Wpisy 4 133 001 – 4 133 100
28 marca 2021 03:29 → 28 marca 2021 07:46, 100 wpisów
@4 132 998EstyMy: To jest ich problem. Ja jestem tu aby się zrelaksować i wspólnie poszukać liczb do gier TS
@4 132 997Vondeoff: Dobrej nocy
Śpij spokojnie
Śpij spokojnie
@4 133 001Sebastian_M:
Tyle, że nie fair jest się relaksować czyimś kosztem, ale o tym chyba nie trzeba mówić?
Tyle, że nie fair jest się relaksować czyimś kosztem, ale o tym chyba nie trzeba mówić?
@4 133 004EstyMy: Nie relaksuję się czyimś kosztem.
Jeśli ktoś nie potrafi się tu zachować to nie jest mój problem
Jeśli ktoś nie potrafi się tu zachować to nie jest mój problem
@4 133 005Sebastian_M: bez komentarza.
@4 133 006panoramix:
Myślisz?
Myślisz?
@4 133 007EstyMy: Najlepiej nie odpowiadać na pytania i kończyć temat w środku rozmowy
@4 133 014panoramix: Ja lubię zaczynać i kończyć
Bez zakończenia czasami są filmy i dają nam pole do myślenia co było dalej
@4 133 017Sebastian_M:
no i super.
no i super.
Zmieniłem już czas. Przestawiłem wszystkie zegarki o godzinę do przodu
My tu piszemy a rano pewne osoby będą czytały to co tu jest na czacie od deski do deski .
Pozdrawiam te osoby serdecznie i życzę udanej lektury
Pozdrawiam te osoby serdecznie i życzę udanej lektury
@4 133 024panoramix: A zapraszałeś mnie ?
hmm, zupełnie Cię nie znam Sebastian ale
nie odmówiłabym stworzenia Twojego portretu psychologicznego...
nie odmówiłabym stworzenia Twojego portretu psychologicznego...
Bez zaproszenie do nikogo nie chodzę nie mówiąc o przestawianiu im zegarków
@4 133 023panoramix: @4 133 024panoramix:
@4 133 027EstyMy: Jak nie odmówiłabyś to stwórz mój psychologiczny portret
@4 133 030Sebastian_M:
Jeżeli nalegasz...
Sama jestem ciekawa na ile procent bym trafiła.
To jest dla mnie samej ciekawe
Jeżeli nalegasz...
Sama jestem ciekawa na ile procent bym trafiła.
To jest dla mnie samej ciekawe
@4 133 033EstyMy: Nalegam
@4 133 031panoramix:
W futrze! Ok
W futrze! Ok
@4 133 032panoramix: Dobrej nocy
@4 133 033EstyMy: Kiedy mogę się spodziewać ?
@4 133 038Sebastian_M:
Spodziewać się możesz zawsze.
Spodziewać się możesz zawsze.
@4 133 040EstyMy: Ale ja nie zawsze tu jestem
@4 133 042Sebastian_M:
Noo, Ja tym bardziej nie.
Noo, Ja tym bardziej nie.
@4 133 043EstyMy: Mnie zadajesz to pytanie ?
Jeśli się czegoś podejmujesz to dotrzymuj słowa. Jeśli nie chcesz tego robić powiedz i będzie jasna sytuacja.
Jeśli się czegoś podejmujesz to dotrzymuj słowa. Jeśli nie chcesz tego robić powiedz i będzie jasna sytuacja.
@4 133 045Sebastian_M: Żadnych pytań Ci nie zadaję.
Zauważ.
Jeżeli nie zauwazyles - wróć proszę do tekstu.
Zauważ.
Jeżeli nie zauwazyles - wróć proszę do tekstu.
@4 133 046EstyMy: Jesteś następną osobą która nie odpowiada na zadane pytania , zaczyna temat i ucieka bez jego zakończenia . Prześpij się i pomyśl nad tym co wcześniej napisałaś
@4 133 050Sebastian_M:
Nie muszę nad niczym myśleć.
Ty, natomiast, musisz wrócić do wcześniejszego tekstu i przeczytać go jeszcze raz
Nie muszę nad niczym myśleć.
