Wpisy 4 126 558 – 4 126 657
21 marca 2021 15:02 → 21 marca 2021 18:52, 100 wpisów
@4 126 553Forsami: Tak tak.
To już jest bliżej niż dalej
To już jest bliżej niż dalej
@4 126 551Sebastian_M: śniło mi się ze wygram w pierwszy dzień wiosny
@4 126 556Forsami: Jak piszesz przerwa to napisz też ilu minutowa bo nie wiem czy to przerwa obiadowa czy taka 5 minutowa
@4 126 559Biedroneczka1977: Czyli albo dziś albo w następnym roku
@4 126 561Sebastian_M: Tak Tak
Ok idę na powietrze potem
Ja zajrzę o 17:00 w tym czasie poszukam liczb
Ja zajrzę o 17:00 w tym czasie poszukam liczb
no tak nie stracili ci co niegrali ale stracili co niewygrali, a wygrała tyylko 1 osoba i podejrzewam ze zagrała systemem jakims
a co tej tzw czutki co pisze sebastian to tak nalezy grac wtedy kiedy czujesz ze te liczby wyjda nie inaczej tylko gdy czujemy ze to wyjdzie wtedy nalezy tym zagrac wtedy sa wygrane
a co tej tzw czutki co pisze sebastian to tak nalezy grac wtedy kiedy czujesz ze te liczby wyjda nie inaczej tylko gdy czujemy ze to wyjdzie wtedy nalezy tym zagrac wtedy sa wygrane
@4 126 550arczibalik73: To niedobrze. Powinieneś codziennie brać Omega 3
@4 126 565Forsami: kolacja o 22-23:00
@4 126 565Forsami: uja teraz jem sniadanio obiad
@4 126 565Forsami: już kolacja ?
@4 126 563GTV: Ciekawe gdzie ten GTV szuka tych liczb ?
@4 126 570Sebastian_M: w liczbach samotnych
@4 126 568arczibalik73:
To ja niedługo będę jadł kolacjo-śniadanie
To ja niedługo będę jadł kolacjo-śniadanie
@4 126 567GTV: albo obiad dopiero w tych godzinach kolacja na d ranem a w pore obiadowa śniadanie nie wolno sie obrzerac tak duzo trzeba zachowac odstepy
Arczi przepraszam ze się wtrącam ale przy Twojej chorobie powinieneś posiłki jeść regularnie a nie śniadanie o 15
@4 126 573arczibalik73:
@4 126 571GTV: Samotne najlepsze to dziewczyny
W nocy śpimy nie jemy ale każdy robi jak uważa Oki
@4 126 579GTV: ciekawe jak długo tak dasz radę ?
A liczb to szukam w mojej głowie i widocznie nieźle mi to idzie .
Trzeba jeszcze trochę to dopracować i niedługo odbiorę całe 10/10 W Multi
Trzeba jeszcze trochę to dopracować i niedługo odbiorę całe 10/10 W Multi
@4 126 579GTV: A u mnie szklanka maślanki
@4 126 585Sebastian_M:
@4 126 584GTV: Raczej podtruć
@4 126 588GTV: Baw się dobrze
W tym tygodniu u mnie już druga 6/10 W Multi
@4 126 574Biedroneczka1977: zgadzam sie z tym co piszesz i spokojnie wcale sie nie wtracasz , jest ok, jem regularnie ale wczoraj tak wysło niejadłem kolacji wogole, bylem wieczorem w sklepie i po drodze w kolekturzei ledwo do domu wrociłem bardzo mie kulo w okolicach serca iniemogłem powietrza złapac , gdy wszedłem do domu usiadłem w w fotelu, i musiałem chwilke odsapnac, posiedziałem chwilke i wszystko przeszło, juz bylo normalnie, mogłem normalnie oddychac, ale nadal mnie kólo z lewej strony, wiec nic niejadłem juz, wogole tylko herbaty sie napilem i siadłem przed komputerem, wczesniej jeszcze wziolem lekli cukrzycoowe i insuline, i pisałem ttu na stronce z GTV, ale z boku mnie kulo , pozniej , juz niepamietam, usnolem kamiennym snem, i niedawno sie obudziłem, aha no zanim usnolem ggdzies po 5 tej to wzilem jeszcze leki o 5 na czczo, bo tak musze brac codziennie
siedze w domu i robie nie musze wstawac rano, nie musze jezdzic, zdalna pracka to fajna sprawa
@4 126 590Sebastian_M: czemu nie 7/10
czasami puszcze sobie muzyczke, czasami zagram w jakas gre
czasami sobie mocze nogi pracujac
czasami sobie mocze nogi pracujac
Siedzę w domu.. Kawa wypita... Coś na sucho mini i twarda zasada.. Nie ruszam multi do końca miecha
