Wpisy 4 136 637 – 4 136 736
31 marca 2021 15:53 → 31 marca 2021 19:44, 100 wpisów
Myślałem że mnie chu.. Strzeli.. Wchodzę do biedry pi kustosza.. Tam banki bez maski tzn miała na brodzie i to pracownica jsko klientka.. Zwracam jej uwagę a ona na mnie z ryjem ze maskę to ona ma.. Ale gdzie.. Na dupie
Po cholere te przepisy jak nikt nie przestrzega.. Ale pijąc kustosza na łonie wytropiłem piękne jastrzebiejutro dam foty jak się uda podejść
Miałem wysłać mini.. Ale.. Zdecydowałem że zostaje przy stracie jaka mam1 zakład nic by nie zmienił.. Sobota 6 mini i 1 lotto maszyna niezależnie od tego czy kumulacja będzie czy też nie
Tom...ale sprawdziłeś czy faktycznie ma tą maskę gdzie światło zgasło?
przepraszam, że się wtrącę chyba, dość niefortunnie, został użyty pewien skrót
no, ale, sorry skoro istnieje jakiś nakaz, to powinno się go przestrzegać, a nie wymyślać jakieś nowe teorie fizjologiczne i "Polaczyć" - to od książki Ziemkiewicza, jak to jest, że w takiej prawie całej Azji, w Chinach, Japonii itd noszą te kurka wodna maseczki i dają radę, a tu jacyś upośledzeni i grzybica płuc, czy oddychać nie mogą ? wolnościowcy motyla noga
no, ale, sorry skoro istnieje jakiś nakaz, to powinno się go przestrzegać, a nie wymyślać jakieś nowe teorie fizjologiczne i "Polaczyć" - to od książki Ziemkiewicza, jak to jest, że w takiej prawie całej Azji, w Chinach, Japonii itd noszą te kurka wodna maseczki i dają radę, a tu jacyś upośledzeni i grzybica płuc, czy oddychać nie mogą ? wolnościowcy motyla noga
Cześć
Co tu się dzieje?
A no tak nie spojrzałem kto i co ale teraz widzę
Brawa dla wygranych
Seb co robisz
Też coś ugrałem ale ja o takich drobnych nie piszę.
Tomi nazywa to ochłapy czy jakoś tak
Tomi nazywa to ochłapy czy jakoś tak
Ja dziś robiłam roladki z mozzarella i suszonymi pomidorami, teraz piecze się babka na zamówienie
@4 136 646islandorka30,5: Teraz mam przerwę w pracy. Cały czas zasuwałem jak pszczoła
Słońce tak grzeje se bez rolet ani rusz
Seb ty pcioła
Chyba serseń
@4 136 648islandorka30,5: No proszę. Tobie to się powodzi.
Też bym chciał babkę
Też bym chciał babkę
@4 136 652islandorka30,5: szerszenie też pracują ?
? ? A kto im da jesc
Seb mówiłeś że tylko z doskoku
Idę dalej
@4 136 655islandorka30,5: Myślałem że osy im dadzą jeść ale jak nie to muszą same pracować.
@4 136 656islandorka30,5: No to chodzi mi o to żeby na razie było z doskoku
@4 136 658panoramix:
Zobacz jaki dobrobyt proponowałem pracownikom pracę w Łodzi za dwa lub trzy miesiące zarobili by 300 000 zł potrzeba było dziesięciu pracowników to sobie policz ile by zarobili miesięcznie ale powiedzieli mi że to za mało dla nich że jak im dam więcej to pójdą do pracy Ja jak nie to nie.
Przy pracy przez trzy miesiące wychodziło dla każdego pracownika po 10000 zł miesięcznie a gdyby skończyli wcześniej bo była taka możliwość to odpowiednio więcej zarobili No to nie skorzystali z tych z okazji
Zobacz jaki dobrobyt proponowałem pracownikom pracę w Łodzi za dwa lub trzy miesiące zarobili by 300 000 zł potrzeba było dziesięciu pracowników to sobie policz ile by zarobili miesięcznie ale powiedzieli mi że to za mało dla nich że jak im dam więcej to pójdą do pracy Ja jak nie to nie.