Ty, natomiast, musisz wrócić do wcześniejszego tekstu i przeczytać go jeszcze raz
Ponadto wysoki stopień mojej z Tobą...hm nieznajomości wyklucza w sposób kategoryczny styl w jaki się do mnie zwracasz
@4 133 050Sebastian_M: @4 133 052: w nawiązaniu do
Czy li: jest niedopuszczalny.
Twierdzisz, że jesteś inteligentną osobą, więc na pewno Mnie zrozumiałeś.
Twierdzisz, że jesteś inteligentną osobą, więc na pewno Mnie zrozumiałeś.
@4 133 055EstyMy: To jest Twoja ocena. Moja ocena jest zupełnie inna. Skoro rozmawiamy o wszystkim i proponujesz mi coś to mogę być zdziwiony Twoją nagłą zmianą nastawienia w stosunku do mojej osoby
@4 133 055EstyMy: Zrozumiałem Ciebie doskonale i nie zgadzam się z tym co tu napisałaś
@4 133 057Sebastian_M:
Żyjesz w wolnym kraju, masz prawo.
Co nie zmienia faktu, że będziesz musiał się dostosować i nie przekraczać granic, których przekroczyć Ci nie pozwolono.
Żyjesz w wolnym kraju, masz prawo.
Co nie zmienia faktu, że będziesz musiał się dostosować i nie przekraczać granic, których przekroczyć Ci nie pozwolono.
@4 133 056Sebastian_M:
Ocena nie ma tu nic do rzeczy, ani Moja...ani Twoja tym bardziej ( w tym przypadku)
Ocena nie ma tu nic do rzeczy, ani Moja...ani Twoja tym bardziej ( w tym przypadku)
Po prostu należy odróżnić hipotetyczną możliwość od propozycji ( sic!)
Mało tego. Jeśli będziesz kiedykolwiek ze mną wymieniała poglądy musisz się liczyć z tym że zawsze będę się do Ciebie zwracał w ten lub podobny sposób .
Dlatego jak Ci to nie odpowiada moje zachowanie nie pisz do mnie i nie pytaj mnie o nic .
Myślę że zrozumieliśmy się doskonale
Jeśli nie to mogę Ci to wytłumaczyć .
Dlatego jak Ci to nie odpowiada moje zachowanie nie pisz do mnie i nie pytaj mnie o nic .
Myślę że zrozumieliśmy się doskonale
Jeśli nie to mogę Ci to wytłumaczyć .
Używasz zbyt dużych słów do zbyt małych wydarzeń.
Ale to jest kwestia znajomości języka.
Być może polski nie jest Twoim native l.
Ale to jest kwestia znajomości języka.
Być może polski nie jest Twoim native l.
@4 133 061Sebastian_M:
Obawiam się poważnie, że możesz być słabym partnerem do wymieniania poglądów BOWIEM nie przestrzgasz podstawowych zasad...
Więc albo ich nie znasz, albo znasz i przestrzegać nie chcesz.
Obawiam się poważnie, że możesz być słabym partnerem do wymieniania poglądów BOWIEM nie przestrzgasz podstawowych zasad...
Więc albo ich nie znasz, albo znasz i przestrzegać nie chcesz.
@4 133 062EstyMy: Widzę że lubisz obrażać swoich rozmówców w momencie w którym nie pasuje Ci co oni o Tobie piszą .
@4 133 063EstyMy: Nie obawiaj się bo podstawowych zasad nie wymyślasz Ty i to jest na korzyść ludzi z którymi obcujesz.
@4 133 064Sebastian_M:
Ale co jest obraźliwego w tym, gdy z rozmowy wyraźnie wynika, że nie czujesz zakresu słów których używasz.
Jeżeli czujesz się tym obrażony, to jeszcze raz
‐ powinieneś popracować nad językiem polskim.
To wszystko.
Ale co jest obraźliwego w tym, gdy z rozmowy wyraźnie wynika, że nie czujesz zakresu słów których używasz.
Jeżeli czujesz się tym obrażony, to jeszcze raz
‐ powinieneś popracować nad językiem polskim.
