Wpisy 4 132 381 – 4 132 480
27 marca 2021 17:51 → 27 marca 2021 19:18, 100 wpisów
@4 132 379arczibalik73: Pasko uspokuj goscia bo przesadza i podburza ludzi
Cóż mogę powiedzieć na to wszystko....Mi to Lotto dajcie mi 4 Miliony naprawdę w obecnych czasach będę bardzo..Zadoooooooowoooooloooony Zadooooooooooooooloooooony Zadooooooooooooooloooooony
@4 132 384waldus:
i jak tu mozna z kims sobie na spokojnie popisac jak takie różne chieny sie człowieka czepiaja i co chwila im coś niepasuje, tylko szukaja zaczepki, i chca sie popisac tu na czacie tylko niewiadomo czym, bo tez przychodza tutaj tylko po to aby sie kłócić i wszczynać awantury, a ja nie poto tu jestem abym sie z kims kłocił
4 132 381. slawek i tu sie mylisz ja nikogo do nuiczego nie podburzam, ja własnie chce aby tu sie ludzie ze soba jednoczyli a nie skakkali sobie do oczu, ja tu niewszczynam zadnych awantur, jak inni z czata obok którzy wchodza tu na nowych nickach bo stare juz sa dawno spalone i próbuja tu zrobić zamieszanie, , a wszystko zaczeło sie tu od tego ze zapytałem emerytki dlaczego i tak postapiła jak zrobiła na czacie obok, według was tu wszystkich dobrze zrobiła, jesli tak to znaczy ze jestescie wszyscy tacy asami iniczym sie nieróznicie od siebie, bo gdyb bylo inaczej, to byscie tak niedrazyli tego tematu, , ja nikomunic niezrobiłem złego inikogo nie wyyzywam nigdzie a ale domnie sie zaraz wszyscy czepiahja, wielcy obrońcy sie wszyscy nagle zrobili, normalnie szok i masakra jak to sebastian tu napisał, w ktorys tam wpisie , biedna emerytka dostała bana , a dlaczego, ,przecierz nic nie zrobiłam, zrobila zrobila i to duzo, bo inaczej by bana niedostała,nikt za darmonic nie dostaje , jesli omnie chodzi to ta ppoani mnie najmniej interesuje , tutaj, ja wiemze ona mnie nielubi a wrecz nieznosi, jak i sebastiana i innych jeszcze pare osob ale mi to nieprzeszkadza wcale, i mnie to nierusza,
4 132 381. slawek i tu sie mylisz ja nikogo do nuiczego nie podburzam, ja własnie chce aby tu sie ludzie ze soba jednoczyli a nie skakkali sobie do oczu, ja tu niewszczynam zadnych awantur, jak inni z czata obok którzy wchodza tu na nowych nickach bo stare juz sa dawno spalone i próbuja tu zrobić zamieszanie, , a wszystko zaczeło sie tu od tego ze zapytałem emerytki dlaczego i tak postapiła jak zrobiła na czacie obok, według was tu wszystkich dobrze zrobiła, jesli tak to znaczy ze jestescie wszyscy tacy asami iniczym sie nieróznicie od siebie, bo gdyb bylo inaczej, to byscie tak niedrazyli tego tematu, , ja nikomunic niezrobiłem złego inikogo nie wyyzywam nigdzie a ale domnie sie zaraz wszyscy czepiahja, wielcy obrońcy sie wszyscy nagle zrobili, normalnie szok i masakra jak to sebastian tu napisał, w ktorys tam wpisie , biedna emerytka dostała bana , a dlaczego, ,przecierz nic nie zrobiłam, zrobila zrobila i to duzo, bo inaczej by bana niedostała,nikt za darmonic nie dostaje , jesli omnie chodzi to ta ppoani mnie najmniej interesuje , tutaj, ja wiemze ona mnie nielubi a wrecz nieznosi, jak i sebastiana i innych jeszcze pare osob ale mi to nieprzeszkadza wcale, i mnie to nierusza,
@4 132 379arczibalik73: Twoje dzisiejsze zachowanie jest wybitnie prowokujące, rzucasz się na każdego kto zwróci ci uwagę jak dzik na żołędzie .Po co non stop wklejasz wpisy z innych czatów? zrób sobie tam konto i prowadź konwersację gdzie ktoś do ciebie ma jakieś propozycje sercowo-chemiczne.Cały dzień dzisiaj tylko zaczepiasz i z całą swoją energią chcesz wywołać awantury. Ile razy było pisane jak już odnosić się do wpisu to po jego numerze a nie wklejać całą treść.
Napisałeś dziś masę wulgaryzmów ,i pytamy się dlaczego to nie przeszkadza panu Sebastianowi m? A dlaczego czepia się byle wyrazów od jednych i tych użytkowników...? Dlaczego brak donosów do wpisów Arczibalika,gdzie 99% jego fenomenalnych myśli i wylewanie ich na czat to łamanie regulaminu? Jak już bawi się w ''szerifia'' to podchodzimy do każdego tak samo.
