Wpisy 4 144 986 – 4 145 085
10 kwietnia 2021 14:35 → 10 kwietnia 2021 15:22, 100 wpisów
ale nie interesuje mnie taki hazard, chyba ze 1 miesiac bym przeznaczyl na gre
@4 144 953Sebastian_M: a witaj witajprzyjacielu gdzie byłem , nigdzie niebyłem , lezałem w domu chory, czytałem od czasu do czasu co tu piszecie, , ale niewdawałem sie w zadne rozmowy,od kilku dni tez iniegrałem w nic, ostatniee lotki jakie posłałem to były mini lotek na 3 losowania x 2 uklady , niestety codzienie , trafione były po 2/5 x 2 uklady czyli lipa jak nic, wiec odpusciłem sobie tez i gre kilka dni w cokolwiek, wczoraj sie troche lepiej poczólem, to poszedłem do kolekturywysłac od tak sobie po 1 okienku mini lotka i 1 multika i oczywiscie powtórka z rozrywki, znów 3/10 i 2/5 mini, czyli dalej lipa, ale ostatnio gdzies wyczytałem w jakiejs literaturze astrologicznej, ze miesiac kwiecien dla mojego znaku zodiaku ma niebyc miesiacem szczesliwym, a widze tez po tym co wychodzi, i ze niczego niemoge zbytnio trafic, wiec sobie kwiecień odpuszczam od gry, , bo poco tracić kase kiedy nic nie chce wejsc, wiekszego jak, 2/5 w mini czy 3/10, dlatego odpuszczam sobie tez i gre teraz, w tym miesiecu, , jakos tez i nieczuje numerów, tych, jak wczesniej, jakis stałeem sie obojetny na gry losoweakurat w tym miesiacu, gwiazdy niewróza mi zadnych raczej wygranych, wiec odpuszczam sobie gry do konca miesiaca , kwiecien ma niebyc dlamnie szczesliwym miesiacem, zreszta to tez i sie sprawdza w grach , nic nieidzie trafic, wiec przestaje grac narazie, u kazdego w zyciu sa miesiace szczesliwe i nieszczesliwe, umnie ten nieszczesliwy wypada teraz własnie, wiec trzeba to przeczekać, ale jak pisałem wyzej, nieciagnie mnnie zbytnio do gier i nieczuje zadnych numerów
@4 144 982Angierski: A ja nie gram dla zabawy
Gram żeby wygrać
Ale nie gram tak jak Ty całym kapitałem. To utopia. Grasz dużymi kwotami i piszesz że dla zabawy
Dla zabawy to się puszcza jeden zakład
Gram żeby wygrać
Ale nie gram tak jak Ty całym kapitałem. To utopia. Grasz dużymi kwotami i piszesz że dla zabawy
Dla zabawy to się puszcza jeden zakład
ciagnij sie, a ty ile przeznaczasz na TSa 200 zl miesiecznie?
@4 144 992Angierski: Taką wygraną mam 2-3 razy w tygodniu i nawet o tym nie piszę
Czekam cierpliwie na 5/5
Czekam cierpliwie na 5/5
jak nie grasz dla zabawy to grasz dla troche mniejszej zabaw2y
@4 144 991arczibalik73: życzę zdrowia
@4 144 996Angierski: Ja tu nie widzę żadnej zabawy.
Zabawa jest na parkiecie albo w miłym towarzystwie A tu jest gra
Zabawa jest na parkiecie albo w miłym towarzystwie A tu jest gra
@4 144 952waldus: witajwiem ze co niektórzy sie i martwili, ze mnie tu niema, , ze niepisze, ja od czasu do czasu bylem tutaj i czytałem, EAS co piszecie choc niezawsze tez, ale juz jestem spowrotem i bede tu z wami choc moze i nie całymi dniami ale bede,
4 144 959. Biedroneczka1977 witaj , witaj
4 144 959. Biedroneczka1977 witaj , witaj
@4 145 003Angierski: @4 144 997Angierski: Marzę żeby zapracować na mieszkanie lub wybudowanie domu
licza sie fakty a nie farmazony o wysokiej wygranej eurojackpot wyrwichruscie
bo takich jak ty co licza sa miliony
bo takich jak ty co licza sa miliony
@4 145 003Angierski: Jakiej znowu kasy ?
O czym Ty piszesz ?
Ja stawiam przede wszystkim na pracę A granie to taki dodatek . Wygram to dobrze A jak nie to nic się nie stanie.
O czym Ty piszesz ?
Ja stawiam przede wszystkim na pracę A granie to taki dodatek . Wygram to dobrze A jak nie to nic się nie stanie.