To wszystko.
@4 133 065EstyMy: Mógłbym napisać to samo o Tobie ale nie mam w sobie tyle złości co Ty
@4 133 067EstyMy: Akurat ja znam język Polski i nie zagniesz mnie w żaden sposób
Twoje wyniosłe wpisy świadczą o tym że stosujesz zasadę poniżania rozmówcy a to jest zachowanie naganne
@4 133 068Sebastian_M:
Niesłusznie uważasz, zupełnie OBCY Mi Człowieku przecież, że wstawienie uśmiechniętych emotek niweluje bezczelny dość ton i nikomu niepotrzebne osądy. Otóż nie, nie niweluje.
Pokazuje raczej, że raczej nie szanujesz ludzi celowo i...
nic sobie z tego nie robisz.
A to jest baaardzo smutne.
Niesłusznie uważasz, zupełnie OBCY Mi Człowieku przecież, że wstawienie uśmiechniętych emotek niweluje bezczelny dość ton i nikomu niepotrzebne osądy. Otóż nie, nie niweluje.
Pokazuje raczej, że raczej nie szanujesz ludzi celowo i...
nic sobie z tego nie robisz.
A to jest baaardzo smutne.
@4 133 071EstyMy: W przeciwieństwie do Ciebie szanuję każdą napotkaną osobę i staram się jeśli jest taka potrzeba jej pomóc.
@4 133 072EstyMy: Nie zagniesz mnie w żadnym temacie . Znam życie i znam też swoją wartość. Nawet jak masz inne zdanie powinnaś wypowiadać się w sposób w miarę delikatny i nie wywyższać się bo to żle o Tobie świadczy
@4 133 070Sebastian_M:
Jeżeli pisanie, mam nadzieję dość logicznie, po polsku nazywasz bądź oceniasz jako " wzniosłe wpisy " - to nie wiem co myśleć o Twoim codziennym języku i czy w ogóle jest sens pisać.
Poza tym co do poniżania, to oczywiście WIESZ, że piszesz o sobie???
Oczywiście, że wiesz...bo robisz to świadomie przecież.
Jeżeli pisanie, mam nadzieję dość logicznie, po polsku nazywasz bądź oceniasz jako " wzniosłe wpisy " - to nie wiem co myśleć o Twoim codziennym języku i czy w ogóle jest sens pisać.
Poza tym co do poniżania, to oczywiście WIESZ, że piszesz o sobie???
Oczywiście, że wiesz...bo robisz to świadomie przecież.
@4 133 073Sebastian_M:
Moja krótka rozmowa z Tobą jest absolutnie dowodem na to, że to są TYLKO Twoje deklaracje, Sebastianie.
Tylko i wyłącznie, niestety.
Moja krótka rozmowa z Tobą jest absolutnie dowodem na to, że to są TYLKO Twoje deklaracje, Sebastianie.
Tylko i wyłącznie, niestety.
@4 133 074Sebastian_M:
Bardzo trafnie napisane!!
Serio.
Tylko powinieneś sam to sobie przeczytać.
Piszesz o sobie do siebie.
Noo, szkoda.
Bardzo trafnie napisane!!
Serio.
Tylko powinieneś sam to sobie przeczytać.
Piszesz o sobie do siebie.
Noo, szkoda.
@4 133 075EstyMy: No widzisz i o to mi chodziło.
Napisałem kilka zdań tylko po to aby zobaczyć czy potrafisz spokojnie porozmawiać czy w pewnym momencie zaczniesz obrażać. Nie myliłem się w ocenie Twojej osoby. Wiedziałem że Tak zareagujesz
Nie sprawdziłaś się jako osoba z którą można wszędzie i o wszystkim porozmawiać .
Dlatego kończę już rozmowę życząc Ci dużo zdrowia i miłej nocy.
I mam jedną prośbę. Nie pisz do mnie więcej ok?
Z takimi osobami nie lubię mieć do czynienia i z nimi rozmawiać o czymkolwiek ponieważ zawsze szykują szpilę którą w odpowiednim dla siebie momencie wbiją Ci tak gdzie chcą .
