Wpisy 4 119 004 – 4 119 103
14 marca 2021 17:07 → 14 marca 2021 18:33, 100 wpisów
@4 118 994Angierski: opowiadaj co masz na dzisiaj?
ze 20
ale dopiero polmetek, dopiero o 20-21 bede wiedzial co i jak
ale dopiero polmetek, dopiero o 20-21 bede wiedzial co i jak
@4 119 007GTV: i jeszcze na lotto starczy
GTV głupi że musi zapiera, za 2400,GTV już cię rozgryzlem,
Dwoje dzieci ma 1000
Z opieki 1300
I jeszcze dodatki
A jak pracował to za najniższą to wzioł się zwolnił
Z opieki 1300
I jeszcze dodatki
A jak pracował to za najniższą to wzioł się zwolnił
@4 119 012jchojnacki: w małych miejscowości więcej nie zarobi
@4 119 006Angierski: śledzisz na bieżąco?
Cześć
Właśnie wróciłem z ??? A W dalej o tym samym ?
Właśnie wróciłem z ??? A W dalej o tym samym ?
@4 119 011Angierski: nie oto chodzi czy z mopsu czy z zusu tylko ciemnota myśli że prezes że swojej kieszeni prezenty im daje a oni prezesowi{{brawo}
zgrywus na biezaco nie bo jest z 50 zdarzen
dopiero jak beda blisko wygranych
dopiero jak beda blisko wygranych
powiem wam szczerze ze gdybym znał sie na jakis przekretach jak obecnui ludzie tam wyrzej na stołkach i umiał oszukiwac ludzi jakoni to wziol bym sie za prace zdalna i robil takie przekrety ze bym tych tam rzadzacych wykrecil, ale niestety jestem zbyt uczciwym człowiekiem, schorowanym tez i niemoumiem pracowac zdalnie, to niejest dla wszystkich pracaa tez, imam yto co mam, kiedys byly late ze tez pracowałem i tez ciezko, ale to sie skonczyło zdfniem nadejscia choroby, i zwonienia z pracy, ,ja donikogo niechodze inieproszenikogo o pomoc, , do nikogo niewxciagam reki, zyje z tego co mam, mieszkam z schorowana mama ktora mnie wychowała, i która mi kiedys tez i uratowała zycie, za co tez i jej jestem bardzo wdzieczny, kiedys za dziecka mama sie mna opikowała zato teraz ja musze tez ipomagac mamiei z tego co mama ma zyjemy, niejest tego wiele ale jakos zyjemy, i dajemy rade razem skromnie bo skromnie jest ale jeszcze zyjemy,, i jak mowie nikogo onic nie prosimy, nikt nam nie pomaga w niczym, i ja noikogo tez o ta pomoc nieprosze choc wiem ze w spoleczenstwie jest owiele wiecej dpobrych ludzi, ludzi o dobrym sercu gtotowych co niektórym pomoć, nawet tu na tej stronce sa tacy tez ludzie którzy oferowali mi swoja pomoc, aja pomio tego tej pomocy nieprzyjołem, a wiecie dlaczego bomijest glupio ,poprostu , i uwarzam ze musze sobie jakos sanm poradzic qw swoich sprawach a nie wyciagac reki do innych ludzi,
Ło matko
@4 119 022Sebastian_M: i ojcze
no tak korupcja jest duza to fakt, wogole
powinni pozwalniac urzedasow z Urzedow Pracy bo to parodia
nagrody sobie daja i itp... a nic dla ludzi nie robia
powinni pozwalniac urzedasow z Urzedow Pracy bo to parodia
nagrody sobie daja i itp... a nic dla ludzi nie robia
@4 118 987GTV:
Może nie umiem liczyć ale:
Polak zawsze przeliczał zarobki na paliwo albo alkohol
Więc chyba jest różnica pomiędzy 1700 a 7000 PLN bo za:
- 1700 można było kupić 360 litrów etylu
-7000 można kupić 1480 litrów etylu
Cena 1 litra prawie taka sama jak w 2015 obecnej epoki
Na flaszki nie przeliczam bo nie piję i nie chce mi się liczyć dalej... można tylko widzieć
Koniec tematu
Może nie umiem liczyć ale:
Polak zawsze przeliczał zarobki na paliwo albo alkohol
Więc chyba jest różnica pomiędzy 1700 a 7000 PLN bo za:
- 1700 można było kupić 360 litrów etylu
-7000 można kupić 1480 litrów etylu
Cena 1 litra prawie taka sama jak w 2015 obecnej epoki
Na flaszki nie przeliczam bo nie piję i nie chce mi się liczyć dalej... można tylko widzieć
Koniec tematu
