Wpisy 412 562 – 412 661
24 lipca 2011 15:16 → 24 lipca 2011 19:12, 100 wpisów
witam wszystkich

kosmaty od wrzesnia wracaja yapa i bella i bedzoe komplet do mini i mam propozycje grania dalej systemem 8 tylko ze na kazde losowanie mini zeby sie nie mijac w liczbach tak jak teraz w czwartkowym losowaniu stare typy daly by 3/5 w systemie
mag przepraszam ale byłem na gg chciałem napisac ze moja skresliła 4,14,33,44 i ma 3/4
korn tez o tym myslałem ale niebyło chetnych do rozmowy na ten temat
kosmaty ja juz postanowilem i tak bedzie koszt troche wiekszy ale gramy za kazdym razem tak samo bedzie jak MM granie na jedno losowanie w tygodniu nie ma sensu mozna grac i sie mijac z liczbami a tak wieksza szansa trafienia bedzie w wrzesniu 12 losowan zaliczone w mini a chetni beda
typowanie bedzie wieczorem po kazdym losowaniu wieczornym mini nie bedzie z tym problemu bo wszyscy beda na losowasniu 

jak miałam 10 nie zarejestrowanych kuponów z paru dni i dziś je wszystkie 10 zarejestrowałam to czy one wszystkie biorą udział dziś w losowaniu...czy są przeterminowane?czy kupon trzeba zarejestrować w dniu zakupu /puszczenia MM...jak to jest kto wie?????
to znaczy nastapił bład bo na 14 niebyło bonusa a wydawało mi sie ze był wpisany z tad te pytanie
ty stawiasz na 1 aparka 1,80 moze byc
co do 8 stawiam na powtórke 7
co do 8 stawiam na powtórke 7
1-

pierwszy raz mi sie laptop przegrzał ,musiałem czekac az ostygnie
andromeda

wygląda na to, że możesz zgłosić wszystkie /nawet hurtem/ do dnia 28 sierpnia, a odbiór nagród jest do 20 października, ale - te/takie niejasności w regulaminach wywołują u mnie niechęć do brania w tym wszystkim udziału...
W pewnym niezłym punkcie, gdzie mieszkam, ilość wyrzucanych kuponów idzie w setki
Ktoś z Was, ktoś z Waszych znajomych miał c.o.ś w tej edycji ?

wygląda na to, że możesz zgłosić wszystkie /nawet hurtem/ do dnia 28 sierpnia, a odbiór nagród jest do 20 października, ale - te/takie niejasności w regulaminach wywołują u mnie niechęć do brania w tym wszystkim udziału...
W pewnym niezłym punkcie, gdzie mieszkam, ilość wyrzucanych kuponów idzie w setki

Ktoś z Was, ktoś z Waszych znajomych miał c.o.ś w tej edycji ?
moj laptop ma 3 lata i ostatnio od jakiś 3 miesiecy sie przegrzewa i sam wyłancza tzn jest na czuwaniu ale jak go długo nie używam to sie wyłancza i nie przegrzewa sam z siebie tak robi
Robal
dzięki za info
nie wiem sama już co o tej loteriadzie sądzić
dzięki za info
nie wiem sama już co o tej loteriadzie sądzićmoj tez wiec chyba tak po 3 latach sie przegrzewają laptopy
jak go nie używam to sie sam wyłancza

jak go nie używam to sie sam wyłanczalosowania loteriady sa co dziennie a w poniedziałki nagroda tygodnia samochód
andro z tego co sie orjentuje to do losowania samochodu uczestnicza losy z ostatniego tygodnia
kosmaty
wysłałeś jakieś zgłoszenie ?
Jak /- esem czy z netu / i ile ?
wysłałeś jakieś zgłoszenie ?
Jak /- esem czy z netu / i ile ?
andro
skąd wiedziałaś , jak sprawdziałaś przegrzewa laptopa
w płycie głównej
skąd wiedziałaś , jak sprawdziałaś przegrzewa laptopa

w płycie głównejkrzysio nic nie sprawdziłam a co mam zrobić jak sie przegrzewa?
bierz program , spawdziają co tam środku płycie niz głowie 

krzysio ja nie otwierałam nigdy laptopa sama..i nie będe po jeszcze zepsuje ja sie nie znam na tym ..wiec zaniose do serwisu...nie będe sama rozbierała laptopa -tu potrzeba mężczyzny mi do tego
wiem kobita nie zna , ale naprawa serwisowa tez nie umieją wszystkie naprawi płycie albo ekran LCD inne itp pewnie nie jest fachowy
dawno pracowałem jako elektromechanikiem

krzysio744 no zobacze,zaniose tam gdzie kupiłam laptopa,,wszystko oryginalne jest wiec mysle ze wystarczy spreżone powietrze moze sie zakurzył
androo tak moze pełne kurzu , dlatego rośnie stopni
spook
u mnie czysto płycie , byłem tam garazu czyściłem i jak nowe

spook
u mnie czysto płycie , byłem tam garazu czyściłem i jak nowe

dobra ale sama mam kupić to sprężone powietrze? i jak to użyć ?
spook
twoja proca 45 stopni troche za duzo , u mnie 35
a karta graficzna 41 stopni , u ciebie ile

twoja proca 45 stopni troche za duzo , u mnie 35
a karta graficzna 41 stopni , u ciebie ile

Andra > w aerozolu jest sprężone powietrze ale rozebrać i złożyć lapka powinien facet- poproś lepiej kogoś
krzysio744 > karta graficzna nie wiem ale podobnie jak procka bo macam ręką i jest podobnie
spook aha no tak ja sie za to bym nawet nie zabierała..nigdy nie otwierałam laptopa bo sie na tym nie znaju
andro
albo ja wiem moze nie brałaś program sterowniki oszczednośc energia

albo ja wiem moze nie brałaś program sterowniki oszczednośc energia

krzysio nie wiem ale od poczadku chodzil normalnie sam sie nie wyłanczał a teraz tak
androo
sprawdz to , mówie zle brałaś stery
---------
http://www.driveragent.com/
---------
sprawdz to , mówie zle brałaś stery
---------
http://www.driveragent.com/
---------
krzysio ja sterowniki nie instalowałam mnie wszystko zainstalowano przed kupnem za dodatkowa opłata dostałam gotowego laptopa do użytku
ale dziękuje krzysio
ale dziękuje krzysio

androo
widzisz pokazywane good kolor zielone
, bad kolor czerwony
widzisz pokazywane good kolor zielone
, bad kolor czerwony
andromeda >> z jakiej firmy masz tego laptopa
albinlotto
hehe , znam firmy laptopa , nie powiem lepsze

hehe , znam firmy laptopa , nie powiem lepsze

andromeda >> a to tajemnica?
albinlotto tak tajemnica..nie muszą wszyscy wiedzieć co mam w domu

sama powiedzialas co juz masz

albinlotto
a ty jaki masz kompa !!!!!
a ty jaki masz kompa !!!!!
pc vobis zadna tajemnica
no własnie co to ma do rzeczy jak sie przegrzewa to chyba wszystkie z tego samego powodu
albinlotto
no dobrze znam www vobis bez tajemnicy , ty kupiłeś bardzo tanio kompa

no dobrze znam www vobis bez tajemnicy , ty kupiłeś bardzo tanio kompa

ale cos jest nie tak bo został mi pasek na monitorze jakby piksele sie spaliły
od kiedy masz te piksele uszkodzone?
to nie z przegrzania jaki kolor pixeli uszkodzonych?
to nie wiem jaki uszkodzone pikseli , chyba ekran LCD

czy mysla nad wieczornym losowaniem?

jakie człowieki?