Wpisy 4 134 087 – 4 134 186
28 marca 2021 23:05 → 28 marca 2021 23:59, 100 wpisów
mam swój cel . oprócz kasy muszę mieć zabezpieczenia w razie w. ja myślę . wszystko z głową. lepiej 3 lata później niż życie zepsute
ja umiem liczyć ja mnie się powinie noga to muszę mieć na chwilę zabezpieczenie. co nagle to po diable
dla mnie jedyne dobre rozwiazanie to praca
bo nikt nie daje za darmo pieniedzy
a miec swoj interes to trzeba byc zabiegany non stop
bo nikt nie daje za darmo pieniedzy
a miec swoj interes to trzeba byc zabiegany non stop
no wiadomo trzeba myslec o przyszlosci miec gotowke, zabezpieczenie i ewentualnie robic cos zeby zapobiec roznym rzeczom
angierski ja pracuję 15 lat u kogoś i mam dość chcę być odpowiedzialny całą dobę za siebie niż być goniony 8 godzin na dobę
ja mam lajcik bo nikt mnie nie kontroluje, aczkolwiek musze sie rozliczac z pracy wykonanej bo tak jak pisalem za samo siedzenie nitk nie placi dobra mykam
angierski ja w życiu dostałem już dużo przykrości i nie źle po głowie. wiem co to prawdziwe życie. ja mogę sie martwić 24h na dobę ale wiem że tylko dla siebe
@4 134 093mw29121986:
Masz rację
Masz rację
@4 134 097Angierski: w tym tygodniu u buka nic nie grałem bo nie było za bardzo co ja tylko wtedy gram kiedy jest coś konkretnego
powiem tylko ja wiem com to życie ja już dostałem w kość i wiem życie to walkw. cały czas pod górke. ale ja to wygram. do tego dąże. jestem ambitny i się nie poddam
Postaram się zrobić tak że codziennie będę grał 12 mecze Zacznę od 10 zł Pierwsza stawka 10 zł i jadę Vabank do minimum 2000 zł
@4 134 099mw29121986: dobrze że to wierzysz bo masz dużą szansę na sukces
znam prawdziwe życie. ja dążę do swoich marzen. nie chcę tylkobyć zalezny całe życie od kogoś . tylko to . nie zamierzam sie wywyższać, chcę dobrze dla siebie
Przed chwilą padło 2 x 1550,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
nikomu nie chcę krzywdy robić to nie moja natura
chcę przeżyc życie w miarę godnie tylko to
krzywdy ludziej to się dosyć naoglądałem na żywo naprawdę
Ja lubię swoją pracę pracuje 2-3 godz.
Obijam się 5 godz.
Zarobki między 11-12.800
Nic się nie martwię
Obijam się 5 godz.
Zarobki między 11-12.800
Nic się nie martwię
@4 134 107GTV:
To ty pracujesz w Polsce ?
To ty pracujesz w Polsce ?
@4 134 106mw29121986: zamieniłem się z córką myszką. chyba działa.
O Kamracie może dołączyć do grup w tym temacie działającym, taki pozytywny i po doświadczeniach się przyda
O Kamracie może dołączyć do grup w tym temacie działającym, taki pozytywny i po doświadczeniach się przyda
@4 134 109Sebastian_M: w Polsce nigdy nie będę pracował
gtv ja po tragedii rodzinnej muszę tutaj w Polsce się rozwinać. Nie mogę bliskich zostawić. Ja musze tutaj. ale dam radę jestem silny i uparty w drodzę do celu
@4 134 112mw29121986: rozumiem
@4 134 111GTV: to jak to pracujesz w Unii Europejskiej A płacą ci w złotówkach ?
@4 134 114Sebastian_M: przeliczam na pl
@4 134 115GTV: A po co przeliczać na złotówki skoro pracujesz tam i dostajesz w euro ?
