Wpisy 4 132 181 – 4 132 280
27 marca 2021 15:02 → 27 marca 2021 16:11, 100 wpisów
I śniadanie w domu w Wielkanoc ? To muszę już w sobotę się ewakuować do córki dobrze ze blisko mieszka
Widzisz jedno oko zamknięte przymrużone oko to mówi że to całe granie z przymrużeniem oka
I czołgi też będą jak kiedyś ?
To wiadomo zawsze musi być po jakimś czasie pokoju wojna długo nie było musi się coś dziać
@4 132 153emerytka 46: widzisz akurat mam kopie tego co pisaliscie z triset z tego czata, pech ze akurat to tam przeczytałem i sobie to skopiowałem, dlatego o to sie tu pytam, to jest niestety na TWoja niekorzysc,, bo ja bym nigdy na innym czacie niepisał o Tobie jaka jestes osoba a TY to narnmalnie zrobiłas, a pozniej piszesz ze nikt tu Cie niechce i oco sie tu ciebie czepiaja, jak Ty niejestes niczego winna, nonie bo i poco, nie ja zadnego wpisu nie wziołem na siebie jak piszesz akurat to przeczytałem i postanowiłem sie zapytac dlaczego wypiusujesz tu na nas ze stronki takie zeczy, za takie cos powinnaś bdostac bana na zawsze, my tu niepotrzebujemy na stronce fałszywtch ludzi którzy beda nam dupe obrabiac na oinnych stronach, na necie, ciekawe jak byś dsie ty poczuła gdy by ktos o Tobie pisał takie teksty do ludzi innych, piszesz ze mało wiem, , oj bys sie zdziwiła ile wiem o czym jeszcze pisałas, ciekawy jestem co by tu czatowicze o tym powiedzieli jakby sie dowiedzieli wszystkiego co pisałas , ale ja tu niebede CI pisał co i robił tu jakiegos zamentu bo to nikomuniejest do niczego tu potrzebne, mi tez nie ale jesli jeszcze raz gdzies pprzeczytam ze cos piszesz niewlasciwego o kimkolwiek ze stronki to sam napidsze do admina tej stronki, aby cie usunoł na stałe z stond, choc nienigdy jeszcze nikogo nigdzie nie podpierniczyłem ale bede zmuszony to zrobić ten 1 raz, wiec uwazaj co gdzie i okim piszesz
@4 132 166doktor2p:nie komentuj tego jesli niewiesz nic okej?
a meliske to sobie sam zaparz, mi niejesty nie jest do niczego potrzebna, bo jestem spokojny, az za spokojny, co osiedlowy monitoring dobre, nie jestem,m monitoring ale niepozwole z sirebie robic dyurnia jakiegos i jak to emerytka 46 napisała omnie
ortograficzny byk,
a meliske to sobie sam zaparz, mi niejesty nie jest do niczego potrzebna, bo jestem spokojny, az za spokojny, co osiedlowy monitoring dobre, nie jestem,m monitoring ale niepozwole z sirebie robic dyurnia jakiegos i jak to emerytka 46 napisała omnie
ortograficzny byk,
żadnych celi w życiu ,żadnego hobby tylko;Tata a Marcin powiedział ;
a teraz pozwole sobie na przyjemniejsze tematy jakimi sa liczby i typy liczb, bo szkoda nerwów na jakies tam pitolenie o ludziach którzy nie umieja sie zachować wobec innych ludzi i pisza pierdoły o innycgh po innych czatach,
Silent.. Czas na zmianę... Dziś lokuje się w pierwszej 10 profil liga... I postaram się dociągnąć do konca
@4 132 197doktor2p: widze ze spodobał CI sie ten film tez jak piszesz o tym
@4 132 201golanonim: witaj wszystko jest w nalezytym porzadku, nic sie tu niedzieje, jest wszystko nie ma sie czym martwić monitoring działa jak to przedmówca wczesniej napisał
tu wszyscy na stronce sa normalni, niem a tu nikogo głupiego jak pewna osba okresliła gdzies indziej
@4 132 191Forsami: profesorku
@4 132 210zgrywus:
@4 132 215Mulag: gdzie
@4 132 214191979: rybke poprosze
Cześć
Co robicie ?