@4 118 960191979: ja już pilam wino. Teraz New Amsterdam oglądam
@4 119 025golanonim: z paliwem nie można poruwnywać bo to cena zależna od giełdy światowej
GTV mieszkać byle gdzie nie pracować i żyć tylko za 1000 plus czy 2000 tys to wystarczy BOŻE WIDZISZ SŁYSZYSZ I NIEGRZMISZ,
@4 119 028jchojnacki: no ale tak robią i co zrobisz powinni to zmienić
bo jak mi to powiedziała pani KIEROWNIKz OPS ze sa bardziej potrzebujacy ludzie jak ja moge isc do pracy sobie gdzies ato ze mnie niechca nigdzoie przyjac to ja juz nieobchodzi, no wiadomo słuzbistka, słuzbistka, dlamnie taka instytuckja ktora udaje ze cois dla kogos robi , to powinna byc zlikwidowana,
w tym kraju maja dobrze tyklko ci ludzie co dobrze kradna co dobrze kombinuja i ci co maja 500+ i nne przywileje, a taki tam u góry siedzi na wiejskiej, i sie cieszy ze wszystko jest ok, bo mysli ze wszysczy zaraz maja takie zycie jak on tam i szklane domy i tyle w tym temacie
w tym kraju maja dobrze tyklko ci ludzie co dobrze kradna co dobrze kombinuja i ci co maja 500+ i nne przywileje, a taki tam u góry siedzi na wiejskiej, i sie cieszy ze wszystko jest ok, bo mysli ze wszysczy zaraz maja takie zycie jak on tam i szklane domy i tyle w tym temacie
wejdzie PO do wladzy juz niedlugo to zlikwiduja 500+
zobaczycie ze to jeszcze chwila i juz nie bedzie
zobaczycie ze to jeszcze chwila i juz nie bedzie
@4 119 031Angierski: nie zlikwidują bo te 500+ to dobra reklama dla poparcia
@4 119 031Angierski: za 500 zł masz wyborców
@4 119 031Angierski: jak chcieli w bonach płacić 500+ to było oburzenie bo przecież alkoholu by nie kupili
@4 119 036Angierski: i dobrze
@4 119 038Angierski: dla nich tak przecież Pinokio 5mln ma na kradzione to przeżyje
dlatego powiem wam, ze nie ogladajcie sie na politykow i panstwo
sami zacznijcie cos tworzyc / zarabiac bo panstwo wam tylko zabierze
sami zacznijcie cos tworzyc / zarabiac bo panstwo wam tylko zabierze
@4 119 040Angierski:
ŻADNE Ugrupowanie nie wygra WYBORÓW TYLKO PIS BĘDZIE MIAŁO WIĘKSZOŚĆ ,BO NA POLITYCE TRZEBA Się ZNAĆ
4 119 031. Angierski nie nie PO nie wejdzie do wladzy, moga o tym zapomniec, rozleci sie PIS Rrozleci sie koalicja inne partie, pozniej jedni przejda do drugich i fdalej ciemny lud pojdzie glosowac na nich, i za obietnice dobrobytu ich wybiora, idalej bedzie wielki syf,a oni i tak zniosa te ustawy ktore teraz wdrazaja, , w zycie bo to tak długo byc niemoze, to szybciej dojdzie do wojny, zreszta z tego co tez i widze na swiecie niejest ciekawie, wiec tutaj unas tylko ci co sa w rzadzie miedzy soba dolewaja oliwe do ognia tylko patrzec jak to sie wszystko rozleci, a my jako obywatele na tymnajwiecej stracimy, bo im to sie rozejdzie tylko po kosciach, a my jako naród ucierpimy na tym
@4 119 042jchojnacki:
@4 119 042jchojnacki: zgadza sie trzeba wiedziec jak przekupic niemyslacych
@4 119 046Angierski: już większości nie mają powoli nadchodzi koniec kota
a po drugie, Polska to państwo polityczne
wszedzie tylko o politykach mowa, a nie np. o czymś pozytywnym innym
tylko uczą nas żebyśmy myśleli o polityce całe życie i patrzyli im na ręce ja krzywo rządzą
mam gdzieś takie zycie tylko o polityce itp
mnie polityka malo interesuje, zajmijcie sie czyms innym, bo szkoda czasu, panstwo wiecej bierze niz daje to ze ktos ma 500+ to jednoczesnie pracujac odprowadza wiekszy podatek
wszedzie tylko o politykach mowa, a nie np. o czymś pozytywnym innym
tylko uczą nas żebyśmy myśleli o polityce całe życie i patrzyli im na ręce ja krzywo rządzą
mam gdzieś takie zycie tylko o polityce itp