Miłego wieczru... that's the way it is
Napisałeś dziś masę wulgaryzmów ,i pytamy się dlaczego to nie przeszkadza panu Sebastianowi m? A dlaczego czepia się byle wyrazów od jednych i tych użytkowników...? Dlaczego brak donosów do wpisów Arczibalika,gdzie 99% jego fenomenalnych myśli i wylewanie ich na czat to łamanie regulaminu? Jak już bawi się w ''szerifia'' to podchodzimy do każdego tak samo.
Miłego wieczru... that's the way it is
@4 132 388Jutro:
@4 132 379arczibalik73:
Widze ze ktos tu 14 ksiege Pana Tadeusza pisze bo takie krutkie wpisy
@4 132 379arczibalik73: piszesz do człowieka, gdzie, co uważniejszy czytacz wie /.../
jak tam Twoja noga /.../ ?
I dobrze ci z tymi słowami ?
I mam/y się troskliwie pochylać nad twoją cukrzycą, alergią, astmą, tudzież innymi chorobami ?
makabra
jak tam Twoja noga /.../ ?
I dobrze ci z tymi słowami ?
I mam/y się troskliwie pochylać nad twoją cukrzycą, alergią, astmą, tudzież innymi chorobami ?
makabra
@4 132 388Jutro: i tu sie mylisz bardzo co domnie, a dlatego ze mnie wogóle nieznasz, ja sie do nikogo tu nieczepiam, to po 1 po 2 dlatego tu przytoczyłem kilka wpisów ze stronki obok, poniewaz te osoby nie sa tylko tam na czacie ale tutaj tez siedza na tej stronce i wszystko co np, ja tu napisze to nie komentuja tutaj tego tylko tam u korna 748, bo tutaj jakby tak zrobili toio by dostali odrazu bana za takie wyzwiska jakimi np makler tu sie posługiwał, a ja tam teraz niema juz mozliwosci sie zalogowac i zreszta tez niechce, bo i poco jak tam sie ludzi wszystkich z stą oczernia na kazdym kroku o jakich wulgaryzmach piszesz , bo ja tu nieporzeklinam tylko zacytowałem wpisy waszych kolegów ze stronki, inic pozatym, to wy tam łamnmiecie regulamin nie ja to wy piszecie takie domnie teksty, ja za sebastiany gafy nieodpowiadam, tylko za to co ja pisze, ja niejestem tu nikogo szeryfem i sie w nic niebawie, wiec niewiem oco domnie te zale,
4 132 392. Robal_36 juz CI odpowiadam, to ze zapytałem maklera jak tam jego noga, niemiało nic złego oznaczac ale, to n mnie pierwszy sprowokowałtym co napisał, wiem i pamietam ze kiedys mi pisał o swojej bolacej nodze, i ja mu bardzo wspolczólem tez bo to co mi napisał to mnie zrazilo, od pewnego czasu makler stał sie dlamnie bardzo niemiły, zawsze mu cos umnie niepasowało i zaczoł mnie atakowac bez przyczyny, dzisiaj cos tam pisal o jakiejs rencie mi tu, itd, i zaczol pomnie jezdzic wiec zapytałem w prost a jak tam jego noga chodzilo mi oto czy juz jest zdrowy, anic zlego niemiałem na mysli
4 132 392. Robal_36 juz CI odpowiadam, to ze zapytałem maklera jak tam jego noga, niemiało nic złego oznaczac ale, to n mnie pierwszy sprowokowałtym co napisał, wiem i pamietam ze kiedys mi pisał o swojej bolacej nodze, i ja mu bardzo wspolczólem tez bo to co mi napisał to mnie zrazilo, od pewnego czasu makler stał sie dlamnie bardzo niemiły, zawsze mu cos umnie niepasowało i zaczoł mnie atakowac bez przyczyny, dzisiaj cos tam pisal o jakiejs rencie mi tu, itd, i zaczol pomnie jezdzic wiec zapytałem w prost a jak tam jego noga chodzilo mi oto czy juz jest zdrowy, anic zlego niemiałem na mysli
aha, życzliwość ? Po Heine Medina ? Noga na nowo urośnie ? takie pitu pitu, to, z przyjacielem, naiwnym wciskaj
@4 132 396Bolo22: przepraszam dziś nicnie wymyśle mało mam danych
@4 132 396Bolo22: ile liczb?moje też są
@4 132 399zgrywus: a podawales?
@4 132 399zgrywus: 7 liczb i 6 obydwa mini
@4 132 396Bolo22: no trudno zobaczymy jak tam dziś wylosuja
@4 132 401Bolo22: Gosia ode mnie wyłudziła

@4 132 402Bolo22: jakieś się powtarzają?
Pada, wieje i zrobiło się zimno.
@4 132 398Gosia__77: ale nastepnym razem nas juz nie zawiedziesz?
@4 132 405zgrywus: 7 i 18
Gosia.
@4 132 408Wędrowca netowy: myślałem, że nadajesz z Hawajów
@4 132 392Robal_36: nie nie musisz sie wcale pochylać nad moja cukrzyca, alergia ani innymi chorobami, bo to i tak nic nieda ale bynmnajmniej mnie nieatakujjcie boi napierw wszyscy prowokujecie mnie a kiedy wam napoisze prawde do skaczecie mi do oczu, taka jest prawda, a ja nic nierobie tu złego i nikogo nie wyzywam od pewnych czesci ciała, jak to zrobił makler którego kiedys polubilem i szanowałem,, ja sie jego nieczepiam tak jak on mnie, a damina z stronki obok i naszego admina daze szacunkiem, i wiem ze chcieli by zapewne aby te ich stronki, zapewne razem ludzi łaczyły a nie porózniały, wobec siebie, i chcieliby aby i tu i tu był spokój i, no chyba ze sie myle, mnikt u znas czy to ja czy to sebastian i nni jeszcze czatowicze nieprzychodza sie kłocić ze soba i ja tez tego nierobie,m przychodze tu w innym celu, aby typowac liczby, i nieraz z kims fajnym popisac anie wytrzasac sie na kogos, wiec nie atakujcie mnie aa ja niebede atakował was, proste i chyba logiczne co,
@4 132 412Bolo22: czyli jest mój wkład
W lotto nie grałam oni nie mogą trafić w moje
@4 132 404Biedroneczka1977: lotto na chybil wyslalem na 7 liczb ale takie bez sensu
Zgrywus.
@4 132 415zgrywus:
@4 132 415zgrywus:
@4 132 417Bolo22: Ale szalejesz
@4 132 420Bolo22: posadziłeś już ziemniaki
Dziś już nie idę jakiś tam mam Multi mini z maszyny I pensję jak ma być te będzie
Dzisiaj o godz. 14 w teście na Nie:
2/16.
2/16.
@4 132 421Biedroneczka1977: bedziemy po swietach grali 2 3 razy w tygodniu systemami tylko musimy zastanowic sie czy lotto czy mini
@4 132 423waldus: nie mam ziemniakow
@4 132 426Bolo22: mini łatwiej chyba można trafić
@4 132 423waldus: waldus Ty sie ze mnie nie smiej bo jak nie my to bys musial to drewno jesc
Ziemniaki niezdrowe cukier podnosza
@4 132 429waldus: dlaczego ?
@4 132 428Biedroneczka1977: ijak 8 liczb mini 84z a lotto chyba tez
Kiedyś to były ziemniaki Panie nie to co teraz
Potem pomyśle muszę do siostry tel.wykonać Ale nie o liczbach
Już miałam się nie odzywać,ale szlag mnie trafia.
Arczibalik73,przecież to ty zacząłeś dzisiejszy zamęt wpisem4132126.
Nie udawaj jak nim nie jesteś.
Żegnam.
Arczibalik73,przecież to ty zacząłeś dzisiejszy zamęt wpisem4132126.
Nie udawaj jak nim nie jesteś.
Żegnam.
narazie wszystkim, milego wieczoru wszystkim zycze i wysokich wygranych grajcie i wygrywajcie
aha i jesli jest tu gdzies sebastian M, to tylko kontakt przez @ , zchodze z czata moze tu kiedys jeszcze wróceco złego to nie ja
aha i jesli jest tu gdzies sebastian M, to tylko kontakt przez @ , zchodze z czata moze tu kiedys jeszcze wróceco złego to nie ja
@4 132 439doktor2p:
@4 132 442arczibalik73:
@4 132 445Bolo22:
W miejscowości Łódź padła wygrana 140 000 zł w grze Multi Multi (9 z 9 x 2)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@4 132 440Bolo22: graj systemami skróconymi
@4 132 437Bolo22:
Trzeba włączyc Fakty co może już godzina policyjna będzie ?
@4 132 452waldus: przeczytałam kompot
@4 132 454Biedroneczka1977: jajka wymocze
@4 132 455waldus: {{hahaha}
@4 132 457waldus: A jak Cię nie wpuszcza ? Bo za dużo ludzi na metr kwadratowy czy tam sześcienny będzie ?
Tam gdzie ziemniaki sadzisz
Teraz trzeba wszystko w domu świecić
3,18,22,37,46,14
5,17,27,34,43,15
2,16,25,33,48,42
8,19,20,31,40,44
O tak z gorących liczb
5,17,27,34,43,15
2,16,25,33,48,42
8,19,20,31,40,44
O tak z gorących liczb
Będzie chyba zakaz przemieszczania
@4 132 465kedzior13: W domu
W tamtym roku też nie było święconKi W kościele
@4 132 448zgrywus: a na czym to polega
Mulag teraz to przedszkole , gdzie te czasy gdy w sobotni wieczór po 100 osób było na czacie , wódka i piwo lały się strumieniami a w niedzielę po 5 osób zaczynało od bana
Ja to wszystko z przymrużeniem oka nie powiem dziś ciekawie na stronce duży plus