@4 132 220Gosia__77: proszę
Byliście już na randce ?
@4 132 221Mulag:
@4 132 227Sebastian_M:
@4 132 226191979: dziękuję
@4 132 201golanonim: O czym Ty piszesz ?
Coś zauważyłeś czego my nie widzimy ?
Coś zauważyłeś czego my nie widzimy ?
@4 132 232Forsami: co świętujesz
@4 132 233Gosia__77:
@4 132 232Forsami: Forsami mazłeś flamastrem na firance
@4 132 235Mulag: u ciebie na stole można wszystko znaleźć
@4 132 240191979: Smacznego
@4 132 242Sebastian_M: dziękuję
@4 132 245191979:
@4 132 238Gosia__77:
@4 132 247Forsami:
Piękne kwiatki
Piękne kwiatki
@4 132 244Forsami: ładny Tort 100 lat
Widzicie sami jak żyje Milioner Forsami już bogaty ale dalej poluje na kolejne miliony
@4 132 249Forsami:
Makler wiem ze czytasz to co tu piszemy i odpowiednio sie wypowiadasz teraz na stronce obok, ale widac ze jestes taki sam jak, nasza tu jedna z pań,o której zawsze dobrze mys]lałem a tu taki numer, to ze zrobiłem błąd w tym wyrazie, z stąd to sie kapnołem po wysłaniuy akurat tego, juz,ale to nieznaczy ze ty jako tu człowieczek kopiuj wklej, musisz to komentowac i uwazaj co piszesz i gdzie, i nieporównuj mnie do jakichs polonistów lub jakiejs czesci ciała bo sam moze taki jesteś a nie ja uwazaj na słowa które wypowiadasz bo moze cie to bardzo duzo kosztować, zamilcz jesli CIE TO niedotyczy ok,
@4 132 254Mulag:
@4 132 256arczibalik73: Co się dzieje ?
Makler 2021/03/27 15:03
"ortograficzny byk"
PRZY TAKICH REFERATACH TO SKANDAL devil
a tłumaczy sie chuujem
"ortograficzny byk"
PRZY TAKICH REFERATACH TO SKANDAL devil
a tłumaczy sie chuujem
@4 132 256arczibalik73: Przyszła zbanowana ekipa i znowu stara się skłócić ludzi tu na stronie MP ?
To jest haniebne i niedopuszczalne
To jest haniebne i niedopuszczalne
Makler 2021/03/27 14:47
Arczibalik
porównójesz chuuuj do oka, typowanie parkami TO nie multipasko
Arczibalik
porównójesz chuuuj do oka, typowanie parkami TO nie multipasko
@4 132 261arczibalik73: człowieku opanuj się !!!
Ci ludzie są tu tylko w jednym celu. Nie podają liczb , nie dzielą się z nikim swoimi przemyśleniami co do gier tylko wchodzą tu w jednym celu.
Czytają cały czas i czekają aż będzie dogodny moment do ataku. Masakra.
Czytają cały czas i czekają aż będzie dogodny moment do ataku. Masakra.
@4 132 258Sebastian_M:wejdz na czat stronki obik i popatrz co tam pisze makler krzysio, i doktor 2p wszystyko skopiowane juz jest, widac ze ta strnasze tu czaty powiny laczyć ludzi tutaj a nie porózniaći tutaj te osobuy na stronie, szkodza tu naszemu czatu,i przez takich własnie ludzi z stąd inni odchodza,
Robi się ciekawie jaka to stronka tam siedzą Arczi podaj stronkę
@4 132 263Jutro: w dupe sobie wsadz te kartki, myslisz ze niewiem kim jestes, i myslisz ze jak nowego nicka uzyjesz to wszystko to załatwi,i nikt cie nie rozpozna
@4 132 265arczibalik73: Nie wchodzę na tamtą stronę bo i po co?
