Wpisy 4 135 632 – 4 135 731
30 marca 2021 16:22 → 30 marca 2021 18:30, 100 wpisów
@4 135 631Pasko:
@4 135 632Pasko: gdzie tak ciepło czy masz temperature
@4 135 632Pasko: chory jesteś
@4 135 634Pasko: niech się organizm broni ale mierz temperature i jak 38.5 stopni to dopiero się coś bierze
Przed chwilą padło 1 x 2550,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
ja już miałem wirusa żyrandol latał mi jak patrzyłem gorączka wymioty chociaż nie było czym już wymiotować a ciągłą dalej na wymioty są w powietrzu różne wirusy dziadostwa tak sie podtruwa ludzi, ale trzeba to przejść ja po kilku dniach przeszło ale było strasznie źle
w moim mieście zmarło trochę osób na tego niby covida ale wszyscy mieli choroby współistniejące a przecież nie od dziś wiadomo że zwykła grypa zlekceważona nie wyleżana nie wyleczona prowadzi do powikłań a nawet do śmierci
Axlrose dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
Cześć
Dziś na wieczór gramy w Mini
@4 135 631Pasko:
Tak to prawda . Mnie też starają się namierzyć ale narazie idzie im kiepsko
Po co to robią nie mam pojęcia
Tak to prawda . Mnie też starają się namierzyć ale narazie idzie im kiepsko
Po co to robią nie mam pojęcia
@4 135 634Pasko: jak masz 38 stopni Celsjusza to nie jest aż tak bardzo wysoka temperatura żeby zaraz zbijać ewentualnie zbijać domowymi sposobami ale na pewno nie lekarstwami przynajmniej chwilowo.
Musisz obserwować objawy i w razie czego szybko interweniować
Musisz obserwować objawy i w razie czego szybko interweniować
Reagować
Ale pech.. 23 marzec lotto
7,11,12,16,19,48
A ja sztukę wysłałem.. I
7,10,19,27,42,49
Kur
Ka jeb
ani razu 3 lotto nie miałem w tych pier... Chińskim wirusie
7,11,12,16,19,48
A ja sztukę wysłałem.. I
7,10,19,27,42,49
Kur
Ka jeb
ani razu 3 lotto nie miałem w tych pier... Chińskim wirusie
Pasko Dobrze jest zaopatrzyć się w w Viregyt lub Amantix
W gierce ZNACZKI padła przed chwilą wygrana 510 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
@4 135 653RT1:
A ja jeszcze jadę do pracy
@4 135 632Pasko: A oprócz podwyższonej temperatury masz, czujesz coś jeszcze ? Kaszel, bóle mięśni ? Ten mój Koleg, Kawał chłopa, solidny zawodnik, źle się poczuł, mięśnie, kaszel i ...
@4 135 656Sebastian_M: musi sam doglądać pracowników bo nie ma kto
@4 135 659zgrywus: taka prawda
Pasko
Niestety z tym badziewiem , to potrafi "dziać się" - szybko, ten mój Znajomy -
21 zwolnił się trochę wcześniej /ze względu na samopoczucie/
23 robił test - z rozmów, nie wnioskował byś niczego strasznego - ot, kaszel i ból mięśni...
26 zadzwonił do mnie ze szpitala, i tu, to już było trochę nie tenteges...
...dziś dowiedziałem się, że [*]
zdrowia
Niestety z tym badziewiem , to potrafi "dziać się" - szybko, ten mój Znajomy -
21 zwolnił się trochę wcześniej /ze względu na samopoczucie/
23 robił test - z rozmów, nie wnioskował byś niczego strasznego - ot, kaszel i ból mięśni...
26 zadzwonił do mnie ze szpitala, i tu, to już było trochę nie tenteges...
