczby pod dany zaklad - ale to by bylo oszustwo
chyba ze to tak ze komputer nie losuje tylko decyduje czy jest wygrana czy nie, to wtedy losuje liczby pod dany zaklad - ale to by bylo oszustwo
@4 145 230Angierski: Ty swego czasu, jakoś na początku dałeś piękne zestawy na lotto.Kolega miał 2x5 tego samego dnia .
Jestem bogaty
Jadę do exluzywnego sklepu o nazwie biedronka, kupię produkty biedronko we po cenach biedronkowych w biedronkowej jakości
Za 2h powinienem być
Jadę do exluzywnego sklepu o nazwie biedronka, kupię produkty biedronko we po cenach biedronkowych w biedronkowej jakości
Za 2h powinienem być
moje statystyki sa tak wysrubowane, zeby jak najlepiej trafiac tam normalnie lata doswiadczen i badan nad losowoscia.. na stronie typowania.5v.pl mozna testowac
@4 145 226Maratonczyk: czyli spółdzielnia
udalo sie trafic w dodatku malo stracic na poczatku bo tylko -46 zl przy tylu zakladach
no to ma ze jesli jest tak jak losuja to normalnie bym trafil tak samo
chyba ze kombinuja w co watpie... samo prawdopodobienstwo wystarczy
Ja testuje to wchodzi zaczynam grać nie wchodzi tak wygląda rzeczywistość
@4 145 245zgrywus: Jeśli przyjąć, że zawieranie zakładu nie wpływa na wynik gry, to bardzo dużo
wiecie ze sie przekonalem
ze jak statystyka mi raz wytypowala liczby skreslilem i weszly
ze jak statystyka mi raz wytypowala liczby skreslilem i weszly
Pasko dokladnie tylko to jest wazne zeby nie wplywaly na wynik losowosci
@4 145 246Angierski: i myślisz, że testując udało się trafić to tak samo będzie w realu
dokladnie tak samo, albo kiedy nie trafie to nie trafie
bedzie roznie raz lepiej raz gorzej
bedzie roznie raz lepiej raz gorzej
@4 145 252zgrywus: w realu będzie nieco inaczej
@4 145 226Maratonczyk: Wasi ludzie, wygrywają, a Wy na co czekacie? Przyłączcie się do nich
W keno miałem 28.000 już i przestało chodzić i zostało 0
Oczywiście wirtualnie tu na stronce
Oczywiście wirtualnie tu na stronce
@4 145 262GTV: niespodzianka znowu masz 1000
@4 145 263Pasko:
Wiecie zkim najlepiej zagrać?
Był tutaj gostek, który trafił 50 000 zł na sucho w Keno, a potem w multi trafił pół miliona.
narazie 50% przy 30 zakladach troche mniej, ale 50% to srednia przy trafieniu najwyzszych wygranych
@4 145 269KurtDiesel: ktos kto ma szczescie to tyle trafi, szkoda tylko ze wirtualne pieniadze nic nie kosztuja, bo na real musialby grac codziennie z wlasnej kieszeni
Może zróbmy tak. Niech 6 osób poda po 1 liczbie na lotto, z tych, które podam, ja zagram nimi dla tych, którzy weszli do, zabawy, przy czym dodaje jeszcze 2 własne liczby i gram systemem na 8 bez plusa. 

Mam tylko 15 minut bo będę kierował. Muszę jechać ponad 200 km.
Szykuje się chyba wojna od samego rana wojsko na sygnałach targa sprzęt w kierunku wschodniej granicy
@4 145 277GTV: Jeśli będzie wojna to my Polacy będziemy mieć w tym. Największą zasługę. Pewna glowa powiedziała, że jesteśmy gotowi do wojny.
@4 145 280KurtDiesel:
Widzę, że nikt się nie kwapi do wspólnej zabawy w grę w lotto. Ot, to ta wspólna zabawa, o której wspominano na stronce. Darujcie sobie podawanie liczb, o które prosiłem.
@4 145 284KurtDiesel: moja ulubiona to liczba 7