@4 134 115GTV: to jest błąd przeliczać euro na złotówki a nie mieć zamiaru wrócić do Polski jak już nie masz zamiaru wrócić do Polski to powinieneś liczyć to co zarobisz w danej walucie czyli w tym wypadku w euro Takie jest moje zdanie
@4 134 114Sebastian_M: przeliczam na pl tylko jak tu piszę w sklepie nie przeliczam
@4 134 118GTV: ale jak napiszesz na przykład że zarabia 2000 Albo 3000 € to my wiemy ile to złotówek Natomiast w tym wypadku to się raczej nie liczy Liczy się ile tam zarabiasz Ile zarabiasz ty a i ile zarabia przeciętny obywatel danego państwa
@4 134 117Sebastian_M: i tak mało zarabiam za tą samą pracę holender ma dwa razy tyle albo i trzy
gtv ja nie mogę i nie chce zagranicę. jedyna opcja to najbliższych zabrac
Tak powinieneś na to patrzeć jeżeli pracujesz na przykład w Holandii tak jak pisałeś i zarabiasz 2300 € to zobacz ile za tę samą pracę dostaje Holender albo Jaka jest średnia płacą w Holandii i wtedy masz jakieś rozeznanie czy dobrze zarabiasz czy średnio czy słabo
@4 134 112mw29121986:
Trochę się orientuję w temacie, może na skróty Ci w czymś pomogę...
Trochę się orientuję w temacie, może na skróty Ci w czymś pomogę...
ja mam tak że muszę jedna osobę mie na oku non stop prawie rozumiezz?
ryfter co masz na myśli
Nie znam problemu, ale z dużym zasobem informacji który obserwuję
@4 134 124mw29121986: zagranica jest dobra rok dwa zarobić na mieszkanie czy samochód i wracać
@4 134 120GTV: No to sam widzisz zarabiasz W takim razie mało jeżeli Holender dostaje 3 razy tyle co ty to znaczy że Ciebie wykorzystują .
gtv ja mam mieszkanie samochód. ja chce tylko swój interes tylko to . nic więcej. za młodu pracowałem prawie 2 lata w niemczech
@4 134 128Sebastian_M: a w Polsce też wykorzystują
@4 134 130GTV: wszędzie wykorzystują jeśli mogą Ale jak byś otworzył to własny biznes to jest duża szansa że zarobisz Tyle to tam w tej chwili lub nawet więcej
4 134 124. mw29121986 2021-03-28 (23:27)
"ja mam tak że muszę jedna osobę mie na oku non stop prawie rozumiezz?"
Rozumiem literówki i pisanie na skróty, że nie da się tego zrozumieć ...
ryfter mnie 2 lata temu dotknęła tragedia życiowa. nię będę opisywał tutaj. finansowo u mnie jest super jak na polskie warunki
jakie interesy właśnie rząd powoli likwiduje wszystkie interesy
@4 134 133Sebastian_M: druga sprawa już się tu przyzwyczaiłem
@4 134 138GTV: to jak się tam przyzwyczaiłeś to dam ci dobrą radę żebyś nie przeliczał tego co tam zarabiasz na złotówki bo to nic ci nie daje tylko podbudowuje aż się tym że jak przeliczysz to wychodzi że zarobisz więcej niż tutaj ale to jest oszukiwanie samego siebie
@4 134 140Myvictory:
@4 134 136mw29121986: @4 134 137Myvictory: zobacz nasz kolega ma dobre pomysły i chcę otworzyć własny biznes i tego biznesu mu nie zamkną
@4 134 140Myvictory: nie polecam ładować się w kredyty najlepiej zainwestować własną kasę
@4 134 136mw29121986:
U mnie dostatecznie, ale jak masz problem , tu o tym nie napiszemy, podaję kontakt i nr tel 603971426
U mnie dostatecznie, ale jak masz problem , tu o tym nie napiszemy, podaję kontakt i nr tel 603971426
ja nie mam pomysłu ale mogę zainwestować swoje pieniądze w dobry interes
W Polsce jedynie auto serwis mogę otworzyć mam duże garaże przy domu sporą działkę ale iza nie chce do polski
rychfer za szybko staram się pisać wybacz literówki. sytuacja jest bardzo osobista. ja muszę tutaj być na miejscu w Polsce. nie mogę pewnej osoby zostawić. rozumiesz życie
ryfcher naprawdę mogę się skontakować.? literówki to efekt szybkiego pisania a nie że jestem analfabeta albo ciemny?