...dziś dowiedziałem się, że [*]
zdrowia
U mnie obok dwie osoby miały, to tak jak silna grypa z goraczka i długo po się dochodzi
Ale żyją
@4 135 661Robal_36: Człowieku opamiętaj się tu trzeba pomóc doradzić a nie pisać czarne scenariusze które się rozegrały nie wiadomo gdzie już to pisałeś i znowu powtarzasz swoje wpisy Lepiej byś zrobił gdybyś nic nie pisał albo w jakiś sposób doradził co zrobić
U mnie chyba że 30 stopni w słońcu, sprzątałam w ogrodzie to cieknie ze nnie
Już dziś nic nie robie
@4 135 661Robal_36:
@4 135 666islandorka30,5: a ja jeszcze jadę do pracy i nie wiadomo kiedy skończę
Seb jak ty pracujesz jak ciągle tu siedzisz
Skanów nie wrzucam za mała kwota,aby się chwalić.W MM na pięć kuponów 0 wygranych
@4 135 669islandorka30,5: mam taką pracę że mogę cały czas was obserwować na monitorze nawet jadąc samochodem mam taki monitor i wszystko widzę co się dzieje wyświetlają mi się wszystkie wiadomości przychodzą sms-y mms-y informacje co gdzie się dzieje i kiedy
@4 135 664Sebastian_M: sebastian_m., ty sebastian, żeby nie powiedzieć dosadniej , dziś przynajmniej nie prowokuj
@4 135 672Robal_36: niestety prowokacje to twoja i twoich znajomych specjalność i Nie wprowadzaj to nikogo w błąd oczerniając inną osobę a wybielając siebie samego bo nikt ci w to nie uwierzy
Wczoraj gdybym zagrał tymi z profilu,w mini lotto miałbym pokaźną sumę pieniędzy
@4 135 675RT1: a co byś trafił?
Jedno, co pociesza że - coraz więcej ludzi widzi te twoje sebastianowanie
@4 135 677Robal_36: coraz więcej osób twojego pokroju to się zgodzę . Ludzie życzliwi i przyjaźni widzą zupełnie coś innego i dają mi tego dowód różnymi wpisami także nie oszukuj się bo najgorzej oszukiwać samego siebie
...choćby, nie do końca z " mojej bajki" , bo kto wie, czy jest ta, co lepiej imienia nie wymieniać - EstyMy - przedwczoraj - zamiatać lubi, jak było widać, do czysta ...
@4 135 677Robal_36: Zostaw w spokoju , Naród czeka na fachowców i wężykiem,wężykiem...
@4 135 678dotam: a co ma innego do roboty,jest kuroniówka i światłowód .W necie nawet brzydal może zostać Mr.Universum.
@4 135 684Jutro:
@4 135 680Robal_36: ta twoja koleżanka EstyMy pokazała tylko swoje prawdziwe oblicze bo do tej pory była cichutka i grzeczna udawała taką paniusię
Ale w końcu wyszło szydło z worka kim jest naprawdę
Ale w końcu wyszło szydło z worka kim jest naprawdę
...ale, co by nie powiedzieć - rozkminiła, i pojechała, jak po ostatniej sebastian_m
W gierce KOSTKI padła przed chwilą wygrana 14 060 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
Urwa ale dzieciniada tu jest. Ciekaw jestem jak byscie sie spotkali na zywo kto komu dal by po pysku. Proponuje strzelcue sobie poprawcie i na koniec
EstyMy pojechała z nim jak limuzyna z prezesem na Nowogrodzką ,chłopina wkleiła i dał nogę.
Miłego wieczoru
Miłego wieczoru
który nastawi policzek tak trzeba by wstąpić do królestw ludzie diabeł za plecami proponuje kąpiel wodzie święconej będzie okey wiem co mówię
sąsiada tak polali wodą święconą rok było spokoju wrócił za rok znów zły ale dobry i rok spokoju
@4 135 687Robal_36: robaku to nie chodzi o to żeby po kimś pojechać człowieku Opanuj się ty jesteś tak wredną i paskudną osobą że tylko cały czas myślisz jak to komuś dopiec i na kimś się wyżyć i to jest twój główny cel.
