Wpisy 4 136 434 – 4 136 533
31 marca 2021 12:31 → 31 marca 2021 13:35, 100 wpisów
@4 136 431arczibalik73: Witaj przyjacielu
@4 136 432waldus: nie dawaj
Aniu
@4 136 431arczibalik73: Dziś robimy psikusa TS -owi
ja wczoraj wysłałem pewne liczby na multika byłem ich pewny na 100ze wyjda w multilotku, złapałem tylko 1/10 ale co sie okazło wszytko co posłałem w multika to to wszystko wyszło w kaskadzie ale sie zagotowałem gdy zobaczyłem te wyniki, , los zrobił mi psikusa, gdybym wiedzial to bym to w kaskade puscił,
Myśli kobiet patrzących w sufit:
Kochanka: - Przyjdzie, czy nie przyjdzie?
Kurtyzana: - Zapłaci, czy nie zapłaci?
Żona: - Pomaluje wreszcie ten cholerny sufit, czy nie pomaluje?
Kochanka: - Przyjdzie, czy nie przyjdzie?
Kurtyzana: - Zapłaci, czy nie zapłaci?
Żona: - Pomaluje wreszcie ten cholerny sufit, czy nie pomaluje?
@4 136 441waldus: dobre
@4 136 440arczibalik73: Ja mam bardzo często 3/5 i 4/5 w Multi
Gram na 5 liczb bo tu widzę wygraną
Gram na 5 liczb bo tu widzę wygraną
Jak będę pewny liczb tych 5/5 to zagram stawką
@4 136 441waldus:
@4 136 425Bolo22: wiesz co no nie do konca, a wiesz dlaczego , bo nieraz jak wyjde na miasto i mam zmaseczke to bnieczuje tego smrodu w powietrzu ktory mnie otacza, na jedno pomaga na drugie zaś szkodzi,to prawda, kiedys idac do sklepu, troszke uchylilem maseczke w okolicy nosa zeby zaczerpnac ś3wiezego powietrza, i wtedy dopiero poczólem smród jakby gówna obornika, a to sie okazało ze to nna pohach za miastem rolnicy wylewaja fekalia, a ze wiatr wial to ten smród szalał po całym miescie no ja jak sciagammaseczke to ona jest mokra, od sródka i nadaje sie do wywalenia tylko, poniewaz uzywam maseczek chirurgicznych, zawsze idac do sklepu gdzies musze miec przy sobie tak z 4 maseczki zapasowe w razie godziny,W, na zmiane,
@4 136 449Scenic: Podam Ci lepszą piątkę jak chcesz. Oczywiście w oparciu o Twoją
@4 136 449Scenic: I właśnie taka powinno się grać na 50 losowań
@4 136 446Sebastian_M: ja jestem zmiesmaczony całym tym graniem
Ciągłe porażki
Ciągłe porażki
@4 136 451Sebastian_M: wczoraj wysłałem na próbe 5/5 multika byłem pewny tych liczb na 100% ze wyjda bo mi sie takie ukazywały, i powiem tak nietrafiłem ani jednego numeryu z tych ukazujacych sie mi numerów z tzw. pewniaków, natomiast wyszły numery ze snu, proroczego jakby,
Sebasstian
Ja nie gram w MM na piątki Tylko na tójki czasami
Ta piątka jest ciekawa co podałem i może wpaść Długo jej nie było i się przebudziła.
Ale nie grałbym nią do skutku.
Ja nie gram w MM na piątki Tylko na tójki czasami
Ta piątka jest ciekawa co podałem i może wpaść Długo jej nie było i się przebudziła.
Ale nie grałbym nią do skutku.
@4 136 457waldus: Jak razem coś wymyślimy to zobaczysz że wygramy
Obecnie skupiam się na mini lotku + 2-3 zakłady w dużym
A na forum gram w keno .
Realnie czasami jeszcze w keno ale dwójki.
A na forum gram w keno .
Realnie czasami jeszcze w keno ale dwójki.
@4 136 458arczibalik73: Nigdy nie bądź pewny na 100% bo to są gry losowe i tu nie ma nic pewnego
@4 136 460RT1:
Sebastian
Nie myśl tyle bo myśliwy zostaniesz a dzieci będziesz miał postrzelone
Nie myśl tyle bo myśliwy zostaniesz a dzieci będziesz miał postrzelone
no ja dzisiaj musze isc oi odebrac kolejna wygranaw multika az 12zł, normalnie szok jakie zawrotne ostatnio sumy trafiam, niewiem czy wysłac za to dalej multilotka czy isc do salonu i kupic sobie srubke od kola do mercedesa
Podam tę piątkę którą teraz wymyśliłem niech każdy przeanalizuje i jak będzie na Tak to życzę dużych wygranych
@4 136 467arczibalik73: To Ty składasz Mercedesa ?
@4 136 467arczibalik73: No proszę proszę a taki z Ciebie skromny gość .
Na zjazd przyjedziesz Mercedesem ?
Na zjazd przyjedziesz Mercedesem ?
@4 136 467arczibalik73: Pokaż zdjęcie tego Mercedesa
Fajny stateczek masz w profilu!
W Ameryce Południowej.
Chciałam napisać- w Iranie, ale nikt by nie uwierzył.
A tak bardziej serio...
byłam zajęta a tu czasami gorsze rzeczy po chacie hulają niż covid , więc wiesz...
W Ameryce Południowej.
Chciałam napisać- w Iranie, ale nikt by nie uwierzył.
A tak bardziej serio...
byłam zajęta a tu czasami gorsze rzeczy po chacie hulają niż covid , więc wiesz...
@4 136 476waldus: Ale super
@4 136 476waldus: Długo go strugałeś ?
Rozumiem że robiłeś to po godzinach jak nie było szefa tak ?
Rozumiem że robiłeś to po godzinach jak nie było szefa tak ?
@4 136 486waldus:
Na jaką?
Na jaką?
@4 136 486waldus: Idziesz w motoryzację ?
@4 136 489dotam: Jak wystruga bankomat to będą z niego leciały drewniane pieniądze
@4 136 489dotam:
Dotam, ja Ci wystrugam ( I pomaluję), ale Ty uzupełniasz wkład
Dotam, ja Ci wystrugam ( I pomaluję), ale Ty uzupełniasz wkład
@4 136 473Sebastian_M: ja niewiem czy wogóle dozyje jakie kolwiek zjazdu, bo sie ostatni bardzo zle czuje, ajesli chodzi zas o mercedesa to tylko zostaje nadal mojim marzeniem, szybciej zjade z tego świata cos tak czuje, , moze kupie sobie ale kolejnego mercedesa do kolekcji ale resoraka takiego , juz 2 mam, , coupe i kabrioleta,
@4 136 494waldus: O to przyjedź do mnie dam Ci pracę.
Za zrobienie łazienki dostaniesz 7000 zł .
2 w miesiącu ogarniesz spoko
Za zrobienie łazienki dostaniesz 7000 zł .
2 w miesiącu ogarniesz spoko
waldus , jakbyś mnie Renię wystrugał , to bym sobie losowania w domu robił
@4 136 496EstyMy:
@4 136 499dotam: czyżby twoja Renia już zmeczona
W bajki i obiecanki nie wierzcie
@4 136 503waldus: trafiłeś w sedno
@4 136 497arczibalik73: Trzymaj się i nie poddawaj.
Życzę Tobie i wszystkim dużo zdrowia
Życzę Tobie i wszystkim dużo zdrowia
Patrzmy na świat trochę szerzej a nie tylko słuchamy co nam powiedzą i ślepo to wykonujemy.
Trzeba trochę inwencji , kreatywności
Trzeba trochę inwencji , kreatywności
Tomi77 a Ty zawsze w masce??
U mnie np. im większe są obostrzenia, tym mniej ludzi w masce chodzi.
Wczoraj, na spacerze, nie spotkałam ani jednej osoby w maseczce.
Noo, niestety.
U mnie np. im większe są obostrzenia, tym mniej ludzi w masce chodzi.
Wczoraj, na spacerze, nie spotkałam ani jednej osoby w maseczce.
Noo, niestety.
Ale, z kolei, w drugim mscu w którym mieszkam - byłoby to nie do pomyślenia
@4 136 505tomi77: Jak nie wirus to maski nas powoli zabiją
To było dobre na początku.
Gdyby cały świat zareagował jednocześnie czyli maski i np 4 tygodnie ścisły zakaz przemieszczania się , spotykania itp. to dziś byśmy nie mieli wirusa i byłoby po kłopocie.
W ten sposób jak robią to nigdy się nie skończy.
Będzie 4 fala
5 fala
I co chwilę obostrzenia. To do niczego dobrego nie prowadzi.
Wcześniej czy później wszyscy to odczujemy
To było dobre na początku.
Gdyby cały świat zareagował jednocześnie czyli maski i np 4 tygodnie ścisły zakaz przemieszczania się , spotykania itp. to dziś byśmy nie mieli wirusa i byłoby po kłopocie.
W ten sposób jak robią to nigdy się nie skończy.
Będzie 4 fala
5 fala
I co chwilę obostrzenia. To do niczego dobrego nie prowadzi.