mnie polityka malo interesuje, zajmijcie sie czyms innym, bo szkoda czasu, panstwo wiecej bierze niz daje to ze ktos ma 500+ to jednoczesnie pracujac odprowadza wiekszy podatek
@4 119 047: od kwietnia premierem ma byc oj.dr Rydzyk
@4 119 050Bolo22:
Ryje do koryta te same..ukaj zmarszczuch Michał Kamiński... Albo inwalida Libicki
@4 119 053Wojtt:
ja jestem ciekawy tylko jesli skonczy sie kadencja obecnego rzadu i odejdzie obecny prezydent i bedzie trzeba wybrac drugiego kogo ludzie wybiora przecierz obecni ludzie z rzadu wiecznie zyc niebeda, kiedys i ich tam koronovirus dopadnie jak innych ludzi to doswiadcza, b,przecierz nikt z nich nie bedzie zył wiecznie ja im tej choroby niezycze ale przyjdzie inanich czas tez, wtedy juz im niebedzie potrzebny nigdzie zaden imunitet tylko kazdy dostanie przysłowiowe MI i lopata w dupe
@4 119 018Sebastian_M: a skad masz hulajnogo z Żoliborza
zamiast sie nastawiac ze ktos daje, robcie tak aby gromadzic pieniadze, a nie czekajcie na darowizne
@4 119 054tomi77: ryje są non stop te same tylko kasy im przybywa
@4 119 061Wojtt:
@4 119 056arczibalik73: a inny rzad przyjdzie to co zrobi tyle co poprzednie tylko moze nie bedzie dalej rozdawal pieniedzy nierobom
@4 119 058Angierski: albo liczyc na wygrana
sprobuje to zobrazowac
jesli punkt A nie wykazuje zadnych potrzeb w stosunku do punktu B to punkt B przechodzi bokiem niezauwazajac punktu A
jesli punkt A nie wykazuje zadnych potrzeb w stosunku do punktu B to punkt B przechodzi bokiem niezauwazajac punktu A
4 119 063. Bolo22 no tak napewno ja jako tu tylko taki ludzik, mieszkajacy w tym kraju, nieliczacy sie dla nikogo,nie glosuje, od osiagniecia 18 roku zycia, byłem tylko raz w zyciu na wyborach, i przyrzeklem sam sobie nigdy wiecej niej na zadne wybory, nie pojde i niechodze na rzadne wybory, czy to regionalne czy to do wladz rzadowych, i nadal dokad bede żył nie pojde bo w tym kraju niema na kogo glosowac, bo wszyscy duzo obiecuja a tak naprawde nic nie robia dla nikogo, tylko wkolko same przepychanki cyrk na cała europe , w sejmie, i nic pozatym , machloje jak byly tak nadal sa i to sie nigdy niezmieni,inigdy lepiej nie bedzie jak bylo np za komuny kiedy to chodziłem do szkoły, i pamietam te tez strajki, , ale pjak byla partia to wszyscy mieli prace bylo mniej towaru ale ludzie jakos zylia teraz mamy pseudo demokracje i rzad wprowadza syf
Bolo22 myślisz się Żaden INNY RZĄD NIEDA, Zabierze i wszystko podwyższy,ja będę lachal,
@4 119 069jchojnacki: a to sadzisz ze teraz wszystko tanieje
ja niewieze juz w zadne nowe zmiany dobre dla spoleczenstwa, i \ze bedzie lepiej kto by tu nie rzadził, dobra ale juz koniec tego biadolenia i politykowania, niema co tyu sie z tym rozwlekqac bo nic tu nieda ze my sobie tu cos popiszemy na ten temat co nam sie podoba czy nie bo rzadzacy moga z tego tez i wyciagnac jakies konsekwencje,od nas tez, z tego co wiem strony internetowe sa tez inwigilowane przez tajne słuzby, idoszukuja sie roznych zeczy, wiec moze skonczmy temat politykowania tu na czacie bo niewiadomo kto i co tez tu czyta i , wiadomo ze strony na serwerach sa tez, sprawdzane, sam prezes kiedys powiedział ze słuzby beda sprawddzały strony, pod wzzgledem tego czy ktos nie atakuje rzadu, itd i jesli wylapia to taki delikwent stanie przed wymiarem sprawiedliwosci, ami to niejest doniczego potrzebne, juz nie bedzie nigdy lepiej, jak bylo za czasów komuny,
@4 118 989tobiaszek: obecnie jest problem techniczny i nie wiem kiedy uda się rozwiązać. Generalnie jest małe zainteresowanie też tym tematem.
