Wpisy 4 130 140 – 4 130 239
25 marca 2021 09:53 → 25 marca 2021 11:25, 100 wpisów
@4 130 139Myvictory: o kim Ty piszesz?
To że jesteśmy uciskanym narodem to wszyscy wiedzą i nie trzeba o tym pisać
Planują zamknąć sklepy z artykułami budowlanymi, odzieżowymi.
Słuchajcie Radiowej Jedynki bo coś niebawem mają ogłosić.
Słuchajcie Radiowej Jedynki bo coś niebawem mają ogłosić.
liczby chciałem sprawdzić nic nie ma, za chwilkę uciekam ja wiem już jakie obostrzenia będą czekam tylko na konferencje będą większe limity w kościołach to pewne to zostanie ogłoszone
Odzieżowe I gdzie ja sobie sukienkę na Święta kupię ?
W kościele będzie mógł być tylko ksiądz
z tego co mam w papierach w Polsce najgorzej jest gorzej niż we Włoszech aha Szwecja która bez lockdowna ma najmniej śmiertelnych przypadków Polska na czele tyle ich obostrzenia dają o kant du.. można je dać
Muszę iść wysłać da 14 co mi jeszcze kolekture zamkną
o godz.11 będzie konferencja premier bedzie przemawiał
Jak zwiększą limity to się ludzie w kościołach niepomieszcza
@4 130 149multijune177: O matko a ja taka nieuczesana
czekają nas Proszę Państwa coraz gorsze czasy kolejne podatki pozwolenie unii by dawać kolejne podatki i spłacać zadurzenie unii europejskiej wypłacenie zusu tym co składek nie płacili nigdy by tu w Polsce mieć emeryturkę Będzie się chyba trzeba pakować
z tego co rozmawiam z ludźmi im to już obojętne mogą być niewolnikami nic nie da się zrobić tak mówią no to już pozamiatane
W 2020 r. zmarło najwięcej Polaków od czasów II wojny światowej
@4 130 152Myvictory: no to Beczka i do Holandii nawóz podroby
Fordami a w czym te 4 stówki wygrałeś,
@4 130 157Myvictory: przecież to jest propaganda...mamy najmniejsze bezrobocie w Europie i pokazywanie materiałów z lat 90 tych
@4 130 159jchojnacki: w niczym..tylko ..ktoś by Cię zmuszał do roboty za 4 stówki..i masz być zadowolony
spłacamy odszkodowania wymyślone dajemy 800 zł dla człowieka za darmo ale nie obywatela polskiego dajemy emerytury bez składek na zus gościom jest coraz lepiej
Forsami sorki za przekręcenie,
jak patrzę na to wszystko to nie wiem czasem płakać się chcę śmiać lub wpaść furię
Przypomnienie.
Blog jest przeniesiony, na starym nic nie piszę.
www.rozwazaniaolotto.wordpress.com
Do godz. 13 wpiszę Test do MM.
Zapraszam.
Blog jest przeniesiony, na starym nic nie piszę.
www.rozwazaniaolotto.wordpress.com
Do godz. 13 wpiszę Test do MM.
Zapraszam.
@4 130 161Myvictory: Mówiłem koledze w robocie że była Szóstka w Lotto z Plus w Dębicy na ul Głowackiego 36...zadzwonił do swojej Kobiety..i jej to mówił..jeszcze jej powiedział trzeba było chodzić do Kościoła w Dębicy może byś wymodliła tą Szóstkę..ale się uśmiałem
Forsami te 4 stówki to dniówka czy tygodniówka,
Forsami to nie ma co liczyć że coś padnie już limit szczęścia w tym miescie się skończył nic dwa razy się nie zdarza i dla tego z tej przyczyny gram w innej miejscowości
@4 130 168jchojnacki: jest...rok 2005''''..idź do roboty.dobre i 4 stówki...na miesiąc..tak było fakt nie fejk...
to jakiś poseł z Podkarpacia wygrał by jak powiedzą skąd tyle kasy a wygrałem
@4 130 169Myvictory: z tego co wiem to w Debicy..było już trzy Szóstki Na Kościuszki..w dawnym Leader Price..Koło Nagawczyny...przy CPN i teraz na Głowackiego...
Zaraz dam fotke starej gazety..opisany artykuł z Dębicy trafienie 6/6..w tedy chyba jeszcze był Duży Lotek...
to limit wykorzystany dla tego miasta raczej długo nic już nie padnie choć to tylko granie to nic nie wykluczone
@4 130 178Myvictory: mam z 2006 roku gazetę..zaraz dam..