@4 126 593Gosia__77: Bo Uparlem się na liczbę 12. Gdybym jej nie dał do bym skreślił 36 i by bylo 7/10
Ale trzeba się cieszyć z tego co jest
@4 126 577Biedroneczka1977: dlatego teraz jem dopiero śniadanie lekkie bo zaspałem a miałem tez dziwny sen, tez mi sie cos tam sniło ale nizedzayłem zapisac bo mnie telefon obudzil, kuzynka dzwobnila do mamy, bo ona nie moze wytrzymac jak do nas niezadzwoni, a dzwoni nieraz oii po 10 razy a nieraz niedzwoni, nawet po tydzienczasu, normalnie szok ile to mozna rozmawiac przez telefon normalnie masakra jakas
obliczylem jak do tej pory za 1 linijke kodu 15 zl
czyli to co teraz napiaslem 15 zl
czyli to co teraz napiaslem 15 zl
@4 126 601Angierski: opowiadaj
zgrywujs narazie idzie dobrze 6 zakladow w grzei zostaly po 2-3 mecze
Angierski stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
a to ze nie moge oddychac nieraz jak wyjde na miastio to uwazam ze to cos musi byc w powietrzu nie tak, a dlatego ze dwa dni wczesniej tez idac do sklepu wieczorem, czułem sie bardzo dobrze, normalnie oddychałem i normalnie wrociłem do domu, nie brakowało mi powietrza ani w lewym boku mnnie nie kulo wtedy bylo po deszczu powietrze bylo inne, ale czólem ze pomimo ze chodze cały czas w maseczce zgodnie z tymi zaobostrzeniami,, a wczoraj bylo zimno padał śnieg, i mi brakowało podczas powrotu ze sklepu powietrza, podejrzewam ze to cos nie tak jest z tym powietrzem, ze ja to tak i odbierama jeszcze przy tym cukier miałem tez wysoku , a niejadłem nic wczesniehj słodkiego ani tez smazonego, a jesli chodzi o serce to nigdy mnie nie ku.lo iniebolało , jak astmstyk miałem nieraz takiew zadyszki i nieraz miałem takie ataki ale jeszcze jako małe dziecko ale zawsze miałem przy sobie inchalator z lekiem, a teraz niestety nie, bo juz dawno niemiałem tych ataków, astmy a teraz nieraz chyba to nawrca jesli sie tak czuje co róz ,
@4 126 610arczibalik73: jaka twoja waga ciała/
@4 126 613Andreas3864: okolo 80kg
@4 126 614arczibalik73: to nie najgorzej diete trzymaj dla diabetyków i bedzie okey.-dieta to podstawa żeby nie było komplikacji
@4 126 610arczibalik73: zainstaluj sobie np. Kanarek i monitoruj stan powietrza. Ostatnio wieczorami w Polsce normy sa przekraczane po 600%. Oczyszczacz powietrza do sypialni też potrzebny
@4 126 613Andreas3864: kiedys warzyłem wiecej ponad 100kg, jak dostałem cukrzyce i brałem 4 rozne insuliny zaczolem tyc bardzo, wszystkie moje ubrania zaczeły byc za małe, , lekarz medycyny pracy
, na badaniach kontrolnych powiedział mi ze zostało mi 2 miesiace zycia, i ze nie dłlugo umre jesli bede brał tyle jadnostek insukiny,i tabletek co biore, ale tak bylo przez jakis czas poszedłem do swojegolekarza diabetologa i mowie co mi lekarz medycyny pracy powiedział,wtedy diabetolog mi odrzucił 3 insuliny i zostawil tylko 1 insuline , wszystkie insuliny by.ły mieszankami, nie zas jednolite jak inni maja, i od tamtego czasu przestałem tez tyć, mam tylko jedna insuline tez mieszanke, ale zaczołem tez chodzic i ćwiczyć na siłowni pod chmurka, i nie jesc woogole kolacji , podczas ccwiczeń pozinm cukru zaczoł mi spadac , bo cały czas mam zbyt wysoki, pomimo ze stosuje sie do zalecen lekarza diabetologa i gdy zaczelem cwczyc lepiej sie czólem zaówazyłem to ze tez i spadam na wadze, codzienie cwiczyłem okolo 2 godzin na silowni wieczorem, ludzie mnie pozniej na ulicy niepoznawali pytali mnie czy to jest em ja,bo kkazdy mnie pasmietał jak byłem troche przy kosci, niektuzi pytali mnie czy niejestem chory bo nikne im w oczach, pomyslałem nie pijcie tyle, ale fak t faktem spadłem duzo na wazde, ponad 25 kilo spadłem w ciagu miesiaca i teraz cały czas kieedy tylko ćwicze spadam na wadze,