Przy pracy przez trzy miesiące wychodziło dla każdego pracownika po 10000 zł miesięcznie a gdyby skończyli wcześniej bo była taka możliwość to odpowiednio więcej zarobili No to nie skorzystali z tych z okazji
Tom... kobitki robią wszystko,żeby tylko zwrócić Twoją uwagę wiosna hormony buzują a Ty się czepiasz
@4 136 668tomi77: Brak w pobliżu ludzi , pole , na rowerze A Ty wymagasz maseczki ?
@4 136 669tomi77: rozdawaj ulotki, że mogą się zobaczyć na portalu multipasko.pl
@4 136 665panoramix: powiedzieli że gdyby to była praca w Warszawie to by się zgodzili A co to jest 100 km od Warszawy to im się nie chce takie kawał jechać a przecież przez dwa lub trzy miesiące mieliby mieszkanie za darmo i by do tej dobrze zarobili
@4 136 673panoramix: chodzi mi tylko o to, że mogą tam zobaczyć swoje zdjęcie
@4 136 672Pasko:
Albo niech oznajmia im przez tubę gdzie mogą siebie zobaczyć
Albo niech oznajmia im przez tubę gdzie mogą siebie zobaczyć
Seb.... myślę,że tu by chętnych uzbierał ale to mogło by się skończyć różnie
@4 136 678Wojtt: Remont 47 mieszkań.
Jak masz ekipę 10 osób to dawaj
Mieszkania małe od 14 m2 do 24 m2
Jak masz ekipę 10 osób to dawaj
Mieszkania małe od 14 m2 do 24 m2
@4 136 679panoramix: no jak tomi77 im robi zdjęcie to mógłby dać znać że będzie tu dostępne
@4 136 681panoramix: Myślę że dobrze by sie6to skończyło
@4 136 683Pasko: Niech stanie na balkonie i przekazuje przez megafon
@4 136 686panoramix: A co lubisz wyburzać ?
To troche chore...to ja jezdze rowerem w masce a oni nic nie musza....
@4 136 687Mulag:
To co piszę to akurat prawda
To co piszę to akurat prawda
noście te maski bo pandemię roznoście nawet trzy na ryjka tak każe nasz umiłowany rząd
@4 136 691panoramix: Przyjeżdżaj na te remonty. Tu uprawnień nie trzeba
Wystarczy wiedza i fachowość
Wystarczy wiedza i fachowość
Seb.... zarobiony jestem nie pomogę dobrego fachowca jak już jest to terminy roczne i lepiej
@4 136 699panoramix: Firma robotnik-patyczki chciała przyjechać ale odmówiłem
Robotni-Partaczni
@4 136 702panoramix: Ostatnio bylem w usterce
Dobrego spania
Wykasowale wszystkie fotki procz jednej...piekna blondynka w oksach..calkiem zgrabna
Mini Lotto 2021-03-27 21:50 Numer Statystyki 2
7 26 33 37 42
4/5 w MINI jedna statystyka trafila
7 26 33 37 42
4/5 w MINI jedna statystyka trafila
Multi Multi Plus 2021-03-30 14:00 Numer Statystyki 4
33 54
33
1/2 2/2 z plusem tez znowu trafienie z plusem - i to zagralem na MP
33 54
33
1/2 2/2 z plusem tez znowu trafienie z plusem - i to zagralem na MP
po przepuszczeniu przez statystykę, zapodaj do jasnowidza, a potem jeszcze to pokrop, i odpal z wygranej dla Forsami
I już znikam
I już znikam
generalnie trzeba miec kase zeby 4rma statystykami grac
np. w Mini, Multi, Lotto
np. w Mini, Multi, Lotto
Robal_36 ja moge z tych 4rech statystyk wybrac jedna optymalna tez na stronie...
ewentualnie zrobie ranking statystyk
ewentualnie zrobie ranking statystyk
mozna w sumie tak zrobic najpierw statystyki potem wrozbita potem ksiadz i na koncu jak wswzystko zabezpieczone i pewne to Forsami, bo wtedy jest duza szansa ze cos wygra i nic nie straci
ewentualnie jakby mu sprzedac troche energii - emocji po pracy to moze i wystarczylyby zapewnienia...
bo wahadaleko nie daje energii tylko ja odbiera
ewentualnie jakby mu sprzedac troche energii - emocji po pracy to moze i wystarczylyby zapewnienia...
bo wahadaleko nie daje energii tylko ja odbiera
Nareszcie na temat MM
4 136 381. arczibalik73 2021-03-31 (11:25) Magia liczb, ,kosmos liczb
ja z przedwczoraj na wczoraj miałem bardzo dziwny sen, śnilo mi sie ze przed swoja brama przed blokiem, byl zapadajacy sie grób, niby mojego wujka,,grób ktorym ja sie opiekuje juz okolo 45 lat, swidziałem ze zgrobu wystawał szkielet reki i wziłoem łopate i zaczolem zasypywac to ab utworzyc taki niby kopiec, gdy sie obudziłem szybko sobie to zapisałem, niewiem co to mialooznaczac, pozniej wychodziłem do sklepu i nagle zobaczyłem na bramie obok jakby jakas kartke, podszedłem a to klepsydra, i przeczytałem imie i nazwisko okazało sie ze zmarła sasiadka bardzo dobra kobieta i bardzo wszedzie lubiana mojego mlodszego kolegi mama, az sie podemna nogi ugieły bo jakis tydzień temu z nia jeszcze rozmawiałem przez chwile,pytała o moja mame, to tez tu jest dla wszystkich szok,w bloku,bo kobieta niechorowała na nic biegała, rok temuzmarł jej maż, ,poszedłem wczoraj do kolegi obok jej sasiada i pytam co sie stalo z sasiadka powiedział mi ze prawdopodobnie zmarła na koronowirusa a on dzien wczesniej z nia rozmawiał mowil xze byla bardzo blada, zapytał sie jej co jej jest bo zle wyglada , powiedziała mu ze aj szkoda gadać, i poszła do domu, to bylo 27,a 28 zmarła, jesli chodzi o Twojego kolege, to bardzo wspołczuje, tej wiadomosci, , jest wiele dobrych ii fajnych ludzi, którzy tak szybko odchodzą, trzymaj suoie tam, mniej sie denerwuj a dłuzej bedziesz żył
4 136 381. arczibalik73 2021-03-31 (11:25) Magia liczb, ,kosmos liczb
ja z przedwczoraj na wczoraj miałem bardzo dziwny sen, śnilo mi sie ze przed swoja brama przed blokiem, byl zapadajacy sie grób, niby mojego wujka,,grób ktorym ja sie opiekuje juz okolo 45 lat, swidziałem ze zgrobu wystawał szkielet reki i wziłoem łopate i zaczolem zasypywac to ab utworzyc taki niby kopiec, gdy sie obudziłem szybko sobie to zapisałem, niewiem co to mialooznaczac, pozniej wychodziłem do sklepu i nagle zobaczyłem na bramie obok jakby jakas kartke, podszedłem a to klepsydra, i przeczytałem imie i nazwisko okazało sie ze zmarła sasiadka bardzo dobra kobieta i bardzo wszedzie lubiana mojego mlodszego kolegi mama, az sie podemna nogi ugieły bo jakis tydzień temu z nia jeszcze rozmawiałem przez chwile,pytała o moja mame, to tez tu jest dla wszystkich szok,w bloku,bo kobieta niechorowała na nic biegała, rok temuzmarł jej maż, ,poszedłem wczoraj do kolegi obok jej sasiada i pytam co sie stalo z sasiadka powiedział mi ze prawdopodobnie zmarła na koronowirusa a on dzien wczesniej z nia rozmawiał mowil xze byla bardzo blada, zapytał sie jej co jej jest bo zle wyglada , powiedziała mu ze aj szkoda gadać, i poszła do domu, to bylo 27,a 28 zmarła, jesli chodzi o Twojego kolege, to bardzo wspołczuje, tej wiadomosci, , jest wiele dobrych ii fajnych ludzi, którzy tak szybko odchodzą, trzymaj suoie tam, mniej sie denerwuj a dłuzej bedziesz żył
prawie na temat MM
4 136 393. arczibalik73 2021-03-31 (12:05) Magia liczb, ,kosmos liczb
