Wpisy 4 114 382 – 4 114 481
10 marca 2021 15:01 → 10 marca 2021 16:53, 100 wpisów
@4 114 355: ojciec Rydzyk pewnie wygral
Zagrałem dziś był zwrot 52zl w mini to sobie zagrałem z reszty zdrapki słonik aż 7 pięć do kosza z dwóch po 1 zł bogactwo
Gram we wpiatek..trudno...te konce 3 i 9 ...i 6 i7...musza dac 6 na 10kiedys
@4 114 385Mulag: Hej Mulag
ale fajny ten twój Teddi
ale fajny ten twój Teddi
@4 114 389Mulag: fajny Tedi miałam kiedyś Lucjana pięć lat ale już odszedł za Teczowy Most
Zawsze jak typowanie odpuszczę w profilu to wchodzi 4/5 moreno nie podglądaj profilu
W miejscowości Kraków padła wygrana 5 000 zł w zdrapce CZAS NA KASĘ
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki

Taki był
@4 114 397Biedroneczka1977: Świetny jest
Myślałem że żyje
aha właśnie dzieci moje chcą też jakieś zwierzatko
ale trzeba bardzo dbać o świnkę nie dla każdego będzie dobra u mnie ma jak w raju staram się jak mogę ale trzeba dużo dbać jeśli się chcę by długo żyła
no i obcinanie paznokci co jakiś czas także wymaga uwagi w niepowołanych rękach długo nie pożyje
widziałem jak sąsiad miał i ich dzieci za mocno ściskały nosiły po polu nie raz spadła im z rąk na ziemie przykre ale traktowanie jak zabawkę a to istota żywa
Mój miał pięć lat
Zachorował miał zabieg i po tygodniu niestety wstawałam w nocy karmiłam że strzykawki ale nie udało się uratować
Nie ma specjalistów od zwierząt egzotycznych leczą jak kotka lub pieska
Dużo pietruszki koperku karma z wyższej półki wszystkie warzywa dobrej jakości
tak zgadza się pierwsza świnka miała coś z nogą nie ruszała się za bardzo byłem u weterynarza mówił że tylko uśpić że nie pożyje zabrałem ją powrotem do domu robiłem jej okłady rumianek inne tam, i za jakiś czas dwóch tygodni doszła do siebie i żyła nie pamiętam ile ale chyba 3 lata
@4 114 423Forsami:
@4 114 422Wojtt: Wojtt..poszukuje krotkiego spininga włókno szklane kiedyś taką miałem pozostał mi tylko sentyment ok..150 cm..
@4 114 427Wojtt: Wojtt
@4 114 429Wojtt: Wojtt..miałem takiego..i teleskopa 3,50.'teraz mam jakiegoś badyla..Robinsona..dwie części..ale to nie jest too
@4 114 435Wojtt: Wojtt to z sentymentu
@4 114 438Wojtt: Wojtt..a kiedyś gościa pytałem w wędkarskim..co można kartę opłacić.czy ta moja stara karta może być..on mi mówi że chyba by czabyło w Urzędzie miejskim pytać...że cooo mówię..on że to jest stare już..
@4 114 440Mulag:
@4 114 439Wojtt: Ty złowisz Mini a ja Lotto kumulacja
Mial racje w starostwie Ci wymienia za darmo tylko zdjecie musisz miec i stara karte
@4 114 444Mulag: autko na raty już kupione
teraz kredyt tani brać nie żałować pożyczki dają to brać podpisywać nie myśleć
dziś dzień mężczyzny czy jak powiedź jej daj mi kobieto spokój chociaż raz w roku
Cześć
Słuchajcie to co razem wykombinowaliśmy to od razu jest wygrana 4/7
Pierwszy raz zagraliśmy wspólnie i wygraliśmy
dziadek wybrał wnuczka ale nie swojego dał mu zupę dziecko zjadło
@4 114 457Sebastian_M: tylko tego nie straćcie na głupoty
@4 114 461zgrywus: spokojna głowa my na głupoty nie wydajemy na razie teraz zbieramy pieniądze na potężne granie jak zbierzemy dużą ilość gotówki robimy rozpiskę albo systemem
@4 114 463Mulag: Nic się nie martw w szkole na pewno mu krzywdy nie zrobią a jak trochę drugi dłużej został w szkole to może odrobił lekcje

@4 114 463Mulag: I tak powstała metoda na wnuczka..taka to sztuczka

Tyle wygraliśmy
7 osób tyle wygrało
Teraz będziemy już kosili duże kwoty

Jak myślicie warto kupić taki samochód ?
@4 114 474zgrywus: będę sprzedawał frytki i nie tylko
Sebastian wieczorem nie wiedziałam tych liczb dopiero jak mnie poprosiłeś o pewniaka to wysiliłam umysł
Musisz mnie więcej motywować
Musisz mnie więcej motywować
@4 114 476Gosia__77: najlepsza motywacja
@4 114 477zgrywus:
@4 114 476Gosia__77: postaram się ciebie motywować w różnych dziedzinach
@4 114 476Gosia__77: tak właściwie to trafiłaś dwie liczby jesteś mistrzem