, na badaniach kontrolnych powiedział mi ze zostało mi 2 miesiace zycia, i ze nie dłlugo umre jesli bede brał tyle jadnostek insukiny,i tabletek co biore, ale tak bylo przez jakis czas poszedłem do swojegolekarza diabetologa i mowie co mi lekarz medycyny pracy powiedział,wtedy diabetolog mi odrzucił 3 insuliny i zostawil tylko 1 insuline , wszystkie insuliny by.ły mieszankami, nie zas jednolite jak inni maja, i od tamtego czasu przestałem tez tyć, mam tylko jedna insuline tez mieszanke, ale zaczołem tez chodzic i ćwiczyć na siłowni pod chmurka, i nie jesc woogole kolacji , podczas ccwiczeń pozinm cukru zaczoł mi spadac , bo cały czas mam zbyt wysoki, pomimo ze stosuje sie do zalecen lekarza diabetologa i gdy zaczelem cwczyc lepiej sie czólem zaówazyłem to ze tez i spadam na wadze, codzienie cwiczyłem okolo 2 godzin na silowni wieczorem, ludzie mnie pozniej na ulicy niepoznawali pytali mnie czy to jest em ja,bo kkazdy mnie pasmietał jak byłem troche przy kosci, niektuzi pytali mnie czy niejestem chory bo nikne im w oczach, pomyslałem nie pijcie tyle, ale fak t faktem spadłem duzo na wazde, ponad 25 kilo spadłem w ciagu miesiaca i teraz cały czas kieedy tylko ćwicze spadam na wadze,
@4 126 616Pasko: witaj no dobry pomysł dzieki za podpoowiedż

@4 126 615Andreas3864: w moim przypadku stoswanie diety scisłej przy insulinie mieszance jest niewskazazna, moge jesc rózne zeczy, tylko ze w małych ilosciach, i pewnymi, tez przeciwskazaniami , , nmusze odrzucic niektóre produkty, z jedzenia , tak jest zawsze przy iinsulinach mieszanych, zas prz insulinach jednolitych nie mieszankach dieta jest wskazana, tez, zas ja niestety tez iniejem duzo inieobzeram sie niczym, , zawsze jem po troszku troche, i niejem tez wszystkiego jak inni ludzie, jesli wiem ze mi cos szkodzi czy czrgos nie moge jeśc to nie jem, i tez niepije, jem mniekj i tyle co tylko moge
@4 126 619islandorka30,5: smacznego ?
Legia jest mistrzem..juz dzis...?no gra dosyc rowno...nie widze kogos kto moglby jej
Ale dzieci tuja na potege...u mnie nawet wspolczynnik obliczaja..slabo to widze..ruchu malo..w domu siedza...
@4 126 626tomi77: miszczi poruta w pucharach z amatorami
@4 126 627tomi77: siedzisz teraz w przeczkolu
@4 126 619islandorka30,5: przez żołądek do
Cześć
Co robicie ?
@4 126 633Sebastian_M: nie wiem co z nudy robić
@4 126 634Sebastian_M: umyłam kurki od kuchenki wreszcie lśnią
@4 126 636: pół godziny szorowałam pięć
@4 126 637: czas stracony
Witam wszystkich Arczibalik 73 wejdź na stronę , narzekania zdrowotne pl, poczytaj dokładnie co ludzie piszą o zdrowotnymi narzekaniu,
@4 126 635Gosia__77:
@4 126 640zgrywus: ja wolę odpoczywać
@4 126 636Gosia__77: Brawo za to że chciało Ci się to zrobić
@4 126 638Gosia__77: Wcale nie jest stracony. Wprost przeciwnie. Podziwiam Cię
@4 126 639jchojnacki: Witaj
@4 126 642Sebastian_M: podziwianie za coś co jest oczywistością
@4 126 645zgrywus: Gosia nie lubi zbyt długo pracować. Akurat w tym przypadku należy Gosię pochwalić za ten trud
@4 126 647Sebastian_M: a ktoś lubi?
@4 126 648zgrywus: Tak ja lubię i GTV lubi sam o tym pisał
@4 126 649Sebastian_M: tak lubisz pracować, że siedzisz tutaj pół dnia
Witam Sebastian M trochę się spieszę będę po 23 narka ? wszystkim
@4 126 652jchojnacki: to jest człowiek pracyon nie ma czasu na siedzenie
@4 126 650zgrywus: Siedzenie tutaj pół dnia to też praca
@4 126 651zgrywus: Mam taką pracę że w każdej chwili mogę być tu z Wami