Wcześniej czy później wszyscy to odczujemy
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
sebastian wczoraj gdy poszedłem do kolegi do bramy obok dowiedziec sie na co zmarła sasiadka z jego bramy, to sobie tak uniego tam w przedpokoju kucnołem, miedzy kuchnia, on cos tam robil w kuchni, i normalnie rozmawialismy jak nigdy w koncu chwilke po tym poczułem ze zcierpła mi noga i nagle próbowałem wstac niewiem za szybko sie ppoderwałem czy jak do góry, i nagle w jednej minucie zawirowało mna przed oczami czarny obraz mi sie ukiazał, braklo mi oddechu i mna tak zakolowało jakbym, sam skrzynke wody obalił, kumpell az sie wystraszył szybko podal mi krzesło abym usiadl sobie, zaraz podał mi kubek wody mineralnej, i do piero po tym łyku troche sie lepiej poczólem, choc inie tez dokonca, nigdy czegos takiego niemiałem, czuje ze z moim organizmem cos sie niedobrego dzieje, wiec co tu mozna mowić o jakims zjezdie
@4 136 516arczibalik73: Spokojnie. Czasami zdrowy człowiek też ma takie objawy po takim kucnięciu i bezruchu w dłuższym czasie.
EstyMy mój syn jest na Węgrzech tam już długi czas jest godzina policyjna /chyba od pół roku /o godz.19 sklepy zamknięte...
@4 136 518dusia:
(i) pewnie mają mniej zachorowań niż u nas!?
Ale j. węgierski
masakra, do niczego nie podobny.
Jak on sobie tam radzi??
(i) pewnie mają mniej zachorowań niż u nas!?
Ale j. węgierski
masakra, do niczego nie podobny.
Jak on sobie tam radzi??
on tam jest na kontrakcie...teraz na święta nie zjeżdza ,bo na te 3 dni to się nie opłaca
modle sie tylko abym nie zszedł do konca tego roku, bo wokólmnie strasznie duzo znajomych i siasiadów umiera, ja idac nieraz na zakupy, w tej maseczce tez sie i dusze , ale jakos musze wytrzymać, czesto na ulicy brakuje mi powietrza, chyba znów bede musiał nosic przy sobie inchalator, jak kiedys za dziecka, ja od urodzenia mam astme oskrzelowa, i umnie kiedys dusznosci to były na porzadku dziennym, pozniej jakby troche przeszło a teraz podejrzewam ze znów to wraca, kiedys szedłem z mama do sklepu, ciagnełem taki wuzeczek na zakupy, i normalnie rozmawialismy nagle, w pewnym momencie zrobilo mi sie ciemno przed oczami, i wtedy jak nie poleciałem po schodach z blkolo bloku, straciłem równowage na schodach takich przy bloku,i polecialem na ziemie pamietam, kolano rozwalone lokiec to samo krew sie lejez jednefo i drugiegio i warga przegryziona, jak moja mama sie wtedy wystraszyła, idac zemna, normalnie byla prosta droga mały uskok jakby z jednego schodka na drugi a ja leze na ziemi iniemoge sie podnieścwcale , podejrzewałem ze musiałmi wtedy cukier zbyt gwałtownie podskoczyc , pamietam ze wstałem ale cały swiat mi sie krecil i tak pomalutku pomalutku dokustykałewm do apteki, tam wyleciała mloda fajna taka aptekarka i pyta co sie stało, dso apteki bylo blizej niz do domu aby wrocić, wiec mowie ze po prosze oktansept, i 2 gazy oraz jakis plaster, ona szybko mi dała te gazy i mowi moze woda utleniona ja kjrzycze nie octanisept prosze, wode a ta to mozna sobie gardło wyplukac tylko zaraz zpasikałem rane krew zatamowałem, i opatrzyłem sobie, zaplaciłem za wszystko i pomału pomału wrociłem do domu, , tak trzeba yuwazac na kazdy m kroku jak gdzies idziesz ze szkoda gadać
@4 136 520:
niepodobny *
niepodobny *
@4 136 516arczibalik73: Przeczytaj tutaj. https://www.medonet.pl/zdrowie/pytania-do-lekarzy,co-powoduje-zawroty-glowy-przy-wstawaniu-,porada,01718445.html
@4 136 524Pasko: witajdzieki napewno poczytam, sobie, ja tez choruje na niedoscisnienie i nadcisnienie, do tego doszła jeszcze cukrzyca i nne choroby, nieraz to sie tak czuje jak taki 99letni staruszek , ktory za godzine moze odejsc z tego świataa niemam nawet polowe tych lat
on już tam przeszedł koronkę w styczniu , cała jego brygada zaraziła się od rumuna kturego brali do busa ... jeden co z jego brygady nie miał musiał być ich zaopatrzeniowcem
@4 136 522arczibalik73:
Ja się dzisiaj dużo lepiej czuję, nie mam gorączki. Kaszel sporadycznie powodujący odkrztuszanie wydzieliny.