Wpisy 4 128 732 – 4 128 831
23 marca 2021 16:53 → 23 marca 2021 18:40, 100 wpisów
@4 128 732191979: Ania jak tam ktoś wygrał to tam wysyłaj
@4 128 737Biedroneczka1977: drugi raz może być ciężko
@4 128 708191979: tak w ten sposób kontroluje swoje wydatki miesieczne na gre, i wtedy wiem ile moge sobie pozwolic i za jaka kwote aby grac w miesiacu, wiadomo raz jes gdobrze raz jest zle, ale to jest gra, tylko ialbo sa miesiace ze dopisuje szczescie albo niew dopisuje szczescie,
@4 128 739arczibalik73: Moze dziś zgarniesz 300 000 zł w Mini
Wygrał starszy Pan kupon puszczony we wt lub śr Kolektor ki są dwie ale nie pamiętają z której ręki poszedł.
@4 128 739arczibalik73:
Żonaty, wdowiec ?
Kawaler do wzięcia ?
Chyba coraz bardziej zaczynam rozumieć puszczanie w "obcych" budkach
Kawaler do wzięcia ?
Chyba coraz bardziej zaczynam rozumieć puszczanie w "obcych" budkach
@4 128 740Sebastian_M: sebastian powiem tak , nielicze wcale na zadna wygrana, choc i zagram w mini, na wieczorem w grze czy wygram, tego niemoge w 100% POtwierdzic poniewaz to oznaczało by ze mam pewniaki do mini lotka ktore dzisiaj wejda akurat i to wlasnie ja wygram , a nie kto inny, niestety niemam takich liczb kresle ikombinuje z liczbami jak tylko moge raz jest ze trafie w te co wychodza raz ze nie, niemam jakiegos takiego schematu ze to co zaraz zamysle to tym gram, zreszta wiesz , to tez jak sam wiesz nieraz widza mi sie pewne numerki, i fakt faktem one wychodza ale nieraz w parach lub pojedynczo, ale wychodza sa tacy ludzie co z losowania na losowanie nie trafiaja a ni jednej cyfry a sa ttacy ktorzy trafiaja przewaznie 2/54 lyuub i naweet całe 5*/5 to zalezy jeszcze jakimi liczbami grasz i mn\a ile losowan tez i te same cyfry puszczasz,., jak widzisz niegram nigdy zadnymi systemami tylko zwyklym ukladem 5/5 i twierdze ze jeslli mamm trafoic to itrafie tylko tymi 5/5 liczb, nie musze grac zadnym systemem i liczyc niewiadomo na co
Myślał myślał i wymyślił
Dobrze że na darmo nie siedział.
Podajcie lepiej kilka liczb bo takie gdybanie nic nie daje
Dobrze że na darmo nie siedział.
Podajcie lepiej kilka liczb bo takie gdybanie nic nie daje
@4 128 748Bolo22: Arczi piszę zwięźle?
@4 128 750Wojtt:
@4 128 752Sebastian_M:
@4 128 750Wojtt:
@4 128 754Bolo22: Dużo masz jeszcze pracy ?
Nie zapomnij że jutro naciągasz folię
Nie zapomnij że jutro naciągasz folię
@4 128 759Sebastian_M: juz prawie fajrant. Wiem ze jutro
@4 128 759Sebastian_M: kilka sztuk to sie da rade chyba
sebastian tak sie zastanawiam zeby przejsc z ukladu 10/10 na uklad mniejszy , np te 5/5 w multiku, i takimi ukladami zaczac grac, zeby choc raz trafic te 700złw miesiacu, juz niemowie w tygodniu, choc raz wygrac taka kwote, ale zawsze sobie onbiecuje ze taki kupon zagram ale zawsze mnie ciagnie na kreslenie wiekszej ilosci liczb, i niemoge sie zdecydowac nigdy na zagranie tej 5/5 w multiku,, jesli zas chodzi omultika to od kad gram w multika czesto mi wpada po te 5/10 czy tam 6/10 nawet, dlatego sie tak zastanawiam ile bymm juz razy wygrał, na tych liczbach trafionych co trafiłem w tych ukladach wiekdszych jakies tam małe kwoty,musze kiedys sprubowac zagrac choc raz na mniejszej ilosci liczb w danym losowaniu
@4 128 741191979: to nawet wiedzą kto wygrał ?
@4 128 763Biedroneczka1977: a co nie beda wiedzieli
@4 128 755Wojtt: wczoraj miałeś trójkę czy czwórkę czy piątkę ?