Admin tamtej strony pozwala na takie teksty na swojej stronie ?
Nie będę tego komentował
Admin tamtej strony pozwala na takie teksty na swojej stronie ?
Nie będę tego komentował
Takie słowa która stronka na to pozwala to prawda czy sobie Arczi wymyślasz
@4 132 269Mulag: Jak Arczi skopiował to znaczy że pisze prawdę.
Tamten admin nie panuje już na tej swojej stronie
Tamten admin nie panuje już na tej swojej stronie
Dobra czas do liczb...zreszta nie gram...ale konce 6 niech wejda
@4 132 272Mulag: Mulag nie udawaj że nie wiesz o co chodzi
on mówi byście pisali sobie znak pokoju chyba mu nie od mówicie ma czyste serce ❤️ nikomu nic nie zrobił @4 132 274Mulag:Lotto kumulacja w Lotto 4 Miliony
4 miliony spokojnie Forsami wygrasz jak będzie hiper inflacja i za miliony kupisz worek ziemniaków to i miliony zobaczymy
Jakbym spała to proszę mnie obudzić na losowanie chyba za' wcześniej jakas bomba tu wybuchnie
@4 132 274Mulag: @4 132 274Mulag: Powiem Ci coś.
Na tamtej stronie jest taka opcja że coś piszesz i masz możliwość usunięcia swojej wiadomości.
Dlatego nie przeczytasz tam wszystkiego co oni piszą . To są tchórze i to tacy perfidni
Na tamtej stronie jest taka opcja że coś piszesz i masz możliwość usunięcia swojej wiadomości.
Dlatego nie przeczytasz tam wszystkiego co oni piszą . To są tchórze i to tacy perfidni
@4 132 264Sebastian_M: tak jak piszesz tu nigdy nie bedzie spokoju i bo wchodzą tu takie przygłupy i sieja zamęt i wlasnie takie osoby Admin powinien tu blokować odrazu, iniewpuszczać ich tu juz nigdy wtedy taen tu czat by sie skladał z porzadnych ludzi którzy chca tu sie dobrze czuć
mulag witaj to niby z nami tu zaprzyjazniona stronka jest, poniewaz sa tu osoby z które siedza i tutaj i tam na tamtej stronce ich admin, robi super robote, dla wszystkich , grajacych ale ma u siebie niestety ludzi którzy nie sa wszyscy w porzadku,jak takie zeczy wypisuja tam czy toomnie czy i kim innym, ja tu niechce nikogo porozniac ale oni tak sie niestety tam zachowuja, a ich admin tego chyba niedostrzega lub udaje ze nic sie niedzieje, i niema zadnego problemu, lub popiera ich tam takie zachowanie, CI ludzie tam sieja zamęt tez, dziwie sie ze Korn 748 tego niewidzi, albo poprostu niechce tego widzieć i niereaguje na to wcale, bo i poco, wazne ze czat sie tam kreci,
mulag witaj to niby z nami tu zaprzyjazniona stronka jest, poniewaz sa tu osoby z które siedza i tutaj i tam na tamtej stronce ich admin, robi super robote, dla wszystkich , grajacych ale ma u siebie niestety ludzi którzy nie sa wszyscy w porzadku,jak takie zeczy wypisuja tam czy toomnie czy i kim innym, ja tu niechce nikogo porozniac ale oni tak sie niestety tam zachowuja, a ich admin tego chyba niedostrzega lub udaje ze nic sie niedzieje, i niema zadnego problemu, lub popiera ich tam takie zachowanie, CI ludzie tam sieja zamęt tez, dziwie sie ze Korn 748 tego niewidzi, albo poprostu niechce tego widzieć i niereaguje na to wcale, bo i poco, wazne ze czat sie tam kreci,