Ja próbóję sił i trafienia trzech 3/3 czyli 9/9
Nadejdzie chwila że się złoży
Nadejdzie chwila że się złoży
@4 145 006Angierski: Miliony to można tylko zarobić. Nie licz na wygraną bo możesz się przeliczyć
Ja gram poto jak Sebastian_M pisze taki dodatek do pracy się trafi to dobrze się nietrafi też dobrze
@4 145 010Angierski: Myślę że wydałeś dużo wiecej. Ale czy to jest powód do przechwalania się tym ?
Witam
Już nie piszę multi multi jestem wolna
Gdyby tak płacili za te robote to bym to cały dzień robiłaa tak to strata czasu
Już nie piszę multi multi jestem wolna
Gdyby tak płacili za te robote to bym to cały dzień robiłaa tak to strata czasu
@4 145 017Gosia__77:
@4 145 017Gosia__77:
@4 145 021GTV: @4 145 018Sebastian_M:
@4 145 017Gosia__77: U mnie można zarobić od 7000 do nawet 12000 zł
Czy to dużo nie mnie oceniać. Jak ostatnio zaproponowałem ludziom pracę za około 9000-10000 To powiedzieli że to za mało więc różnie ludzie reagują. Ja uważam że to nie jest mało.
Czy to dużo nie mnie oceniać. Jak ostatnio zaproponowałem ludziom pracę za około 9000-10000 To powiedzieli że to za mało więc różnie ludzie reagują. Ja uważam że to nie jest mało.
@4 145 026Sebastian_M: za miesiąc
@4 145 026Sebastian_M: jak cie stac na duzo to graj tak jak pisze za 50zl
co sie bedziesz szczypal jak jestes bogaty... przeciez na dom to juz pewnie masz
co sie bedziesz szczypal jak jestes bogaty... przeciez na dom to juz pewnie masz
@4 144 998GTV: witaj dziekuje
ja tez ze swojej strony wszystkim grajacym, zycze wysokich wygranych oraz duzo duzo zdrówka i spełnienia wszystkich najskrytrzych marzeń, pmietajcie ze zdrowie jest najwazniejsze jesli macie zdrowie to juz jestescie bogaci
ja tez ze swojej strony wszystkim grajacym, zycze wysokich wygranych oraz duzo duzo zdrówka i spełnienia wszystkich najskrytrzych marzeń, pmietajcie ze zdrowie jest najwazniejsze jesli macie zdrowie to juz jestescie bogaci
po drugie i to jest jakies k.... dziwne u ciebie
ze cie takie wygrane nie interesuja... to powiedz to maszynie niech losuje specjalnie dla ciebie, a fakty pokaza czy masz dobry uklad z maszyna, bo jest bardzo ciezko wygrac sporo..
idealisto marzycielu
ze cie takie wygrane nie interesuja... to powiedz to maszynie niech losuje specjalnie dla ciebie, a fakty pokaza czy masz dobry uklad z maszyna, bo jest bardzo ciezko wygrac sporo..
idealisto marzycielu
@4 145 027Gosia__77: Było do podziału prawie 400 000 zł
Praca na 2-3 miesiące w zależności od tempa wykonywania prac.
Do tego potrzeba było 10 ludzi. Pisałem o tym.
To teraz sobie policz.
400 000 ÷ 3 miesiące ÷ 10 pracowników to daję 13 333 zł miesiecznie
Praca na 2-3 miesiące w zależności od tempa wykonywania prac.
Do tego potrzeba było 10 ludzi. Pisałem o tym.
To teraz sobie policz.
400 000 ÷ 3 miesiące ÷ 10 pracowników to daję 13 333 zł miesiecznie
@4 145 031Angierski:
@4 145 029Angierski: Nie mam na dom człowieku pisałem że zbieram. Dopiero zacząłem zbierać na mieszkanie. Czytaj że zrozumieniem
poza tym to ze zarabiaja tyle twoi pracownicy, to masz pecha, bo ludzie nie sa glupi i nie pracuja za friko musisz sie liczyc tez z kosztami wlasnymi itp...
a jak cos to ty nie robisz wielkich remontow tylko jakies drobnice
a jak cos to ty nie robisz wielkich remontow tylko jakies drobnice
@4 145 038Angierski: I tu się mylisz. Czasami robię drobnicę A czasami duży remont. Piszesz coś A nie masz o tym pojęcia. Po co to piszesz skoro nie znasz mnie i nie wiesz co dokładnie robię?
Wróżysz z fusów?
Wróżysz z fusów?
@4 145 039Angierski: 20 lat ?
Biedroneczko, jednak nasze zestawy na 14:00 były do kitu. Wydałem kasę, ale na II może będzie lepiej. 

5 i 4 z +, słabo, na II powtórka
@4 145 039Angierski:
Coś Ci się pomyliło ?
Przecież odkładając 8500 zl miesiecznie po 5 latach mam 510 000 zł
Czyli 5 lat A nie 20 prawda ?
Coś Ci się pomyliło ?
Przecież odkładając 8500 zl miesiecznie po 5 latach mam 510 000 zł
Czyli 5 lat A nie 20 prawda ?