No to jak drozeje..u mnie nawet gaz do butli 5 zl do gory...paliwo 4.9 za 95 a bylo 4.7 i transport w gore...wiec podwyzki dla emerytow to kpina..dali im 35 zl do reki..fakt jak ktos ma 3000 czy 4 jak moj wuja to jeden uj...i tak do banku...bo ma glupi mozg samochodem od 14 lat nie jedzi a prawko ma...no baran
@4 119 073tomi77: z taka emerytorom to mozna pozyc
unas nic nie spada tylko wszystko idzie w gore aha za pamieci rzad chce wprowadzic taki przepisaby od emerytur nie był pobierany podatek tak, czytałem o tym tez, i słyszałem pozniej wypowiedz obecnego premiera, ale tu tez beda pewne ograniczenia wprowadzane, pomimo jeli by ta usyawa przeszła i jesli koalicja sie zgodzi , to by tak zrobili tylko ze to tez ma obejmowac nie wszystkich emerytów, i tez tylko jakas grupe ci co maja ponizej 5000 tys, zł brutto, ale wtedy zwiekszy sie skladka na ubezpieczenie i emeryt niebedzie płacil podatkuale za to bedzie placil wieksza skladke rentowa i co miesiac bedzie musiał odprowadzic skladke w wysokosci 90zł, wiec to co chca niby zrobic toniebedzie ze to jest za darmo coś bo to niebedzie nic za darmo, a nad ta ustwa maja pracowac pod koniec marca, ale jak na prawde to bedzie to zobaczymy, czy zrobia tak jak to planuja pozyjemy zobaczymy
https://ekonomia.gosc.pl/doc/6147551.Krotka-historia-pieniadza
Żeby to wszystko zrozumieć trzeba przeczytać
Żeby to wszystko zrozumieć trzeba przeczytać
Ludziska zrozumcie że macie krótką pamięć ,za platformy i koalicji PALIWO KOSZTOWWALO 7 złotych bez kilku groszy a teraz płaczecie
Obojętnie kto będzie rządził cel jest jeden nabić własną kieszeń kasą
Kiedyś sprzedawali i dziś sprzedają
Lock down jest im na rękę będzie można sprzedać hotele, restauracje które zbankrutują
Kiedyś sprzedawali i dziś sprzedają
Lock down jest im na rękę będzie można sprzedać hotele, restauracje które zbankrutują
@4 119 078jchojnacki: nie poruwnujcie paliwa paliwo ustala giełda światowa a nie rząd
@4 119 080zgrywus:
@4 119 080zgrywus: cena paliwa wiąże się z pldwyżkami wszystkiego geniuszku zgrywusku
GTV niechce mi z tobą pisać szkoda czasu i nerwów,
Paliwo jak wzrośnie na świecie to i unas wzrośnie tu akurat do rządów nie ma co się czepiać
@4 119 083Gosia__77: jestem zaskoczony
@4 119 091waldus: zawsze chodzi o
Nigdy nie będzie dobrze w tym kraju bo jak rządzi PO to nie szanuje wyborców pis
Jak rządzi PiS to nie szanuje wyborców PO
Zawsze w tym nienormalnymi kraju będzie wojna
Idę się napić
Jak rządzi PiS to nie szanuje wyborców PO
Zawsze w tym nienormalnymi kraju będzie wojna
Idę się napić
codziennie wyrzucam tone plastiku podejrzewam że inni też gdzie mam kaucję za wyrzucony śmieć powinny automaty wypłacać
@4 119 095Gosia__77: umnie są automaty nawet w Lidlu to niedługo chyba też do pl przyjdzie
@4 119 096GTV: właśnie nas zawsze się nawet na śmieciach wykiwa
@4 119 096GTV: powinno
@4 119 097Gosia__77: napój kosztuje 50centów butelka 40 ale wrzucasz butelkę w Lidlu i paragon dostajesz i za zakupy potem ci odejmuje
GTV jak za po i ko kosztował 1,60 tak teraz kosztuje 1,90 GTV PRZESTAŃ KŁAMAĆ JAK TWOI KOLESIE z po i ko plus sld POLSKA DLA POLAKÓW,nigdy więcej po i ko i sld
@4 119 099GTV: też słyszałam że tak jest tylko nie u nas
@4 119 100jchojnacki: córka w społem kupuje 3.59 płaci jutro skan rachunku wrzucę na czat