@4 128 763Biedroneczka1977: może nie tyle kto czy to Kowalski czy Nowak
Ale znają z widzenia
Ale znają z widzenia
@4 128 770Wojtt:
@4 128 770Wojtt: smutek
@4 128 772Bolo22: co Ty dzisiaj cały czas się hihrasz jarasz coś dobrego
@4 128 769191979: to ja już nie gram w Zabce bo mnie znają jadę dziś do Poznania
@4 128 769191979: aha
@4 128 778Biedroneczka1977:
@4 128 775191979:
@4 128 778Biedroneczka1977:
Ja mam dobre pomysły na liczby do Multi ale bym musiała wysłać codziennie 20 zakładów Z plusem tę może może aż coś większego się udało trafić
@4 128 784Bolo22: no widzisz
Ale żeby było miłej to nowa buda ma niespełna 4 miesiące jakoś tak
Raz wypełniony kupon czekal na mnie wysłałam i miałam 200 zł ktoś zostawił na stoliku
@4 128 787191979: dobre miejsce tam jest widocznie
no masz i aż się boję
bo przecież tu już wiadomo, że dozwolone to, co samoudzielny szeryf wyduma i wypuści - "Azjatka, Mulatka, Ukrainka, czy pyskata, którą trzeba wychować"
bo przecież tu już wiadomo, że dozwolone to, co samoudzielny szeryf wyduma i wypuści - "Azjatka, Mulatka, Ukrainka, czy pyskata, którą trzeba wychować"
Część osób już to dostrzegła, część zorientuje się później, życie
@4 128 791Robal_36:
juz widze ze na multika wieczorem 70 tki sa na nie, pozostaja inne liczby ,
Tak sobie myślę ze kiedyś to było nas tu dużo dużo więcej a nawet jak byłam śledziem to więcej osób pisało
@4 128 788Biedroneczka1977: super ja raz zdrapkę podniosłam i było 50 dych
@4 128 789Biedroneczka1977:
@4 128 794Biedroneczka1977: po prostu niektórzy maj dość szarpania się z glonojadami
@4 128 797doktor2p: @4 128 794Biedroneczka1977: A ja myślę że nie do końca się z wami zgodzę
Nie które osoby moim zdaniem celowo czepiały się byle czego i rzucały aluzjami
Również miałem ta przyjemność otrzymać aluzje
Olać to i tyle nie wydawać się w dyskusję
Można wyrazić swoje zdanie ale z umiarem
Nie które osoby moim zdaniem celowo czepiały się byle czego i rzucały aluzjami
Również miałem ta przyjemność otrzymać aluzje
Olać to i tyle nie wydawać się w dyskusję
Można wyrazić swoje zdanie ale z umiarem

Teee kablu z Targówka,coś dla ciebie.Pasko ty ślepy albo bronisz rodzinki bo to już dawno o tym pisali jaja beretowe i qr..y
@4 128 798191979: znam trochę osób które tu pisały i dały se spokój bo szkoda nerwów na szarpanie z samozwańczymi szeryfami
@4 128 801doktor2p: Dokładnie może nie dokładnie się wyraziłam ale mniej więcej o to chodzi
ja kieedys idac do kolektóry wieczorem, przechodzac kolo parku natknolem sie na chodniku na zdrapke niewiem ktos zgubil czy wyzuciol poprostu, podniosłem to poniewaz byly tam poewne numery pomyslałem a spisze je i wysle, pamietam ze w tedy juz niemiałem wiecej pieniedzyi mialem ostatnie grosze za ktore mialem isc i sobie wysłac multika 1, i przyszedłem do kolektory wziolem kupon , i z tej zdrapki zaczolem spisywac te numrery moja kolzanka kolektorka mowi co myslisz ze one wejda, i sie usmiechneła, , ja mowie ktpoo wie moze i wejda a wtedy ona mowi a co w zdrapce mnic niebylo , mowie niewiem , bo ja znalazłem po drodze do kolektury wtedy mowie sprawdz i sprawdziła, na zdrapce byla wygrana 40zł, lotka wysłałem oczywiscie za swoje, ale oprocz tego jeszcze zyskałem te 40 złwieczorem sprawdziłem po losowaniu kupon niestety tylko 3/10 bylo
doktor2p: no i popatrz @4 128 800Jestem: @4 wystarczy moment
Nawet czy było tak czy nie po co brudy wyciągać
Nawet czy było tak czy nie po co brudy wyciągać
@4 128 802191979: generalnie tu można a pisać u Korna tam raczej spokój dzieci nie czepiają się samolotów
@4 128 805doktor2p:
mam 25 netto do reki za godzine, calkiem niezle nie musze zabardzo grac
@4 128 807Angierski: nie szalej bo utną Ci do 13,80
dobrze ze cos sie robi
duzy plus ze siedze przy kompie nie musze wstawac rano i gdzies jezdzic
wszystko zdalnie
duzy plus ze siedze przy kompie nie musze wstawac rano i gdzies jezdzic
wszystko zdalnie
w poprzedniej robocie to o 6stej pobudka na 7 wyjazd na 8sma przyjazd
i taki plus ze nikt mnie nie kontroluje, jedynie rozlicza z pracy
@4 128 795191979:
@4 128 804191979: tak to prawda to co jestem przytacza tu pewien wpis sebastiana M, bo mu cos sie tam niewidzi, a czego nie przytoczy np, wpisu emerytki46 która została zablokowana i ma bana, tu zawsze ktos kogos prubuje do czegos sprowokować, a toi wcale nie jest do niczego tu komu potrzebne chcemy a by tu był spokoj, , jesli zas chodzi o stronke typujemy parkami, gdzie adminem jest korn 748 jest dlatego spokoj iniema zadnych takich zaczepek, poniewaz jesli napiszesz co kolwiek nie tak , iizeby byl spokoj to ta wiadomosc jest zaraz usówana z czata tam, zeby nikt nie wszczynał awantury i nieczepiał sie nikt nikogo noi jest ok
@4 128 805doktor2p: zobacz co krzysiu wypisuje nieraz do korna748 , jak nieraz to czytam na czacie to smiac mi sie chce, o jakich popierdółkach pisze, i tam bynajmniej jest ewesolo, a tutaj kazdy sie zaraz czepiai wszyyscy za wszyustko zaraz zrzucaja na sebastiana M który często pisze prawde, a prawda niestety w oczy kole, i wtedy wszystkoie odejscia z stąd ludzi sa przypisywane zaraz sebastianowi a nie innym osobom które robia rózne prowokacje, moim zdaniem osoby, ktore prowokuja kogokolwiek, i i wszynajace kłotnie powinny byc usówane na stałe z tej stronki
I tym sposobem czat się kończy
@4 128 820Biedroneczka1977: nie nie zaden czat sie nie konczy, czat jest nadakl, itu moze byc zawsze duzo ludzi, nikt nikogo z stąd nie wygania, kazdy tu moze przyjsc wymienic sie swoimi spostrzezeniami na temat liczb i inych zeczy, ten czat jest dla wszystkich nie tylko dla wybrańców, ale chcialiibysmy aby tu był spokój i aby sie wszyscy razem szanowali, i razem czuli sie milo na tej stronce ,niepotrzebujemy tu zadnych prowikatorów a nie zadym zadym
zadymiarze oraz osoby niestosujace sie do regulaminu obrazajace inne osoby beda napewno banowane lub moze i usówane nawet , wiec trzymajmy sie wszyscy razem,i nbadzmy dla siebie milsi bo zycie jest za krótkie aby sie denerwowac i zyc byle głupotami
Co do czata oraz forum strony, to przede wszystkim:
Pisz zwięźle i na temat.
Zanim założysz nowy wątek na forum sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki.
Postaraj się by tytuł wątku, który ewentualnie zakładasz na forum, był czytelny i zrozumiały.
Odpowiadając na post, cytuj tylko potrzebne fragmenty, a resztę wycinaj.
Jeśli zadajesz komuś pytanie, sformułuj je precyzyjnie.
Nie przeklinaj.
Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców.
Nie podszywaj się pod innych.
Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy ogłoszeniowe lub wyznaczone fora.
Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach.
Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub podać link z odpowiednim komentarzem.
Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników.
Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji.
Uważaj z humorem i ironią! Mogą być niezrozumiałe albo obraźliwe.
Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza forum.
Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres prywatny. Staraj się doradzać innym, a nie wyśmiewać ich - każdy był kiedyś początkujący!
Wypowiedzi naruszające Netykietę mogą być usuwane, a w przypadku rażących nadużyć, dostęp do strony multipasko może zostać zablokowany na podstawie adresu ip komputera, który jest rejestrowany przy każdym wpisie!
Pisz zwięźle i na temat.
Zanim założysz nowy wątek na forum sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki.
Postaraj się by tytuł wątku, który ewentualnie zakładasz na forum, był czytelny i zrozumiały.
Odpowiadając na post, cytuj tylko potrzebne fragmenty, a resztę wycinaj.
Jeśli zadajesz komuś pytanie, sformułuj je precyzyjnie.
Nie przeklinaj.
Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców.
Nie podszywaj się pod innych.
Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy ogłoszeniowe lub wyznaczone fora.
Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach.
Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub podać link z odpowiednim komentarzem.
Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników.
Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji.
Uważaj z humorem i ironią! Mogą być niezrozumiałe albo obraźliwe.
Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza forum.
Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres prywatny. Staraj się doradzać innym, a nie wyśmiewać ich - każdy był kiedyś początkujący!
Wypowiedzi naruszające Netykietę mogą być usuwane, a w przypadku rażących nadużyć, dostęp do strony multipasko może zostać zablokowany na podstawie adresu ip komputera, który jest rejestrowany przy każdym wpisie!
@4 128 827doktor2p: