Wpisy 4 125 220 – 4 125 319
20 marca 2021 12:10 → 20 marca 2021 13:54, 100 wpisów
@4 125 209Sebastian_M: na miejscu robala bym sobie załatwił notarialny screenshot tego wpisu i w odpowiednie organy.
Przesadziłeś chłopie
Przesadziłeś chłopie
doktor2p
w miarę jak rośnie kumulacja rosną emocje i niektórym zawory poszczają to naturalne ale spokojnie ts 3ma rękę na spuście
triset
też mnie wkurza to ciągłe przegrywanie ale odkuje się....kiedyś
Najwybitniejszy przedstawiciel patologii z Targówka powiedział,co wiedział.
i jeszcze jedno jest w człowiekach tyle złych emocji , że gdzieś pozbyć sie ich 3ba padło ma zieloną łączkę je też na takową wybrać się muszę tylko realna ooo jakie jam pierony bedą leciały ale to odludzie jest
Biegał z drabiną po Targówku,szukał sufitów do malowania,ale jedyny sufit jaki znalazł,to był ten w parku.Więc swoją frustrację wyładował na zielonej.
Firma usunięta z CEIDG dnia 2021-01-18.
@4 125 238tomi77: o kim wy piszecie kto wyladował na zielonej lączce
@4 125 239arczibalik73: prawdopodobnie o twoim przyjacielu
@4 125 240dotam:tak a co sie z nim stało? co znów nie tak zrobil , bo jestem w nie w temacie zagladam tu tylko z doskoku ostatnio, i znów na nim jakies psy wieszacie,
ja też z doskoku, ale to musisz pójść do góry i tyle , ja spirali nie nakręcam
@4 125 242dotam: zaraz sobie poczytam tylko cofne czat do tyłu, aha juz widze znów emerytce 46 cos niepasuje widze z u sebastiana, znów go wysmiewa , a pozniej nagle bedzie niewinna , ona nic złego nie zrobiła, mam nadzieje ze Admin to czyta i podejmie odpowiednie kroki, co do tego nicku,
Właśnie,niech Admin podejmie właściwe kroki.
arczibalik73
Poczytaj sobie wpis 4125189,a później oceniaj.
Poczytaj sobie wpis 4125189,a później oceniaj.
W gierce STATKI padła przed chwilą wygrana 800 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 125 209Sebastian_M: trafiają sie tu wieksze perły na stronie -zbigniewg-to ziarenko maku,ma własne zdanie i tyle ambarasu
@4 125 248Scenic: Lece wysłać *100
@4 125 250Andreas3864:
@4 125 249waldus:
@4 125 249waldus: pojedz dzis miesa
dance dance dance
zgadlem ze dostanie 5 i 6 pkt ten rolnik od basiek
2/2 w typach
zgadlem ze dostanie 5 i 6 pkt ten rolnik od basiek
2/2 w typach
@4 125 245emerytka 46: przeczytałem juz to sobie i powiem tak, duzo tam jest prawdy jesli chodzi o ta osobe, i popieram niektore słowa ,ktore pisze sebastian, choc i nie wszystko zaraz , ale chce zaznaczyć ze nie popieram, tu stosowania wulgaryzmów ,przez kogo kolwiek i dokokogo kolwiek, za uzywanie na stronce wulgaryzmów oraz za wysmiewanie i szydzenie z kogos tak samo, powinien byc BAN na stałe,i mam nadzieje ze admin sie do tego odpowiednio odniesie, sebastian tutaj tez i troche przesadził poniewaz niepowinien tego tu pisac bezoposrednio na czacie do robala a mógł mu to napisac na KG,a nie tutaj
Emerytko 46 za Twoje tez tu podrzeganie do nienawisci i wysmiewanie co niektórych tu osob oraz szydzenie z nich powinnas byc tez Banowana gdybym był adminem po przeczytaniu takiej wypowiedzi ,dostała bys bana na okres tygodnia czasu jesli by to sie jeszcze raz kiedys powtórzyło, juz bym ncie nie banował tylko usunoł na stałe z tej strony,
Emerytko 46 za Twoje tez tu podrzeganie do nienawisci i wysmiewanie co niektórych tu osob oraz szydzenie z nich powinnas byc tez Banowana gdybym był adminem po przeczytaniu takiej wypowiedzi ,dostała bys bana na okres tygodnia czasu jesli by to sie jeszcze raz kiedys powtórzyło, juz bym ncie nie banował tylko usunoł na stałe z tej strony,
@4 125 257arczibalik73: odnosnie drugiej czesci Twojego wpisu
dzis urodziny ma Ewa powinnno byc 3,5 znow jak nie to losowanie ustawione
@4 125 244emerytka 46: {{brawo} ja ti niejestem poto by kogos oceniac, tylko wyrazam swoje zdanie na dany temat, i co mysle o tym i nic pozatym, ja nikogo tu nie oceniam bo od tego jest ktos inny
na ziemi zylo zyje 108 mld ludzi jakbym tak mial patrzec na kazdego...