ja wczoraj wieczorem idac do kolektury, pozniej troche tez byłem w sklepie biedronka, iw sklepie spotkałem moja bardzo dobra kolezanke z która mozna powiedziec ze sie razem wychowywalismy, jak ja to mowie jeszcze z dziecinstwai ona pracuje tez tam jako kasierka, akurat brałem wazywa na patelnie, po wlosku i cos ona tak zagadała, a ze juz bylo malo ludzi, to sobie troszke porozmawialismy, jak za dobrych dawnych czasów, ona juz ledwo siedziała, na tej kasie i mowi do mnie zobacz jeszcze godzine musze pracowac, juz bylo wtedy okolo 22, mowi ze jest taka zmeczona ze ledwo patrzy na oczy, i mowi ze już wiecej by niemogla pracowac, pytam jej a od ktorej jestes w pracy a ona mi mówi ze od godziny, 13. ze dzisiaj juz robi, 9,5godziny, co sie okazało, mowi ja niedługo pojde do domu i maze aby tylko sie walnać spać a zaraz przyjda kolezanki, na nocke, mowiew słucham na nocke? jak jak sklep zamykacie o 22 , niby tak tam jest w tych godzinach na sklepie , a ona mi mowi tak , sklep jest zamkniety a personel musi byc w pracy, bylem w szoku,przeszło 1,5 godzinytam siedziałem i znia rozmawiałem, aby jej , towarzystwa dotrzymać i coio by na tej kasie nieusneła, ale za jakis czas przyszła jej kolezanka 2 sklepowa, i mowui choc bo trzeba kase rozliczyć, wiec sie rozstaliśmy, ja tez poszedłem do domu, a ona domnie powiedziała przyjdz kiedys wczesniej , abysmy sobie mogli dłuzej porozmawiac,
4 136 393. arczibalik73 2021-03-31 (12:05) Magia liczb, ,kosmos liczb
ja wczoraj wieczorem idac do kolektury, pozniej troche tez byłem w sklepie biedronka, iw sklepie spotkałem moja bardzo dobra kolezanke z która mozna powiedziec ze sie razem wychowywalismy, jak ja to mowie jeszcze z dziecinstwai ona pracuje tez tam jako kasierka, akurat brałem wazywa na patelnie, po wlosku i cos ona tak zagadała, a ze juz bylo malo ludzi, to sobie troszke porozmawialismy, jak za dobrych dawnych czasów, ona juz ledwo siedziała, na tej kasie i mowi do mnie zobacz jeszcze godzine musze pracowac, juz bylo wtedy okolo 22, mowi ze jest taka zmeczona ze ledwo patrzy na oczy, i mowi ze już wiecej by niemogla pracowac, pytam jej a od ktorej jestes w pracy a ona mi mówi ze od godziny, 13. ze dzisiaj juz robi, 9,5godziny, co sie okazało, mowi ja niedługo pojde do domu i maze aby tylko sie walnać spać a zaraz przyjda kolezanki, na nocke, mowiew słucham na nocke? jak jak sklep zamykacie o 22 , niby tak tam jest w tych godzinach na sklepie , a ona mi mowi tak , sklep jest zamkniety a personel musi byc w pracy, bylem w szoku,przeszło 1,5 godzinytam siedziałem i znia rozmawiałem, aby jej , towarzystwa dotrzymać i coio by na tej kasie nieusneła, ale za jakis czas przyszła jej kolezanka 2 sklepowa, i mowui choc bo trzeba kase rozliczyć, wiec sie rozstaliśmy, ja tez poszedłem do domu, a ona domnie powiedziała przyjdz kiedys wczesniej , abysmy sobie mogli dłuzej porozmawiac,
600 zl zeby grac multi 4-ma statysykami w miesiacu a 1200 z plusem
5,8,29,40,45,49,51,59,66,76
51,57,58,59,60,61,62,63,64,76
3,20
liczby do MINI
24,26,X,X,X
lotto
21,39,x,x,x
51,57,58,59,60,61,62,63,64,76
3,20
liczby do MINI
24,26,X,X,X
lotto
21,39,x,x,x
@4 136 730Angierski: królu złotyco grasz u buka?
nie będzie cudu na Wembley
lewy komandor symulant
bólu nie można udowodnić
wiec skorzystał
bo wie jak twarda obrona angielska
i jako kapitan wie, że nic nie zrobią
zresztą przed tymi 3 meczami zapowiadał
że będzie zadowolony z 6 punktów
bo myślał że z Węgrami i z Andorą wygrają
niepotrzebnie też grał z Andorą
miał siły regenerować właśnie na anglików
lewy komandor symulant