@4 134 148mw29121986: bardzo ładnie postępujesz i życzę ci abyś jak najszybciej spełnił swoje marzenie
@4 134 149mw29121986:
Zadzwń,na mój albo podaj swój, zapraszam do rozmowy
Zadzwń,na mój albo podaj swój, zapraszam do rozmowy
Zagranica jest dobra zarobić na mieszkanie czy samochód 3 lata i masz wszystko a tak jak się mieszka na stałe to jak w każdym kraju jedno i to samo
mw29121986 jak masz dobry pomysł na biznes a kasy brakuje zależy ile bo ja mam też barierę cenową mogą pomóc finansowo
rychfer ok. spoko. rozumiem. wiem że rozumiesz. moje błędy to pośpiech i odbijanie przycisków klawiatury. nie jestem analfabetom tylko za szybko klikam po klawiszach.
@4 134 152GTV: No właśnie to miałem na myśli
@4 134 151RYCHFER:
Ja też mogę do Ciebie zadzwonić jakby co ?
Ja też mogę do Ciebie zadzwonić jakby co ?
@4 134 154mw29121986:
Podałem Ci mój nr tel. 603671426. puść sygnało oddzwonię
Podałem Ci mój nr tel. 603671426. puść sygnało oddzwonię
tak pomogłem dwóm osobą ale oczywiście za udziały w biznesie profity ale tylko tyle zależy jaki biznes jedna osoba dostała pewną sumkę i druga bez tych pieniędzy nie mogli rozkręcić
Żebym z Izą nie był to już dawno bym duży auto serwis prowadził w Iławie ale wolę być jednak tu ludzie bardziej milsi są niż w Polsce, jestem bogatszy niż w polsce
rychfer będziemy w kontakcie. myvictory ok już wiem. teraz już późno na poważne rozmowy wypoczęty umysł trzeba. Ja nie żartuje. teraz człowiek ledwo myśli. myvictory spoko teraz noc. człowiek wolniej myśli. skontaktuję się z wami koledzy
okey jak masz ochotę nic na siłę i już tak jak pisałem sam @ czy inny kontakt
@4 134 163mw29121986: 250.000 mogę na dzień dzisiejszy włożyć w interes
rychfer skontaktuję . myviktory . przedstawię sprawę spoko
teraz za późno na takie rzeczy
zależy jaka działalność co powiem szczerze tym dwóm osobą pomogłem ale im kwoty duże nie były potrzebne ale nie mieli jak zacząć jeden potrzebował 40 tyś drugi 20 tyś tyle byłem wstanie pomóc o kwocie jak GTV to sporo jak dla mnie
@4 134 168mw29121986: okey
@4 134 171Myvictory: zależy jeszcze jaki to interes
victory 40-60 tysi to ja mam
@4 134 171Myvictory: i tak kasy nie trzymam jak nie interes to następne mieszkanie muszę kupić żeby nie traciło
oby tylko podatku katastralnego nie wprowadzili za mieszkania i domy
@4 134 175Myvictory: chciałem duży warsztat samochodowy ale iza do Polski nie chce
ja jestem bardzo ostrożny nie jeden by działał. ja jestem przezorny. ja wiem co to brak pieniędzy w życiu
@4 134 174GTV: tu trzeba inwestorów przekonać a to nie proste
@4 134 178Myvictory: wtedy na drugą córkę trzeba kupować jak podatek wprowadzą
wiadomo trzeba uważać szybko można stracić pieniądze duże a odrobić może już życia braknąć
życie nie jest proste ja jestem dobry z matematyki no i obawy. ja potrzebuję wsparcia aby czuć siebezpiecznie
Tu w Holandii jedynie magazyn logistyczny bym otworzył ale tu już mnie niestać
co nagle to po diable wszystko z głową trzeba