Jak ktoś zachowa się haniebnie wtedy jest twoim autorytetem i wzorem do naśladowania. Dobrze ci radzę Zmień swoje nastawienie do ludzi na bardziej przyjazne
Jak ktoś zachowa się haniebnie wtedy jest twoim autorytetem i wzorem do naśladowania. Dobrze ci radzę Zmień swoje nastawienie do ludzi na bardziej przyjazne
Mini nie moja bajka..ale...piatek moze 3 swoje 2 losowania...jednak jakbym trafil cos w multi...to zostane przy multi
wszyscy są okey na stronce takie moje zdanie tylko diabeł za plecami nie myślicie samodzielnie
@4 135 699Myvictory: Niech raz mnie posłucha A zobaczy milszy i piękniejszy świat
aha Proszę o spokój zróbcie to dla Pasko bo się dziś źle czuje
A teraz muszę isc do pracy. Pozniej sie pokażę
Dużo zdrowia i uśmiechu
Oraz wygranych życzę
Dużo zdrowia i uśmiechu
Oraz wygranych życzę
już się rzygać chcę tymi kłótniami zaczepkami co to nam da nic
@4 135 690Jutro: dokładnie
w końcu, aż tylu sebastianów_m, to jednak nie znajdziesz, owszem są wtórnie analfabeci, ale sebastianów_m, aź takich coby wierzyli w różne bajki,co ten
szeryf wodzirej samoudzielny wlepia, na szczęście, nie aż tylu
w końcu, aż tylu sebastianów_m, to jednak nie znajdziesz, owszem są wtórnie analfabeci, ale sebastianów_m, aź takich coby wierzyli w różne bajki,co ten
szeryf wodzirej samoudzielny wlepia, na szczęście, nie aż tylu
Uszanujmy Pasko dziś chory jak wyzdrowieje to będziecie sobie skakać do gardeł zgadzacie się
@4 135 708Myvictory: Chyba wszyscy na jednym wózku jedziemy
jednak się lubicie takie moje zdanie bo macie cel możecie się obrażać dokuczać to chyba nie tak źle jak myślałem
gorzej by było jak by ktoś unikał drugiego nie reagował to by się dziwił ale też podziw był by to dla mnie że użytkownik ma klasę samą w sobie
@4 135 710Myvictory: A TY nie widzisz ,że ktoś posuwa piedoły o pracy ,zarobkach, itp , gdzie Ty żyjesz ,życia nie zansz
Ja tu jestem bo chcę wygrać, ale lubię też popisać pierdoły i też na poważnie polubiłem tą stronkę Dotam to już trwa tyle lat każdy to widzi ameryki nie odkryłeś
i ja to olewam jestem tolerancyjny co mnie to obchodzi niech sobie ludzie piszą co chcą byle nie obrażać i żeby łaciny nie było reszta mi obojętna
mogą być na stronce też osoby niepełnosprawne na głowę nie obrażam i nie myślę że ktoś z nas też sobie może popisać
trzeba być tolerancyjnym lub traktować jak powietrze, jestem by się tu zrelaksować pośmiać może i posłuchać kogoś mądrzejszego od siebie i tyle w tym temacie mam tyle problemów że stronka nie może być dla mnie problem i użytkownicy na stronce
Właśnie
taka spolegliwość i pokojowe nastawienie do wtórnego analfabetyzmu i kocopałów różnego kalibru sebastianów, powoduje, że jesteśmy gdzie jesteśmy
taka spolegliwość i pokojowe nastawienie do wtórnego analfabetyzmu i kocopałów różnego kalibru sebastianów, powoduje, że jesteśmy gdzie jesteśmy
No to jednak nie wszyscy tak to odbierają , co widać gołym okiem na stronce. Było bardzo wiele sympatycznych osób i już ich tu niema. Chyba nie spodobały się aluzje, pewnych osób i klimat.
nigdy nie chciałem stawać po którejś stroni i tego nie zrobię nie ukrywam mam swoje zdanie ale go nie wyrażę, ale wy macie prawo rozumiem to
wtóry analfabetyzm jest super to jak by się próbowało odczytać pismo Inków
@4 135 726doktor2p:
@4 135 727tomi77: zaległe
Zrobilem kilkanascie fotek osobom bez maski...nikt nic nie przestrzega...tak z ogrodka..w ciagu moze 15 minutnawet kierowniczka pociagu pkp olewa ten zakaz