@4 145 043: To liczby z Generatora z multipasko.
Sebastian_M ale twoje przyszlosciowe plany sa zabardzo wybujale
lepiej napisz co zrobiles do tej pory, chwalipieto
lepiej napisz co zrobiles do tej pory, chwalipieto
@4 145 049KurtDiesel: Może lepiej własne liczby ?
@4 145 043KurtDiesel: może na wieczór będzie lepiej takie ładne liczby dałam
a licze na wiecej bo w takim krotkim czasie nie da sie wiecej trafic
Masakra, czy zawsze na czacie jest taka nerwówka jak dzisiaj? Strach się bać. Co jeden to mądrzejszy. Jak tu rozmawiać?
@4 145 050Angierski: Po pierwsze nie jestem chwalipieta
Po drugie niedawno zacząłem pracować i otworzyłem własny biznes
Po drugie niedawno zacząłem pracować i otworzyłem własny biznes
@4 145 055KurtDiesel: dlatego spałam dwie godziny myślałam ze będzie spokój a tu coraz gorzej
@4 145 053Biedroneczka1977: Czekaj chwile, bo pokazalem tylko 1 zakład.
@4 145 055KurtDiesel:
no to optymisto idz pracuj zarabiaj i sie buduj
i wygrywaj w eurojackpota 5/5 w multi i wszystko niech idzie nie tak jak powinnno tylko 5 poziomow wyzej
i wygrywaj w eurojackpota 5/5 w multi i wszystko niech idzie nie tak jak powinnno tylko 5 poziomow wyzej
@4 145 061Angierski:
PrzeCież to szkoda życia na takie przepychanki
@4 145 056Angierski: KurtDiesel ma rację
Nie będę już z Tobą o tym rozmawiał bo cały czas mnie atakujesz i chcesz mnie ośmieszyć .
To jest z Twojej strony podłe. Nie mam zamiaru się Tobie tłumaczyć
Nie będę już z Tobą o tym rozmawiał bo cały czas mnie atakujesz i chcesz mnie ośmieszyć .
To jest z Twojej strony podłe. Nie mam zamiaru się Tobie tłumaczyć
ja wiem poglady masz bardzo optymistyczne, ale to tylko poglady
ja tez myslalem kiedys ze wygram i co do tej pory nie wygralem
czas to zweryfikuje czy miales racje czy nie
ja tez myslalem kiedys ze wygram i co do tej pory nie wygralem
czas to zweryfikuje czy miales racje czy nie
prosze nie kłoćcie sie i niesprzeczajcie , kazdy z nas tu gra w gry losowe aby wygrać, ja uciekam teraz dalej na transmisje pogrzebowa krzysztofa krawczyka wielkiego dlamnuie tez człowieka który na zawsze pozostanie w mojej pamieci krzysiu spoczywaj w pokoju
@4 145 049KurtDiesel: ten generator to czasem dobre liczby podaje
powinienes grac na 10 liczb bo przeciez masz farta i wygrasz, to po co ci te marne 5/5
Dusia brawo masz dobre liczby do keno dziś druga wygrana
@4 145 063Biedroneczka1977: To tymi szwagier zagrał dla Ciebie i dla mnie. On ma konto online, a ja tutaj nie mam bo mieszkam w Niemczech a w większości jestem w Austrii. 

@4 145 073Biedroneczka1977: Ja je powtórzę, a nawet zagram nimi na 4 losowania, stawkę zwiększę na 4.
@4 145 074KurtDiesel:
@4 145 075KurtDiesel: bywa ze wchodza liczby Z opóźnieniem
@4 145 066Sebastian_M: Jeśli wolno się wtrącić - bez szkody dla mnie - nie wdawać się w dyskusje. Sorry za te uwagę. Pozdrawiam.
@4 145 078Biedroneczka1977: Kilka lat wstecz sam się przekonalem. Kto mnie pamięta, wie jakie miałem wygrane w multi i mini.
A na reklamach jest pokazane i wywiady są że na kryptowalutach w kilka nocy można być milionerem
Najważniejsze jest zdrowie
@4 145 080KurtDiesel: ja tutaj jestem od dwóch lat to nie wiem jakie miałeś wygrane bo mnie tu nie było trochę byłam śledziem
Spojrzałem na liczby w Lotto Plus i skojarzyłem, że podobne padły 10 lat temu w Lotto.
18.09.2010 - 05,13,14,16,17,43 (lotto)
08.04.2021 - 03,13,15,16,17,44 (lotto plus)
18.09.2010 - 05,13,14,16,17,43 (lotto)
08.04.2021 - 03,13,15,16,17,44 (lotto plus)
@4 145 083Biedroneczka1977: Miło mi. Kiedyś byli tutaj bardzo mili ludzie z Torunia, Bydgoszczy i chyba z Niepołomic nauczycielka Ela. Czy jest jeszcze ktoś z wymienionych?