Pa pa pa
Napisałem kilka zdań tylko po to aby zobaczyć czy potrafisz spokojnie porozmawiać czy w pewnym momencie zaczniesz obrażać. Nie myliłem się w ocenie Twojej osoby. Wiedziałem że Tak zareagujesz
Nie sprawdziłaś się jako osoba z którą można wszędzie i o wszystkim porozmawiać .
Dlatego kończę już rozmowę życząc Ci dużo zdrowia i miłej nocy.
I mam jedną prośbę. Nie pisz do mnie więcej ok?
Z takimi osobami nie lubię mieć do czynienia i z nimi rozmawiać o czymkolwiek ponieważ zawsze szykują szpilę którą w odpowiednim dla siebie momencie wbiją Ci tak gdzie chcą .
Pa pa pa
oprócz treści " nie zagniesz mnie w żadnym temacie ".
Mnie można "zagiąć ", choć oczywiście nie Ty
I nie mam z tym najmniejszego problemu.
A teraz pozwolisz, że sobie przerwę to bo jest jakieś jalowe
( A JA nie lubię jalowych rzeczy, to jak lubisz, to może z kimś innym)
Mnie można "zagiąć ", choć oczywiście nie Ty
I nie mam z tym najmniejszego problemu.
A teraz pozwolisz, że sobie przerwę to bo jest jakieś jalowe
( A JA nie lubię jalowych rzeczy, to jak lubisz, to może z kimś innym)
@4 133 078: Prosiłem nie pisz do mnie więcej.
Tego też nie potrafisz uszanować ?
W takim razie dostajesz
A to oznacza że ja już do Ciebie nie napiszę
Tego też nie potrafisz uszanować ?
W takim razie dostajesz
A to oznacza że ja już do Ciebie nie napiszę
@4 133 078Sebastian_M:
Ale Ty oczywiście wiesz, że piszesz o sobie???
Mam nadzieję, że Twój Świat nie jest AŻ tak zaburzony, że wydaje Ci się to prawdą???
Ale Ty oczywiście wiesz, że piszesz o sobie???
Mam nadzieję, że Twój Świat nie jest AŻ tak zaburzony, że wydaje Ci się to prawdą???
Muszę odpisać na wszystko do końca.
A z pisaniem do Ciebie nie będzie żadnego problemu.
Żadna przyjemność z Tobą rozmawiać.
Manipulacje masz słabe, standardowe, wg szablonu, szacunek opierasz ba swoich tylko deklaracjach ‐ to co piszesz świadczy o czym innym.
Z kim tu rozmawiać.
Jak nie jesteś gentlemanem ano najwyraźniej nie stosujesz zasad uczciwości w rozmowie - to nawet niech Ci się nie marzy rozmowa że Mną, Robaczku
A z pisaniem do Ciebie nie będzie żadnego problemu.
Żadna przyjemność z Tobą rozmawiać.
Manipulacje masz słabe, standardowe, wg szablonu, szacunek opierasz ba swoich tylko deklaracjach ‐ to co piszesz świadczy o czym innym.
Z kim tu rozmawiać.
Jak nie jesteś gentlemanem ano najwyraźniej nie stosujesz zasad uczciwości w rozmowie - to nawet niech Ci się nie marzy rozmowa że Mną, Robaczku
Dobranoc.
I MÓWIĄC Twoim stylem: prześpij się i sobie to wszystko przemysl i zacznij szanować ludzi
( wierna podróba stylu w jakim piszesz)
I MÓWIĄC Twoim stylem: prześpij się i sobie to wszystko przemysl i zacznij szanować ludzi
( wierna podróba stylu w jakim piszesz)
@4 133 086slawek:
@4 133 087Forsami:
@4 133 090Bolo22:
Bolo
Ten co wszystko wie i rozumie,zostal sprowadzony do parteru, wiec rozdal karteczki i uciekł
Ten co wszystko wie i rozumie,zostal sprowadzony do parteru, wiec rozdal karteczki i uciekł
@4 133 095slawek: w sumie dzisiaj niedziela palmowa nic się nie stało