@4 125 261wizard: ile
@4 125 261wizard: jakies masz kiepskie dane
ja p[odejrzewam ze dzisiaj nie bedzie nic z powtorek numerów wczorajszych w multiku beda inne calkiem numerki,, moga pojawic sie 40 tki, ijeszcze pare innych zaległych, , nie gram na 14 odpuszczam sobie multika o tej godzi=nie
@4 125 261wizard: sory zle zrozumialem
@4 125 262waldus:
To jest poprostu śmieszne, te wpisy , te bany ,itp. A co ta strona wnosi , tylko toawarzyskie, popierdółki i nic więcej. Ani niema efektów wymiernych w wygranych , a i towarzyskie też nie specjalnie. Zwóćcie uwagę , ile osób tu było i już niema, choćby przez takie popisy czatowiczów. A jak ktoś ma wygrać to tylko dzięki swojej intuicji
@4 125 265arczibalik73: Ja też podejrzewam że wylosują liczby z przedziału od 1---do 80
@4 125 269waldus: KOJAK
@4 125 272Angierski: kup coś dla siebie 0,7 i 40
@4 125 262waldus: witaj o jakim mistrzu piszesz? kto tym mistrzem niby jest, bo ja tu nieznam nikogo takiego
ksiega ulicy mowi
kto w łikpend piwerka nie wydoji ten se łikend sp...
kto w łikpend piwerka nie wydoji ten se łikend sp...
@4 125 276waldus: jedyne co ci w życiu wyszło to włosy
@4 125 283Angierski: symboliczne wiadro
arczibalik73
Z Tobą dyskusja,to niepotrzebne użycie klawiatury.
Z Tobą dyskusja,to niepotrzebne użycie klawiatury.
@4 125 286emerytka 46:
Bolo22
@4 125 289waldus: ego może być wybujałe nie odzwierciedlać osobowosci
podrzeganie do nienawisci
Stanu faktycznego
@4 125 268dotam: smieszne nie smieszne te bany, ale jest tu tez i regulamin, do którego kazdy z czatowiczów powinien sie tez i odniesc, jesli jest np, tam napisane ze nie trolujemy, i niewysmiewamy kogos to tego powinnismy sie chyba trzymac,nie, nikt tu nikogo ze strony niechce wyrzucać, ale niech wszyscy przestrzegaja regulaminu tej strony, zero wulgaryzmów , , jesli ktos sie tego nagminnie dopuszcza lub szydzi z kogos wtedy powinien byc usuniety ze strony mna z zawsze,, aco do wygrywania to masz tez i trroche racji,kazdy mjest zdany na swoja intuicje i troche swojego szczescia,jesli je wogóle ma nikt nikomunienazuca tu swoich liczb i nikt nikomu nie mowi kto ma i czym grac, to jest kazdego wylaczna sprawa, czym gra, i czy wogole gra, piszesz ze z stronka nic tu niewnosi tylko jakies tam popierdólki, to jest takie Twoje zdanie, tylko , ja uwazam ze na tej stronce juz duzo fajnych i spoko ludzi którzy sie jednocza i razem w spolnie jednak cos robia, a mianowicie wspolpracuja i np, podaja swoje przemyslenia np w liczbach, popatrz , daje przyklad 2 osób ktore alkurat mi sie tu nasuneły teraz, zobacz GOSIA 77 jak i emeryt , podaja liczby , ktore uwarzaja ze moga wyjsc na dane losowanie, sa tez i inne osoby które, podaja swoje typy tu na stronce, jest wspolna wspólpraca jednej osoby z druga, , sa tu tez inne osoby ,ktore tylko czekaja aby ktos ppodał im pewniaki, aby tymi liczbami zagrac i odrazu wygrć, sa tu osoby które czytaja ale nic nie pisza, bo niechca zabierac tu glosu tylko z boku wszystko obserwuja, inic pozatym, jest tu duzo osób, ktore tez i graja na swoja intuicje i
@4 125 292emerytka 46: ? ✌ ✌ ✌ ✌ -pokój.
@4 125 303waldus: zbigniewg wraca czy nie?
@4 125 305RT1:
@4 125 306Gosia__77: wszystko w rekach paskiewicza
mam zdrapkę niwą na tropiei mam lupę a myślałam ,że lupa powiększa wygrane a tu tylko wygrane przypisanedo bani
Jest również taki punkt regulaminu;
Pisz zwięźle i na temat.
Pisz zwięźle i na temat.
@4 125 311emerytka 46:
ja popieram tu wspolprace w temacie typujemy liczby razem, wiele jest tu osób ktore nie tylko pisza o jakis popierdólkach ale tez typuja i publikuja tutaj swoje liczby aby sie podzielic swoimi przemysleniami, np, wspomne tu tez nick GTV,ktyory podaje swoje numery i wiele innych osób, i mi to sie podoba jako czaytowiczowi który tez tu jest i to wszystko obserwuje z boku
@4 125 296RT1:
@4 125 311emerytka 46: tak gdzie niby , bo nic takiewgo niewidziałem , no chyba ze gdzies przeoczyłem , aLbo to jest chyba w Twoim regulaminie co?
widze ze dotam tez i toi to popiera
widze ze dotam tez i toi to popiera
@4 125 310Gosia__77:
@4 125 310Gosia__77:
@4 125 316arczibalik73: okulary załóż , pisze jak BYK