Forsami to fakt takie były zarobki, a pamiętasz jak byliśmy milionerami jeden miesiąc pracy i ile to człowiek zarobił milionów,
Punkt wydaje się szczęśliwy, bo to nie pierwsza wygrana w tym miejscu. Wcześniej 150 tys. zgarnął tu gracz w Mini Lotto, podobna kwota trafiła się osobie, która kupiła tu zdrapkę
@4 130 183Myvictory: Widzę że tam byłeś...Kolegę mojego pozdrowiłeś..
@4 130 188Myvictory: a ile ja się tam ograłem..o hoo hoo..z tym że jeszcze jak miał kolega kolekture na dworcu..kolejowym..teraz nowy dworzec..to przeniósł do tego kiosku..no i też ten sklep spożywczy zlikwidowany..a tam też była kolektura..też tam grałem....a gdzie ja nie grałem
A pierwszy zakład multi w 96 kosztował 45 groszy,
Dopisano losowanie nr 109 000 Szybkie 600
@4 130 188Myvictory: A wiesz że na ulicy Poddęby..tam koło Państwowej Straży Pożarnej...jest nowy salon gier Lotto...kiedyś przejeżdżając zobaczyłem..muszę tam kiedyś zagrać
Nieprawda.
MM kosztowało 1 zł.
MM kosztowało 1 zł.
Mówiłem że będzie ponad 31,000 a jest ponad 34,000 Zamkną nas całkowicie TRZEBA iść do monopolu,
Niedobrze.
>> 34 151 <<
Tylu zakażonych.
>> 34 151 <<
Tylu zakażonych.
Forsami liczby skreślone samodzielnie z tej wygranej na Głowackiego
@4 130 199Myvictory:
@4 130 197jchojnacki: Przecież oni mówili że to zrobią jak przekroczy nawet wiedzieli że przekroczy sami sobie ustalają słupki zachowań
będą chcieli poluzować zmniejszą liczbę testów to wszystko jest chore
Chyba trop slaby... sobota 1 mini 1 lotto i 1 multi na 14...i basta
Witam wszystkich
Żądam Multi zł 1 zł zakład
Muszę włączyc telewizor żeby się rozgrzal bo zaraz 11
@4 130 211Biedroneczka1977: zapomnij
Wędrowca netoyy w 96 multi zwał się inaczej jak sobie przypomnę to ci odpiszę ale pierwsze zakłady kosztowały 45 groszy a po kilku miesiącach poszły do góry na 60 groszy,
@4 130 212Biedroneczka1977: telewizorem grzejesz chałupę
@4 130 213Gosia__77:
@4 130 215Gosia__77: Tak Tak bo gaz drogi
to tak jak by więcej kontroli zrobili kierowców że są pod wpływem alkoholu ale to nie oznacza że wszyscy kierowcy są pijani że jest jakaś plaga porostu większa kontrola dokładna długa czy to ma oznaczać że wszyscy mają % tak jest właśnie z tymi statystykami na cowidek
Przygotowuje się na wystąpienie Pana Premiera
jak im zależy na obostrzeniach wykańczaniu to robią więcej testów to i linia zachorowań większa zrobią mniej powiedzą jest lepiej
W miejscowości Warszawa padła wygrana 102 065,10 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Łęczna padła wygrana 102 065,10 zł w grze Mini Lotto
doradca Premiera mówił że będą obostrzenia bo już wiedział że tak zrobią
Jak wprowadzali Multi Lotka to wtedy było tak.
1. Duży Lotek- 50 groszy.
2. Multi Lotek - 1 zł.
1. Duży Lotek- 50 groszy.
2. Multi Lotek - 1 zł.
Czy testy robią czy też nie statystyka musi być wyższa , TRZEBA zamknąć wszystko i wszystkich,tyle w temacie,
Tak kiedyś było.
Rok 1997.
Duży Lotek - 20 groszy za jeden zakład.
3/6 - wygrana 2 zł.
Rok 1997.
Duży Lotek - 20 groszy za jeden zakład.
3/6 - wygrana 2 zł.
W miejscowości Sosnowiec padła wygrana 130 000 zł w grze Multi Multi Plus (8 z 8 x 1)
W miejscowości Piekary Śląskie padła wygrana 102 065,10 zł w grze Mini Lotto
Zaraz będę mówić o obostrzeniach.
W gierce STATKI padła przed chwilą wygrana 10 000 zł przy stawce 3 zł. Szczegóły
Kiedy powie konkrety ?
@4 130 238Pasko: no chyba nie

Wtedy był jeszcze Duży Lotek